Hoşgeldin tatlım SüpersinnnnBen geldimmm kızlaaarrr
Ben gelene kadar herkes kaçmış hakikaten.. Huuu nerdesiniz, toplanın
Alıntılarımı yaptım, kırmızı kartlarımı elime aldım
Bilgiler için çok teşekkürler canım bayağı faydalandım Allah razı olsun
ilginçmiş,tadı ağır olmuyomu merak ettim
senin bu organik yağları aldığın bi site vardır şimdi onu özelde atarmısın?
türk kahvesini 40 yıl içmesem aklıma gelmez ama işyerinde çaycımız herkese yapınca banada yapıp getiriyo sırf onun için içiyorum
sbeden şu an itibariyle 65.300 üm. bıdaha bunu görmicez üstünü de görmıcez. evlılık yıl donumumuze 1 ay kaldı! 60 olcam
kahvaltım
yarım domates
1 haşlanmıs yumurta
biraz kaşar ve beyaz peynir
küçük paket bal
bı ıkı lokma ekmek
başlıyorumm
dünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 2 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* biraz üzüm
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* kıymalı yumurta
* salata
Ara Öğün (saat 15:30)
* 4 kaşık yoğurt
* yarım elma
* tarçın
Akşam (saat 19:30)
* salata
* 2 dilim palamut
Son Öğün (saat 22:00)
* 15 kestane
* 2 mini kek
Sağol canımcım
Menün çok güzel ama o mini kek mini olsa da masum görünmüyorSen ne yaptın deme cips yedim 1 paket ama yemek yemedim
Evet benimde yememem gerekir ki ama işte kolayla ketçaplı cips çok güzel gitti ya
İvet ama asiti kaçmıştı korkma ahahha
günaydın bayanlar
bu sabahki menüm:
domates, salatalık -sayılmıyor.
50 gr peynir
1,5 dilim ekmek
şekersiz çay
öğle yemeği(iş yerinde var olan ve benim yiyebileceğim bunlar )
bir kepçe ezo gelin çorba
biraz izmir köfte
Dünki menüm;
Kahvaltı
1 x adet Domates 11,00 calori
1 x Adet Salatalık (Adet) 11,00 calori
1 tutam Maydanoz 22,00 calori
1 x adet Yeşil Dolmalık Biber 7,50 calori
8 x Adet Yeşil Zeytin 56,00 calori
2 x Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (Yağlı) 170,00 calori
Öğlen Yemeği
1 x Kepçe Cacık 41,00 calori
1 x Porsiyon Bulgur Pilavı 291,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye 222,00 calori
1 x Bardak (200ml) Ayran 76,00 calori
Ara Öğün (Gece)
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Elma 26,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 933,50 calori
kızlar bugünkü öğlen yemeği menü
patates yemeği
makarna
muhallebi
sizce ne yiyim
@nehirnil111taydin @miraycan84
@nehirnil111 canın mı çekti muhallebiyi kız,yemeklerimi yedikten 2 dk sonra ben
sanırım hepsi çıktışimdi soda içiyorum
Sahsen bu mesaja cevabım iyiki aramizdasin
Antioksidan erken yaşlanmayı geciktiriyordu değil mi canim. Peki organik hindistan cevizi yağını nereden bulabiliriz pek bilgim yok
çok pratik sayılmam haliyle gün içinde yoruluyorum eve gidince ne kadar enerjim kalıyosa tüketiyorum işte
ev süpürüp toz almak mıasla eline sürmez zaten beklediğim bunlarda değil, misafir gelmeden ortalığı toparlasın (kendi dağınıklığını toplasa yeter),mesela salata yapabilir, sofra kurup kaldırırken,çay ikramlarında yardımcı olsa,bide oturduğu yerden komut verip pilli bebek gibi benle oynamasın yeter
bazen yorgunluktan çıldırıyorum söyleniyorum,geliyo dua ediyo bana,lafla sözle kandırıyo beni,kanmayıp uzatırsama kendi haklı gibi davranıp sende abartıyosun,bidaha çağırmayalım,tek başımıza kalalım,sen zaten bu kafayla yanlız kalmaya mahkumsun gibi laflar ediyo,bende üzülüyorum tabi
Psikolojik baski esimde oyle yapiyordu ilk üç yil pes etmedim. Ben onun riyakar akrabalari ve bir suru arkadasiyla ailecek gorusmek zorunda değilim sonradan cevre edinmek icin bir suru farkli kafada bayanlarla tanisip vakit harcamak hosuma gitmiyor.az olsun öz olsun. Beni aşıyor yoruluyorum. Evde yatili hizmetci olsaydi misafirlige gelenleri cok sorun etmezdim. Hani kaliteki insanlar vardir onlar olsa zaten keyif alirim. Yukte olmaz yardimci da olurlar ama nerdee. Daha evdeki acimiyor kadina
Pazartesi en azindan 400 gram vermeye raziyim. Resmen takildim. Neyse bakalim cabaliyorum. Ictigim su 3 buçuk bardak oldu devam edecem.
