Cocuklar boyle yerlerde egleniyolar onlarda hareket yapar onada bi degisklik olur en sevdigi oyuncagi varsa dinlenme odasinda oturup oynar genis bi yer belliki ikinci gittigin yer bir ay dene bakalim canim insa coook iyi gelir sana inaniyorumKizlar spor salonu baya bi uzakta öncelikle bunu söyleyeyim .
Ilk gittigim haftada 3 gün sadece aksam 2 saat boyunca. Ayda 95 tl. Çocuk oyun alani yok ve diğerine göre daha kapasitesiz. Kantinde ki bayan kizima bakabilecegini söyledi yardimci olabilmek adina ama kabul edemezdim. Aletlerin olduğu yere de çocuk almak yasakmis.
Ikinci gittigim haftada 6 gün sabah 10 akşam 10 arası sınırsız. Ayda 100 lira. Cocuk oyun alani yok. Çocuğu ortama sokmak yasak değil sorumluluk annene. Bende günlük atistirmaliklarla vs idare edicem. Kizimi yanimda oyalicam. Deneyecem. Zaten hic bisey yapamasam oraya git gel yürüyüş beni cok yoracak. Simdi eksiklerim var. Iceri kullabilmamis spor ayakkabiyla giriliyor. Tayt almam lazim. Uzerime bisey almam lazim. Bunlari halledip pazartesi başlıyorum insallah.dus alani var. Saunasi var. Zumba var.fakat zumba ek ücret gerek yok simdi yeterince yorulcam. 4 tane hoca var. Sirf eliptik bisiklet en az 20 tane. Cesitlilik ve adet cok. Hepsini ogretiyorlarmis.. burasi sirf kadınlara özel. Erkeklere özel yer hemen yan taraf onlarin aletleri dus kabinleri ayri.cok begendim . Bide plates te yaptiriyorlar. Birlikle hocalar esliginde yapilan bu hareketlerin saatli plani var onunda resmini cektim.
begum75 @tatlitambak smykmy
Koooollaaaaaa mi yok artik napiyon baciaynen dediğin gibi oldu vallahi canm sucuk çekti ekmek arası 1 bardakta kola yedimmmmm
Mas buyukmusaynen berekettir katılıyorum kızımdan allah razı olsun daha 14 yaşında ama ben ona her işi öğrettim çok şükür en büyük yardımcım
Haddiii bakaaalimm gorelim seni kaptaaanYürüyüşe gittim geldim 200 gram daha düştü
Amin canniimAmin Allah razi olsun. Cok mutlu oluyorum böyle dualarla karsilasinda. ALLAH sanada her zaman ferahlık mutluluk huzur ve herseyin hayırlısıni versin
Selam kızlar, özledim sizi..
Alıntılar az sonra
Insallah canim. Oyuncakta alırım yanima yiyecekte. Dinlenme odası yok. Giriste koltuklar var . Yakinimda tutucam. Seyrek yerlerde takilcam. Mücadele işte :). Şimdi hava durumuna bakcam umarim. Havalar bi süre sicak giderCocuklar boyle yerlerde egleniyolar onlarda hareket yapar onada bi degisklik olur en sevdigi oyuncagi varsa dinlenme odasinda oturup oynar genis bi yer belliki ikinci gittigin yer bir ay dene bakalim canim insa coook iyi gelir sana inaniyorum
sbeden ikincisi birincisine gore daha avaantajli zaten gun olarak. Hocalarla beraber yapilan egzersizler platesler vok eglenceli ozledimmm
Olsun canim. Islerine bak buraya bos vakitte kafa dagitmaya gelEvet canım, ofise hiç gelemedim.. Eve geçince de yorgunluktan bakmaya, yazmaya fırsatım olmadı.. Tartıya az kaldı, bakalım yokluğumda neler yapmışsınız
Disari cikip spor salonu gezmek bile seni motive etti moralini yukselletti .kocan sen zayiflayinca oda memnun olcak bu durumdan.sen hic takma ayni bu kafada dewam et canim .Kizlar esime bi haller oldu tlf da konustum. Sen o hocalarin sertifikasina baktin mi. Ne yani seni kesin zayıflatabilecekler mi. Nasil gidip geleceksin cocukla. Zaten havalar serin. O cocuk orda ne yapacak. Bi bu kalmisti git bunuda yap. Bende blof yaptim. Sen ne cimrisin parana lanet olsun istemiyorum kalsin dedim suratına kapattim.
