- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Düzenleme yaptım canım başka siteden bakmıştım fatsecret bozul diye düzelmiş o yüzden yeniledimYok eşim kurstan geç geldi o sebeple onun geliş saatinde yaptım balığı 700 gram vermiştim sayıyı sorma henüz diyet hedefine bile yaklaşamadım
Eh işte birazcik hissettim henuz oda d vitamininden gibi geldi. Dün hava sıcak bebek arabasi da agirdi yordu beni. Perisan oldum hamlamisim bide genelde evdeyimya. Hava da cok sicakti oturcak yer bulsam bi yerde cay keyfi yapacaktim. Kavsak gibi genis bi yerde kaldırıma oturuverdim bi anda oldu herseyiyi gidiyosun iyi aynen devam ama spor yaparken kendini aşırı yorma sonra spor yapmak insana eziyete dönüşüyo ve bırakılıyo
ilaçların etkisini hissetmeye başladınmı nedir durumlar?
Bende sevdim artık onlarda menülerimde olacaklarAynıyız desene kuzum ayımız bile aynı
Evet akşamları biberli limonlu yoğurt yiyin diyorlar ama
Sağol kuzum gel beraber olsun
Tatlıyı yememişsin demek ki konuşunca yenmiyor bundan sonra konuşalım
Menülerin çok görünse de aman aman bir şey yok eminim tıka basa doymamışsındır kestane yediysen üzüm yemeseydin iyiydi ama sen meyveye dayanamazsın bilirimBenim yerime de götürseydin kestaneyi
bende bir tanıdıktan duymuştum yemeği fazla yapıp sıcak sıcak kavanoza kapatıyor sonrada ihtiyacı olunca açıyormuş. bende birkaç kere denedim fena olmuyor hani hazır yemek oluyor. bende bu kış böyle yapmayı düşünüyorum.
zaten süt alırken 5 kilo alıyorum yarısını yoğurt mayalıyorum geri kalanı sıcak sıcak kavanoza koyup kapatıyorum ihtiyacım olunca açıp kullnaıyorum yada onuda az ısıtıp hemen mayalıyorum. kolaylık oluyor
nehirnil111 dünkü tam liste menüm,yazdıkça bakıyorumda hey maşallah ne yemişim bee,diyet değilde mübarek allah ne verdiyse yemişim gibi
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 çay kaşığı bal
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* tas kebap
* 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
* 2 kuru kayısı
Akşam (saat 19:00)
* yayla çorbası (pirinci yok denecek kadar azdı,yoğurdu boldu ekşiliydi)
* etli kuru patlıcan yemeği (ilk defa yedim ve çok güzeldi)
* 1,5 yemek kaşığı pilav(çok güzel etli pilav yapmış dayanamadım azcık aldım
* ciğer
*karışık yeşillikli salata
Son Öğün (saat 22:00)
* 10 kestane
* 1 mandalina
* biraz üzüm
arkadaş tatlıyı yapamamış hazır almış ama elime bile sürmedim, ama kestaneden kaçamadım,eşim tavla oynarken masustan yemiyim diye,sen oyun oynuyosun ben hem yer hem sana ayıklarım dedim o sırada bi 10 tane yemişimdir
eşimin eski iş arkadaşının düğününe gidememiştik, arkadaşlarla bu akşam hayırlı olsuna gidicezoyüzden evde yemek yemeyi düşünmüyorum, ordaki ikramlıklardan yerim, çünkü biz haber verdik ve ilk defa gidicem yemezsem ayıp olur demi
dün öğleden sonra bir avuç leblebi ile küçük bi üzüm yedim.dün akşam eve gidince bir tabak sütlü tarhana çorbası, bi tabak yumurtalı pırasa ve salata yedim. sonrasında da yarım armut ve 1 bardak tarçınlı süt içtim.
bu sabah kahvaltıda da domates salatalık az kahvaltılık sos biraz peynir ve 2 dilim ekmek yedim.
vayy hamarat hatun seni,çok güzel bi yöntemmiş,yemeğim fazla olursa bende deneyeyim bakalım
mercimeğe azcık kimyonuda yakıştırıyorum ben
daha iyi olmana sevindim bazen modd da düşüklük yaşanabiliyor,arada olur geçer
aa sen avukattın demi,kendi işyerin mi var devlettemi sin?
