♥haftalık kilo verme yarışması♥

kız hani ya burda çiçek bende görünmedi
yok inanki kilo neyse onu yazıyorum,kilo veremiyorum ama en azından dengede tutuyorum,bugün senin için fotoğraf çektim bundan sonrada unutmadığım sürece bu şekilde yapmaya özen göstericem

özelden sbedene yazdığım doğrudur ama şöyleki ben ramazanadan önce59,5 u gördüm 50 ler grubuna aldı beni sbeden,sonra 60,1 i görünce utancımdan yazamadım oda bana bikaç hafta süre verdi hani düşersin yine almıyım 60 grubuna diye ama baktıkki ben 61 lere doğru gidiyorum artık yapacak bişey kalmayıncada 60 grubuna aldı beni
oldu olcak bu,bundan sonra kilomu fotoğraflı atmaya çaba göstercem

ben pek bi dadandım bu kestaneye
o yüzden yerimde sayıp duruyorum

Fotograf istemiyorum. Formatımiza uygun değil
Kilosu az olanlar dengede tutabiliyor. Bizde olay cok farkli inis cikislar cok şiddetli oluyor. Kilo cok olunca. Çiçekte orda duruyor çokta tatli sen alamazsan baskalari alir

sbeden bugünkü kilom
yanlız kilo verdiğimi düşünmüyorum çünkü 61,6 geldiğimde üzerimdeki sweet uzun kolluydu, bugün sabah ki kısa kollu tişört tü,aradaki 200 gram fark muhtemelen ondan,yanlış anlaşılmasın yani

Eklentiler

• IMG_20161016_084730.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 19
Fotograf istemiyorum. Formatımiza uygun değil
Kilosu az olanlar dengede tutabiliyor. Bizde olay cok farkli inis cikislar cok şiddetli oluyor. Kilo cok olunca. Çiçekte orda duruyor çokta tatli sen alamazsan baskalari alir
kızz gerçekten foto görünmüyor,ımg diye bişey yazıyor
sen foto koyma diyene kadar ben koymuşum bile :)

Ayy o itiraf degildi ki ben onu kastetmedim. Özelden yazdigin aynen kilondu. Ben baskalari icin dedim bunu. Onlarda aramizda yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…