♥haftalık kilo verme yarışması♥

arkadaşlar yediğim çikolatalı gofretlerin cezasını ödemek için çocukların odasına giriştim tamtakım temizlik malzemeleriyle cif .tel sünger.bezler 2 ayrı kova sularım kitaplığı bitirdim şimdi mola şekersiz kahve yaptı kızım bugün kahvaltı olarak sadece 3 kaşıkyulaf üzerine bir kaşık müsli biraz süt 9 da yedim bir sade 10 buçukta neskafe içtim şimdi kahve daha çok iş var ama yediklerimi yakıcam hırs yaptım

kolay gelsin fazlada hırpalama kendini,sonra yorgunluktan şekerin düşer daha çok yersin hafif bir ara öğün yaparsan enerji verir

Kolay gelsiiinnn

aynen dediğin gibi oldu vallahi canm sucuk çekti ekmek arası 1 bardakta kola yedimmmmm
afiyet olsun
işte hatayı burda yapıyoruz, bir anda aşırı yorgunluk yada uzun süre aç kalmak sonra yiyeceklere saldırmamıza sebep oluyo ve pişmanlık bunun için dengeyi mutlaka kurmalıyız,iş,spor yaparkende yemek yerkende

arkadaşlar bakın birde ne oldu çocuk odasını temizlerken yengem aradı sana geliyoruz dd evlerimizde 1 saat ara mesafe var misafirlik bişeyler aldırdım birazdan kapı çalar kızımla hazırladık bende yiyecem ayıp olur diyemedim işim var gerçi iki elden bitirdik işleri ama işte bende hal kalmadı misafir ağırlayacak

çok haklısın ama sen gerçekten bu işi çözmüşsün bravoooo bile bile ladesss benmki

en iyisini yapmışsın canım iş her zaman yapılır boşver, misafir iyidir,berekettir hem evin tertemiz oldu denk geldi bak ne güzelhem sana yardımcı olacak bir kızında varmış birlikte yaparsınız,hadi size iyi oturmalar

aynen berekettir katılıyorum kızımdan allah razı olsun daha 14 yaşında ama ben ona her işi öğrettim çok şükür en büyük yardımcım

Yok kiz senden degil. Ben tamam boguluyorum motive saglayamiyorum diyorumda gun icinde aklima hic sikintilarimi getirip detaylı düşünmüyorum safa yatiyorum yoksa kafayı yerim. Bugün burada yazinca icim depresti göğsüm daraldı bi süre. Cooook yoruldum gittim geldim. Bastan sona yazacam.

Kizlar spor salonu baya bi uzakta öncelikle bunu söyleyeyim .
Ilk gittigim haftada 3 gün sadece aksam 2 saat boyunca. Ayda 95 tl. Çocuk oyun alani yok ve diğerine göre daha kapasitesiz. Kantinde ki bayan kizima bakabilecegini söyledi yardimci olabilmek adina ama kabul edemezdim. Aletlerin olduğu yere de çocuk almak yasakmis.

Ikinci gittigim haftada 6 gün sabah 10 akşam 10 arası sınırsız. Ayda 100 lira. Cocuk oyun alani yok. Çocuğu ortama sokmak yasak değil sorumluluk annene. Bende günlük atistirmaliklarla vs idare edicem. Kizimi yanimda oyalicam. Deneyecem. Zaten hic bisey yapamasam oraya git gel yürüyüş beni cok yoracak. Simdi eksiklerim var. Iceri kullabilmamis spor ayakkabiyla giriliyor. Tayt almam lazim. Uzerime bisey almam lazim. Bunlari halledip pazartesi başlıyorum insallah.dus alani var. Saunasi var. Zumba var.fakat zumba ek ücret gerek yok simdi yeterince yorulcam. 4 tane hoca var. Sirf eliptik bisiklet en az 20 tane. Cesitlilik ve adet cok. Hepsini ogretiyorlarmis.. burasi sirf kadınlara özel. Erkeklere özel yer hemen yan taraf onlarin aletleri dus kabinleri ayri.cok begendim . Bide plates te yaptiriyorlar. Birlikle hocalar esliginde yapilan bu hareketlerin saatli plani var onunda resmini cektim.

begum75 T tatlitambak smykmy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…