♥haftalık kilo verme yarışması♥

Cocuklar boyle yerlerde egleniyolar onlarda hareket yapar onada bi degisklik olur en sevdigi oyuncagi varsa dinlenme odasinda oturup oynar genis bi yer belliki ikinci gittigin yer bir ay dene bakalim canim insa coook iyi gelir sana inaniyorum

aynen dediğin gibi oldu vallahi canm sucuk çekti ekmek arası 1 bardakta kola yedimmmmm
Koooollaaaaaa mi yok artik napiyon baci meyvelerden hosaf yap mis gibi meyve suyu oda seni tatmin eder eminim

aynen berekettir katılıyorum kızımdan allah razı olsun daha 14 yaşında ama ben ona her işi öğrettim çok şükür en büyük yardımcım
Mas buyukmus

Yürüyüşe gittim geldim 200 gram daha düştü
Haddiii bakaaalimm gorelim seni kaptaaan

Amin Allah razi olsun. Cok mutlu oluyorum böyle dualarla karsilasinda. ALLAH sanada her zaman ferahlık mutluluk huzur ve herseyin hayırlısıni versin
Amin canniim

Selam kızlar, özledim sizi..

Alıntılar az sonra
az sonra

Kizlar esime bi haller oldu tlf da konustum. Sen o hocalarin sertifikasina baktin mi. Ne yani seni kesin zayıflatabilecekler mi. Nasil gidip geleceksin cocukla. Zaten havalar serin. O cocuk orda ne yapacak. Bi bu kalmisti git bunuda yap. Bende blof yaptim. Sen ne cimrisin parana lanet olsun istemiyorum kalsin dedim suratına kapattim.

Kendisi cift karakterli ve kararsızdir. Bazen inanilmaz cömert nadiren fazla cimri.
Beyefendi gece kahvede olcak sabah görürüm anca. Yalvaricak gideyim diye. Beni göndermezse rahat edemez. Istemiyorum dedimya . Bununda huyu böyle işte.ayrica hocalar beni zayıflatmak zorunda değil böyle bisey yok. Ben hatta hoca calistircak diye secenek aklıma getirmemistim. Ben kafama göre de takılırm bayana dedim serbestiz. Biraz oyke biraz öyle . Çocuğu cok sıkı giydirmeyi hatta uzerine bebek arabasinin seffaf ortusunu ortmeyi planlıyorum fena soguk olursa. Sapkasi küçüldü yeni alnini iyice orten sapka alirim montuda kalin alcam. Bacaklarini da orterim. Ben ona bugun migrostan yiyecek tasiyablmek icin minik kapaklı kapta aldim. Torkunun çikolatalı sutunden de alırım hergün avutmak icin. Bir bir bucuk saat oyalarim. Gerekirse bişey yapamasamda orda oturur havasini teneffüs eder gelirim. Motive degil mi. Ay sen hem kilomu sorun et sürekli yüzüme vur hemde simdi yaptığına bak. Ben onca yolu katedecem. Orda spor yapcam çocuğu idare edecem neleri ustlenicem cabalicam sende benim telefonda sevkimi kır
Kizlar uzun oldu öylesine yazdim. Hic dert değil. 1 ayda her gun gidemez misim ben öyle diyor. Giderim dedim. Oglen saati sıcak oluyor essede. Suan soguk ama gunduz gidicem. 1 ayda 10 gün gitsem yine kar 100 lirasida helali hos olsun. 100 lira az bile o ortami saglamalari ilgilenneleri dus hizmeti vs ... bana motive heves olacak. En azindan ataga gecerim..