kız biz sana soru soralım o zaman,özellikle ilgilendiğin bi alan varmı (yandık diyon şimdi demi)
insan neler öğreniyor ben hiç bilmiyordum böyle,etrafımda yapan yok hiç
öğrendiğim iyi oldu,yemekleri fazla yaparsam bende deniyicem bu yöntemi,teşekkür ederim
Gunaayyddinnnn hanimlaaarr
Bu hafta yatili misafirim vardi bende kilo aldimama uzulmek yok bugun cok guzel spor yapicam yeteeeerr artik
ayy bilirim o sıkıntıyı, hiç iş bitmez ve spor kalır,neyseki gitmişler,artık spor zamanı
Bu rahatsızlığı bilmiyorum ama simdi Google'dan bakicam..gecmis olsun canim Allah sifani versin inşallah. Baktin geçmiyor tekrar kontrole gitYok canım ya keşke grip nezle olsam.. Hidrosefali hastasıyım ben. Kafamda şant var ve uzun zamandır tam çalışmıyor. İdare edebiliyorum diye acele ameliyat da etmek istemiyor doktorlar. iki gündür yerinde oynayıp duruyor, hafif bir basınç artışı hissediyorum. Kendimi takipteyim bakalım.
Kola kötü olmuş.Ben de 1 saat 10 dk yürüdüm. Sporu mu yapcam birazdan . Be de benim menüm bugünki
Sabah 7. 30
1tam +1beyazi yumurta+3 yk lor ile omlet
iki ısırık lahmacun.
11 de
1 ceviz+5 badem
yesilcay
15.30
1 salatalık
18.de
fırında palamut
salata
2 bardak light kola
Su 3 lt
Eh işte birazcik hissettim henuz oda d vitamininden gibi geldi. Dün hava sıcak bebek arabasi da agirdi yordu beni. Perisan oldum hamlamisim bide genelde evdeyimya. Hava da cok sicakti oturcak yer bulsam bi yerde cay keyfi yapacaktim. Kavsak gibi genis bi yerde kaldırıma oturuverdim bi anda oldu herseysu ictim dinlendim kalktim.
Ödem olmus olabilir ayni cikti kilom
Görüşürüz ortak 52 olduğumda söylerimtamam sormuyorum,sonra görüşelim
Ablacım benim ablam canım ablam benim hiç ablam yokCaanimmm
aslında bikaç gündür tatlıya karşı hissizlik var hani çok zorlasam yerimde içimden gelmiyo sanırım hormonal
yookk gerçekten doymadım,hatta arkadaş dedi ne az yedin hiç ekmek yemedin alınacak diyede üzülüyorum ama hepsinin tadınada baktım
meyvaya dayanamadım aynen, dün pazardan 4 çeşit üzüm aldım hepsi tazeydi ve çok güzeldi
aa bidahakine senin yerinede yerim bu sefer aklıma gelmedi
Yeşil zeytin çok severim ama tuzu şişiriyor beniAkşam yemeğimi de yazayım kızlar unutmadan;
Zerdeçallı mercimek çorba
Kıymalı patlıcan yemeği
Zeytinyağlı barbunya
Sarımsaklı yoğurtlu maydonozlu köz kırmızı biber salata
8 tane yeşil zeytin
Bugün evdeydim. O yüzden çeşitli bir sofra oldu.
Mercimek çorbasını da çok yaptım. Yarım kiloluk kavanozlara kaynarken doldurup ters çevirdim, konserve oldular. dolaba koydum şimdi. Bugün yaptığım bitince iki sefer daha hazır çorbam var dolapta. Vaktim olunca yemekleri, çorbaları yapıp konserveliyorum. Yemeksiz akşamların kurtarıcısı oluyor.
Canim peki yeni kapak mi kullanıyorsun
iyi gidiyosun iyi aynen devam ama spor yaparken kendini aşırı yorma sonra spor yapmak insana eziyete dönüşüyo ve bırakılıyo
ilaçların etkisini hissetmeye başladınmı nedir durumlar?
aslında bikaç gündür tatlıya karşı hissizlik var hani çok zorlasam yerimde içimden gelmiyo sanırım hormonal
yookk gerçekten doymadım,hatta arkadaş dedi ne az yedin hiç ekmek yemedin alınacak diyede üzülüyorum ama hepsinin tadınada baktım
meyvaya dayanamadım aynen, dün pazardan 4 çeşit üzüm aldım hepsi tazeydi ve çok güzeldi
aa bidahakine senin yerinede yerim bu sefer aklıma gelmedi
Bu seylan tarcinini bi kere daha duymustum..heryer sahtelik dolu. DÜNYA ne zor bi yerBen karatayci çalışan bir arkadaşımdan öğrenmiştim. Yazın yemek işi daha kolay oluyor da kışın yemek yetiştirmek zorlaşıyor benim için. Böyle dolapta stok olması işime yarıyor. Kardeşim şehir disinda yaşıyor, haftada ya da 15 te bir geliyor. Annem yemekleri kavanozlayip yanına veriyor. O da orada anne yemeği yiyor. Keşke ben üniversitedeyken de bu yöntemi akıl edebilseydik.
