♥haftalık kilo verme yarışması♥

Afiyet olsun canım güzel bir menü akşamı da güzel tamamlarsan tamamdır

Sağolun kızlar

Ara öğünden vazgeçmeye başlamana sevindim.
Darısı bal ve ekmeğin başına
Öğlen de güzel, aşure bugünlerin kaçınılmazı şeker hariç faydalı şeyler var içinde. Akşamları yememeye dikkat edersek atlatırız bu aşureli günleri.

Sabahları sancım oluyor hala. ama o geceki gibi dayanılmaz değil. Gaz şişliği çok sıkıyor beni. Geçecek inşallah..

Bu günlerde idare edin beni, yine hepinize yazmak istiyorum ama .. Doğru düzgün birşey yiyemiyorum hala.. az az yemeye zorluyorum kendimi, en azından ilaç içecek kadar.

Öpüldünüz kızlar, dışarıda işlerim var, arada telden bakarım yine

ara öğünden vazgeçemiyorum canım,koşturmacalı bir işim olduğundan titreme geliyor ayaklarımın bağı çözülüyor,bugün aşureden dolayı ara öğün yokdedim ama şuanda yarım elma yiyiyorum,çok yoruldum va ayaklarımda derman kalmadı
hay allah hala düzelememene üzüldüm,normalde gaz sancısı mafeder bide sen iltihaplısın kimbilir nasıl zorluyodurcanım en kısa zamanda sağlığına kavuşsursun inşallah
sen bize bakma işlerini hallet,yemenede dikkat et direncini düşürme

sbeden
Ben de regl oldum ben niye kasiklamiyommmmm.. Kacamaklarr bahanelerrr
Kizlar zaten az kalmisti bitti. Daha da bir kac ay almam eve. Ben böyle olmazdim gözüm dönüyor yeme krizlerindeyimbugün .makarna hasliyorum sarimsakli garniturlu makarna yicem. Kafayi yicem durduramiyorum kendimi. Ama size soyliyim sabah kahvaltisinda azicik misir patlagi yedim kucuk bir tatli yedim bana fena patladi. Cildirmis gibiyim dellendim kan sekerim yerlere . Iste sabah gerekli protein vs tuketmedigim icin bu haleyim maddeye muhtaç insanoglunun geldiği aci an beyin kontrolden cikti

Oyyy kiyamam sana bende hamileyken öyleydim. Beyin kapasitem azalıyor titriyor sinirleniyor depresif davranislar sergiliyordum sonra farkediyordum ki bişeyler yemem lazim. Aclik olmuyordu ama yiyince cok degisiyordum.

amanınn naptın sen bence yeme o makarnayı,git tavuk et/köfte bişey al protein ye
zaten bugün yeterince k.hidrat aldın akşam saatinde yeme onu durrr

kızlar yağmurlu bir günden herkese günaydın
buda benim dünkü yemek listem

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
* 2 ceviz
* 4 zeytin
* peynir

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* kapuska yemeği
* aşure

Ara Öğün (saat 15:00)
* yarım elma

Akşam (saat 19:00)
* tarhana çorbası
* 2 minik dolma biber
* 2 beyti kebap

Afiyet olsun canım belki kilo vermeni sağlamaz bu liste ama kiloda aldırmaz Bende dün akşam çok kötü oldum eve gittim bir şeyler atıştırdım sonra lavaboya koştumsonra çeyrek tost yedim ilaç aldım uyudum sanırım 10 saat uyku uyudum başımın çatlamasından dolayı

günaydııın 64.800 begum75 çünkü bak menümü yazıyım anlıcan

sabah
tost
peynir
salatalık
közlenmiş kırmızı biber turşusu

öğlen
lavaşta hamburgeeeerrrr (yazar burda al sana 63.900 demek istiyo )
aşureeeeeeeee

arada çokokrem kaşıkladımmm

akşam
1kase tarhana (kaşar rendeli
koca bı tabak salata
yogurt

sonra eşim yemek yerken ıkı kasık pilav iki kaşık taze fasulye ve bi kaşık aşure yediiim

ne dıyosun begum75

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…