♥haftalık kilo verme yarışması♥

Olmuyor canım. Benim ruh halimi anlamani beklemiyorum. Çünkü sen yanliz kalmiyorsun. Ben boguluyorum. Hergün boguluyorum. Görüştüğüm kimse yok. Ne es ne dost ne akraba ne aile. Heves sifir oluyor kisir döngü ayaga kalkacak güç toplayip hemen yıkılıyorm. Olmuyor. Evde kahve fincanlarim var ama karşılıklı icecek kimsem yok. Beraber carsi turu aticak kimse yok . Ben yürüyüş yaparken bile yollar bitmiyrdu ki .. esim desen haftada 4 gün gec saatte geliyor. Erken geldigi saatlerde yine sizlerin eslerine göre göre gec bir saat. Of off
Spor salonu benim icin iyi olacakti. Ama oda olmucak bu yüzden. Yine de bi gidiyim bakiyim
Benim halimin çözümü yok..

teşekkür ederim tatlım insana okadar huzur veriyorsunuz ki maşallah çok güzel motive ediyorsunuz sizin gibiler ihtiyacımız çok çok

canım sen kendini o kısır döngüye sokuyosun
herkesin yaşamı hayatı kendine göredir ben uzaktan bişey diyemem ama inan bana o durumdan çıkman senin elinde,aklıma gelen bikaç şeyi söylemek isterim

başta neden arkadaşın yok? belki sen olmasını istemiyosun böyle mutlusun diycem belliki böyle değil,arkadaş istiyosun apartmanda,mahallende çevrende hiç mi yok insan gidip konuş sohbet et,girişken ol biraz zaten kafa dengi 1 kişiyi bulsan o sana yeter

çevremde senin çocuklu olup kursa giden kişiler tanıyorum çocuklarınıda alıp gidiyolar,hatta bir tanesi çocuğunu kreşe verdi kuran öğretilen bir kreş,kızı 4 yaşında kuranı-kerim okumaya başladı bu sene 5 yaşında ve kuranı hatmedecek sanırım,kızı kreşteyken kendiside kursa gidiyo,sende böyle bişey yapıp çevre edinebilirsin

kurslara yazıl el işi,dikiş nakış,kuran kursu,ne bilim ne varsa, sakın bana uzak deme yakın nere varki herkes kalkıp uzaklara gidiyo,en azından bi meşgalen olur,orda tanışıp kaynaşırsın,belki kafa dengi biri çıkar

kızını parka getirdiğinde oradaki annelerle sohbet edip kafanı dağıtabilirsin

aklıma gelenler bunlar, hep evde kaldıkça kafanı dağıtamazsın

spor salonu fikrinden de vazgeçme herşeye rağmen dene ,en fazla 1 aylık ücretin yanar ama denememekten iyidir

o hevesi gucu cikaramiyorum.inan oyle kolay değil. .memlekette o kadar kaldim biliyorsun o kadar mutluydum ki çünkü insan coktu.. bende dolayısıyla kıpır kıpırdim.
Yok canım öyle herkesle arkadas olamam ben. Kafa dengi olacak beni kullanmaya calismayacak medeni insancıl olacak. Arkadan vurmayacak vsss yani kaliteli olacak yoksa hayatima sokup biseyler paylasmak beni daha mutsuz eder. Karşı komsum kafa dengi. Ama çocukları okul ve sorumluluklari cok . Apartmanda yasima göre yok. Ayrica 30 lu yaşlar 40 lilarin hayatini yasar gibiler. Burdakiler fazla agir. Monoton is yemek vs. Kültür catismasi cok bana göre. Sokaaga da çıkıp arkadas arıyorum diye gezemem yok yani.
Kurs düşündüm kizim küçük bi yerlere güvenip birakamam. Parklarda sohbetim oluyor ölçülü bi şekilde. Ama ileri boyuta tasimam :)
Bu saatten sonra istemiyorum. Benim istegim burdan gitmek baska bisey değil.
Diyorum ya çözüm bulamiyorum. Toparlayamazsam sisip gidicem hep beraber gorecez.
Teşekkür ederim canım gidicem haberdar ederim. Insallah iyi biseyle karsilasirim

oradan gitmeyi istiyosun ama gidemiyosun,o zaman olduğun yerde mutlu olmayı dene,nasıl olacağını dışardan kimse bilemez bunu senin bulman gerekir ve bulmak zorundasın çünkü bu şekilde ömür geçmez bigün sende patlarsın