Isin kötüsü her sabah tartiliyorum bir saat sonra lavobaya ihtiyacim oluyorSanki saat kuruluyor icime cocuklar gibi dakik olmaya basladi bir haftadir. Neyse pazartesi gec tartilirim bende
Teşekkür ederimmm
Boy: 162
Güncel kilo: 83.8
Hedef kilo: 55
Vee selamlar herkese
Iki yıldır ne rakipler beni solda sifir etti.
Ama simdi en azindan yakalanmadan 78 olayim.bu arada kan ilacı kilo aldirmazmis. Sadece istah acitigi için kilo aldirmasi beklenirmis. O sebeple buna da dikkat ediyrm.:)
Ben de aranıza katılabilir miyim? Bugün diyetimin 6. günü ve çok güzel ilerliyor
İlk defa diyet yaparken mutlu hissediyorum.
acıktırdı
bende bişeyler yidim
şimdide yeşil çay içiyorum
Afiyet olsun canım bende nescafe içiyorum baklava vardı yemedim mandalina yedim yerine dur öğlen yediklerimi yazıyım
Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 2 kibrit kutusu beyaz peynir - 178 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase sebze çorbası + 1 ad.rosto köfte + 1 ymk kaşığı patates püresi + 1 kase salata(yağsız) + yarım kase yoğurtlu semizotu - 368 kalori
Ara; 15:20 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 minik mandalina - 39 kalori
Akşama etli güveç var yanında cacık içerim yeter
taydin
Öğlen 2 tane kepekli galeta ve 1 mandalina yedim,sonra çaycı kestane getirdi biraz ondan yedim şuanda akşam yegimi yiyorum buğday çorbası yaptım ilk defa yanında barbunya fasulye ve yoğurt eşliğindeRica ederim canım, Allah sizlerden de razı olsunBilinenler paylaşıldıkça anlam kazanıyor..
Ben normalde hindistan cevizini pek seven biri değildim. Ama bu yağı aldıktan sonra farkettim ki ben hindistan cevizi aromasını sevmiyormuşum. Malum piyasada hindistancevizli diye satılan herşey aromalı. Bu bambaşka geldi bana, çok da sevdim, keyifle tüketiyorum. Sitelerde de var tabii ki aldığım marka. Ama ben hiç siteden almadım onu. Watsons'ta belli dönemlerde indirime giriyor, o zamanlar oradan alıyorum ben de.
Hoşgeldin, haydi bismillah.
Kahvaltın, küçük paket bala ve balın hatrına yenen ekmeğe kadar gayet güzelmiş afiyet olsun.
Akşama kadar dün yazmıştım zaten. Akşamı da biliyorduk. Amaaa akşamdan sonraki 15 kestaneve 2 mini kek kırmızı kartları haketmiş, üzgünüm.. Safi nişasta olan, glisemik indeksi yüksek kestane ve mini diye sevimli görünmeye çalışan ama beni kandıramayacak olan o kekler nedir kuzum..
Hem kolahem cips
İki kırmızı kart da sana.. Yazık, dünyanın onca güzel nimeti varken.
1-) Kolanın asidi kaçınca şekeri de birlikte kaçmıyor cicim. Asit başına buyruk tek başına terk ediyor kolayı, şekerse eli kolu bağlı kalakalıyorKeşke içtiğine göre tadı olan asitli bir kola içseydin..
2-) O cips dediğin ne menem bir şeydir.. Nişasta ve trans yağ dolu, MSG içermesi muhtemel (her ne kadar yok yazsalar da o yoksa eşdeğer başka bir katkı vardır mutlaka), sana besin değeri olarak hiçbirşey katmayacak
Sen ekmekli kahvaltıcısın, bana da birşey yazmadın, bu yüzden müdahaleci olmamak adına kahvaltına birşey yazmıyorum canım. Öğle yemeğin güzelmiş, yanına yoğurt ya da salata da olsa süper olacakmış.
Sabaha yazmıştım, öğlen için arada bulgurun zararı yok, akşam da güzel ama biraz az geldi bana, o yarım elmayı kahvaltıda ya da akşam yemeği ile yesen leptin açısından daha iyi olur bana göre..