Cocuklar boyle yerlerde egleniyolar onlarda hareket yapar onada bi degisklik olur en sevdigi oyuncagi varsa dinlenme odasinda oturup oynar genis bi yer belliki ikinci gittigin yer bir ay dene bakalim canim insa coook iyi gelir sana inaniyorum
Insallah canim. Oyuncakta alırım yanima yiyecekte. Dinlenme odası yok. Giriste koltuklar var . Yakinimda tutucam. Seyrek yerlerde takilcam. Mücadele işte :). Şimdi hava durumuna bakcam umarim. Havalar bi süre sicak gider

Disari cikip spor salonu gezmek bile seni motive etti moralini yukselletti .kocan sen zayiflayinca oda memnun olcak bu durumdan.sen hic takma ayni bu kafada dewam et canim .
Insallah canim. Oyuncakta alırım yanima yiyecekte. Dinlenme odası yok. Giriste koltuklar var . Yakinimda tutucam. Seyrek yerlerde takilcam. Mücadele işte :). Şimdi hava durumuna bakcam umarim. Havalar bi süre sicak gider
Cok iyi gordum seni masallah hadi bakalim aslan kaptanimiz bizim
Öyle görünüyor canım. Ilk defa gittim bi salona. Sen önceden gittin sanirim. Nasildi. Zayıfladin mi ne kadar fayda gördün neler yaptın
Ewet canim 4 sene once gittim bayanlara ozeldi 78 den 68 e inmistim 2 ayda ayda 5 kilo vermistim gayet saglikli verdim haftada 1 veya bir bucuk degisiyodu kilom ama cok motive ediciydi bel basen gibi olculerde aliniyodu ayin en inceleni diye panoya asiyolardi bu kadar santim incelmis diye.pozitif enerji muzik ve incelmek cok guzeldi
Yarin bel basen olculerimin tumunu alcam insa kilo kaybi olmasa bile insan sporla inceliyo gercekten

Kizzlaaarr çok yazmissiniz yahuu.. hem de pastalarrr makarnalar havalarda ucusmus yokluğumda. İyi ki de yokmusum yani.. kırmızı kart kalmayacakmis memlekette

Neyse pazartesi tartilari beklemeye karar verdim, yazmaya kalksam ansiklopedi olacakti. Aslında tam yaziyordum müvekkil geldi, kaldı. Bilgisayarı kapatıp çıktım gider gitmez. Yirttiniz yani
Eve gelip balık salata yedim.

Evet zayiflarsam oda sevincek.bana inancini yitirdi ondan. Eve erken geldi sacmalama ne cimriligi diyor sen yapamican biliyrm diyo neyse sali günü baslamayi düşünüyorum çünkü pazartesi hali yıkamadan teslime gelcek .. hemde nasil motive oldu..evden cikmak.faaliyet bana iyi geliyr.

Caniimmmm kaplan uyelerin benim
Inşallah bende zayiflarim öyle canim. Kiz bana dedi unuttum. Olcumlerimi yapacakmis yag kas filanda dedi. Ama müzik yoktu umarım acarlar.
Kilo aldigimdan sadece 2 kiyafetim kaldi disari hemen zayiflamam lazım

Pazartesi sonuclara göre yaz canim. En cokta begume yaz. O kilo almasada yerinde sayiyo yani bize oyle diyo. Belki de aliyordur

Aaa eve erken gelmis bak seni dusunmus.birinin yapamican demesi dahada hirs azimli yspar hadi bakalim s beden olursun insa bak gece gece dua aldin. ewet kasdan mi yagdan mi gidiyo hepsini soylicekler sana canim.spordan sonr salonda yesilcay icuyoduk spor arkasi hemen icilirse yag yakiminina yardimci oluyomus.

Demek ki ben iki ayda 10 kilo versem 71.700 olurdum
Hadi hayırlısı
Hadi bakalim insa bende hedef koydum dun ayda 5 kilo diye

Pazartesi sonuclara göre yaz canim. En cokta begume yaz. O kilo almasada yerinde sayiyo yani bize oyle diyo. Belki de aliyordur

Canım çok sevindim hadi hayırlı olsun artık bol bol eksiler görürüz sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…