Kendisi cift karakterli ve kararsızdir. Bazen inanilmaz cömert nadiren fazla cimri.
Beyefendi gece kahvede olcak sabah görürüm anca. Yalvaricak gideyim diye. Beni göndermezse rahat edemez. Istemiyorum dedimya . Bununda huyu böyle işte.ayrica hocalar beni zayıflatmak zorunda değil böyle bisey yok. Ben hatta hoca calistircak diye secenek aklıma getirmemistim. Ben kafama göre de takılırm bayana dedim serbestiz. Biraz oyke biraz öyle . Çocuğu cok sıkı giydirmeyi hatta uzerine bebek arabasinin seffaf ortusunu ortmeyi planlıyorum fena soguk olursa. Sapkasi küçüldü yeni alnini iyice orten sapka alirim montuda kalin alcam. Bacaklarini da orterim. Ben ona bugun migrostan yiyecek tasiyablmek icin minik kapaklı kapta aldim. Torkunun çikolatalı sutunden de alırım hergün avutmak icin. Bir bir bucuk saat oyalarim. Gerekirse bişey yapamasamda orda oturur havasini teneffüs eder gelirim. Motive degil mi. Ay sen hem kilomu sorun et sürekli yüzüme vur hemde simdi yaptığına bak. Ben onca yolu katedecem. Orda spor yapcam çocuğu idare edecem neleri ustlenicem cabalicam sende benim telefonda sevkimi kır
Kizlar uzun oldu öylesine yazdim. Hic dert değil. 1 ayda her gun gidemez misim ben öyle diyor. Giderim dedim. Oglen saati sıcak oluyor essede. Suan soguk ama gunduz gidicem. 1 ayda 10 gün gitsem yine kar 100 lirasida helali hos olsun. 100 lira az bile o ortami saglamalari ilgilenneleri dus hizmeti vs ... bana motive heves olacak. En azindan ataga gecerim..
Cok iyi gordum seni masallah hadi bakalim aslan kaptanimiz bizimInsallah canim. Oyuncakta alırım yanima yiyecekte. Dinlenme odası yok. Giriste koltuklar var . Yakinimda tutucam. Seyrek yerlerde takilcam. Mücadele işte :). Şimdi hava durumuna bakcam umarim. Havalar bi süre sicak gider
Ewet canim 4 sene once gittim bayanlara ozeldi 78 den 68 e inmistim 2 ayda ayda 5 kilo vermistim gayet saglikli verdim haftada 1 veya bir bucuk degisiyodu kilom ama cok motive ediciydi bel basen gibi olculerde aliniyodu ayin en inceleni diye panoya asiyolardi bu kadar santim incelmis diye.pozitif enerji muzik ve incelmek cok guzeldiÖyle görünüyor canım. Ilk defa gittim bi salona. Sen önceden gittin sanirim. Nasildi. Zayıfladin mi ne kadar fayda gördün neler yaptın
Evet zayiflarsam oda sevincek.bana inancini yitirdi ondan. Eve erken geldi sacmalama ne cimriligi diyor sen yapamican biliyrm diyo neyse sali günü baslamayi düşünüyorum çünkü pazartesi hali yıkamadan teslime gelcek .. hemde nasil motive oldu..evden cikmak.faaliyet bana iyi geliyr.Disari cikip spor salonu gezmek bile seni motive etti moralini yukselletti .kocan sen zayiflayinca oda memnun olcak bu durumdan.sen hic takma ayni bu kafada dewam et canim .
Cok iyi gordum seni masallah hadi bakalim aslan kaptanimiz bizim
Ewet canim 4 sene once gittim bayanlara ozeldi 78 den 68 e inmistim 2 ayda ayda 5 kilo vermistim gayet saglikli verdim haftada 1 veya bir bucuk degisiyodu kilom ama cok motive ediciydi bel basen gibi olculerde aliniyodu ayin en inceleni diye panoya asiyolardi bu kadar santim incelmis diye.pozitif enerji muzik ve incelmek cok guzeldi
Yarin bel basen olculerimin tumunu alcam insa kilo kaybi olmasa bile insan sporla inceliyo gercekten
sbeden ben 4 sene once 80 e gitmistim yine dedigin gibi ayni sartlardi.senin yuz lira uygun simdi
Demek ki ben iki ayda 10 kilo versem 71.700 olurdumYanlis yazmisim 2 ayda 10 kilo verdim ayda 5
Pazartesi sonuclara göre yaz canim. En cokta begume yaz. O kilo almasada yerinde sayiyo yani bize oyle diyo. Belki de aliyordurKizzlaaarr çok yazmissiniz yahuu.. hem de pastalarrr makarnalar havalarda ucusmus yokluğumda. İyi ki de yokmusum yani.. kırmızı kart kalmayacakmis memlekette
Neyse pazartesi tartilari beklemeye karar verdim, yazmaya kalksam ansiklopedi olacakti. Aslında tam yaziyordum müvekkil geldi, kaldı. Bilgisayarı kapatıp çıktım gider gitmez. Yirttiniz yani
Eve gelip balık salata yedim.
