♥haftalık kilo verme yarışması♥

yazar sana al sana 63,9 dimiş
aslında sabah ki menü güzel tabi tost çokk büyük değildiyse, makul ölçülerde ve yagsız sa kabul edilebilir
öğlen çoşmuşsun
arada da götürmüşsün
akşamın gayet makul sonra eşine uymasaymışsın keşke

bu arada sen sabah sabah yatıp uyusana kız ne işin var burdaa işe gitsen söylenirdin

hadi yaa
malesef oluyo böyle,akşam içseydin kahve belki kendine gelirdin

Akşam ne yesem içsem midemi bulandırdı yemek yedim olmadı boşa gitti sonra kaşarlı tost yaptım bastırsın diye zorla yemeye çalıştım ilaç aldım uyudum başım çatlıyordu kahvenin yerini bulamazdım düşün

Aşure de kapuskayla dengelenmiş

Ben de uyuyamam hafta sonu da en geç 8 de ayaktayım

hadi yaa baya çarpılmışsın nill,ramazanda böyle olmuyodun neden böyle olduki,zorlama kendini

uyumaktan bıktım ya
tost küçücüktü

dışarı cıkıyorum şimdi öğleden sonra eşimle döncem baya adım atarım bugun
hem iş bakarım bıraz evde pineklemekten sıkıldım hadı ben kaçtım
az yiyin haa

Sağlığın bozuluyosa oruç tutmamalısın zorlama kendini
Yarında deneyeceğim gece yiyebilirsem zaten 2-3 gün tutayım demiştim
hadi yaa baya çarpılmışsın nill,ramazanda böyle olmuyodun neden böyle olduki,zorlama kendini

Ramazan ayının genelde ilk günleri de çok sık yaşarım ama sonra geçer şimdi zaten bir kaç gün tutacağım gözüm korktu ağrıdan

selam kızlar dün öğleden sonra 1 tane çikolatta yedim. bi tane kakaolu süt ve birde akşam bi kase aşure . aslında yemesem olurdu ama tatlı yemediğim için canım çekti diyeyim. akşam yemeğini hafif tuttum. bi kase tarhana çorbası bi, tabak yoğurtlu ıspanak birde bir yumurta sarısı yedim.

sabah kalhvaltısında 2 domates, 2 salatalık biraz peynir ve 1 dilim ekmek yedim. ve şimdide şekersiz çayımı içiyorum.

Amin kuzum herkesinkini kabul etsin inşallah Ben ananneminkine bayılırım o yüzden diyet dinleyemem akşam yemeği yemem yine yerim belki annem getirebilirmiş bugün
hadi yine iyisin iyisin iyisin (şarkıyı melodisiyle söylerek yazdım sende başa dön bidaha öyle oku bakim)
şimdiden afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…