Oyy daha ne yiyesin.. Diyette olmasan ne yiyecektin merak ettim. Bir de saat 22 de bol nişastalı kestane, fruktoz dolu meyveler.. amanın. Ben sana diyeyim gitti leptinin büyük çoğunluğu.
Kuru patlıcanın lezzeti bir başka oluyor, dolması da yemeği de. Ayrıca güneşte kurumuş sebze ve meyveler kullanmak üzere suya konulup yumusatildiginda dalından yeni koparılmış gibi enerjiye ve besin değerine geri kavusuyormus. Yalnız piyasadaki kurularin çoğu ozel firinlarda kurutuluyor, güneşte kuruyanini bulmak lazım.
Aaa ama sen de bir evde otur canım. Sokakta diyet mi yapılır
Madem sen haber verdin kuzum, ben un şeker hamur yemiyorum, bir sade kahve yeter, hazırlama birşey lütfen diyemedin mii
Afiyet olsun canım. Ben olsam sut yerine yoğurdu tercih eder meyveyi yemezdim
Tarcina da dikkat. Piyasadaki Çin tarcinlari karaciğere zarar veriyormuş. Bulabiliyorsan Seylan tarcini al, bulmak epey zor ve neredeyse 8-10 kat pahalı, bulamiyorsan kullanımını azalt derim
Yemek konusunda mutevazi olamiyciimm. Yapmayı, uydurmayı sever, lezzetli şeyler çıkarırım. tipik yengeç burcuyum ben. :) Kimyonu denemedim ama kori koyarim arada. Eskiden bazen mısır unu kavururdum, o da güzel lezzet ve renk veriyor. Hep bunlar restoranlarda yediklerimden. Benim damak bildiğin laboratuar, hemen içinde ne var ayikliyor. Yiyip hoşuma gideni evde yapıyorum.
Kavanoz yemek olayi çalışıp da iyi beslenmeye calisana bulunmuş gibi oluyor. Tavsiye ederim. Yemek kaynarken doldur kapat kapağı ters çevir soğuyunca dolaba. Kapağı kontrol etmeyi unutma. Aslinda dışarda da durabilir ama riske atmamak için dolaba koyuyorum. Kışlık melemenlerim kilerde duruyor sonuçta..
Evet canım avukatim, kendi ofisim var. O nedenle de zaman zaman çok rahat oluyorum, bazen de eve yatmaya gelecek kadar yoğun. Arada ortadan kaybolur yazmazsam bilin ki yoğunum. Kendimi kaydediyorum çünkü
He yandım vallah. Bu memlekette 1 doktor 2 avukat olduğunu soylemiycen arkadaş. Mutlaka herkesin bir sorusu olur
Dene canım en kısa zamanda.. Dua edersin inşallah. Benim o yemeklerle misafir agirlamisligim bile vardır, yanına ekleme yaparak
Günaydııınn..
Aynen geçen güne değil önümüzdekine bakacağız..
Ayy ben ne rahatmisim, ne gelen var ne kalan. Senede 2-3 oturmaya misafir gelir akşam, 1-2 kere de benim günüm olursa. Onun dışında komsularim surekli gelir ama kahve iceriz, olan yemeği yeriz, kuruyemiş yeriz en fazla.
Ben 2 saat sıcakta yürüdüm. .cok yoruldum yüzüm gözüm şişti. Erkenden de yattim. Bide egzersizlerimi Yaptım
Pazartesi 81.1
Sali 80.9
Bugün 80.9
Yeşil zeytin çok severim ama tuzu şişiriyor beni
Çok zorlamadim kız daha yolu yarilamamistim pert oldum hamliktan ve az uyumaktan oldu gecer .az uyudugumda yürüyüş yaparsam farketmisimdir cok yorucu oluyor. Bugün egzersizlerin hamligida var o yuzden hafif yaparim dedigin gibi..aman aman kendini son redde kadar zorlama ne yaptın sen
kaslarını yorma,kesinlikle ödem yapmışsındır,bugün sporunu ya hafif yap yada yapma
Benimde yok iyi ki de yokGörüşürüz ortak 52 olduğumda söylerim
Ablacım benim ablam canım ablam benim hiç ablam yok
İnsanda oluyor öyle bende niyeyse bugünler de iştahımı kaçırdım artık tıka basa yemiyorum folik asitim de bitiyor bugünden itibaren daha da kesilir inşallah
Az yemişsin bence de sen boşver bu akşama dikkat et bizde yine dün ki balık var
Ben karatayci çalışan bir arkadaşımdan öğrenmiştim. Yazın yemek işi daha kolay oluyor da kışın yemek yetiştirmek zorlaşıyor benim için. Böyle dolapta stok olması işime yarıyor. Kardeşim şehir disinda yaşıyor, haftada ya da 15 te bir geliyor. Annem yemekleri kavanozlayip yanına veriyor. O da orada anne yemeği yiyor. Keşke ben üniversitedeyken de bu yöntemi akıl edebilseydik.
