63ü göriyim başlıcam hemen salona. 63 e kadar da evde belkıama hastayken normal,iyileşince spora başlarsın
63ü göriyim başlıcam hemen salona. 63 e kadar da evde belkı
leslie falan yaparım evde anca öyle aletlerım falan yokevde yapma olanakların varsa evde devam et derim
alete falanda gerek yok aslında, lesslie güzel hatta jillan yapabilirsen daha iyileslie falan yaparım evde anca öyle aletlerım falan yok
salonda da buyuk ıhtımal step yapıyolardır step yaparım
Hoşbuldummm, hep birlikte geçeceğimize inanıyorum80 grubuna hoşgeldin sevgili grup rakibimKısa zamanda 70 grubuna geçelim inşallah.
Selamlarr hoşbuldum, inşallah hep birlikte aşarız bunlarıselam canm hoş geldin inşallah hedefine ulaşırsın
Rica ederim canım, Allah sizlerden de razı olsunBilinenler paylaşıldıkça anlam kazanıyor..
Hem kolahem cips
İki kırmızı kart da sana.. Yazık, dünyanın onca güzel nimeti varken.
1-) Kolanın asidi kaçınca şekeri de birlikte kaçmıyor cicim. Asit başına buyruk tek başına terk ediyor kolayı, şekerse eli kolu bağlı kalakalıyorKeşke içtiğine göre tadı olan asitli bir kola içseydin..
2-) O cips dediğin ne menem bir şeydir.. Nişasta ve trans yağ dolu, MSG içermesi muhtemel (her ne kadar yok yazsalar da o yoksa eşdeğer başka bir katkı vardır mutlaka), sana besin değeri olarak hiçbirşey katmayacak
hım hım hım neskafeyegöstersem mi ki . Onun dışında sabah az olmuş yediklerin..
Kola atılmasın diye içtim ya ondan yoksa alayım da kola içeyim kafasında değilim yaniCips hastasıyız eşimle ya film izlerken çok seviyoruz yemeyi
Nescafe dediğim yani sadece kakaolu kısmı süttozu şeker hiç bir şey yok içinde genelde benim metabolizmamı hızlandırıyor sanki bütün diyet boyunca içmiştim 60 kilodan 50 kiloya düşene kadar her gün 1 kupa
jillan yapamam ben yaalete falanda gerek yok aslında, lesslie güzel hatta jillan yapabilirsen daha iyi
leslide bana çok ağır geliyo,sanki kilo verdirmeyecek gibijillan yapamam ben ya
ay denesem mı bendeleslide bana çok ağır geliyo,sanki kilo verdirmeyecek gibitamam jillanda süper yapabildiğim söylenemez ama en azından elimden geleni yapmaya çalışıyodum
leslide bana çok ağır geliyo,sanki kilo verdirmeyecek gibitamam jillanda süper yapabildiğim söylenemez ama en azından elimden geleni yapmaya çalışıyodum
ay denesem mı bende
Jilliani yaparken eşime yakalandim, alt komşulara ses gider olmaz bu evde didi. Bıraktım. Leslie iki gün yaptım unuttum sonra dur sincik yapiyimmm
benım alttakıler alıskın ya sese evde at gbı bı köpeğim var ordan oraya kosuyo sureklı alttakılerde ne guzel kosuyo o dıyolardenemekten zarar gelmez ama ilk başta mutlaka ısınma yap,birde ilk başta zor gelebilir hemen pes etme
taydin cim,akşamları 8-9 gibi yatak odasında yaptım,alttakiler o saatte salonda oluyolar,(ışıkları kontrol ediyodum )halımın üzerine çift kat kilim serdim, tabi bide hara gülle yapmadım biraz daha dikkat ettim alt kattan bi şikayet gelmemişti ama alttakinide tanımıyorum belkide söylenip durdu,zaten 30dk sürüyo sürekli de kütlemeyince anlaştık gitti
demek evde köpek besliyosun,hayvanları çok severimbenım alttakıler alıskın ya sese evde at gbı bı köpeğim var ordan oraya kosuyo sureklı alttakılerde ne guzel kosuyo o dıyolarbenım jıllıan seslerını de köpüş sanarlar
sevilmez mi onlar yademek evde köpek besliyosun,hayvanları çok severim
ooo bu şansı kullan hemen jillanı denemelisin
sen üşenmeye devam etsevilmez mi onlar ya
2kılo falan verım de denerım ya cok üşenıyorumm
ayy 36 beden de olur muyumsen üşenmeye devam etbak taydin 1 mili yaptı bile
hem erteledikçe kalıyo,sen en iyisi leslie başla,zevk almadığın, zorlandığın bi şeyi yapmında anlamı olmaz
spor yaparak daha kolay kilo verirsin,vücudun sıkılaşır ve bedenin küçülür bunları düşün
istersen olursun tabi neden olmasın senin isteğine kalmışayy 36 beden de olur muyumev işlerim var önce onları yapıyım mı oynaya zıplaya
spordan halim kalmaz ev işleri kalır vallaistersen olursun tabi neden olmasın senin isteğine kalmış
önce spor yada ev işi oda sana kalmış, yapta hangisi önce hangisi sonra farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?