♥haftalık kilo verme yarışması♥

Haber verdigin icin tesekkur ederim canim. Diyetine baslayinca burdan yaz

Cok gecmis olsun canım. Insallah biran önce gecer ve ciddi bisey değildir

kızlar bugünkü menüm,akşamada köfte yapmayı planlıyorum,yanında kırmızı mercimek çorbası ve yeşillik li salata
nehirnil111 taydin miraycan84

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 1 tatlı kaşığı bal
* 2 ceviz
* 1 yumurta

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* etli nohut yemeği

Öğlen çok az değil mi Begüş doydun mu kuzum

Sabah; YOK (geç kaldım)
Ara; 09:00 - 1 kupa Papatya ve kekik karışımı demleme bitki çayı
Öğle; 12:10 - Yarım kaseden az mercimek çorbası + 1 porsiyon ıspanak yemeği + 50 gr yoğurt + 1 kase mor lahana ve marul salatası + 1 dilim börek (börek evet fazla ama çok canım çekti regl den dolayı galiba) - 486 kalori

afiyet olsun maşallah çeşit çeşit şeyler çıkıyo sizde
öğlen yemeği az oldu evet ama nedense doydum bende şüpheleniyorum bu işten kesin 1 saate acıkırım, neyseki 1tane kepekli galetam kaldı sanırım bide meyvam vardı dolapta onları yerim, yoğurdumu unuttum bugün

sabah kahvaltım.
domates salatalık peynir 2 dilim ekmek

öğle yemeği:
bir kepçe şehriye çorbası
bir kepçe bezelye yemeği
2 küçük dilim baklava (yemesem olacak tı ama yapamadım)

sabah kahvaltım.
domates salatalık peynir 2 dilim ekmek

öğle yemeği:
bir kepçe şehriye çorbası
bir kepçe bezelye yemeği
2 küçük dilim baklava (yemesem olacak tı ama yapamadım)
öğlen sırf k.hidrat olmuş,neyseki tatlıyı günün erken saati yedin akşama kadar eritirsin
akşama ne yiyecen?

Evet canım eskiden böyle değildi ama şimdi 3 çeşit yemek kesinlikle oluyor bir de salata barımız var oradan istediğimizi istediğimiz kadar alabiliyoruz bazen brüksel lahanası bamya karnabahar gibi meze tarzları da ekliyorlar

ne kadar güzel valla
bizde 3 çeşit yemek oluyor,salata,yoğurt,meyva,cacık,turşu bunlar hep çeşitten sayılıyor
yanında 1sulu yemek diğeride çorba,makarna,pilav,bulgurda bir tanesi,geneldede pilav yada makarna oluyo

Kötü canım ya bizim eskiden bile 3 çeşit yemek yanında 1 çeşit ya salata ya tatlı yoğurt falan olurdu şimdi sabit 3-4 kap salata çeşitleri koyuyor ya da meze yoğurt oluyor gözüm doymuş oluyor iyi oluyor makarna pilav almadığım için oraya saldırıyorum az da olsa yiyorum

Tam buğday değilse kabız da yapıyor

Çok geçmiş olsun canım inşallah kötü değildir

sanırım yaşlanıyoruz deniz,gocattı bu adamlar bizi
kesinlikle bir babanın çocuklarının geleceğini düşünmesi gerekir,o yapmıyorsa iş annelere düşüyor
senin 2.ne oldu var mı bişeyler?
Artık rahat rahat söyleyebilirim Y YESIMBOZ ve mavimli nin haberini aldıktan sonra yeğeniniz 3 aylık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…