yazar sana al sanagünaydııın64.800 begum75 çünkü bak menümü yazıyım anlıcan
sabah
tost
peynir
salatalık
közlenmiş kırmızı biber turşusu
öğlen
lavaşta hamburgeeeerrrr (yazar burda al sana 63.900 demek istiyo )
aşureeeeeeeee
arada çokokrem kaşıkladımmm
akşam
1kase tarhana (kaşar rendeli
koca bı tabak salata
yogurt
sonra eşim yemek yerken ıkı kasık pilav iki kaşık taze fasulye ve bi kaşık aşure yediiim
ne dıyosunbegum75
Sağol canım oruç biraz sarstı galiba bugün dinlenme verdim kendime gece 2-3 gibi uyandım hala başım ağrıyordu o yüzden tutamadım yarına bakalım
Sanırım o yaptı kuzum bir de kahve içiyorum ya hep o da bir anda kesildiğinde baş ağrısı yapıyormuş akşam gözlerimin önü morardı düşün mahvoldumgeçmiş olsun canım,açlık baş ağrısı yapar bilirim
hadi yaaSanırım o yaptı kuzum bir de kahve içiyorum ya hep o da bir anda kesildiğinde baş ağrısı yapıyormuş akşam gözlerimin önü morardı düşün mahvoldum
hadi yaa
malesef oluyo böyle,akşam içseydin kahve belki kendine gelirdin
Aşure de kapuskayla dengelenmişkızlar yağmurlu bir günden herkese günaydın
buda benim dünkü yemek listem
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
* 2 ceviz
* 4 zeytin
* peynir
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* kapuska yemeği
* aşure
Ara Öğün (saat 15:00)
* yarım elma
Akşam (saat 19:00)
* tarhana çorbası
* 2 minik dolma biber
* 2 beyti kebap
Ben de uyuyamam hafta sonu da en geç 8 de ayaktayımyazar sana al sana63,9 dimiş
aslında sabah ki menü güzel tabi tost çokk büyük değildiyse, makul ölçülerde ve yagsız sa kabul edilebilir
öğlen çoşmuşsun
arada da götürmüşsün
akşamın gayet makul sonra eşine uymasaymışsın keşke
bu arada sen sabah sabah yatıp uyusana kız ne işin var burdaa işe gitsen söylenirdin
Sağlığın bozuluyosa oruç tutmamalısın zorlama kendiniAkşam ne yesem içsem midemi bulandırdı yemek yedim olmadı boşa gitti sonra kaşarlı tost yaptım bastırsın diye zorla yemeye çalıştım ilaç aldım uyudum başım çatlıyordu kahvenin yerini bulamazdım düşün
hadi yaaAkşam ne yesem içsem midemi bulandırdı yemek yedim olmadı boşa gitti sonra kaşarlı tost yaptım bastırsın diye zorla yemeye çalıştım ilaç aldım uyudum başım çatlıyordu kahvenin yerini bulamazdım düşün
uyumaktan bıktım yayazar sana al sana63,9 dimiş
aslında sabah ki menü güzel tabi tost çokk büyük değildiyse, makul ölçülerde ve yagsız sa kabul edilebilir
öğlen çoşmuşsun
arada da götürmüşsün
akşamın gayet makul sonra eşine uymasaymışsın keşke
bu arada sen sabah sabah yatıp uyusana kız ne işin var burdaa işe gitsen söylenirdin
Yarında deneyeceğim gece yiyebilirsem zaten 2-3 gün tutayım demiştimSağlığın bozuluyosa oruç tutmamalısın zorlama kendini
hadi yaabaya çarpılmışsın nill ,ramazanda böyle olmuyodun neden böyle olduki,zorlama kendini
Anannem aşure yapıyormuş
Amin kuzum herkesinkini kabul etsin inşallah
ellerine sağlık eminim çok güzel olurAllah kabul etsin
hadi yine iyisin iyisin iyisin (şarkıyı melodisiyle söylerek yazdım sende başa dön bidaha öyle oku bakimAmin kuzum herkesinkini kabul etsin inşallahBen ananneminkine bayılırım o yüzden diyet dinleyemem akşam yemeği yemem yine yerim belki annem getirebilirmiş bugün
Ahahhahadi yine iyisin iyisin iyisin (şarkıyı melodisiyle söylerek yazdım sende başa dön bidaha öyle oku bakim)
şimdiden afiyet olsun
Ay afiyet olsunAnannem aşure yapıyormuş
ağol canım benim,yakın olsam gelirdim kaçırmazdımAhahhaSağol kuzum gel beraber olsun kız hepimize yeter
Sağol canım sana da afiyet olsun ellerine sağlık şimdiden Allah kabul etsinAy afiyet olsun
bende hafta sonu yapicam cunku gunum var
ağol canım benim,yakın olsam gelirdim kaçırmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?