♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kız o kadar şeyi nasıl duymadınız Bizim üst katta hırsızlık olmuş onu bir kaç gün içinde anca duymuştuk mesela onun gibi bir şey mi

Evet ama depo başka yerdeydi şimdi ofisle ayrı diye istemediler yeniden deponun oraya taşınıyoruz bir kaç haftaya gidecekmişiz
Yaş pasta da kırmızılanmış

aaa neden taşınıyosunuz , yemekler dışardan bi firmadan mı geliyo?
o aşçıyı alıp transfer edin sizde yapsın yemekleri o zaman
inşallah evine daha yakın olur işyerin

hepsi bi günde değil kız
biz evde yokken olanlar,biz evdeyken kavga olursa yakınlarda duyuyoruz tabi
Bizde de kavga olduğunda duyuyoruz bir ara üstümüzdeki karı koca çok kavga ediyordu bayağı şimdi taşındılar mı anlaşıyorlar mı bilemiyorum
hemde otlu poğaçalar margarinli ya da yereyaglı
Dereotlu poğaça hastasıyım ama sırf kalorisinden yemiyorum tadını unutmaya çalışıyorum
Amma da aşure lafı ettiniz gittim kendime aşure yaptım akşam
Öyle can çektiririz işte
aaa neden taşınıyosunuz , yemekler dışardan bi firmadan mı geliyo?
o aşçıyı alıp transfer edin sizde yapsın yemekleri o zaman
inşallah evine daha yakın olur işyerin

Depomuz başka yerde böyle çok zor ters oldu canım maalesef en başta yapmamız gerekeni yapıyoruz depomuzun oraya taşınıyoruz evime daha yakın arabayla çok yakın ama araçlarla gidersem tek vesait yok o yüzden yine bana ters oldu Allahtan sanırım bir abi hepimizi evimizden alıp evimize bırakacakmış inşallahEltimin evinin karşısına taşınıyorum düşün şans

seninde dünyadan haberin yok benim gibi taşınmıştır o
inşallah abi herkesi alır yoksa zor olur gerçekten

kızlar bugünkü menüm

Ara Öğün (saat 10:15)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 3 parça bitter çikolata (bunu yemiycektim ama yemekle doymadım,normalde kahvenin yanında çikolata geliyo onları yememiştim bi an şeytana uydum yedim)

6h30:
*1 haslanmis yumurta
*1 dilim kepek ekmegi

9h
*60 gr muesli (kuru meyveli)

11h00
*125gr yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…