spordan halim kalmaz ev işleri kalır vallabaşlıyım ben işlerime
yani diye diye kurtardın şu lesliden,neyse artık başka zamana kaldıbegum75 kız benım leslıe ıptal benım terlememem lazım cunku sabah duş aldım bıdaha alamam dövme yaptırdım yeni. günde ıkı duş olmaz
hahaha buldum bı bahaneyani diye diye kurtardın şu lesliden,neyse artık başka zamana kaldı
ayy 36 beden de olur muyumev işlerim var önce onları yapıyım mı oynaya zıplaya
Nerelerdeydin:) sporun cok güzel. Cok kalori yakarsın. Yarin 75 kesin görürsün 74 gormezsen2 gunluk sapı tanınan ardindan ben geldim yine.
sabah7
2 dilim kadar yağlı ekmek
yumurta ve peynir ile
ara11
1 mandalina +1 ceviz
Ara 15. 30
şekersiz nescafe
10 badem + 5 antep fıstığı
akşam 18 den önce
fırında sebzeli tavuk
1 kase yoğurt
Su 3lt
spor 35 dk kardio (20 dk kosu+500 ip atlama+75 sumo squat )
Aksam da leslie 5 mile yapacam kizlar.
Bunlar insanlarin genel problemlerinden. Emin olmak icin illa test filan yaptırmak lazim. Bugun mesela kahvaltıda gözleme aldik disardan az yedim ama carpti . Bunu farkettim coktan hamur işi beni cok yoruyor kalbimide agirlastiriyor.GLUTENE HASSAS MISINIZ?
"Bunlardan birini ya da birkaçını düzenli olarak yaşıyor ve başka bir nedene de bağlayamıyorsanız sizin de vücudunuz glütene karşı negatif bir reaksiyon veriyor olabilir.
1- Şişkinlik, ishal/kabızlık, karın ağrıları,
2- Baş ağrıları, yorgunluk hissi, kansızlık,
3- Cilt sorunları,
4- Depresyon, panik halleri,
5- Eklem ve kas problemleri,
6- Beyin bulanıklığı,
Kaynak: http://sosyal.hurriyet.com.tr/…/glutene-hassas-misiniz_4024…
sbeden T tatlitambak eshma begum75 miraycan84 nehirnil111 D Daylongg
Olsun canim nadiren yemek lazim. Hic bisey olmaz. Millet neler neler yiyor iciyorda yıllarca bisey olmuyor. Senin de bu kadarcik degisiklik hakkindir arada :)Kızlar dün akşam yemeğinde yeşil mercimek çorbası, zeytinyağlı biber dolma , salatalık turşusu yedim. Biber dolmayı karataya uygun olmamasına rağmen pirinçle yaptım. Bütün yaz bulgurlu, mercimekli çeşitlerini yapmıştım. Kapanışı usulüne uygun yapayım dedim..
Sabah kahvaltıda eşim ne zamandır istediği için zeytinyağında patates kızarttım. Tabii ki ben de yedim. Bizim eve patates nadiren girer. Eşim ister, söyler, bir iki hafta geçer öyle alırım. Geçen hafta aldım 1 kilo, bu hafta yaptımAlırken adam abla 1 kilo patates mi olur dedi. Biz yemiyoruz ki olur olur dedim ben de.. Herhalde en son bayramda tatildeyken yemiştik. o da 1 ay oldu en az..
Bugünün itirafı da benden oldu hadi bakalım.. Daha kimse gelip menü yazmadı. Acep ne yiyor bu kızlar
Nerelerdeydin:) sporun cok güzel. Cok kalori yakarsın. Yarin 75 kesin görürsün 74 gormezsen
Nerelerdeydin:) sporun cok güzel. Cok kalori yakarsın. Yarin 75 kesin görürsün 74 gormezsen
Olursun canım olursun 76 nedir ki senin icinVallahi 76 çok inat bir kilo çıktı ya ama kıracam bunu. Bende inat ettim. 74 olm istiyorum artik
inşallah ciddi bişey değildir canım kalbini ferah tut acil şifalar dilerim.Selam kızlar, çok kötüyüm. Dün akşamdan beri bir gaz bir bıçak saplanır gibi ağrı. Bugün akşama kadar gecmeyince apandisitten korkup hastaneye gittik. Tahlil, ultrason derken ultrasonla karnımın sağ tarafında 10.5 cm lık kitle gibi birşey tespit ettiler. Sonra kadın doğuma ve genel cerrahiye yolladılar. Kadın dogumluk birşey çıkmadı. Genel cerrah ilaçlı tomografi istedi. Şimdi ilaçlı suyu iciyorum 1 saat sonra falan tomografi çekilecek. Endiseliyim.. 10.5 santim nedir ya resmen bir yumruk büyüklüğü. Kötü birşey değildir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?