yattıkça daha kötü oluyorum sankibilmiyorum tabi sadece bi tahmin ama sürekli k.hidrat yediğin için vucüdun ister,o yüzden azaltmaya bak
sen nane limonu yap dinlen sonrada peşine güzel bi çorba yap iç
grip falan olma aman haa dikkat et kendine,çokta yorma kendini yat dinlenyattıkça daha kötü oluyorum sankiyaptım nane lımonumu ara ara ev işlerimi yapıyorum müzik dınlıyorum bi tarhane içiyim aksama ben o zman
dimi ama
yeni atlattım cok agır bı grıp canım ama afedersın burnum tıkanıyo ıkı gundurgrip falan olma aman haa dikkat et kendine,çokta yorma kendini yat dinlen
bak yine kaçtın spordan çok uyanıksın kız
yeni atlatıysan olmazsın heralde,sen yinede tedbiri elden bırakmayeni atlattım cok agır bı grıp canım ama afedersın burnum tıkanıyo ıkı gundurinşallah bıdaha olmam az önce corapsız gezdıgımı farkedıp havlu corap gıydım
yok kaçmadım spordan bugun motıvasyonum cok yuksekyapcam spor ınsallah en azından bana kendımı ıyı hıssettırdıgı ıcın dans edıcem o da bı spor demı amaa
sende sende hadiyeni atlatıysan olmazsın heralde,sen yinede tedbiri elden bırakma
oo dans süperhadi bakalım
ben misende sende hadi
inşallah canımben mi,inşallah en kısa sürede başlıycam spora bende
ooo titiz becerikli hatun seni,hani halin yoktu kız nerden buldun enerciyiinşallah canım
hali sildim halıııbelimi acıttım ama olsun kalori yaktım ev işiyle kalora yakmaya devam
oldu da ne fayda 2 gün sonra aynıı benım koca oğlan aldıgını halıda yemeye bayılıyoooo titiz becerikli hatun seni,hani halin yoktu kız nerden buldun enerciyi
ellerine sağlık mis gibi olmuştur halı
ben bir ara üzerine örtü sererek kullanmıştımoldu da ne fayda 2 gün sonra aynıı benım koca oğlan aldıgını halıda yemeye bayılıyo
benımkı yorganın battanıyenın altına gırer hep burnunu soka soka eger örtü serersem kenarından burnuyla ufak ufak girer içine yatarben bir ara üzerine örtü sererek kullanmıştım
oda abartmış heebenımkı yorganın battanıyenın altına gırer hep burnunu soka soka eger örtü serersem kenarından burnuyla ufak ufak girer içine yatar
ya da başka bi secenek parçalar örtüyü
koyu ton muoda abartmış hee
koyu tonda bi halı al bari,yazlık kışlık yaparsın
iş yapınca yorgunluktan acıkmış olabilirsin ekmeksiz ve çok az yağla güzel olurbegum75 canım nasıl menemen istiyo ekmeksiz ama yapıp yesem mı ya bu saatte yıyınce ne yemegı olcak kı bu
ayy evet bide o var demikoyu ton muoğluş beyaz benım yattııgı yer bembeyaz tüy oluyo halıyı düşünemıyorum
afiyet olsunniş yapınca yorgunluktan acıkmış olabilirsin ekmeksiz ve çok az yağla güzel olur
bende acıktım şimdi 4 ceviz yedim
ayy evet bide o var demi
yapacak birşey yok, sen silmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?