Senin hedefin kac
regl donemi falanmi?
Bende dikkat edemedim cmrtesi asure gunum vardiben haftasonu pek dikkat edemedim. ama bu sabah tartıldım geçen haftaki kilom sabit kalmışsbeden güncel kilo 74
begum75
Kırılma canım moral ve motivasyonun bozulacaksa 100 asagi 100 yukari yazdirmanin sakıncası yok. Kimsenin birinciliğini yemedikten sonra. Aslında asil amacim takilmakti sadece ..
Kirdiysam Özür dilerim
BU ÇİÇEK SENİN ICIN
begum75 , kırılma canım ya, sbeden kötü niyetle yazmamıştır onu. Ama ben kendi gunlugumde bildirimleri foto ile yapiyorum arkadaşlarımla. Burada da öyle yapılabilir. Kimsenin aklı kalmasın..
Ozelden gelen itiraflara sasirdim ben de. Çok mu sıkı takip ettik de genele kilo aldım yazınca eleştirilmekten cekinildi
ben pek bi dadandım bu kestaneyeBu arada kestane bu ara pek bir popüler. Kestaneyle ilgili bir not duseyim dedim.
Beyaz şekerin glisemik indeksi 70
Kestanenin Gi 60. Muz, irmik, uzun taneli pirinç,kavun, pizza,mayonez(endüstriyel) hep 60. Ben 50 nin ustunde olanları arada kaçamak olarak tuketiyorum. Bilgilerinize canlarimm
oo iyisin
günaydın canım,sanada hayırlı haftalarGünaydın hayırlı haftalar
Fotograf istemiyorum. Formatımiza uygun değilkız hani ya burda çiçekbende görünmedi
yok inanki kilo neyse onu yazıyorum,kilo veremiyorum ama en azından dengede tutuyorum,bugün senin için fotoğraf çektim bundan sonrada unutmadığım sürece bu şekilde yapmaya özen göstericem
kızz gerçekten foto görünmüyor,ımg diye bişey yazıyorFotograf istemiyorum. Formatımiza uygun değil
Kilosu az olanlar dengede tutabiliyor. Bizde olay cok farkli inis cikislar cok şiddetli oluyor. Kilo cok olunca. Çiçekte orda duruyor çokta tatli sen alamazsan baskalari alir
Ayy o itiraf degildi ki ben onu kastetmedim. Özelden yazdigin aynen kilondu. Ben baskalari icin dedim bunu. Onlarda aramizda yok zatenözelden sbedene yazdığım doğrudur ama şöyleki ben ramazanadan önce59,5 u gördüm 50 ler grubuna aldı beni sbeden,sonra 60,1 i görünce utancımdan yazamadım oda bana bikaç hafta süre verdi hani düşersin yine almıyım 60 grubuna diye ama baktıkki ben 61 lere doğru gidiyorum artık yapacak bişey kalmayıncada 60 grubuna aldı beni
oldu olcak bu,bundan sonra kilomu fotoğraflı atmaya çaba göstercem
Neyse bu seferlik boyle olsun :) gif seklinde belki ondan görünmüyordurkızz gerçekten foto görünmüyor,ımg diye bişey yazıyor
sen foto koyma diyene kadar ben koymuşum bile :)
Günaydın canım
Gunaydin aminGünaydın hayırlı haftalar
Nasılsın Begüşgünaydın canım,sanada hayırlı haftalar
sağol canım benim iyiyim,sen nasılsın?hafta sonu gezdin tozdun alışverişte yaptın mı?Nasılsın Begüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?