♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydınlar herkeseee
80 grubuna hoşgeldin sevgili grup rakibim Kısa zamanda 70 grubuna geçelim inşallah.
Hoşbuldummm, hep birlikte geçeceğimize inanıyorum
selam canm hoş geldin inşallah hedefine ulaşırsın
Selamlarr hoşbuldum, inşallah hep birlikte aşarız bunları

Ben de menümü yazayım buraya
10:00 sabah
1 kase yoğurdun içine rendelenmiş elma ve 20gr kadar müsli.
13:30 ara öğün
eti form'un karışık meyveli bisküvisi ve yanında 1 bardak tarçınlı süt.
17:30
nuggetlı salata (3-4 parça nugget, 4 adet dilimlenmiş yeşil zeytin, yarım salatalık, 3 adet cherry domates, bol marul)

İyi haftasonları

Kola atılmasın diye içtim ya ondan yoksa alayım da kola içeyim kafasında değilim yani Cips hastasıyız eşimle ya film izlerken çok seviyoruz yemeyi

Nescafe dediğim yani sadece kakaolu kısmı süttozu şeker hiç bir şey yok içinde genelde benim metabolizmamı hızlandırıyor sanki bütün diyet boyunca içmiştim 60 kilodan 50 kiloya düşene kadar her gün 1 kupa

Hey Allahım.. At arkadaşım at. Paranın sagligindan kıymetli mi. Aslolan hiç almamak ya.. Ben neler atıyorum bir bilsen.. İsrafa yüzde yüz karşıyım. Normalde hiçbir şeyi atmam. Ama atılacak şey; cips kraker reçel vs ise hiç gözünün yaşına bakmam, genelde kayınpeder beni çocuk yerine koyup torbaya doldurup getirir ye diye. Eşim yerse yer, çocuklara vermeye de içim elvermez.. sonrası malum..

leslide bana çok ağır geliyo,sanki kilo verdirmeyecek gibi tamam jillanda süper yapabildiğim söylenemez ama en azından elimden geleni yapmaya çalışıyodum

Jilliani yaparken eşime yakalandim, alt komşulara ses gider olmaz bu evde didi. Bıraktım. Leslie iki gün yaptım unuttum sonra dur sincik yapiyimmm

ay denesem mı bende

Jilliani yaparken eşime yakalandim, alt komşulara ses gider olmaz bu evde didi. Bıraktım. Leslie iki gün yaptım unuttum sonra dur sincik yapiyimmm

denemekten zarar gelmez ama ilk başta mutlaka ısınma yap,birde ilk başta zor gelebilir hemen pes etme

taydin cim,akşamları 8-9 gibi yatak odasında yaptım,alttakiler o saatte salonda oluyolar,(ışıkları kontrol ediyodum)halımın üzerine çift kat kilim serdim, tabi bide hara gülle yapmadım biraz daha dikkat ettim alt kattan bi şikayet gelmemişti ama alttakinide tanımıyorum belkide söylenip durdu,zaten 30dk sürüyo sürekli de kütlemeyince anlaştık gitti

benım alttakıler alıskın ya sese evde at gbı bı köpeğim var ordan oraya kosuyo sureklı alttakılerde ne guzel kosuyo o dıyolar benım jıllıan seslerını de köpüş sanarlar

sevilmez mi onlar ya
2kılo falan verım de denerım ya cok üşenıyorumm
sen üşenmeye devam et bak taydin 1 mili yaptı bile
hem erteledikçe kalıyo,sen en iyisi leslie başla,zevk almadığın, zorlandığın bi şeyi yapmında anlamı olmaz
spor yaparak daha kolay kilo verirsin,vücudun sıkılaşır ve bedenin küçülür bunları düşün

ayy 36 beden de olur muyum ev işlerim var önce onları yapıyım mı oynaya zıplaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…