D- HİÇBİRİ Üçüne de.. Aç mı kalayım, öleyim mi deme hiç.. O yemekleri yiyen çalışanlar 1 bilemedin 2 saat sonra esnemeye başlayacak, akşam olsa da yatsak moduna geçecek. Ben patron olsam bırak işyerine bunları sokmayı, yiyenin elinden alırım. Alırım çünkü kafaları çalışsın, bedenleri çalışsın isterim, şekeri yükselip rehavete girecek, uyku moduna geçecek personel benim işime yaramaz. Bu nedenle patronuna da selamlarımla
Bak burda kendimi kötü hissettim. Çünkü okudum ama ofise geçene kadar yazamadım. İçimden yeme, hiçbiri yenmez onların, inşallah dışardan başka birşey yemiştir, yetişemiycem yazmaya diye içim içimi yedi. Tabii istediğim sonuç bu değildi, mesaj sana ulaşırken yanlış yoldan gitmişGeçmiş olsun canım
Ben de sizi çok sevdim
Antioksidan; serbest radikallerin hücrelerimize zarar vermesini önler, yağların okside olmasını engeller. Zira bütün hastalıkların başlangıcı okside olma olayındandır. Kısaca böyle aktarayım.
Ben watsonstan alıyorum, internette de mevcut.
Hep söylüyorum ben; SAKAT BUNLAR SAKAT... Kv ye özellikle söylüyorum. Anaları sakat yetiştirmiş, yanlarında bir kadın olmazsa yaşamaz bunlar.. Ve erkek evladını olana da hep söylüyorum, sen erkeksin diye yetiştirme. O bir insan. Onun yanına gelecek kadının da ondan bir farkı yok.
Bir müddet herşeyi dört dörtlük yapmaya çalıştım. O dönem birlikte çalışıyorduk. Sabah birlikte gidip akşam birlikte geliyorduk eve. Eve gelince o yatıyor tv karşısına ben yemek yapmaya uğraşıyordum. Baktım olmuyor savsaklamaya başladım. Bu sefer evin dağınıklığı beni hasta etti. Düşün düşün, hep evim dağınık, evim dağınık. Sonra yardımcı almaya başladım. Yardımcının parasını da hiç vermeye tenezzül etmedi, ben veriyorum. Aynı tas aynı hamam. Rahatsızlığım bile sorun oldu çok zaman. Evde ameliyatlı yatarken bir dosyasına boş oturup da neden dilekçesini yazmamışım diye söylenmişti bir keresinde! Hasta ve yatan kadın görmeye tahammülleri yok. Tabii onları ki.m doyuracak, hizmetlerini , işlerini kim yapacak. Artık iş yerim evime yakın, vakit olarak daha rahatım eskisinden. Onbeşte bir yardımcı geliyor. Yemek mi yok, gelirken getir, ya da gidip yiyelim. Misafir mi gelecek ya şimdi değil yardımıcının geldiği hafta, ya da ben yapamam sen temizle ben yemek yapayım. Çamaşır mı yıkanmadı, olanı giy, yetişmedi, kurumadı. Hiç sıkmıyorum canımı. 1 hafta tatilde başımdan en ufak rahatsızlanmadım. Geldim, geldiğim gün başladı. Haa dedim öyle mi , o zaman dert tasa yok sana, olursa yatıyorsun..
Allahtan benimki biliyor akrabalarının ne olduğunu, kapımızdan sokmuyor. Kimselere de gidelim demiyor. Ama gelenler de sorunsuzdur. Görümcem gelse, evimi süpürmeden gitmez. Kv gelse, görümcem anasına çemkirir, o kız çalışıyor, kaynanam gibi oturma yardım et diye. Ama eşim kv falan gelse , sanki kraliyet ailesi gelmiş gibi davranmamı ister..
Takıldıysan yağı arttır. Her öğünde bir yudum erken hasat zeytinyağı iç.
İşin kötüsü değil işin iyisidir bu. Bende her gün aynı sahne yaşanır istisnasız. Bağırsakların saatini dakikasını bilmesinden daha iyi birşey olamaz. Bağırsaklarımız 2. beynimiz
80 grubuna hoşgeldin sevgili grup rakibimKısa zamanda 70 grubuna geçelim inşallah.
Ben demiştimOnlara bakma sen, onlar yiyip yiyip günahını kan ilacına yükleyenler
Gel canım gel, ben de günlüğümde yazıp burada da yazıyorum. benim orası gündüz ıssız kalıyor, yalnız kalma sen de
A ca ba ne ye diinn ?
hım hım hım neskafeyegöstersem mi ki . Onun dışında sabah az olmuş yediklerin..
