♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bilgiler için çok teşekkürler canım bayağı faydalandım Allah razı olsun

Rica ederim canım, Allah sizlerden de razı olsun Bilinenler paylaşıldıkça anlam kazanıyor..

Ben normalde hindistan cevizini pek seven biri değildim. Ama bu yağı aldıktan sonra farkettim ki ben hindistan cevizi aromasını sevmiyormuşum. Malum piyasada hindistancevizli diye satılan herşey aromalı. Bu bambaşka geldi bana, çok da sevdim, keyifle tüketiyorum. Sitelerde de var tabii ki aldığım marka. Ama ben hiç siteden almadım onu. Watsons'ta belli dönemlerde indirime giriyor, o zamanlar oradan alıyorum ben de.

Hoşgeldin, haydi bismillah.
Kahvaltın, küçük paket bala ve balın hatrına yenen ekmeğe kadar gayet güzelmiş afiyet olsun.

Akşama kadar dün yazmıştım zaten. Akşamı da biliyorduk. Amaaa akşamdan sonraki 15 kestane ve 2 mini kek kırmızı kartları haketmiş, üzgünüm.. Safi nişasta olan, glisemik indeksi yüksek kestane ve mini diye sevimli görünmeye çalışan ama beni kandıramayacak olan o kekler nedir kuzum..

Sağol canımcım

Menün çok güzel ama o mini kek mini olsa da masum görünmüyor Sen ne yaptın deme cips yedim 1 paket ama yemek yemedim

Evet benimde yememem gerekir ki ama işte kolayla ketçaplı cips çok güzel gitti ya
İvet ama asiti kaçmıştı korkma ahahha

Hem kola hem cips
İki kırmızı kart da sana.. Yazık, dünyanın onca güzel nimeti varken.
1-) Kolanın asidi kaçınca şekeri de birlikte kaçmıyor cicim. Asit başına buyruk tek başına terk ediyor kolayı, şekerse eli kolu bağlı kalakalıyor Keşke içtiğine göre tadı olan asitli bir kola içseydin..

2-) O cips dediğin ne menem bir şeydir.. Nişasta ve trans yağ dolu, MSG içermesi muhtemel (her ne kadar yok yazsalar da o yoksa eşdeğer başka bir katkı vardır mutlaka), sana besin değeri olarak hiçbirşey katmayacak

Sen ekmekli kahvaltıcısın, bana da birşey yazmadın, bu yüzden müdahaleci olmamak adına kahvaltına birşey yazmıyorum canım. Öğle yemeğin güzelmiş, yanına yoğurt ya da salata da olsa süper olacakmış.

Sabaha yazmıştım, öğlen için arada bulgurun zararı yok, akşam da güzel ama biraz az geldi bana, o yarım elmayı kahvaltıda ya da akşam yemeği ile yesen leptin açısından daha iyi olur bana göre..

kızlar bugünkü öğlen yemeği menü

patates yemeği
makarna
muhallebi
sizce ne yiyim

@nehirnil111 taydin @miraycan84

D- HİÇBİRİ Üçüne de .. Aç mı kalayım, öleyim mi deme hiç.. O yemekleri yiyen çalışanlar 1 bilemedin 2 saat sonra esnemeye başlayacak, akşam olsa da yatsak moduna geçecek. Ben patron olsam bırak işyerine bunları sokmayı, yiyenin elinden alırım. Alırım çünkü kafaları çalışsın, bedenleri çalışsın isterim, şekeri yükselip rehavete girecek, uyku moduna geçecek personel benim işime yaramaz. Bu nedenle patronuna da selamlarımla

@nehirnil111 canın mı çekti muhallebiyi kız,yemeklerimi yedikten 2 dk sonra ben
sanırım hepsi çıktışimdi soda içiyorum

