günnaydıınn..36 beden olur musun bilmem.. Ama geçen yıl 1 ay pilatese gittim, 2 ay da aralıksız her gün 30-45 dk arası yürüdüm. Karatay beslenmesi ile birlikte 3 ayda 44-46 giyen ben 42 beden pantolon aldım kendime
Keşke evden yemek getirseydin taze fasulye meselakızlar bugünkü öğlen yemeği menü
patates yemeği
makarna
muhallebi
sizce ne yiyim
nehirnil111 taydin miraycan84
Selam kızlar, çok kötüyüm. Dün akşamdan beri bir gaz bir bıçak saplanır gibi ağrı. Bugün akşama kadar gecmeyince apandisitten korkup hastaneye gittik. Tahlil, ultrason derken ultrasonla karnımın sağ tarafında 10.5 cm lık kitle gibi birşey tespit ettiler. Sonra kadın doğuma ve genel cerrahiye yolladılar. Kadın dogumluk birşey çıkmadı. Genel cerrah ilaçlı tomografi istedi. Şimdi ilaçlı suyu iciyorum 1 saat sonra falan tomografi çekilecek. Endiseliyim.. 10.5 santim nedir ya resmen bir yumruk büyüklüğü. Kötü birşey değildir inşallah.
Çok şükür tomografide birşey çıkmadı.şanttan dolayı orada bir birikim olabileceğini düşündü Dr. Enfeksiyon çıktı. Antibiyotik vs verdi. Tomografi cd sini aldim. Beyin cerrahina goturucem bir de onlar baksın diye. Hala sıkıntım var. İlaçlar fayda eder inşallah.
Ayyy üstüne bir de duygu sömürüsü hiç çekilmezçok pratik sayılmam haliyle gün içinde yoruluyorum eve gidince ne kadar enerjim kalıyosa tüketiyorum işte
ev süpürüp toz almak mıasla eline sürmez zaten beklediğim bunlarda değil, misafir gelmeden ortalığı toparlasın (kendi dağınıklığını toplasa yeter),mesela salata yapabilir, sofra kurup kaldırırken,çay ikramlarında yardımcı olsa,bide oturduğu yerden komut verip pilli bebek gibi benle oynamasın yeter
bazen yorgunluktan çıldırıyorum söyleniyorum,geliyo dua ediyo bana,lafla sözle kandırıyo beni,kanmayıp uzatırsama kendi haklı gibi davranıp sende abartıyosun,bidaha çağırmayalım,tek başımıza kalalım,sen zaten bu kafayla yanlız kalmaya mahkumsun gibi laflar ediyo,bende üzülüyorum tabi
Akşam etli nohut yapmıştım lokum gibi yanına da pilav oooh miss kan olsun kızıma da bana daNohutta cok demir varmis diye okudum. Düzenli yiyebiliri aslında ilaclardan sonra
sorma deniz bazen bende çekemiyorum,demekki yaş ilerledikçe eşlerin birbirinden uzaklaşması,eski yakınlıklarının kalmaması hep böyle şeyler yüzünden diyorum,çünkü eşler hep huysuz hiç değişmişmiyorlar, bizde çabuk yıprandığımız için erken yaşta tahammülsüzlük başlıyorAyyy üstüne bir de duygu sömürüsü hiç çekilmez
afiyet olsun,bide turşu ne giderdi be yanınaAkşam etli nohut yapmıştım lokum gibi yanına da pilav oooh miss kan olsun kızıma da bana da
Bütün yemeklerin yanında ayran cacık yoğurt olmazsa içime sinmiyor mutlaka yemem lazımetin yanında yoğurt ayran türevi pek olmuyor ama
Aynenn bir taraf bencillik yaptıkça diğer taraf eziliyor ses de çıkarmıyosan benim gibi daha çok eziliyosun sen de eziklik fiziki yorgunluk ben de de maddi eziklik maalesef eskiden umursamazdım da şimdi konu kızımın da maddi ihtiyaçları geleceği olunca umursuyorumsorma deniz bazen bende çekemiyorum,demekki yaş ilerledikçe eşlerin birbirinden uzaklaşması,eski yakınlıklarının kalmaması hep böyle şeyler yüzünden diyorum,çünkü eşler hep huysuz hiç değişmişmiyorlar, bizde çabuk yıprandığımız için erken yaşta tahammülsüzlük başlıyor
şimdiye kadar öyle böyle diye idare ettim ama yaş gittikçe çekemiyorum artık bazı şeyleri
Aynenn bir taraf bencillik yaptıkça diğer taraf eziliyor ses de çıkarmıyosan benim gibi daha çok eziliyosun sen de eziklik fiziki yorgunluk ben de de maddi eziklik maalesef eskiden umursamazdım da şimdi konu kızımın da maddi ihtiyaçları geleceği olunca umursuyorum
Hey Allahım.. At arkadaşım at. Paranın sagligindan kıymetli mi. Aslolan hiç almamak ya.. Ben neler atıyorum bir bilsen.. İsrafa yüzde yüz karşıyım. Normalde hiçbir şeyi atmam. Ama atılacak şey; cips kraker reçel vs ise hiç gözünün yaşına bakmam, genelde kayınpeder beni çocuk yerine koyup torbaya doldurup getirir ye diye. Eşim yerse yer, çocuklara vermeye de içim elvermez.. sonrası malum..
Selam kızlar, çok kötüyüm. Dün akşamdan beri bir gaz bir bıçak saplanır gibi ağrı. Bugün akşama kadar gecmeyince apandisitten korkup hastaneye gittik. Tahlil, ultrason derken ultrasonla karnımın sağ tarafında 10.5 cm lık kitle gibi birşey tespit ettiler. Sonra kadın doğuma ve genel cerrahiye yolladılar. Kadın dogumluk birşey çıkmadı. Genel cerrah ilaçlı tomografi istedi. Şimdi ilaçlı suyu iciyorum 1 saat sonra falan tomografi çekilecek. Endiseliyim.. 10.5 santim nedir ya resmen bir yumruk büyüklüğü. Kötü birşey değildir inşallah.
Çok şükür tomografide birşey çıkmadı.şanttan dolayı orada bir birikim olabileceğini düşündü Dr. Enfeksiyon çıktı. Antibiyotik vs verdi. Tomografi cd sini aldim. Beyin cerrahina goturucem bir de onlar baksın diye. Hala sıkıntım var. İlaçlar fayda eder inşallah.
Canim peki bu iki yag dogal mi. Yani katkı maddeleri acisindan durumu nedir bilgin var mi. Belki bu aksam gideriz alisveris merkezine bakarim watsonsa :)Var canım. Hindistan cevizi yağı, avokado yağı var. Diğer bitkisel yağların olduğu yerde.
Gorumce konusunu bilmiyorum canım ya, öyle midir acaba? Gerçi eşimin ailesi bir ağırlığı vardır. Ben de kv dahil iyi ya da kötü lafimi esirgemis insan diilim :) Ne bileyim, samimiyetindendir insallah.
Kuruyemiş ve tereyağ duraklama yapmaz. Gece yarısı yemediysen tabii
Sen de sabah hemen bildirme, bir sabah tartildim, bir de sonra. Hangisi içine sinerse onu bildir kuzum.
Ayrıca ünlü şeyler bende acayip su tutuyor.
Kesinliklehhaa ben 075 i 85 hatırlamısım pardonn
neee 5 kilo mu
seni bi ele almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?