♥haftalık kilo verme yarışması♥

bittermiş zaten ya bıseycık olmaz erıtırsın sen onu
bende azcık asure yemek ıstıyorum

seninde dünyadan haberin yok benim gibi taşınmıştır o
inşallah abi herkesi alır yoksa zor olur gerçekten

İnşallah canım aşçıyı sormuştun o da buraya yemek yapıyor bizimle gelme ihtimali yok biz sanırım dışarıda bir yerle anlaşacağız sabit yemek alacağız her gün öyle görünüyor

Eminim taşınmıştır yoksa sesleri gelirdi

Menü güzel karnabaharla tabi ki doymazsın o yüzden canın istemiştir bitter bence abartı bir tehlikesi yok

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 2 ad. siyah zeytin - 136 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:30 - 1 ad.fırın tavuk but + yarım porsiyon bulgur pilavı + 5-6 ad.minik zeytinyağlı brüksel lahanası + 2 çatal aşure - 418 kalori

Akşama menüde tavuk var aşure var salata ve çorba da var sanırım

bencede abartı tehlikesi yok ama yinede vicdan yaptım işte
inşallah güzel yemek yapan bi yerle anlaşırsınız canım,tam olarak ne zaman taşınıyosunuz belli mi?

bgun bı elım ayagım tıtrıyo ya midem bulanıyo zaten kacgundur.
kalktım ev işlerime bakıcam bakalım koca bı bardak su ıcmek ıstıyorum ama mıdem cok kotu yarım lımon sıkıp ıcıyorum bakalım. cok uyumaktan galıba bu hallerım

amanın ne gördüm peynir ve zeytin mi şaşırttın beni
öğlen menün yine süper,brüksel lahanayı pek çok severimafiyet olsun,yanlız aşureyi bulmuşsun, yine nasibinde varmış demek, 2 çatalla durabilmişsin, çok iyi
akşam menünde süper canım afiyet olsun,yanlız dikkatimi çekti seninde bemimde menülerim karın doyurma menüsü hiç zayıflama menüsü değil elegüne yiyoz yanii

geçmiş olsun dikkat et kendine,belkide şekerin oynadı ee yersen onca k.hidratı vücut k.hidrat nöbeti yaptı bağımlılıktan istiyo işte,titretti seni,nane limon yap iyi gelir

bencede abartı tehlikesi yok ama yinede vicdan yaptım işte
inşallah güzel yemek yapan bi yerle anlaşırsınız canım,tam olarak ne zaman taşınıyosunuz belli mi?

İnşallah canım kötü yemek yapan biriyle anlaşmaz Müdür mideleri kıymetli lezzetli yemekler yiyeceğim gibi

Aşure Allah kabul etsin ama güzel değildi attım desem ben aşurenin içinde üzüm kayısı incir falan yemem sırf minicik kase onlarla doluydu nohutunu fasulyesini aldım attımÖyle mi kız sanki akşama yemekte ne var konusundaki menüler gibi oluyorBen zayıflarken de böyle sağlıklı yiyordum çeşiti bol tutuyordum ama şimdi ondan mı veremiyorum belki akşam sadece tavuğu salatayı yerim bak vicdan yaptım aşure yiyip kalksam mı

geçmiş olsun dikkat et kendine,belkide şekerin oynadı ee yersen onca k.hidratı vücut k.hidrat nöbeti yaptı bağımlılıktan istiyo işte,titretti seni,nane limon yap iyi gelir
aa öyle mi oluyo ? ben sımdı ekmek yemedım sabah öğle ondan mı oluyo içiyim bi nane limon sağol

porsiyonlar önemli tabi ama benim diğer gruptaki kızların yediklerini görünce bizimkiler abartı geldi bana,ama bende az yiyince doymuyorum dayanıyorum dayanıyorum sonra bi anda iştah patlamasıyla ne varsa yiyiyorum öyle olmasın diye az az yemek istiyorum bide diyetten sonra kilo almamak için aslında bunu yaşam şekline getirmeye çalışıyorum ama bazen kaçırıyorum işte
seninde iştahını kaçırdım ama çorba,tavuk,salata,aşure çok gibi yada hepsinden ye ama çok az ye aşureye yer kalsın

Kaçtı kız iştahım harbiden böyle konuşsak mı Ben çok az yiyorum ama mesela tavuk bir porsiyonsa 1 kase salatayı da eşimle bölüşüyoruz çorba zaten yarım ufak kaseden fazla içemem aşureyi affetmem o ayrı

yani böyle konuşsak daha iyi aslında,hem kendimizin hemde burdakilerin iştahını açıyoruz bak miraycan bile aşure yapmış bizim yüzümüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…