Bugün zimba gibiydim baya baya iyi geldi. :) :) inşallah hep böyle dinç olurum
artık pes etmek yok, ilaçlarınıda alıyosun zımba gibi olcan,ve zayıflıycan
İnşallah canım.. Daha enerjik, daha iyi hissettigin günler gelsinBugün zimba gibiydim baya baya iyi geldi. :) :) inşallah hep böyle dinç olurum
İnşallah canım.. Daha enerjik, daha iyi hissettigin günler gelsin
Bende bu aksam bol Havuç domates maydonuz sarımsak ve Salçalı makarna yedim. Yaninda kavurma ve ayran saat 5 te .Ben bugün kahvaltıda;domates, salata,dereotu,maydonoz, tulum peyniri, 2 haşlanmış yumurta, yoğurtlu kırmızı biber yedim.
Komşumla çok muhabbetini yapınca canımız çekti salatalık turşusu yedik öğlen.
Akşamı da birazdan ayarlayacağım
1-- şaşırdım warsonsta yenilebilir ürün olduğunu bilmiyordum..yaban mersini, yesilcay nar güçlü antioksidanlar aklima şimdi bunlar geldi. :)1--Antioksidan; serbest radikallerin hücrelerimize zarar vermesini önler, yağların okside olmasını engeller. Zira bütün hastalıkların başlangıcı okside olma olayındandır. Kısaca böyle aktarayım.
Ben watsonstan alıyorum, internette de mevcut.
2--Allahtan benimki biliyor akrabalarının ne olduğunu, kapımızdan sokmuyor. Kimselere de gidelim demiyor. Ama gelenler de sorunsuzdur. Görümcem gelse, evimi süpürmeden gitmez. Kv gelse, görümcem anasına çemkirir, o kız çalışıyor, kaynanam gibi oturma yardım et diye. Ama eşim kv falan gelse , sanki kraliyet ailesi gelmiş gibi davranmamı ister..
3--Takıldıysan yağı arttır. Her öğünde bir yudum erken hasat zeytinyağı iç.
4--İşin kötüsü değil işin iyisidir bu. Bende her gün aynı sahne yaşanır istisnasız. Bağırsakların saatini dakikasını bilmesinden daha iyi birşey olamaz. Bağırsaklarımız 2. beynimiz
5--Ben demiştimOnlara bakma sen, onlar yiyip yiyip günahını kan ilacına yükleyenler
1-- şaşırdım warsonsta yenilebilir ürün olduğunu bilmiyordum..yaban mersini, yesilcay nar güçlü antioksidanlar aklima şimdi bunlar geldi. :)
2-- vavv ev supuren görümcesiradan bi yerde çalışsan belki yardim etmezlerdi. Insanlar yardim edecekleri insanin mesleğine bakıyorlar
3-- zeytinyağım yok . Markettekilerden var. Bu ara kuruyemis çok tukettim. Hergün tereyagida tukettim. Az yemedim aslinda ondandir duraklama :/
4-- bari daha erken bi saat bulsaydi kendineben tartiliyorum 2 saat sonra haydaaa
5-- aynen oyle gecen sene bir doktor bile kilo aldirir demisti :)
selam canm hoş geldin inşallah hedefine ulaşırsınTeşekkür ederimmm
Boy: 162
Güncel kilo: 83.8
Hedef kilo: 55
Vee selamlar herkese
galiba benım enerjim düşük yaHoşgeldin niye kovuldun kiz
hhaa ben 075 i 85 hatırlamısım pardonnKiz yok 85 değil 1 ay bir hafta oncelere kadar 75 lerdeydim
galiba benım enerjim düşük yaher iş yeri sakinliğimden şikayetçi. sürekli ağzım kulaklarımda hoplaya zıplaya gezmemı ıstıyolar
aynen öyle. söyle oturaklı sadece müşteri varken gülen bi yer ıstıyorumhayırlısı olsun başka iş bulursun inşallah
herkesin yapısı farklı farklı sende kendine göre bi iş bulursun,aramaya devam
geçmiş olsungünayydıııınn
bakmayın mutluluğuma kılo aynı
4 gündür gripten ölüyodum bgun bıraz ıyıyım.
kahvaltı
2 kase sehriyeli tavuklu çorba bol limonlu karabiberli
uykuyu aklımdan atmaya calısıyorum gercı uyumasam napcam aksama kadar
hep uykudan bu kılolargeçmiş olsun
sen bugün benim yerimede yat dinlen,tavuk çorbası süper yanlız,afiyet olsun
ama hastayken normalhep uykudan bu kılolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?