sen 80 ben 60 larda kaldık,yüzdük kuyruğuna geldik orda takıldık, hadi bakalım ikimizde bir alt grup için uğraşalımGünaydın kızlar, yağmurlu bir İstanbul sabahından merhaba.
sbeden 81.3 canım. Hastalık, regl, şişkinlik, düzensizlik +200 gr olarak donmuş bana.. Bu hafta tebrikleri toplayamiyciim.. Buna da şükür..
Ben de 80 i kiramadim bir türlü..
Paça çorbası ictim bir kase, şimdi de Turk kahvemi iciyorum.
sen 80 ben 60 larda kaldık,yüzdük kuyruğuna geldik orda takıldık, hadi bakalım ikimizde bir alt grup için uğraşalım
sen nasıl oldun? sağlığın iyimi ? ilhihap ağrıların ne durumda?
Nasılsın canımGunaydin amin
Bende iyiyim canım evet cumartesi gezdik güzel alışveriş yaptık ne zamandır kot arıyordum buldum sonundasağol canım benim iyiyim,sen nasılsın?hafta sonu gezdin tozdun alışverişte yaptın mı?
güle güle giy canım,iyi yapmışsın zayıfladıktan sonra bazı giysiler olmuyo gerçektenNasılsın canım
Bende iyiyim canım evet cumartesi gezdik güzel alışveriş yaptık ne zamandır kot arıyordum buldum sonundaPazar günü de paso yattık çok güzel dinlendim senin nasıl geçti
Senin hedefin kac
kilon cok iyi gorunuyo
o son kilolar varya zaten yapisiyo gitmek bilmiyoçok teşekkür ederim hedefim 50 son 4 senedr hedefim bu
Selam Kızlaar; bugün itibariyle tam 5 kilo almış bulunmaktayım
sbeden kilom 57.50
Beni ancak lahana çorbası paklar taze lahana alıp yapıcam akşam
o son kilolar varya zaten yapisiyo gitmek bilmiyo
boyuna baktimda 155 yani kilonda 53 iyi gorunuyo :)
güle güle giy canım,iyi yapmışsın zayıfladıktan sonra bazı giysiler olmuyo gerçekten
cumartesi çalıştım ben iş çıkışı arkadaşa gittim gece 10,30 a kadar ordaydım,uzun zamandır gitmemiştim iyi oldu
pazar günüde akşam 8 e kadar bizde evdeydik, malum ev işleri,film falan izledik,sonra 8 de eltimler çağırdı oraya oturmaya gittik 12 dede döndük bizimkide öyle geçti genel olarak güzeldi
bi ara bende öyleydim hiç kotum yoktu hep keten tarzı şeylerdi şu lcw de falan satılıyoya ondandı sonra kota bi alıştım bikaçtane kaldı diğerinden çok çok arada giyiyorumBen senelerdir kot giymiyordum bir ilk yaptım aslındaSeninde güzel geçmiş sevindim canım
ozman gobek icin calismalisinrakamsal olarak ii vücut olarak kötü göbegimdeki fazlalılığı kalcama ekleyebilsem keşke
bi ara bende öyleydim hiç kotum yoktu hep keten tarzı şeylerdi şu lcw de falan satılıyoya ondandı sonra kota bi alıştım bikaçtane kaldı diğerinden çok çok arada giyiyorum
ben çoğu pantolonumu daralttırdım canım öyle imkanın varsa idareten o şekilde kullanabilirsin ama iyice zayıfladıktan sonra yenilerini alırsınahh alışveriş... bütün takımlarım bol geliyor. ne giyeceğimi şaşırdım.. yakın zamanda bu işe bir el atmam lazım. kilo vermek iyi de geçen yıl dünyanın parasını verip aldığım takımlar ne olacak bilmiyorum. şükürler olsun geçen yıl bu zamanlar tartı 90 a vurmuştu. şimdi 81Bir ara çıkıp yeni ciciler alayım da keyfim yerine gelsin benim de..
ozman gobek icin calismalisin
ben çoğu pantolonumu daralttırdım canım öyle imkanın varsa idareten o şekilde kullanabilirsin ama iyice zayıfladıktan sonra yenilerini alırsın
Uzuldum canim senin adinaçalışmalıyım çalışıodumda ii de gidiodum yeniden gebelik düşünene kadar nisanda düşük yaptım 3 ay ara ver dedi drum o arada göbek çalıştım 52 yede inmiştim ilk defa şimdi tekrardan gebelik düşününce ee düşük öykümde olunca çok dikkat ediyorum sadece yürüyüş ve bisiklet baska yapmıyorum karın egzersizlerinden
ceket zor tabide etek ve pantolon olur,demen gibi bu seferde takım bozulurona da karar veremiyorum. hepsi 400-500 TL.lik ceket pantolon, ceket etek takım. pantolon olsa ceket olacak mı? heba olursa noolcak? hamiş olursam onları giyebilirim falan diye gel gitlerdeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?