Bak burda kendimi kötü hissettim. Çünkü okudum ama ofise geçene kadar yazamadım. İçimden yeme, hiçbiri yenmez onların, inşallah dışardan başka birşey yemiştir, yetişemiycem yazmaya diye içim içimi yedi. Tabii istediğim sonuç bu değildi, mesaj sana ulaşırken yanlış yoldan gitmiş Geçmiş olsun canım

Sahsen bu mesaja cevabım iyiki aramizdasin

Ben de sizi çok sevdim

Antioksidan erken yaşlanmayı geciktiriyordu değil mi canim. Peki organik hindistan cevizi yağını nereden bulabiliriz pek bilgim yok

Antioksidan; serbest radikallerin hücrelerimize zarar vermesini önler, yağların okside olmasını engeller. Zira bütün hastalıkların başlangıcı okside olma olayındandır. Kısaca böyle aktarayım.
Ben watsonstan alıyorum, internette de mevcut.

Hep söylüyorum ben; SAKAT BUNLAR SAKAT... Kv ye özellikle söylüyorum. Anaları sakat yetiştirmiş, yanlarında bir kadın olmazsa yaşamaz bunlar.. Ve erkek evladını olana da hep söylüyorum, sen erkeksin diye yetiştirme. O bir insan. Onun yanına gelecek kadının da ondan bir farkı yok.

Bir müddet herşeyi dört dörtlük yapmaya çalıştım. O dönem birlikte çalışıyorduk. Sabah birlikte gidip akşam birlikte geliyorduk eve. Eve gelince o yatıyor tv karşısına ben yemek yapmaya uğraşıyordum. Baktım olmuyor savsaklamaya başladım. Bu sefer evin dağınıklığı beni hasta etti. Düşün düşün, hep evim dağınık, evim dağınık. Sonra yardımcı almaya başladım. Yardımcının parasını da hiç vermeye tenezzül etmedi, ben veriyorum. Aynı tas aynı hamam. Rahatsızlığım bile sorun oldu çok zaman. Evde ameliyatlı yatarken bir dosyasına boş oturup da neden dilekçesini yazmamışım diye söylenmişti bir keresinde! Hasta ve yatan kadın görmeye tahammülleri yok. Tabii onları ki.m doyuracak, hizmetlerini , işlerini kim yapacak. Artık iş yerim evime yakın, vakit olarak daha rahatım eskisinden. Onbeşte bir yardımcı geliyor. Yemek mi yok, gelirken getir, ya da gidip yiyelim. Misafir mi gelecek ya şimdi değil yardımıcının geldiği hafta, ya da ben yapamam sen temizle ben yemek yapayım. Çamaşır mı yıkanmadı, olanı giy, yetişmedi, kurumadı. Hiç sıkmıyorum canımı. 1 hafta tatilde başımdan en ufak rahatsızlanmadım. Geldim, geldiğim gün başladı. Haa dedim öyle mi , o zaman dert tasa yok sana, olursa yatıyorsun..

Allahtan benimki biliyor akrabalarının ne olduğunu, kapımızdan sokmuyor. Kimselere de gidelim demiyor. Ama gelenler de sorunsuzdur. Görümcem gelse, evimi süpürmeden gitmez. Kv gelse, görümcem anasına çemkirir, o kız çalışıyor, kaynanam gibi oturma yardım et diye. Ama eşim kv falan gelse , sanki kraliyet ailesi gelmiş gibi davranmamı ister..

Takıldıysan yağı arttır. Her öğünde bir yudum erken hasat zeytinyağı iç.

İşin kötüsü değil işin iyisidir bu. Bende her gün aynı sahne yaşanır istisnasız. Bağırsakların saatini dakikasını bilmesinden daha iyi birşey olamaz. Bağırsaklarımız 2. beynimiz

Teşekkür ederimmm
Boy: 162
Güncel kilo: 83.8
Hedef kilo: 55
Vee selamlar herkese

80 grubuna hoşgeldin sevgili grup rakibim Kısa zamanda 70 grubuna geçelim inşallah.

