menemeni yapmamışsıngünaydınn ben artık 63 ü görmek istiyorummmbu sabah 64.600
dünkü menüm
sabah
üç yumurta kırdım eşimle yedik
peynir
öğle
yogurt
taze fasulye
akşam 5 gibi
aşure
6gibi de
yarım paket N**** (Siyahi) yedim
biton da su içmişimdir
spor tabıkı yok
seni düzene koyacaksa en kısa zamanda bak yoksamki gidişat kötüInşallah canım.
Bende begenmiyorum. Moral motive saglayamiyorum . Bugün bi bakiyimda spor salonuna
yok kız yaptım yazmayı unutmuşummenemeni yapmamışsın
aşureyi erken yemen güzel keşke o negroyu yemeseydin
vee sporunu yapsaydın
bak böyle yakalanırsın iştebegum75 canım kırmızı et istiyo bugun ama dolapta dün yaptıgım patatesli kabaklı havuclu yemek var öğlen onu yıcektım aksama kavurma yapıcam zaten. ama şimdi el büyüklüğünde eti pişirim yanına yarım lavaş marul şöyle güzel bi sunumla yiyesim varrrr
ama akşama kavurmayı mecbur yapıcam eşime. yemeden duramam kııı akşambak böyle yakalanırsın işte
eti yiyebilirsin gayet güzel ama lavaşı yemesen daha iyi
öğlen ve akşam yemeklerinin yerinide değiştirebilirsin,akşamı hafif atlatmak daha doğru olur
ama akşama kavurmayı mecbur yapıcam eşime. yemeden duramam kııı akşamay naosam bılemedım sabah ekmek yemedm acıktım şimdiden ay bana menu yapsana ya ne yisem şimdi
yok kı yemedim ettakşam çok geçe kalmadan yanında bol yeşillik salatayla yiyebilirsin
hafta sonu erkenden niye kalktın ki zaten yat uyu bakim
kız ne bilim dolapta ne var ne yok,ben olsam yumurta kırardım,menemen yapardım ama sen onları dün tükettin,zaten az önce et yemedin mi sen bence sendeki duygusal açlık, kendine bitki çayı yapıp spora konsantre olmalısın
allam yareppim ne işin var sabahın 7,30 da uyandınyok kı yemedim ettyemek istiyorum dedm hayalimi yazdım yiyim mi ? kahvaltı yaptım ssabah yumurta domates peynırle 7 bucukta
kalktım ev işlerim bile yaptım ben
eşimi işe gönderdimallam yareppim ne işin var sabahın 7,30 da uyandın
ara öğün yap varsa ceviz,incir,kuru kayısı falan ye,yoksada biraz etten zarar gelmezama ekmek/lavaş yeme yanında yeşillik ye
eşimi işe gönderdimkahvaltı yaptık
ara öğün yapcak bısey yok yogurt dışındaama ben o eti pişircem cok canım cektı valla
alışverişe cıkmam lazım zaten alıcem ara öğünlük bıseylereğer zayıflıycam diyosan ve 2 öğün beni kurtarmaz arada da yeme ihtiyacı hissediyorum diyosan kendine ara öğün atıştırmalıklar almalısın
yap vallaohhh afiyet olsun
Mutlaka koyar önemli olan uygun bulup baslayabilmek. Hayatimda hic spor merkezin gitmedim. Gidersem havaya girerimbi amacim olduğunu anlarım hem uzakta yürüyerek git gel olur. Sonra bunalım azalır yememe daha dikkat ederim.seni düzene koyacaksa en kısa zamanda bak yoksamki gidişat kötü
kızını napıcaksın,orda oyun alanı olsada her defasında kendisi orda kalıp oyun oynarmı sence? sıkıntı yaşatmasın sanaMutlaka koyar önemli olan uygun bulup baslayabilmek. Hayatimda hic spor merkezin gitmedim. Gidersem havaya girerimbi amacim olduğunu anlarım hem uzakta yürüyerek git gel olur. Sonra bunalım azalır yememe daha dikkat ederim.
Spor salonunu cocuk oyun alani acisindan begenecegimi hic sanmiyrm. Ama bakicam artik 2 saate evden cikar giderim. Stres basa belaÖncelikle bu ruh halinden kurtulmasın canım. Stres oldukça tartı yukarı doğru çıkar umarımspor salonu seni motive eder ve tekrar canlanirsin
sen spordayken kızını napıcaksın peki?Spor salonunu cocuk oyun alani acisindan begenecegimi hic sanmiyrm. Ama bakicam artik 2 saate evden cikar giderim. Stres basa bela
Bide bu var sıkılır. Off ffffff. Ne yapicam şimdi ortada kaldimkızını napıcaksın,orda oyun alanı olsada her defasında kendisi orda kalıp oyun oynarmı sence? sıkıntı yaşatmasın sana
canım benim şevkini kırmayı asla istemem ama bide gerçekler var,Bide bu var sıkılır. Off ffffff. Ne yapicam şimdi ortada kaldim
arkadaşlar ben dün gece saat 2 buçukta kalktım 2 tane çikolatalı gofret yedim 1 bardak sütle itiraf etek istedimbegum75 arkadaşımızın dediği gibi acaba duygusal açlıktanmı yapıyoruz bunları hee unutmadan üzerine eşim uyandı hmn form bisküvisi aldım elime açıktınmı dd evt ddm şu hale bak diyo kadın zayıflama diye neler yiyor diyo ahh görseydi çikolatalı gofret leri hüplettiğimi ona yakalanmadım ama sizlere itiraf etmek istedim offffff offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?