Aayyy bende baslayamitorum spora deli olcam yaaaaaben mi,inşallah en kısa sürede başlıycam spora bende
Hay masallah hadi bakalimSelam kizlar
sbeden kilo durumları nasıl. Pazartesiye bomba gibi geliyorum canım. Bugün 74.7 kilo idim 69 lara az kaldı çok şükür
Canim ben bu sabah 82.400 çıktımAhhsbeden senle ben illa 80 olacaz anacim bu ne yaa
yok bacı sadece siz değil bende de inatla 80 aşağı inmiyo yukarı kolayca çıkıyor ama inmeye niyeti yokAhhsbeden senle ben illa 80 olacaz anacim bu ne yaa
Kac kiloydun bugünAhhsbeden senle ben illa 80 olacaz anacim bu ne yaa
Hayir haayir hayirr oyle dusunme ben ilk mesajda olumsuz yazdim sonra dedim ki size soz veriyorum hemen baslicam spora.kendimiz icin saglimiz icin vericez sekerim ben memleketten gelen seyleri yedim aldim baci.karamsar olma hadi yarin haber bekliyorum sendenCanim ben bu sabah 82.400 çıktım
Benden olmaz kendime inancım sıfır. hep kendimi hayal kirikligina ugratiyorum. Memleketten dönüp yanlizliga gomuldumya yine motivem bozuldu .kendimi toplayamiyorum . Icimden zayiflicam desemde ben o ic sesime kes sesini her zaman ayni hikaye diyorum. Bıktım kendimden. Asagi yukari 1 ayda 7 buçuk kilo aldım. Yarin size söz Allahtan bir mani cikmazsa spor salonuna gidip oyun alanina bakicam kafama yatarsa baslayacam. Evde sabah aksam yanlizlik ve ben depresyona giriyorum.
T tatlitambak
Hemen alma durumdayim ya kilom 78 oldu bugunyok bacı sadece siz değil bende de inatla 80 aşağı inmiyo yukarı kolayca çıkıyor ama inmeye niyeti yok
78 im canim bir ay once 72 kilodaydim ama vericem bu ne yaa ne ki spor ve su baska bise yok.spora baslayamadim ben aldim yoksa iyi gidiyodum sporla sende vercen beraberizKac kiloydun bugün
tamam canim yarin insallah gidip bakarim. Iki spor salonu da yan yana umarim spor yaparken cocugumu gorebilecgim yerde oyun alani vardir.Hayir haayir hayirr oyle dusunme ben ilk mesajda olumsuz yazdim sonra dedim ki size soz veriyorum hemen baslicam spora.kendimiz icin saglimiz icin vericez sekerim ben memleketten gelen seyleri yedim aldim baci.karamsar olma hadi yarin haber bekliyorum senden
Hemen alma durumdayim ya kilom 78 oldu bugun
78 im canim bir ay once 72 kilodaydim ama vericem bu ne yaa ne ki spor ve su baska bise yok.spora baslayamadim ben aldim yoksa iyi gidiyodum sporla sende vercen beraberiz
Aynen walla ben bugun onuda icmedim vucuduma iyi davranmadim ayip ettim iste boyle dusunelim bilincli yasayalimtamam canim yarin insallah gidip bakarim. Iki spor salonu da yan yana umarim spor yaparken cocugumu gorebilecgim yerde oyun alani vardir.
Aaa sende benim gibii birden firlamissin. Hatirlarsan bi ara ayniydik
Bugün bilinçli 1 litre ictim. Yoksa hic icmeyecektim. Hadi insallah beraberiz
Canim ben bu sabah 82.400 çıktım
Benden olmaz kendime inancım sıfır. hep kendimi hayal kirikligina ugratiyorum. Memleketten dönüp yanlizliga gomuldumya yine motivem bozuldu .kendimi toplayamiyorum . Icimden zayiflicam desemde ben o ic sesime kes sesini her zaman ayni hikaye diyorum. Bıktım kendimden. Asagi yukari 1 ayda 7 buçuk kilo aldım. Yarin size söz Allahtan bir mani cikmazsa spor salonuna gidip oyun alanina bakicam kafama yatarsa baslayacam. Evde sabah aksam yanlizlik ve ben depresyona giriyorum.
T tatlitambak
gidişatı beğenmedim canım,biran önce hatanı bulup harekete geçmelisin yoksa hızla tırmanışta olacaksınCanim ben bu sabah 82.400 çıktım
T tatlitambak
Aynen walla ben bugun onuda icmedim vucuduma iyi davranmadim ayip ettim iste boyle dusunelim bilincli yasayalim
Evet ayniydik baci
Bende begenmiyorum. Moral motive saglayamiyorum . Bugün bi bakiyimda spor salonunagidişatı beğenmedim canım,biran önce hatanı bulup harekete geçmelisin yoksa hızla tırmanışta olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?