♥haftalık kilo verme yarışması♥

Afiyet olsun kuzum güzel menün akşam ki menün daha da güzel ben palamutu sevmedim ama ağır geldi bana başka balık deneyeceğim artık Bugün yoğunum ondan bakamıyorum bende bugünü ekleyip kaçayım akşamı yarın yazarım

Sabah; 07:50 - 1 ad. haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:10 - Yarım kaseden az mercimek çorbası + 1 porsiyon bezelye yemeği + minik kase zeytinyağlı karnabahar + 1 kase yeşil salata - 319 kalori

taydin senden de alırım yorum

afiyet olsun,sabahın ve öğlen yemeğin gayet güzel
sende akşam cozutanlardansın,sakın cips,kola yeme
kolay gelsin aman işine bak yanlışlık olmasın

palamudu bende hiç sevmem hatta en sevmediğim balıklardan biri ama eşim seviyo mecbur yapıyorum

Bana acayip ağır geldi çipurayı sevmiştim bundan sonra levrek falan deneyeceğim genelde onu seven çok oluyor eşim balık sevdiği için ona pek farketmiyor ama ben pek sevmediğimden hafif olmasını tercih ediyorum

Akşam cips yiyeceğimi nereden anladın kız Akşama domates çorbam var derken çorbayı dışarıda unuttuğumu farkettim bozulmuş mudur

yok yaa sanmam havalar soğudu zaten eve gidince hemen kaynatırsın bişeycik olmaz
çipurayı severim levreği bilmem,benim eşimde balık hastası,ne tür olsa yer,hatta hergün yer
banada palamut ağır geliyo,istavrit,mezgit birazda hamsi severim ama sen sevdiğim çinekoptur

Deneyeceğim bakalım akşama ne olacakÇinekop seviyorsan bende severim çünkü seninle damak tatlarımız benziyor anlaşıldı

Ben bulabilirsem tek kapakli genis bi dolap istiyorum. Bulamazsam boyle bisey alirim. Aksam konuştum ancak yaz girerken alabilirmisiz. Alt tarafi dondurucu mu

Devit damla verdi canım ama günde 23 damla kullanıyorum yetişkinlere de oluyormuş 2 ayda 8 kutu bitireceksin dedi bakalım bir kaç kutum daha kaldı Kasım gibi gidececeğim folik asitim dün bitti ondan kurtuldum
Aaa şaşırdım. Hep 3 yas alti diye okudum..belki doktor sana bebek muamelesi yapmistir folik asit bana bakmadi.

sbeden T tatlitambak eshma begum75 miraycan84 nehirnil111

Sıkı durun kızlar ben ofise geldim

hindistan cevizi yağlı sade türk kahvemi içerken bütün alıntılarımı yaptım

yalnız kim hangi programı takip ediyor diyetinde karıştırmaya başladım bu nedenle ben kendi doğru bildiklerimi yazacağım. ama bunu yaparken de aman bu taydin de çok oldu, kafa ütüleyip duruyor, bir karatay tutturmuş gidiyor derseniz ona da saygı duyarım. dur dediğiniz yerde dururum. zira maksadım kimseye müdahale etmek, canını sıkmak değil. derdim öğrendiğim doğruları daha çok kişiyle paylaşabilmek.

Son düzenleme:

hoşgeldin bacım
şu hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi nasıl bişey
sen yaz bildiklerini ben seni şeettiriyorum zaten yani takip,karataycı olmaya çalışsamda gün içinde birkaç k.hidrattan kaçamıyorum o sebepten ucundan takibe çalışıyorum

Öncelikle kendi menülerimi yazayım;

Akşam: Tarhana Çorba
1 parça domates-kırmızı biber sosu ile pişirdiğim kemikli kuzu eti (2 parçaydı ama birini yiyemedim)
Zeytinyağlı barbunya
Domates söğüş, yoğurt

Sabah: 2 yumurtadan biber-domates soslu omlet
domates, salata, dereotu, maydonoz, tulum peyniri ile limonlu zeytinyağlı salata
peynir, zeytin

Evden çıkmadan bir fincan sade türk kahvesi, ofise gelince duble fincan hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi. Akşama Allah kerim

Aynenn dayanamadım ve kızıma yaptığım sigara böreğinden yedimm
Sigara böreği, hiiii Olan olmuş ama kızına da sigara böreği yapmasan.. Hem hamur hem kızartma. Anneliğe karışılmaz ama çocuklarımızı zehirlemesek, sağlıklı alternatifler bulsak

Evet yaa kızım 3 yaşında sabah akşam paket süt veriyorum ve içim hiç rahat değil

Artık süt yaşını geçmiş canım, kefir mayala, yoğurt mayala, ayran ver. Süte ihtiyacı yok, sütün hele ki uht sütün (ki Yavuz Dizdar hoca uht süte dayanıklı beyaz eşya diyor) minnak kuzuna katacağı bir şey yok

Devit damla verdi canım ama günde 23 damla kullanıyorum yetişkinlere de oluyormuş 2 ayda 8 kutu bitireceksin dedi bakalım bir kaç kutum daha kaldı Kasım gibi gidececeğim folik asitim dün bitti ondan kurtuldum

Günlük ortalama 2875 ünite Dvit alıyorsun canım. Ben günlük 20.000 ünite alıyorum. Kıyaslama yapmak sana kalsın
Bugün biraz Dvit bilgisi paylaşayım mı size?

