♥haftalık kilo verme yarışması♥

Coook yogun gunler geciriyorum hic yazamadim iki haftadir il disi misafir kendime bakamadim
Kilo artisi soz konusu bacilar bu ne hal bu ne boyle cok kiziyorum kendime

Size soooz veriyorum yarin spora baslicam burayada tablo resmi atip gunumun ustune cizik aticam

Ahh sbeden senle ben illa 80 olacaz anacim bu ne yaa
Canim ben bu sabah 82.400 çıktım
Benden olmaz kendime inancım sıfır. hep kendimi hayal kirikligina ugratiyorum. Memleketten dönüp yanlizliga gomuldumya yine motivem bozuldu .kendimi toplayamiyorum . Icimden zayiflicam desemde ben o ic sesime kes sesini her zaman ayni hikaye diyorum. Bıktım kendimden. Asagi yukari 1 ayda 7 buçuk kilo aldım. Yarin size söz Allahtan bir mani cikmazsa spor salonuna gidip oyun alanina bakicam kafama yatarsa baslayacam. Evde sabah aksam yanlizlik ve ben depresyona giriyorum.
T tatlitambak

Hayir haayir hayirr oyle dusunme ben ilk mesajda olumsuz yazdim sonra dedim ki size soz veriyorum hemen baslicam spora.kendimiz icin saglimiz icin vericez sekerim ben memleketten gelen seyleri yedim aldim baci.karamsar olma hadi yarin haber bekliyorum senden

yok bacı sadece siz değil bende de inatla 80 aşağı inmiyo yukarı kolayca çıkıyor ama inmeye niyeti yok
Hemen alma durumdayim ya kilom 78 oldu bugun
Kac kiloydun bugün
78 im canim bir ay once 72 kilodaydim ama vericem bu ne yaa ne ki spor ve su baska bise yok.spora baslayamadim ben aldim yoksa iyi gidiyodum sporla sende vercen beraberiz

tamam canim yarin insallah gidip bakarim. Iki spor salonu da yan yana umarim spor yaparken cocugumu gorebilecgim yerde oyun alani vardir.
Aaa sende benim gibii birden firlamissin. Hatirlarsan bi ara ayniydik
Bugün bilinçli 1 litre ictim. Yoksa hic icmeyecektim. Hadi insallah beraberiz

Aynen walla ben bugun onuda icmedim vucuduma iyi davranmadim ayip ettim iste boyle dusunelim bilincli yasayalim

Öncelikle bu ruh halinden kurtulmasın canım. Stres oldukça tartı yukarı doğru çıkar umarımspor salonu seni motive eder ve tekrar canlanirsin

gidişatı beğenmedim canım,biran önce hatanı bulup harekete geçmelisin yoksa hızla tırmanışta olacaksın

kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
nehirnil111 taydin [/USER]

taydin nasılsın?seni merak etmeye başladım,umarım iyisindir

Sabah - yok

Ara Öğün (saat 10:15)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 3 parça bitter çikolata

Ara Öğün (saat 14:50)
* 4 tane ceviz

Ara Öğün (saat 17:00)
* 2 kuru kayısı
* 2 incir

Akşam (saat 19:00)
* şehriye çorbası
* pırasa yemeği
* 1 tane biber dolması
* 2 tane köfte
* yoğurt

günaydınn ben artık 63 ü görmek istiyorummm bu sabah 64.600

dünkü menüm

sabah
üç yumurta kırdım eşimle yedik
peynir

öğle
yogurt
taze fasulye

akşam 5 gibi
aşure

6gibi de
yarım paket N**** (Siyahi) yedim

biton da su içmişimdir

spor tabıkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…