♥haftalık kilo verme yarışması♥

oo aşureler yenmiş afiyet bal olsun,kilo olmasın
nasıl güzelmiydi ?eminim çok güzeldir

oo aşureler yenmiş afiyet bal olsun,kilo olmasın
nasıl güzelmiydi ?eminim çok güzeldir

taydin bana kızacak dedikten sonra hastalığını sorman yumuşamasına sebep olmaz Yaş pasta nereden çıktı kız onun dışında güzel bir günmüş

Güzel olmaz mı baldı bal bu akşama da kaldı 1 kase

hiç mi olmaz ben olur diye sorayım dedim ama yemez diyosun heee
annemin cumartesi doğum günü,bikaç gündürde bende kalıyodu dün döndüler babamda birlikteyken kutlayalım demiş,pasta almış ondan sebep yedim

sende bu akşamki aşureyi bitir de artık bi düzene girelim olmuyo böyle

Evet evet düzene girelim canım bana daha fazla aşure gelmez zaten 2 kase yemiş oldum koca aşure ayında komşum geçen akşam getirmişti sanırım banyodaydım yetişemedim bir daha da gelmedi bugün abi iş yerine getirmiş beni unutmuş herkese dağıtmış bana kalmamış nasibim bu kadar işte

Annene nice güzel yaşlar inşallah beraber mutlu huzurlu en başta sağlıklı

amin canım çok sağol,teşekkür ederim

harbiden nasibin kapanmış kızz o neyy,Allahtan ananeciğin yaptıda yedin yoksa yemeden geçecekti bu ay
geçende annem bizdeyken bi komşu getirmiş anne kim getirdi diyom ne bilim kimdi diyo haklı ne bilsin ben bile tanımıyorumki komşuları o tanısın,ama yemedik öyle duruyo dolapta artık Allah kabul etsin

Canim gecen gun youtube de takip ettigim bayanin soyleidklerinde duymustum
Yedigimiz 2 kestane 1 dilim ekmege denk gelir diye soylemisti

Bende komşularımı tanımıyorum akşamları zaten eve geliyorum bir daha çıkmıyorum hafta sonu da ya dışarıdayız evdeysek de evde keyifteyiz yapacak bir şey yok komşu bağım yok çalışan insanın komşusu da olmuyormuş bak olsaydı yine getirirdi kadın geri aşureyi

Canim gecen gun youtube de takip ettigim bayanin soyleidklerinde duymustum
Yedigimiz 2 kestane 1 dilim ekmege denk gelir diye soylemisti
o konuda haklılar ama şuda var kestane doğal k.hidrat en azından ekmek kadar zararlı olduğunu düşünmediğimden yedim,bide bitek bu aylarda yiyiyoruz sonra istesende yok,hem kestane içerisinde besleyici vitaminler varmış bunlardan eksik mi kalayım

Kestanenin Faydaları
Kestane içerisinde bulunan karbonhidrat oranı yüksektir. Fakat vücutta kompleks olduğu için yavaş emilmektedir. Kompleks karbonhidratları basit karbonhidratlardan ayıran önemli özelliği, içerisinde yüksek oranda lif bulunmasıdır.

Bu da kompleks karbonhidratın kan şekerini fazla yükseltmeyi engellemekte, diyabet, kalp damar hastalıklarına yol açmadığı bilinmektedir.

Kış aylarında kestane, bedensel ve zihinsel yorgunluğu gidermek, enerji toplamak için tüketilmesi gereken bir yemiştir. Demir kansızlığını önleyen kestane, Magnezyum ve fosfor açısından zengin bir yemiştir.

Magnezyum ve fosfor da kemik metabolizmasının önemli bileşenlerindendir. Potasyum düşüklüğü olan kişilere potasyum açısından da zengin olan kestane tüketimi önerilmektedir.

Dunku mönum
Sabah detoks suyumu ictikden sonra 1 tane krep yedim
ofiste 125gr yogurt (icine 2tane cilek dogradim)

Ara ogun
4 cilek +1 kuru kayisi

Ogle yemegim
1 haslanmis patates
domates soslu karides (ev yapimi :) )
salata (yagsiz ama biraz tuzlu)

Ara ogun
1 kiwi

Aksam normalde sebze yemeliyddim ama cok yorgundm yapmaya vaktimde olmadi
kalan karedesleri yedim

aynen bende öyleyim canım,çalışınca öyle oluyo,bide apartmanda ne olaylar oluyomuş dünyadan haberim yok

Aa neler olmuş kız kesin bizde de oluyordur ama haberim yok
olur olur da biz bilmiyoruz
ev içinde olan kavgalar (ama sokağa taşan şekilde bağırmalar),apartmanın önünde gençler tartışmış komşu apartmanın camları kırılmış polis falan gelmiş,apartmana bi iş yeri taşınmış kirayı ve aidatı ödemeden kaçmış,sonra evini satan olmuş kiracı koymuş evine oda sorunlu değişik bi birileriymiş,sır gibi lermiş
ayy daha vardıda unuttum

oda dogru

Afiyet olsun vitamin olsun canim

bugun güzel başladık bakalım hadı hayırlısı

sabah 3 yumurta kırdım eşimle yedik 2sini ben yemısımdır
peynir

ekmek yookk

şimdi de bi kase yogurt
taze fasulye yıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…