♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayy 36 beden de olur muyum ev işlerim var önce onları yapıyım mı oynaya zıplaya

36 beden olur musun bilmem.. Ama geçen yıl 1 ay pilatese gittim, 2 ay da aralıksız her gün 30-45 dk arası yürüdüm. Karatay beslenmesi ile birlikte 3 ayda 44-46 giyen ben 42 beden pantolon aldım kendime

Kızlar dün akşam yemeğinde yeşil mercimek çorbası, zeytinyağlı biber dolma , salatalık turşusu yedim. Biber dolmayı karataya uygun olmamasına rağmen pirinçle yaptım. Bütün yaz bulgurlu, mercimekli çeşitlerini yapmıştım. Kapanışı usulüne uygun yapayım dedim..

Sabah kahvaltıda eşim ne zamandır istediği için zeytinyağında patates kızarttım. Tabii ki ben de yedim. Bizim eve patates nadiren girer. Eşim ister, söyler, bir iki hafta geçer öyle alırım. Geçen hafta aldım 1 kilo, bu hafta yaptım Alırken adam abla 1 kilo patates mi olur dedi. Biz yemiyoruz ki olur olur dedim ben de.. Herhalde en son bayramda tatildeyken yemiştik. o da 1 ay oldu en az..

Bugünün itirafı da benden oldu hadi bakalım.. Daha kimse gelip menü yazmadı. Acep ne yiyor bu kızlar

GLUTENE HASSAS MISINIZ?

"Bunlardan birini ya da birkaçını düzenli olarak yaşıyor ve başka bir nedene de bağlayamıyorsanız sizin de vücudunuz glütene karşı negatif bir reaksiyon veriyor olabilir.

1- Şişkinlik, ishal/kabızlık, karın ağrıları,

2- Baş ağrıları, yorgunluk hissi, kansızlık,

3- Cilt sorunları,

4- Depresyon, panik halleri,

5- Eklem ve kas problemleri,

6- Beyin bulanıklığı,

Kaynak: http://sosyal.hurriyet.com.tr/…/glutene-hassas-misiniz_4024…

sbeden T tatlitambak eshma begum75 miraycan84 nehirnil111 D Daylongg

2 gunluk sapı tanınan ardindan ben geldim yine.
sabah7
2 dilim kadar yağlı ekmek
yumurta ve peynir ile

ara11
1 mandalina +1 ceviz

Ara 15. 30
şekersiz nescafe
10 badem + 5 antep fıstığı

akşam 18 den önce
fırında sebzeli tavuk
1 kase yoğurt

Su 3lt
spor 35 dk kardio (20 dk kosu+500 ip atlama+75 sumo squat )
Aksam da leslie 5 mile yapacam kizlar.

Çok şükür bu sabah 80.500 çıktım.
Pazartesi 81.100 dü
Yarın sabah daha düşük çıkacam.
Bugün harputa piknige gittik. Ordan kaleye çıktık hava da sicak baya yakmisimdir kalori.

Nerelerdeydin:) sporun cok güzel. Cok kalori yakarsın. Yarin 75 kesin görürsün 74 gormezsen

Bunlar insanlarin genel problemlerinden. Emin olmak icin illa test filan yaptırmak lazim. Bugun mesela kahvaltıda gözleme aldik disardan az yedim ama carpti . Bunu farkettim coktan hamur işi beni cok yoruyor kalbimide agirlastiriyor.

Olsun canim nadiren yemek lazim. Hic bisey olmaz. Millet neler neler yiyor iciyorda yıllarca bisey olmuyor. Senin de bu kadarcik degisiklik hakkindir arada :)
Bende patates 2 ayda bir filan kizartirim patates. Onuda firinda sebzeli köfteli yemek icin.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Ara 10 badem
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
Ara 10 badem
Aksam
1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta

şu 4lt:)
spor
leslie 3 mile + 15 dk cardio toplam 60 dk

2 bardak ödem cayi+ 1 kupa yesilcay+ 1 kupa şekersiz nescafe

Şeyda coskunun detoksu bu eee 2 gün fazla kaçırınca bunu yapmam lazımdı ama

herkese selam kizlar. sbeden canim ben yarin bildirim yapamiyacam.sehirdisina cikiyoruz cunki.birde gramlarla oynamakdan cok yoruldum.donuste selahettin donmezin 7 gunde 4 kilo diyetini yapicam.2 kilo verirsem yeter bana bir hafta icinde.bakalim umutluyum bu diettwn

Selam kızlar, çok kötüyüm. Dün akşamdan beri bir gaz bir bıçak saplanır gibi ağrı. Bugün akşama kadar gecmeyince apandisitten korkup hastaneye gittik. Tahlil, ultrason derken ultrasonla karnımın sağ tarafında 10.5 cm lık kitle gibi birşey tespit ettiler. Sonra kadın doğuma ve genel cerrahiye yolladılar. Kadın dogumluk birşey çıkmadı. Genel cerrah ilaçlı tomografi istedi. Şimdi ilaçlı suyu iciyorum 1 saat sonra falan tomografi çekilecek. Endiseliyim.. 10.5 santim nedir ya resmen bir yumruk büyüklüğü. Kötü birşey değildir inşallah.

inşallah ciddi bişey değildir canım kalbini ferah tut acil şifalar dilerim.

Çok şükür tomografide birşey çıkmadı.şanttan dolayı orada bir birikim olabileceğini düşündü Dr. Enfeksiyon çıktı. Antibiyotik vs verdi. Tomografi cd sini aldim. Beyin cerrahina goturucem bir de onlar baksın diye. Hala sıkıntım var. İlaçlar fayda eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…