Iki yıldır ne rakipler beni solda sifir etti .
Ama simdi en azindan yakalanmadan 78 olayim.bu arada kan ilacı kilo aldirmazmis. Sadece istah acitigi için kilo aldirmasi beklenirmis. O sebeple buna da dikkat ediyrm.:)

Ben demiştim Onlara bakma sen, onlar yiyip yiyip günahını kan ilacına yükleyenler

Ben de aranıza katılabilir miyim? Bugün diyetimin 6. günü ve çok güzel ilerliyor
İlk defa diyet yaparken mutlu hissediyorum.

Gel canım gel, ben de günlüğümde yazıp burada da yazıyorum. benim orası gündüz ıssız kalıyor, yalnız kalma sen de

acıktırdı
bende bişeyler yidim
şimdide yeşil çay içiyorum

A ca ba ne ye diinn ?

hım hım hım neskafeye göstersem mi ki . Onun dışında sabah az olmuş yediklerin..

Ben bugün kahvaltıda;domates, salata,dereotu,maydonoz, tulum peyniri, 2 haşlanmış yumurta, yoğurtlu kırmızı biber yedim.
Komşumla çok muhabbetini yapınca canımız çekti salatalık turşusu yedik öğlen.
Akşamı da birazdan ayarlayacağım

Öğlen 2 tane kepekli galeta ve 1 mandalina yedim,sonra çaycı kestane getirdi biraz ondan yedim şuanda akşam yegimi yiyorum buğday çorbası yaptım ilk defa yanında barbunya fasulye ve yoğurt eşliğinde
Hindistan cevizi yağını merak ettim bulursam bende alayim

Bende bu aksam bol Havuç domates maydonuz sarımsak ve Salçalı makarna yedim. Yaninda kavurma ve ayran saat 5 te .

1-- şaşırdım warsonsta yenilebilir ürün olduğunu bilmiyordum..yaban mersini, yesilcay nar güçlü antioksidanlar aklima şimdi bunlar geldi. :)

2-- vavv ev supuren görümce siradan bi yerde çalışsan belki yardim etmezlerdi. Insanlar yardim edecekleri insanin mesleğine bakıyorlar

3-- zeytinyağım yok . Markettekilerden var. Bu ara kuruyemis çok tukettim. Hergün tereyagida tukettim. Az yemedim aslinda ondandir duraklama :/

4-- bari daha erken bi saat bulsaydi kendine ben tartiliyorum 2 saat sonra haydaaa
5-- aynen oyle gecen sene bir doktor bile kilo aldirir demisti :)

Var canım. Hindistan cevizi yağı, avokado yağı var. Diğer bitkisel yağların olduğu yerde.
Gorumce konusunu bilmiyorum canım ya, öyle midir acaba? Gerçi eşimin ailesi bir ağırlığı vardır. Ben de kv dahil iyi ya da kötü lafimi esirgemis insan diilim :) Ne bileyim, samimiyetindendir insallah.
Kuruyemiş ve tereyağ duraklama yapmaz. Gece yarısı yemediysen tabii
Sen de sabah hemen bildirme, bir sabah tartildim, bir de sonra. Hangisi içine sinerse onu bildir kuzum.
Ayrıca ünlü şeyler bende acayip su tutuyor. Dün incecik lavasli durum yedim bu sabah hoop +500 gr tartıda. Dikkat ettim ne zaman az bir ekmek, ufak bir şey yesem, sabah hemen artilardayim.

günayydıııınn
bakmayın mutluluğuma kılo aynı
4 gündür gripten ölüyodum bgun bıraz ıyıyım.
kahvaltı
2 kase sehriyeli tavuklu çorba bol limonlu karabiberli
uykuyu aklımdan atmaya calısıyorum gercı uyumasam napcam aksama kadar

geçmiş olsun
sen bugün benim yerimede yat dinlen,tavuk çorbası süper yanlız,afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…