♥haftalık kilo verme yarışması♥

Afiyet olsun canım makarna 1 porsiyon muydu eğer azsa bir şey diyemem bugün bizimde erişte vardı bilirsin dayanamam ama almadım ısrarla usta benden uzak tut dedim

Sabah; 07:50 - 1 kupa yarım yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Öğle; 12:10 - Yarım kaseden az tutmaç çorbası + yarım porsiyon patlıcan musakka + 1 ymk kaşığı kısır + 1 kase yeşil salata - 263 kalori
Ara; 15:00 - 50 gr yoğurt - 50 kalori
Ara; 16:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Akşama da nasipse balık var ama tamamını yarın sabah yazarım Bugün bitki çayımla çerezimi koymayı unutmuşum yarın eklenecek nasibime yemekte yoğurt çıktı kaptım hemen

Afiyet olsun canım makarna 1 porsiyon muydu eğer azsa bir şey diyemem bugün bizimde erişte vardı bilirsin dayanamam ama almadım ısrarla usta benden uzak tut dedim
1 porsiyondu sanırım, koymuş yollamış bilmiyorum ki 1 mi 2 mi
sen iyi yapmışsın ben kızartmadan kaçıyım dedim makarnaya yakalandım

afiyet olsun, menü gayet güzel,sadece musakka yağlı oluyo diye sevmiyorum pek
yoğurdu kapmakla çok iyi yapmışsın

1 porsiyondu sanırım, koymuş yollamış bilmiyorum ki 1 mi 2 mi
sen iyi yapmışsın ben kızartmadan kaçıyım dedim makarnaya yakalandım

afiyet olsun, menü gayet güzel,sadece musakka yağlı oluyo diye sevmiyorum pek
yoğurdu kapmakla çok iyi yapmışsın

Bir süre makarna pilav görmesem iyi olacak beynime onların tatlarını unuttur malıyım tatlıyı artık aramıyorum ama hamur işlerine hemen yakalanabiliyorumMusakka almazdım tabi ama başka seçeneğim yoktu patateslerini ayıkladımdoyabileceğim bir şey yoktu erişte hiç alamazdım o yüzden yağını süzdürerek yedim ya da kısır alacaktım ama yine de sebze iyidir dedim

Benim eşime kalsa ohoo seninkinden kalır yanı yok. Ama Allahtan burda öyle aman aman bir akrabası yok, gelenler de kv ye gelir yer içer kalır. Yoksa benimki gelecek biri olduğunda çaya mı yemeğe mi geliyorlar derim. Sen hem çay hazırla hem yemek, yemeksiz olmaz der. Üzerinize afiyet ne varsa da nefes almadan yerler.. Misafir oldukları 4-5 saat boyunca sürekli mutfaktan salona bir şeyler taşıma modu olur. İlk zamanlar pasta börek yemek hazırlıyordum deli gibi. Şimdi gelen olursa yemek hazırlıyorum sadece, çayın yanına da tatlıyı koyuyorum. Bu yaz gelen oldu yurtdışından, kendi evlerinde kaldılar, yemeği dışarda yedik, eve çaya geldik. Temiz iş oldu

Bir kere iş günü misafir çağırdı hem de yemeğe.. Ben de komşumu aradım bir çorba yap diye. Komşum tavuk pilav da yapayım dedi, yok dedim böyle davet ederse ne bulursa onu yiyecek, sakın yapma, sonra alışır nasılsa hallediyor diye davete devam eder Hatta komşumun kocası bile kızmış kadına, sıkışmasa istemezdi sen sadece çorba mı yaptın diye. Gelirken markete soktum kocayı, öğrenciliğimde bile almadığım konserve kuru fasulye aldırdım. Eve gelince kurufasulye pilav yapmamı beklettim. Bir daha da öyle davet yapmadı

He canım anlatılmaz yaşanır yumurtayı haşlayıp ikiye bölüyorsun, üstüne tereyağı koyup yiyorsun. Sona kuru kayısının ortasını açıp içine biraz kaymak bir parça ceviz koyuyorsun, mis gibi tatlı oluyor.

Menüye müdahale edemiyorsan aslında sıkı bir kahvaltı seni uzun süre tok tutar, öğle yemeğine ihtiyaç kalmaz. Bu şekilde ister istemez her öğlen bir katliam..

Tebrikler canım

Bana göre aykırı şeyler var, ama kendi takip ettiğin sisteme göre gayet iyi yediklerin.

