- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
nehirnil111 taydin bugünkü menüm,
ara öğüne yoğurt elma mandalin tarçın
akşamada fırında palamut ve salata var
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 2 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* biraz üzüm
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* kıymalı yumurta
* salata
Afiyet olsun kuzum güzel menün akşam ki menün daha da güzel ben palamutu sevmedim ama ağır geldi bana başka balık deneyeceğim artıkBugün yoğunum ondan bakamıyorum bende bugünü ekleyip kaçayım akşamı yarın yazarım
Sabah; 07:50 - 1 ad. haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:10 - Yarım kaseden az mercimek çorbası + 1 porsiyon bezelye yemeği + minik kase zeytinyağlı karnabahar + 1 kase yeşil salata - 319 kalori
taydin senden de alırım yorum
Bana acayip ağır geldi çipurayı sevmiştim bundan sonra levrek falan deneyeceğim genelde onu seven çok oluyor eşim balık sevdiği için ona pek farketmiyor ama ben pek sevmediğimden hafif olmasını tercih ediyorumafiyet olsun,sabahın ve öğlen yemeğin gayet güzel
sende akşam cozutanlardansın,sakın cips,kola yeme
kolay gelsin aman işine bak yanlışlık olmasın
palamudu bende hiç sevmem hatta en sevmediğim balıklardan biri ama eşim seviyo mecbur yapıyorum
Bana acayip ağır geldi çipurayı sevmiştim bundan sonra levrek falan deneyeceğim genelde onu seven çok oluyor eşim balık sevdiği için ona pek farketmiyor ama ben pek sevmediğimden hafif olmasını tercih ediyorum
Akşam cips yiyeceğimi nereden anladın kızAkşama domates çorbam var derken çorbayı dışarıda unuttuğumu farkettim bozulmuş mudur
Kızlar okuyorum ama yazamadim, ofise geçince yazicam. Çok yazmayın ha daha ofiste de işlerim var
Deneyeceğim bakalım akşama ne olacakyok yaa sanmam havalar soğudu zaten eve gidince hemen kaynatırsın bişeycik olmaz
çipurayı severim levreği bilmem,benim eşimde balık hastası,ne tür olsa yer,hatta hergün yer
banada palamut ağır geliyo,istavrit,mezgit birazda hamsi severim ama sen sevdiğim çinekoptur
Deneyeceğim bakalım akşama ne olacakÇinekop seviyorsan bende severim çünkü seninle damak tatlarımız benziyor anlaşıldı
Onu deneyelim bakalım aman palamut olmasın da her hafta deneyeceğim sık sık yemeye çalışacağız artıkevet seversin biraz büyüğü hatta lüfer diye geçiyo çok lezzetlidir
Ben bulabilirsem tek kapakli genis bi dolap istiyorum. Bulamazsam boyle bisey alirim. Aksam konuştum ancak yaz girerken alabilirmisiz. Alt tarafi dondurucu muOyy o ka gezmeleri benim bünyem kaldırmaz.. Ben ev işi yapamayan, az yapmaya kalkınca ertesi gün hasta yatan bir kadınım. İşime gideyim, yemeği, çamaşırı halledeyim bana yeter de artar bile. Onbeşte bir temizlik için yardımcı geliyor. Bazen eşim kv leri getircek olsa onda bile kadının geldiği haftaya denk getirmeye çalışıyoruz. Sosyalleşmeyi isterim ama o kadarı değil. Arkadaşlarla genelde dışarda organizasyon yapıyoruz.
Kardeşim hep abla sen neden avukat oldun, senden acayip şef olurmuş der. Emekli olunca İstanbul'dan kaçarsak yaparım artık birşeyler. Karatay restoranı mesela
Bundan sonra çok yaptım diye üzülme at kavanoza dursun
Benim dolabım böyle, çok işime yarıyor. Dondurucuya ihtiyacım olmuyor. Ayrıca dün iki hafta önce aldığım barbunyayı pişirdim. Yalnızca kabukları kurumuştu, ne çürümüş ne kök salmış. Yiyecekler uzun süre dayanıyor. Tabi dolabın kapağının sık sık açılmamasının da etkisi var bunda. İmkanın varsa tavsiye ederim. Ben aldığımda diğer markaların eşdeğer dolabı 2000 TL. üstü iken bunu 1600 e almıştık.
Eki Görüntüle 1893685
Ben ablayım, erkek kardeşim var, iyi ki de varBüyüklüğümü bilir ama en kral arkadaşımdır kendisi. dünyada kimse kalmasa o vardır yanımda, onun için de ben. Her durumda, her konuda.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kardeşime, bir de hayırlı kısmet
Pazartesi 81.100
Salı 80.900
Çarşamba 80.900
Perşembe 80.900
Bugün ikinci devit 3 ampulu içtim
Aaa şaşırdım. Hep 3 yas alti diye okudum..belki doktor sana bebek muamelesi yapmistirDevit damla verdi canım ama günde 23 damla kullanıyorum yetişkinlere de oluyormuş 2 ayda 8 kutu bitireceksin dedi bakalım bir kaç kutum daha kaldı Kasım gibi gidececeğim folik asitim dün bitti ondan kurtuldum
Aaa şaşırdım. Hep 3 yas alti diye okudum..belki doktor sana bebek muamelesi yapmistirfolik asit bana bakmadi.
