♥haftalık kilo verme yarışması♥

amann çok sevindim canım,hayırlı olsunRabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
zaten belliydi kilo almandan
nasıi gidiyo peki ?aşermen var mı?
Aralık gibi 52,70 mişim Temmuza kadar 5 kilo almıştım zaten 57 lerde başladım bugün kilom 60,40 3 kilo bile almadım aslında 3 ayda
Maşallah diyim kendime kızımda da yoktu şimdi de yok bulantı falan aşerme lüksüm yok dermişim
Tahmin edersin az çok kızımda eşime bi karpuz alırmısın demiştim gidip kavun almıştı

maşallah maşallah aman olmasın zaten kavunla karpuzu karıştıran kocada aşermek lüks olur gerçekten

kızlar size birşey sorıcam
ben yaklaşık 15 gündür kan hapı kullanıyorum, bu sürede çayı baya bi azalttım, sabahları 2 çay bardağı içiyorum sadece, ama nedendir bilmem kahvaltıdan sonra,öğlen ve akşam yemekten sonra, bende aşırı şekilde ağız kuruluğu başladı, su içmeyle falanda geçmiyo,sizce neden olabilir?

Bana göre kan hapının çok yan etkisi var başta da kabızlık bol su içmek gerekiyor belki susatıyor olabilir

Kahvaltım:
2 x Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (Yağlı) 170,00 calori
8 x Adet Yeşil Zeytin 56,00 calori
2 x Dilim Ekmek 104,00 calori
2 x Tatlı kaşığı Bal 30,00 calori

Öğlen Yemeği:
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Sucuk 225,00 calori
1 x Dilim Ekmek 52,00 calori
5 x Adet Yeşil Zeytin 35,00 calori

Akşam Yemeği
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Çoban Salata 21,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Etli Nohut 177,50 calori
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonPirinç Pilavı1 63,00 calori

Toplam Alınan Kalori :1033,50 calori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…