- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Hadi bakalim bekliyoruz canim bende bekarken gitmistim cilek spor salonu bayanlara ozel cocuklar icin oyun odasi vardi oyuncaklar falan vardi cocuklarin ordam hic ciktigini gormedim anneleri atistirmaliklar veriyodu arada
Insan cok degisiyo guven geliyo mutlu oluyosun.evdede yakalayabilirsin ama okuduklarima gore spora gitmen sana daha iyi gelcek
Hadi bi tane yedin arkadasim ikinci nedirben biliyormuyum naptığımı deli gibi birşey oluyorum gözüm dönüyor
Kesinlikle katiliyorum
Canim seni mutlu ne eder bi dusunen onemlisi evladin var tek degilsin bu bir ikincisi onu kendini en iyi arkadas gor
Onunla degisik aktiviteler yapabilirsin.hayatina bi degisiklik katmalisin merak ettigin bi kitabi alip oku.halk kutuphanelerinde cocuklar icinde kitaplar var eglenceli oralara gidebilirsin kac yasindaydi evladin
aynen haber bekliyoruz sbeden
kolay gelsin fazlada hırpalama kendini,sonra yorgunluktan şekerin düşer daha çok yersin hafif bir ara öğün yaparsan enerji verirarkadaşlar yediğim çikolatalı gofretlerin cezasını ödemek için çocukların odasına giriştim tamtakım temizlik malzemeleriyle cif .tel sünger.bezler 2 ayrı kova sularım kitaplığı bitirdim şimdi mola şekersiz kahve yaptı kızım bugün kahvaltı olarak sadece 3 kaşıkyulaf üzerine bir kaşık müsli biraz süt 9 da yedim bir sade 10 buçukta neskafe içtim şimdi kahve daha çok iş var amayediklerimi yakıcam hırs yaptım
Kolay gelsiiinnnarkadaşlar yediğim çikolatalı gofretlerin cezasını ödemek için çocukların odasına giriştim tamtakım temizlik malzemeleriyle cif .tel sünger.bezler 2 ayrı kova sularım kitaplığı bitirdim şimdi mola şekersiz kahve yaptı kızım bugün kahvaltı olarak sadece 3 kaşıkyulaf üzerine bir kaşık müsli biraz süt 9 da yedim bir sade 10 buçukta neskafe içtim şimdi kahve daha çok iş var amayediklerimi yakıcam hırs yaptım
kolay gelsin fazlada hırpalama kendini,sonra yorgunluktan şekerin düşer daha çok yersin hafif bir ara öğün yaparsan enerji verir
aynen dediğin gibi oldu vallahi canm sucuk çekti ekmek arası 1 bardakta kola yedimmmmmKolay gelsiiinnn
sağolasın canımmKolay gelsiiinnn
afiyet olsunaynen dediğin gibi oldu vallahi canm sucuk çekti ekmek arası 1 bardakta kola yedimmmmm
çok haklısın ama sen gerçekten bu işi çözmüşsün bravoooo bile bile ladesss benmkiafiyet olsun
işte hatayı burda yapıyoruz, bir anda aşırı yorgunluk yada uzun süre aç kalmak sonra yiyeceklere saldırmamıza sebep oluyo ve pişmanlık bunun için dengeyi mutlaka kurmalıyız,iş,spor yaparkende yemek yerkende
en iyisini yapmışsın canım iş her zaman yapılır boşver, misafir iyidir,berekettirarkadaşlar bakın birde ne oldu çocuk odasını temizlerken yengem aradı sana geliyoruz dd evlerimizde 1 saat ara mesafe var misafirlik bişeyler aldırdım birazdan kapı çalar kızımla hazırladık bende yiyecem ayıp olur diyemedim işim var gerçi iki elden bitirdik işleri ama işte bende hal kalmadı misafir ağırlayacak
bende yaşayarak öğrendim,sende öğreniyosun işte,önemli olan öğrendiğini uygulayabilmek,yani bazen bilmek de yetmiyo bunu başarsak zaten olay biticek (inşallah)çok haklısın ama sen gerçekten bu işi çözmüşsün bravoooo bile bile ladesss benmki
aynen berekettir katılıyorum kızımdan allah razı olsun daha 14 yaşında ama ben ona her işi öğrettim çok şükür en büyük yardımcımen iyisini yapmışsın canım iş her zaman yapılır boşver, misafir iyidir,berekettirhem evin tertemiz oldu denk geldi bak ne güzel hem sana yardımcı olacak bir kızında varmış birlikte yaparsınız,hadi size iyi oturmalar
aynen berekettir katılıyorum kızımdan allah razı olsun daha 14 yaşında ama ben ona her işi öğrettim çok şükür en büyük yardımcım
Yok kiz senden degil. Ben tamam boguluyorum motive saglayamiyorum diyorumda gun icinde aklima hic sikintilarimi getirip detaylı düşünmüyorum safa yatiyorum
işte buu
süpersin kaptanım
Amin Allah razi olsun. Cok mutlu oluyorum böyle dualarla karsilasinda. ALLAH sanada her zaman ferahlık mutluluk huzur ve herseyin hayırlısıni versinAllahim kalbine ferahlik versin canim hayatinda hic beklemedigin anda mutluluklar gelsin
Evet canım, ofise hiç gelemedim.. Eve geçince de yorgunluktan bakmaya, yazmaya fırsatım olmadı.. Tartıya az kaldı, bakalım yokluğumda neler yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?