Yağı az da olsa çok da olsa zaten ayçiçek yağı ve işyeri şartlarında daha doğrusu ev dışı şartlarda yakalanmamak mümkün değil.

Benim de zaafım börek, görmeyeyim mümkünse

Sağol canım

Aykırı ne şey kız Çok abartı sıkmıyorum çünkü yerleşmeyen kilolar bu şekilde de eski yerlerine giderler diyorum tabi eğer inatlaşırlarsa yine lahana çorbasına akşam kereviz salatalarına başlarım

Hamur işi olan herşey makarna, börek, poğaça özellikle

benim zaafımda tatlı şeyler

ben akşam misafir gidince söylendim böyle davet ediyon bişe değil ama madem birini çağırınca yardım et olmuyo böyle dedim gece gece kediler gibi birbirimze girdik,yaptığının sevabı kalmıyo dır dır dır konuşuyosun sus diye söylendi,sinir etti beni
misafir konusunda haklısın çaydansa yemeğe almak çok daha mantıklı,aynı yoruluyosun ama ertesi günede yemek kalır,demen gibi yanınada bi tatlı hem boşyere kimsede k.hidrat/şeker almamış olur hemde daha ciks
tereyağını anladım ama o şekilde yiyebilirmiyim bilmem düşünürken bile tuhaf oldum
sabah yediğimle akşama kadar duramam canım benim işimin büyük çoğunluğu ayakta ve koşturmacayla geçiyo sürekli masa başı değilim,bazen ayaklarımın altı zonk zonk eder, enerji lazım öğlen yemem gerekiyor

yarım yağlı uht süt, yulaf, hazır yoğurt (yoğurt benzeri şey de diyebiliriz) bir de instant kahve yani nescafe

Bunlar bende yok cicim.

Süt yerine kendi yaptığım kefir ya da ev yoğurdu var, nescafe yerine türk kahvesi ya da filtre kahve var.

Süt özellikle içiyorum ama yağlı içiyorum evde yarım yağlı varmış o yüzden onu içtim özellikle D vitamini için bunlara ihtiyacım var tabi ki kendim evde yapsam yoğurdu falan ne güzel olur ama maalesef Türk kahvesi daha sağlıklı biliyorum ama sevemiyorum nescafeyi de sade şekersiz süt tozu olmadan içiyorum

uht sütün hiçbir faydası yok canım. süt doğada ve insanlarda yalnızca yavrular içindir sütten hele ki uht sütten d vitamini alman mümkün değil ki.

akşama size;
1- egzersizle ilgili
2- meyve tüketimiyle ilgili
3- sütle ilgili araştırma ve bilgileri paylaşayım

Tek başına hiç bir gıdanın pek etkisi yok zaten d vitaminine canım biliyorum damla kullanıyorum bunun için sadece ek takviye gibi görüyorum bir de yulafla içince tok tutuyor ne yalan söyleyeyim

Tamam canım dört gözle beklerim çok sağol yazarken etiketle beni sabah görmem falan akşamları bakamıyorum

Bu fikri çok sevdim ben de hafta sonu yapıyım bari konserve hafta içi çorbam hazır olur

Çok heveslendim ne güzel yorumlar yapmışsın herkese ben de başlıycam tekrar menü yazmaya

AŞIRI EGZERSİZ :

Karatay beslenmesini tam olarak uyguluyorum. Ayrıca günde 8-10 km koşuyorum, yürüyorum ama kilo veremiyorum." diyenler Prof. Dr. Canan Karatay'ın bu konudan bahsettiği videoyu mutlaka izlemeliler.

Canan Karatay : 10 km koşuyorum ama kilo veremiyorum diye bana gelenler var. Çünkü siz aşırı egzersiz yaptığınız zaman, aşırı koştuğunuz zaman, stres hormonu olan kortizol salgılanır vücuttan. Kortizol ne yapar? İnsülin direnci yapan hormondur. İnsülininizi yükselten hormondur. O yüzden kilo veremiyorsunuz beyefendiler, hanımefendiler.

Saglıklıyaşıyoruz' dan alıntıdır, Canan Hoca'nın video çözümüdür. 60 dakikadan fazla egzersiz yapılmamalıdır.

nehirnil111

Dolap çok güzelmiiiiş fiyatı da çok uygun
Benim de 2 kardeşim var bir erkek bir kız iyi ki varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…