Hiii iyi o zamanBüyüklere de veriliyor reçetesinde yazıyor canım genelde bebeklere kullanıldığından akılda öyle kalıyor tabi
sbeden T tatlitambak eshma begum75 miraycan84 nehirnil111
Sıkı durun kızlar ben ofise geldim
hindistan cevizi yağlı sade türk kahvemi içerken bütün alıntılarımı yaptım
yalnız kim hangi programı takip ediyor diyetinde karıştırmaya başladımbu nedenle ben kendi doğru bildiklerimi yazacağım. ama bunu yaparken de aman bu taydin de çok oldu, kafa ütüleyip duruyor, bir karatay tutturmuş gidiyor derseniz ona da saygı duyarım. dur dediğiniz yerde dururum. zira maksadım kimseye müdahale etmek, canını sıkmak değil. derdim öğrendiğim doğruları daha çok kişiyle paylaşabilmek.
Sigara böreği, hiiiiAynenn dayanamadım ve kızıma yaptığım sigara böreğinden yedimm
Evet yaa kızım 3 yaşında sabah akşam paket süt veriyorum ve içim hiç rahat değil
Devit damla verdi canım ama günde 23 damla kullanıyorum yetişkinlere de oluyormuş 2 ayda 8 kutu bitireceksin dedi bakalım bir kaç kutum daha kaldı Kasım gibi gidececeğim folik asitim dün bitti ondan kurtuldum
Çok sever hem de yoğurt ayran ayrıca ev yoğurdu alıyorum sürekli bakkalımız kendisi yapıyor denedim 1 haftada ekşiyor paket sütten daha iyi yani
Kahvaltım;
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Domates 11,00 calori
1 x Adet Salatalık (Adet) 11,00 calori
50 gr Maydanoz 22,00 calori
1 adet Yeşil Dolmalık Biber 7,50 calori
2 x Yemek K. Kaşar Peyniri 170 ,00 calori
8 x Adet Yeşil Zeytin 56,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 277,50 calori
dün öğle yemeğinde 2 tavuk baget bi kepçe mercimek çorbası bir kasede yoğurt yedim. öğleden sonra 3-4 küçük dilim kavun , bir çimdik kuru üzüm ve şekersiz sütlü kahve içtim.
akşam yemeğinde de 1 kepçe taze fasülye, 1 kase tarhana çorbası , biraz turşu ve yoğurtlu semizotu yedim.
ama akşam yemeğinden sonra eşim yerken dayanamadım bi probis ve bi küçük parça gofret yedim. bi de kızıma fıstık temizlerken 4,5 tane attım ağzıma . probis ve gofret olmasa dün iyiydi de neyse eve girmezse bende yemem en azından.. dün bileğimi burktum o sebeple akşam 5 dakika yerde yapılan spor hareketlerinden yaptım sadece
Bu yüzden yalnız yaşayanlar bizden daha şanslı ister istemez alınıyo eve zararlı şeyler veya faydalı da olsa eşe çocuğa hazırlanan yemeklerden geç saatlerde de olsa dayanamıyor yiyoruz
nehirnil111 taydin bugünkü menüm,
ara öğüne yoğurt elma mandalin tarçın
akşamada fırında palamut ve salata var
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 2 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* biraz üzüm
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* kıymalı yumurta
* salata
Afiyet olsun kuzum güzel menün akşam ki menün daha da güzel ben palamutu sevmedim ama ağır geldi bana başka balık deneyeceğim artıkBugün yoğunum ondan bakamıyorum bende bugünü ekleyip kaçayım akşamı yarın yazarım
Sabah; 07:50 - 1 ad. haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:10 - Yarım kaseden az mercimek çorbası + 1 porsiyon bezelye yemeği + minik kase zeytinyağlı karnabahar + 1 kase yeşil salata - 319 kalori
taydin senden de alırım yorum
Bana acayip ağır geldi çipurayı sevmiştim bundan sonra levrek falan deneyeceğim genelde onu seven çok oluyor eşim balık sevdiği için ona pek farketmiyor ama ben pek sevmediğimden hafif olmasını tercih ediyorum
Akşam cips yiyeceğimi nereden anladın kızAkşama domates çorbam var derken çorbayı dışarıda unuttuğumu farkettim bozulmuş mudur
Pazartesi 81.100
Salı 80.900
Çarşamba 80.900
Perşembe 80.900
Bugün ikinci devit 3 ampulu içtim
Ben bulabilirsem tek kapakli genis bi dolap istiyorum. Bulamazsam boyle bisey alirim. Aksam konuştum ancak yaz girerken alabilirmisiz. Alt tarafi dondurucu mu
Folik asit yapıyor kilo ya da aldırıyor d vitamini için bilemiyorum canım ona da az kaldı neyse ki bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?