Aaa eve erken gelmis bak seni dusunmus.birinin yapamican demesi dahada hirs azimli yspar hadi bakalim s beden olursun insa bak gece gece dua aldin.Evet zayiflarsam oda sevincek.bana inancini yitirdi ondan. Eve erken geldi sacmalama ne cimriligi diyor sen yapamican biliyrm diyo neyse sali günü baslamayi düşünüyorum çünkü pazartesi hali yıkamadan teslime gelcek .. hemde nasil motive oldu..evden cikmak.faaliyet bana iyi geliyr.
Caniimmmm kaplan uyelerin benim
Inşallah bende zayiflarim öyle canim. Kiz bana dedi unuttum. Olcumlerimi yapacakmis yag kas filanda dedi. Ama müzik yoktu umarım acarlar.
Kilo aldigimdan sadece 2 kiyafetim kaldi disari hemen zayiflamam lazım
Hadi bakalim insa bende hedef koydum dun ayda 5 kilo diyeDemek ki ben iki ayda 10 kilo versem 71.700 olurdum
Hadi hayırlısı
Pazartesi sonuclara göre yaz canim. En cokta begume yaz. O kilo almasada yerinde sayiyo yani bize oyle diyo. Belki de aliyordur
Bizde seni özledik canım,nasil oldun,iyimisin?Selam kızlar, özledim sizi..
Alıntılar az sonra
Canım çok sevindim hadi hayırlı olsun artık bol bol eksiler görürüz sendeKizlar spor salonu baya bi uzakta öncelikle bunu söyleyeyim .
Ilk gittigim haftada 3 gün sadece aksam 2 saat boyunca. Ayda 95 tl. Çocuk oyun alani yok ve diğerine göre daha kapasitesiz. Kantinde ki bayan kizima bakabilecegini söyledi yardimci olabilmek adina ama kabul edemezdim. Aletlerin olduğu yere de çocuk almak yasakmis.
Ikinci gittigim haftada 6 gün sabah 10 akşam 10 arası sınırsız. Ayda 100 lira. Cocuk oyun alani yok. Çocuğu ortama sokmak yasak değil sorumluluk annene. Bende günlük atistirmaliklarla vs idare edicem. Kizimi yanimda oyalicam. Deneyecem. Zaten hic bisey yapamasam oraya git gel yürüyüş beni cok yoracak. Simdi eksiklerim var. Iceri kullabilmamis spor ayakkabiyla giriliyor. Tayt almam lazim. Uzerime bisey almam lazim. Bunlari halledip pazartesi başlıyorum insallah.dus alani var. Saunasi var. Zumba var.fakat zumba ek ücret gerek yok simdi yeterince yorulcam. 4 tane hoca var. Sirf eliptik bisiklet en az 20 tane. Cesitlilik ve adet cok. Hepsini ogretiyorlarmis.. burasi sirf kadınlara özel. Erkeklere özel yer hemen yan taraf onlarin aletleri dus kabinleri ayri.cok begendim . Bide plates te yaptiriyorlar. Birlikle hocalar esliginde yapilan bu hareketlerin saatli plani var onunda resmini cektim.
begum75 @tatlitambak smykmy
A aaaa bunu dediğine inanmıyorumPazartesi sonuclara göre yaz canim. En cokta begume yaz. O kilo almasada yerinde sayiyo yani bize oyle diyo. Belki de aliyordur
Ozelden cok itiraf aldim o yuzden supheyle bakar oldum uzun zamandirA aaaa bunu dediğine inanmıyorumpazartesi foto atcam Sana
Insallah canim sagolCanım çok sevindim hadi hayırlı olsun artık bol bol eksiler görürüz sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?