ayrıca kızımı bilmediğim yere bırakamam düşüncen yanlış, yarın birgün okula gidicek oraya nasıl bırakıcan,kendini çok kapatıyosun, araştırıp soruşturduktan sonra bişeycik olmaz,sana demiştim senin olduğun yerde arkadaşlarım var ve tüm ailesi ankarada orda kimseleri yoktu, eşi çalışıyodu,oğlunu kreşe verdi,kendi 4 yıllık üniversite bitirdi hemde açıköğretim falan değil bildiğin örgün eğitim ve 2 ay önce atanıp göreve başladı yani diyeceğim bazı şeyler kafanda bitiyo herşeye olumsuz kapalı bakarsan takılıp kalırsın aşamazsın hiçbişeyi

sen o spor salonuna git kesin git hemde, haberini bekliyorum

Inşallah canım.

Bende begenmiyorum. Moral motive saglayamiyorum . Bugün bi bakiyimda spor salonuna
Hadi bakalim bekliyoruz canim bende bekarken gitmistim cilek spor salonu bayanlara ozel cocuklar icin oyun odasi vardi oyuncaklar falan vardi cocuklarin ordam hic ciktigini gormedim anneleri atistirmaliklar veriyodu arada

Mutlaka koyar önemli olan uygun bulup baslayabilmek. Hayatimda hic spor merkezin gitmedim. Gidersem havaya girerimbi amacim olduğunu anlarım hem uzakta yürüyerek git gel olur. Sonra bunalım azalır yememe daha dikkat ederim.
Insan cok degisiyo guven geliyo mutlu oluyosun.evdede yakalayabilirsin ama okuduklarima gore spora gitmen sana daha iyi gelcek
Hadi bi tane yedin arkadasim ikinci nedir

Kesinlikle katiliyorum

Canim seni mutlu ne eder bi dusunen onemlisi evladin var tek degilsin bu bir ikincisi onu kendini en iyi arkadas gor
Onunla degisik aktiviteler yapabilirsin.hayatina bi degisiklik katmalisin merak ettigin bi kitabi alip oku.halk kutuphanelerinde cocuklar icinde kitaplar var eglenceli oralara gidebilirsin kac yasindaydi evladin

aynen haber bekliyoruz sbeden

Firsat olursa gideriz burdan nasip.
Bence yanlış değil canim yasi daha küçük ne olduğunu bilmedigim insanlarin eline bırakmayı asla istemem. Mecbur kalmadikca tabi. Okul yaşı ile simdi ki yaş bir değil. Hersey kafada bitiyor biliyorum. O kafaya da moral motivasyon sart oyle konusuldugu gibi kolay olmuyor yaşamlar psikolojiler farklı bir çözüm diğerine çözüm olmayabiliyr.
Simdi hazirlaniyrm. Icim sisti depresince sıkıntım yazarim

Haklisin canim kimse senin icini icinde bulundugun durumu bilemez ama hayatta her zaman bi cikis yolu aramaliyiz bizi mutlu edebilcek bi yol muhakkak vardir

3 olmadı henuz canım. Kilomda beni asosyallestiriyor. Bugün olumlu olursa spor kursu güzel seyler olabilir. 5 senedir yalnızım. Artik hic bisey avutmuyor. Polyanacilik yapamiyrm..sadece boguluyorum. ALLAH bana yardim etsin. Düşünüp canimi sikmiyrm. Sadece basarili olamiyrm ve zamanim hep bosa geciyor. .
Ikindiden sonra gelirim eve. Bugun sirf dun sana soz verdim diye mecburen gidiyorum

Haklisin canim kimse senin icini icinde bulundugun durumu bilemez ama hayatta her zaman bi cikis yolu aramaliyiz bizi mutlu edebilcek bi yol muhakkak vardir
katılıyorum sana,her zaman mutlu olacak bişeyler vardır,görmesini bilmeliyiz,çok şükür beden sağlığımız yerinde ruhsal sağlığı sağlamakta bize kalmış
sanırım bende bugün iyice şişirdim sbeden i
sbeden hadi gez açılda gel hem sporda yapmış olursun

Allahim kalbine ferahlik versin canim hayatinda hic beklemedigin anda mutluluklar gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…