Sabah; YOK (dün ki mide bulantısının devamından dolayı yiyemedim)
Ara; 09:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Öğle; 12:30 - Yarım kase sebze çorbası + yarım porsiyon kuru fasulye + yarım porsiyon zeytinyağlı karnabahar + 150 gr yoğurt + yarım kase karışık turşu - 409 kalori
Ara; 1 ad.limonlu soda - 43 kalori
Akşam; 19:00 - 1 kase aşure - 350 kalori
Ara; 20:30 - 1 kase mercimek çorbası - 186 kalori
Toplam kalori: 990
kızlar dünkü tam liste menüm
nehirnil111 ve taydin şimdi taydin bana kızacak bu arada sen nasıl oldun ağrıların geçtimi,kontrole gittin mi? iltihap ne durumda?
Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 dilim ekmek
* 2 zeytin
* peynir
* yumurta
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* yeşillik salata
* etli patates yemeği
Ara Öğün (saat 17:00)
* 5 çiğ kestane
Akşam (saat 19:30)
* şehriye çorbası
* pırasa yemeği
* 3 tane köfte
* yoğurt
Son Öğün (saat 21:00)
* 1 dilim yaş pasta
oo aşureler yenmiş afiyet bal olsun,kilo olmasın
nasıl güzelmiydi ?eminim çok güzeldir
taydin bana kızacak dedikten sonra hastalığını sorman yumuşamasına sebep olmaz Yaş pasta nereden çıktı kız onun dışında güzel bir günmüş
Güzel olmaz mı baldı bal bu akşama da kaldı 1 kase
Evet evet düzene girelim canım bana daha fazla aşure gelmez zaten 2 kase yemiş oldum koca aşure ayında komşum geçen akşam getirmişti sanırım banyodaydım yetişemedim bir daha da gelmedi bugün abi iş yerine getirmiş beni unutmuş herkese dağıtmış bana kalmamış nasibim bu kadar iştehiç mi olmaz ben olur diye sorayım dedim ama yemez diyosun heee
annemin cumartesi doğum günü,bikaç gündürde bende kalıyodu dün döndüler babamda birlikteyken kutlayalım demiş,pasta almış ondan sebep yedim
sende bu akşamki aşureyi bitir de artık bi düzene girelim olmuyo böyle
amin canım çok sağol,teşekkür ederimEvet evet düzene girelim canım bana daha fazla aşure gelmez zaten 2 kase yemiş oldum koca aşure ayında komşum geçen akşam getirmişti sanırım banyodaydım yetişemedim bir daha da gelmedi bugün abi iş yerine getirmiş beni unutmuş herkese dağıtmış bana kalmamış nasibim bu kadar işte
Annene nice güzel yaşlar inşallah beraber mutlu huzurlu en başta sağlıklı
Canim gecen gun youtube de takip ettigim bayanin soyleidklerinde duymustumkızlar dünkü tam liste menüm
nehirnil111 ve taydin şimdi taydin bana kızacak bu arada sen nasıl oldun ağrıların geçtimi,kontrole gittin mi? iltihap ne durumda?
Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 dilim ekmek
* 2 zeytin
* peynir
* yumurta
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* yeşillik salata
* etli patates yemeği
Ara Öğün (saat 17:00)
* 5 çiğ kestane
Akşam (saat 19:30)
* şehriye çorbası
* pırasa yemeği
* 3 tane köfte
* yoğurt
Son Öğün (saat 21:00)
* 1 dilim yaş pasta
amin canım çok sağol,teşekkür ederim
harbiden nasibin kapanmış kızz o neyy,Allahtan ananeciğin yaptıda yedin yoksa yemeden geçecekti bu ay
geçende annem bizdeyken bi komşu getirmiş anne kim getirdi diyom ne bilim kimdi diyo haklı ne bilsin ben bile tanımıyorumki komşuları o tanısın,ama yemedik öyle duruyo dolapta artık Allah kabul etsin
o konuda haklılar ama şuda var kestane doğal k.hidrat en azından ekmek kadar zararlı olduğunu düşünmediğimden yedim,bide bitek bu aylarda yiyiyoruz sonra istesende yok,hem kestane içerisinde besleyici vitaminler varmış bunlardan eksik mi kalayımCanim gecen gun youtube de takip ettigim bayanin soyleidklerinde duymustum
Yedigimiz 2 kestane 1 dilim ekmege denk gelir diye soylemisti
aynen bende öyleyim canım,çalışınca öyle oluyo,bide apartmanda ne olaylar oluyomuş dünyadan haberim yokBende komşularımı tanımıyorum akşamları zaten eve geliyorum bir daha çıkmıyorum hafta sonu da ya dışarıdayız evdeysek de evde keyifteyiz yapacak bir şey yok komşu bağım yok çalışan insanın komşusu da olmuyormuş bak olsaydı yine getirirdi kadın geri aşureyi
Aa neler olmuş kız kesin bizde de oluyordur ama haberim yokaynen bende öyleyim canım,çalışınca öyle oluyo,bide apartmanda ne olaylar oluyomuş dünyadan haberim yok
olur olur da biz bilmiyoruzAa neler olmuş kız kesin bizde de oluyordur ama haberim yok
oda dogruo konuda haklılar ama şuda var kestane doğal k.hidrat en azından ekmek kadar zararlı olduğunu düşünmediğimden yedim,bide bitek bu aylarda yiyiyoruz sonra istesende yok,hem kestane içerisinde besleyici vitaminler varmış bunlardan eksik mi kalayım
Kestanenin Faydaları
Kestane içerisinde bulunan karbonhidrat oranı yüksektir. Fakat vücutta kompleks olduğu için yavaş emilmektedir. Kompleks karbonhidratları basit karbonhidratlardan ayıran önemli özelliği, içerisinde yüksek oranda lif bulunmasıdır.
Bu da kompleks karbonhidratın kan şekerini fazla yükseltmeyi engellemekte, diyabet, kalp damar hastalıklarına yol açmadığı bilinmektedir.
Kış aylarında kestane, bedensel ve zihinsel yorgunluğu gidermek, enerji toplamak için tüketilmesi gereken bir yemiştir. Demir kansızlığını önleyen kestane, Magnezyum ve fosfor açısından zengin bir yemiştir.
Magnezyum ve fosfor da kemik metabolizmasının önemli bileşenlerindendir. Potasyum düşüklüğü olan kişilere potasyum açısından da zengin olan kestane tüketimi önerilmektedir.
Dunku mönum
Sabah detoks suyumu ictikden sonra 1 tane krep yedim
ofiste 125gr yogurt (icine 2tane cilek dogradim)
Ara ogun
4 cilek +1 kuru kayisi
Ogle yemegim
1 haslanmis patates
domates soslu karides (ev yapimi :) )
salata (yagsiz ama biraz tuzlu)
Ara ogun
1 kiwi
Aksam normalde sebze yemeliyddim ama cok yorgundm yapmaya vaktimde olmadi
kalan karedesleri yedim[/QUOT
slm uyguladığınız detoks suyunu bi paylaşırmısınız bende yeni diyet yapmaya başladımda tecrübelerinizi dinlemek isterim.
bende ile didim kandırdım kendimioda dogru
Afiyet olsun vitamin olsun canim
Neden kacirdin bakım
öyle güzel bi yemek yaptım kı aslında köfteli ama patates de vardı ıcınde dayanamadım baya yedım ondan yanında makarnaylaHayirdir kiz?
bunu begendimm* 1 dilim yaş pasta
ee artık bi zahmet başlaöyle güzel bi yemek yaptım kı aslında köfteli ama patates de vardı ıcınde dayanamadım baya yedım ondan yanında makarnaylaaksam ama bgun dıkkat etmeye calıscam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?