♥haftalık kilo verme yarışması♥

menemeni yapmamışsın
aşureyi erken yemen güzel keşke o negroyu yemeseydin
vee sporunu yapsaydın

begum75 canım kırmızı et istiyo bugun ama dolapta dün yaptıgım patatesli kabaklı havuclu yemek var öğlen onu yıcektım aksama kavurma yapıcam zaten. ama şimdi el büyüklüğünde eti pişirim yanına yarım lavaş marul şöyle güzel bi sunumla yiyesim varrrr

bak böyle yakalanırsın işte
eti yiyebilirsin gayet güzel ama lavaşı yemesen daha iyi
öğlen ve akşam yemeklerinin yerinide değiştirebilirsin,akşamı hafif atlatmak daha doğru olur

bak böyle yakalanırsın işte
eti yiyebilirsin gayet güzel ama lavaşı yemesen daha iyi
öğlen ve akşam yemeklerinin yerinide değiştirebilirsin,akşamı hafif atlatmak daha doğru olur
ama akşama kavurmayı mecbur yapıcam eşime. yemeden duramam kııı akşam ay naosam bılemedım sabah ekmek yemedm acıktım şimdiden ay bana menu yapsana ya ne yisem şimdi

ama akşama kavurmayı mecbur yapıcam eşime. yemeden duramam kııı akşam ay naosam bılemedım sabah ekmek yemedm acıktım şimdiden ay bana menu yapsana ya ne yisem şimdi

akşam çok geçe kalmadan yanında bol yeşillik salatayla yiyebilirsin
hafta sonu erkenden niye kalktın ki zaten yat uyu bakim
kız ne bilim dolapta ne var ne yok,ben olsam yumurta kırardım,menemen yapardım ama sen onları dün tükettin,zaten az önce et yemedin mi sen bence sendeki duygusal açlık, kendine bitki çayı yapıp spora konsantre olmalısın

yok kı yemedim ett yemek istiyorum dedm hayalimi yazdım yiyim mi ? kahvaltı yaptım ssabah yumurta domates peynırle 7 bucukta

kalktım ev işlerim bile yaptım ben

yok kı yemedim ett yemek istiyorum dedm hayalimi yazdım yiyim mi ? kahvaltı yaptım ssabah yumurta domates peynırle 7 bucukta

kalktım ev işlerim bile yaptım ben
allam yareppim ne işin var sabahın 7,30 da uyandın
ara öğün yap varsa ceviz,incir,kuru kayısı falan ye,yoksada biraz etten zarar gelmezama ekmek/lavaş yeme yanında yeşillik ye

allam yareppim ne işin var sabahın 7,30 da uyandın
ara öğün yap varsa ceviz,incir,kuru kayısı falan ye,yoksada biraz etten zarar gelmezama ekmek/lavaş yeme yanında yeşillik ye
eşimi işe gönderdim kahvaltı yaptık

ara öğün yapcak bısey yok yogurt dışında ama ben o eti pişircem cok canım cektı valla

eşimi işe gönderdim kahvaltı yaptık

ara öğün yapcak bısey yok yogurt dışında ama ben o eti pişircem cok canım cektı valla

eğer zayıflıycam diyosan ve 2 öğün beni kurtarmaz arada da yeme ihtiyacı hissediyorum diyosan kendine ara öğün atıştırmalıklar almalısın
yap valla ohhh afiyet olsun

eğer zayıflıycam diyosan ve 2 öğün beni kurtarmaz arada da yeme ihtiyacı hissediyorum diyosan kendine ara öğün atıştırmalıklar almalısın
yap valla ohhh afiyet olsun
alışverişe cıkmam lazım zaten alıcem ara öğünlük bıseyler
iki üç lokma lavaş yıcem ben ya canım coook ıstıyo

Mutlaka koyar önemli olan uygun bulup baslayabilmek. Hayatimda hic spor merkezin gitmedim. Gidersem havaya girerimbi amacim olduğunu anlarım hem uzakta yürüyerek git gel olur. Sonra bunalım azalır yememe daha dikkat ederim.
kızını napıcaksın,orda oyun alanı olsada her defasında kendisi orda kalıp oyun oynarmı sence? sıkıntı yaşatmasın sana

arkadaşlar ben dün gece saat 2 buçukta kalktım 2 tane çikolatalı gofret yedim 1 bardak sütle itiraf etek istedim begum75 arkadaşımızın dediği gibi acaba duygusal açlıktanmı yapıyoruz bunları hee unutmadan üzerine eşim uyandı hmn form bisküvisi aldım elime açıktınmı dd evt ddm şu hale bak diyo kadın zayıflama diye neler yiyor diyo ahh görseydi çikolatalı gofret leri hüplettiğimi ona yakalanmadım ama sizlere itiraf etmek istedim offffff offffff

Bide bu var sıkılır. Off ffffff. Ne yapicam şimdi ortada kaldim
canım benim şevkini kırmayı asla istemem ama bide gerçekler var,
aslında evdesin o kadar çok vaktin varki,hani karşılaştırma yapmak yanlış belki ama ben işten gelip yemekti ev işiydi gezip tozmaktı herşeyi halledip arada sporumuda yapmaya gayret gösterdim ve biliyosun uzun zamandada olsa 10 kilo verdim (gerçi sonra 2 kilosunu aldım ama tekrar başlıycam spora inşallah)
sen evdesin vaktin bana göre daha bol,kendine güzel bir program yapıp çok daha güzel sonuç alabilirsin herşey kafada bitiyo önce istemelisin,hevesin çok çabuk geçiyo önce bunu bi aşmalısın
ve spora başlarken bir anda çok hızlı ve ağır başlayıp yılıyosun,temponu yavaş yavaş artırmalısın ki hem vücudu bir anda yorma hemde yılma

o saatte acıkmış olman normal ama yememen gerektiğini bildiğin halde yemen duygusal açlık
aç hissettiğimizde birşeyler yemeden önce su içmeliymişiz ve sonra tekrar kendimize sorıcaz gerçekten açmıyız yoksa sıkıntıdan mı oluyo?hala aç hissediyosak kendimize o an başka iş bulmalıyız,işyerindeysek sorun olmaz heraldede evdeysek, yapmamız gereken işler için kolları sıvayabiliriz,hem birşeyler yememiş oluruz, hemde evde kalan işleri halletmiş oluruz,yada spor yapmadıysak sporumuzu yapabilirz böylece yemek düşüncesi kafamızdan uzaklaşır diye düşünüyorum ama herkesin kendi düşüncesi tabi

bütün bunlara rağmen hala devam ediyosa,o zamanda bi ara öğün yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…