Çok sever hem de yoğurt ayran ayrıca ev yoğurdu alıyorum sürekli bakkalımız kendisi yapıyor denedim 1 haftada ekşiyor paket sütten daha iyi yani

Seviyorsa sütü kaldır at çöpe, yoğurt, ayran, kefir ile devam et canım Ev şartlarında yapsan daha makbul bana göre ama güveniyorsan aldığın yere sorun yok..

Canım bu kahvaltıda bana göre sayacak, hesaplayacak bir şey yok. Yumurta da olsaydı akşamüstüne kadar seni tok tutacak bir kahvaltı olacakmış

Öğlen için; tavuk bagetin endüstriyel olması dışında gayet güzel menü
Öğleden sonra; kavun,üzüm glisemik indeksi yüksek meyveler.
Akşam; Menü süper
Akşamdan sonraki gofret, probis hiç olmamış Ki bunu sen de yazmışsın.. Aynen eve girmesin mümkünse, ne sana ne eşine ne kızına faydası yok. paramız bizi hasta edecek, sağlığımızı bozacak şeylere gitmesin..

Bu yüzden yalnız yaşayanlar bizden daha şanslı ister istemez alınıyo eve zararlı şeyler veya faydalı da olsa eşe çocuğa hazırlanan yemeklerden geç saatlerde de olsa dayanamıyor yiyoruz

İstemedikten sonra yalnız yaşayanlar da ne buluyorlarsa yiyorlar, önemli olan neyin bize besin neyin boş kalori olduğuna karar verip, evimize sokmamak.. En zor iş kadının aslında; alışverişin çoğunu kadın yapıyor, yemekleri kadın yapıyor. Bizler bilinçlenince er ya da geç eşlerimize de sirayet ediyor. Kendi günlüğümde eşimle mücadelemi yazmıştım. Bu yoldaki mücadelemde yaralamalı (kendini yaraladı kırılan cam ile) bir sehpa kırma hadisesi bile var eşimin Sonuç ?? zafer taydinin, eşim

sabah: ekmek
öğlen: süper
akşam: süper
ara öğün: yorumsuz... ara öğün mantığını silmiş olduğumdan. Yemek arası ağıza atılan her lokma insülin salgılatıyor. Ara öğünlerle pankreas ha bire çalışıp bir yerde iflas ediyor. Vücudun şeker metabolizması bozuluyor. vs vs vs...

Palamutu da bütün balıkları da severim :) Ama damak tadı tabii ki..
Sabah: Yumurta 2 olsa zeytin olsa biraz da yeşillik vs olsa süper. Eksik kahvaltı acıktırır, bu kahvaltı seni öğlene kadar arada olan 5 saatte acıktırınca vücut kıtlık sinyaline geçer ve yağ depolama başlar.
Öğlen : menü gayet güzel..

Canım levrek ve çipuranın geneli çiftlik balığı oluyor, sen bilirsin ama yine de deniz balıklarını tercih etmeni tavsiye ederim..

Pazartesi 81.100
Salı 80.900
Çarşamba 80.900
Perşembe 80.900

Bugün ikinci devit 3 ampulu içtim

Afiyet şifa olsun canım. Kusura bakma hatırlayamadım, ilkini ne zaman içmiştin?

İnsülin direnci, d vit, B12, demir, magnezyum eksikliği kilo verememe nedenlerinden. Daha önce de yazmıştım ama tekrar edelim ki pekiştirelim

Ben bulabilirsem tek kapakli genis bi dolap istiyorum. Bulamazsam boyle bisey alirim. Aksam konuştum ancak yaz girerken alabilirmisiz. Alt tarafi dondurucu mu

Ne zaman kısmetse o zaman alırsın inşallah canım gönlüne yatan bir dolabı. Çekmece ve alt taraf dondurucu, çekmeceyi daha çok normal buzluk gibi, alt tarafı da derin dondurucu olarak kullanıyorum.

Folik asit yapıyor kilo ya da aldırıyor d vitamini için bilemiyorum canım ona da az kaldı neyse ki bende

D vit aldırmaz verdirir cicim

öğle yemeğim:

bi kepçe mercimek çorbası
etli türlü
bir dilim borek (yemesem çok iyiydi ama tutamadım kendimi

ara öğün :
şekersiz çok az sütlü neskafe
biraz fıstık ve kuruüzüm

akşama da balık ve salata olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…