♥haftalık kilo verme yarışması♥

36 beden olur musun bilmem.. Ama geçen yıl 1 ay pilatese gittim, 2 ay da aralıksız her gün 30-45 dk arası yürüdüm. Karatay beslenmesi ile birlikte 3 ayda 44-46 giyen ben 42 beden pantolon aldım kendime
günnaydıınn.. 40 gıyıyorum şuan da bakalım 1 ay a 38 olabılcam mıı

canım çok geçmiş olsun,ne büyük korku yaşamışsın,Rabbim bir daha yaşatmasın (AMİN)
inşallah en kısa zamanda ilaçlar fayda eder canım,Acil şifalar dilerim

Ayyy üstüne bir de duygu sömürüsü hiç çekilmez

Ayyy üstüne bir de duygu sömürüsü hiç çekilmez
sorma deniz bazen bende çekemiyorum,demekki yaş ilerledikçe eşlerin birbirinden uzaklaşması,eski yakınlıklarının kalmaması hep böyle şeyler yüzünden diyorum,çünkü eşler hep huysuz hiç değişmişmiyorlar, bizde çabuk yıprandığımız için erken yaşta tahammülsüzlük başlıyor
şimdiye kadar öyle böyle diye idare ettim ama yaş gittikçe çekemiyorum artık bazı şeyleri

Aynenn bir taraf bencillik yaptıkça diğer taraf eziliyor ses de çıkarmıyosan benim gibi daha çok eziliyosun sen de eziklik fiziki yorgunluk ben de de maddi eziklik maalesef eskiden umursamazdım da şimdi konu kızımın da maddi ihtiyaçları geleceği olunca umursuyorum

sanırım yaşlanıyoruz deniz,gocattı bu adamlar bizi
kesinlikle bir babanın çocuklarının geleceğini düşünmesi gerekir,o yapmıyorsa iş annelere düşüyor
senin 2.ne oldu var mı bişeyler?

Eşim alıyor açıkcası atamıyorum paramızı çöpe atıyormuşuz gibi geliyor bana bozulduğunda ancak atıyorum yiyecekleri falan da

Ay geçmiş olsun canım ne acaba

Çok şükür geçmiş olsun canım.

Canim peki bu iki yag dogal mi. Yani katkı maddeleri acisindan durumu nedir bilgin var mi. Belki bu aksam gideriz alisveris merkezine bakarim watsonsa :)
Belki de samimiyettendir. Bende sahsen yengem olsaydı yorgunsa ve iyi biriyse yardim etmekten keyf alırdım bazen. Iki dakika da ev supurmekte ne var gibiii
Evet beynin ve omuriligin yüzde 70 80 oranlarında yağ olduğunu okudum. Bu sabahta balla tereyagi yedim. Tereyağı torpilliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…