ee artık bi zahmet başla
Kız o kadar şeyi nasıl duymadınızolur olur da biz bilmiyoruz
ev içinde olan kavgalar (ama sokağa taşan şekilde bağırmalar),apartmanın önünde gençler tartışmış komşu apartmanın camları kırılmış polis falan gelmiş,apartmana bi iş yeri taşınmış kirayı ve aidatı ödemeden kaçmış,sonra evini satan olmuş kiracı koymuş evine oda sorunlu değişik bi birileriymiş,sır gibi lermiş
ayy daha vardıda unuttum
O minnak yazılınca masum olmuyor bildiğin yemişsin poğaçabunu begendimm
ben bıde dün öglen dışarda bı dılım börekle 2minnak otlu poğaca yedımmm
hepsi bi günde değil kızKız o kadar şeyi nasıl duymadınızBizim üst katta hırsızlık olmuş onu bir kaç gün içinde anca duymuştuk mesela onun gibi bir şey mi
bencedeO minnak yazılınca masum olmuyor bildiğin yemişsin poğaça
Evet ama depo başka yerdeydi şimdi ofisle ayrı diye istemediler yeniden deponun oraya taşınıyoruz bir kaç haftaya gidecekmişiz
Yaş pasta da kırmızılanmışkızlar dünkü tam liste menüm
nehirnil111 ve @taydin şimdi taydin bana kızacak bu arada sen nasıl oldun ağrıların geçtimi,kontrole gittin mi? iltihap ne durumda?
Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 dilim ekmek
* 2 zeytin
* peynir
* yumurta
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* yeşillik salata
* etli patates yemeği
Ara Öğün (saat 17:00)
* 5 çiğ kestane
Akşam (saat 19:30)
* şehriye çorbası
* pırasa yemeği
* 3 tane köfte
* yoğurt
Son Öğün (saat 21:00)
* 1 dilim yaş pasta
hemde otlu poğaçalar margarinli ya da yereyaglıO minnak yazılınca masum olmuyor bildiğin yemişsin poğaça
Amma da aşure lafı ettiniz gittim kendime aşure yaptım akşamoo aşureler yenmiş afiyet bal olsun,kilo olmasın
nasıl güzelmiydi ?eminim çok güzeldir
bende bgun yarın yapcamAmma da aşure lafı ettiniz gittim kendime aşure yaptım akşam
sen yapma zaten konsatre olamadın sana yasakbende bgun yarın yapcam
afiyet olsun canım,yarasın sizeAmma da aşure lafı ettiniz gittim kendime aşure yaptım akşam
Amaan 6 aydır zaten büyümüştü şimdi iyice büyüdü gören 6 aylık zannederafiyet olsun canım,yarasın size
göbüşünü çekip göndersene bize :)büyümüş mü bakalım :)
Annem gelir inşallah yoksa tavuk yiyeceğimBuradan taşınacağız Begüş böyle çeşitleri bulamayacağım bir kaç zamana dışarıdan yemek menüsü alırız dedi Müdür sanırım seçme şansı varsa pilavı makarnayı çıkartıp meze salata çeşiti koydururum
hey maşallah kız süpersinSelam kizlar
sbeden kilo durumları nasıl. Pazartesiye bomba gibi geliyorum canım. Bugün 74.7 kilo idim 69 lara az kaldı çok şükür
Spor yap bugun agirlikli canim dengelersinöyle güzel bi yemek yaptım kı aslında köfteli ama patates de vardı ıcınde dayanamadım baya yedım ondan yanında makarnaylaaksam ama bgun dıkkat etmeye calıscam bakalım
Bizde de kavga olduğunda duyuyoruz bir ara üstümüzdeki karı koca çok kavga ediyordu bayağı şimdi taşındılar mı anlaşıyorlar mı bilemiyorumhepsi bi günde değil kız
biz evde yokken olanlar,biz evdeyken kavga olursa yakınlarda duyuyoruz tabi
Dereotlu poğaça hastasıyım ama sırf kalorisinden yemiyorum tadını unutmaya çalışıyorumhemde otlu poğaçalar margarinli ya da yereyaglı
Öyle can çektiririz işteAmma da aşure lafı ettiniz gittim kendime aşure yaptım akşam
aaa neden taşınıyosunuz , yemekler dışardan bi firmadan mı geliyo?
o aşçıyı alıp transfer edin sizde yapsın yemekleri o zaman
inşallah evine daha yakın olur işyerin
Bizde de kavga olduğunda duyuyoruz bir ara üstümüzdeki karı koca çok kavga ediyordu bayağı şimdi taşındılar mı anlaşıyorlar mı bilemiyorum
Dereotlu poğaça hastasıyım ama sırf kalorisinden yemiyorum tadını unutmaya çalışıyorum
Öyle can çektiririz işte
Depomuz başka yerde böyle çok zor ters oldu canım maalesef en başta yapmamız gerekeni yapıyoruz depomuzun oraya taşınıyoruz evime daha yakın arabayla çok yakın ama araçlarla gidersem tek vesait yok o yüzden yine bana ters oldu Allahtan sanırım bir abi hepimizi evimizden alıp evimize bırakacakmış inşallahEltimin evinin karşısına taşınıyorum düşün şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?