Oyy daha ne yiyesin.. Diyette olmasan ne yiyecektin merak ettim. Bir de saat 22 de bol nişastalı kestane, fruktoz dolu meyveler.. amanın. Ben sana diyeyim gitti leptinin büyük çoğunluğu.
Kuru patlıcanın lezzeti bir başka oluyor, dolması da yemeği de. Ayrıca güneşte kurumuş sebze ve meyveler kullanmak üzere suya konulup yumusatildiginda dalından yeni koparılmış gibi enerjiye ve besin değerine geri kavusuyormus. Yalnız piyasadaki kurularin çoğu ozel firinlarda kurutuluyor, güneşte kuruyanini bulmak lazım.
Aaa ama sen de bir evde otur canım. Sokakta diyet mi yapılır
Madem sen haber verdin kuzum, ben un şeker hamur yemiyorum, bir sade kahve yeter, hazırlama birşey lütfen diyemedin mii
Afiyet olsun canım. Ben olsam sut yerine yoğurdu tercih eder meyveyi yemezdim
Tarcina da dikkat. Piyasadaki Çin tarcinlari karaciğere zarar veriyormuş. Bulabiliyorsan Seylan tarcini al, bulmak epey zor ve neredeyse 8-10 kat pahalı, bulamiyorsan kullanımını azalt derim
Yemek konusunda mutevazi olamiyciimm. Yapmayı, uydurmayı sever, lezzetli şeyler çıkarırım. tipik yengeç burcuyum ben. :) Kimyonu denemedim ama kori koyarim arada. Eskiden bazen mısır unu kavururdum, o da güzel lezzet ve renk veriyor. Hep bunlar restoranlarda yediklerimden. Benim damak bildiğin laboratuar, hemen içinde ne var ayikliyor. Yiyip hoşuma gideni evde yapıyorum.
Kavanoz yemek olayi çalışıp da iyi beslenmeye calisana bulunmuş gibi oluyor. Tavsiye ederim. Yemek kaynarken doldur kapat kapağı ters çevir soğuyunca dolaba. Kapağı kontrol etmeyi unutma. Aslinda dışarda da durabilir ama riske atmamak için dolaba koyuyorum. Kışlık melemenlerim kilerde duruyor sonuçta..
Evet canım avukatim, kendi ofisim var. O nedenle de zaman zaman çok rahat oluyorum, bazen de eve yatmaya gelecek kadar yoğun. Arada ortadan kaybolur yazmazsam bilin ki yoğunum. Kendimi kaydediyorum çünkü
He yandım vallah. Bu memlekette 1 doktor 2 avukat olduğunu soylemiycen arkadaş. Mutlaka herkesin bir sorusu olur
Dene canım en kısa zamanda.. Dua edersin inşallah. Benim o yemeklerle misafir agirlamisligim bile vardır, yanına ekleme yaparak
Günaydııınn..
Aynen geçen güne değil önümüzdekine bakacağız..
Ayy ben ne rahatmisim, ne gelen var ne kalan. Senede 2-3 oturmaya misafir gelir akşam, 1-2 kere de benim günüm olursa. Onun dışında komsularim surekli gelir ama kahve iceriz, olan yemeği yeriz, kuruyemiş yeriz en fazla.
Kaynar suya batirip bi kac dakka bekletince kapak biraz dezenfekte de oluyor. Benim elimin ayari yok bazen fazla kaciyor yemek. Ve 5 kiloluk sut fazla geliyor boyle yapayim artik. Bu arada dolabim küçük. Eşimle konusuyum taksitle filan genis büyük bir dolap almak istiyorum. Küçük dolap cok zor kaynanam cimridir gözü çıkmasın diye evlenirken küçük aldim ucuz olsun diye hipnoz olmustumYok canım olan sağlam passiz kapakları kullanıyorum bunlar için. Kışlık konserveler kadar uzun sure durmayacagi ve buzdolabında sakladığı için yeni kapağa gerek gormuyorum. Ama kapağı dolaba kaldırırken kontrol ediyorum.
Kızlar sporla ilgili bir paylaşım yapayım uygun zamanda. 60 dk nin ustu stres hormonuna sebep oluyormuş..
Ben üzüm alınca sirke yapıyorum
Meyvenin neden yenmemesi gerektiğini alintili anlatayım bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?