Ben de senin için sevindim bu sabah fark ettim inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarızAy ne diyorsun çok sevindim
Çok sağol canımamann çok sevindim canım,hayırlı olsunRabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
zaten belliydi kilo almandan
nasıi gidiyo peki ?aşermen var mı?
Aralık gibi 52,70 mişim Temmuza kadar 5 kilo almıştım zaten 57 lerde başladım bugün kilom 60,40 3 kilo bile almadım aslında 3 aydaamann çok sevindim canım,hayırlı olsunRabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
zaten belliydi kilo almandan
nasıi gidiyo peki ?aşermen var mı?
Amin inşallah canım.Ben de senin için sevindim bu sabah fark ettim inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız
maşallah maşallahAralık gibi 52,70 mişim Temmuza kadar 5 kilo almıştım zaten 57 lerde başladım bugün kilom 60,40 3 kilo bile almadım aslında 3 ayda
Maşallah diyim kendime kızımda da yoktu şimdi de yok bulantı falan aşerme lüksüm yok dermişim
Tahmin edersin az çok kızımda eşime bi karpuz alırmısın demiştim gidip kavun almıştı
Kansızlık sebebi amaa :)Bütün yemeklerin yanında ayran cacık yoğurt olmazsa içime sinmiyor mutlaka yemem lazım
öğlen sırf k.hidrat olmuş,neyseki tatlıyı günün erken saati yedin akşama kadar eritirsin
akşama ne yiyecen?
Bence de hayet iyiii 76 gormedinya ona bakEvet güncel kilom çok fark olmasa da 75.9
ama ben dün kaçamak lardan dolayı 76.9 idim. Bana göre süper yani
sbeden
vayy süper bir menüakşama daha menü belli değil ama karnabahar haşlamıştım dün. belki yanına yumurtalı pırasa yaparım.birde salata
biraz daha biraz daha bunlar sana azSporum
300 ip atlama
30 mekik
Bana göre kan hapının çok yan etkisi var başta da kabızlık bol su içmek gerekiyor belki susatıyor olabilirkızlar size birşey sorıcam
ben yaklaşık 15 gündür kan hapı kullanıyorum, bu sürede çayı baya bi azalttım, sabahları 2 çay bardağı içiyorum sadece, ama nedendir bilmem kahvaltıdan sonra,öğlen ve akşam yemekten sonra, bende aşırı şekilde ağız kuruluğu başladı, su içmeyle falanda geçmiyo,sizce neden olabilir?
Isim gucum cok hic bisey yetismiyr. Disarida cikiyrm bazen. Kpss yaklasti. Oyalayan sey cok. Bu kadar agir yapida olmayaydim iyiydibiraz daha biraz daha bunlar sana az
kardio yap azcık,leslie yada jillan da yap hadi bakalım
O kadar çay da içmeme rağmen kan değerim 15 çıktı ben de şaşırdımKansızlık sebebi amaa :)
normal kan değerim benimde iyi çıktı ama depo kanlarım (ferritinim) tükenmişO kadar çay da içmeme rağmen kan değerim 15 çıktı ben de şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?