♥haftalık kilo verme yarışması♥

çok almamışsın ama hamileliğin son aylarıda daha fazla alınıyo,dikkat et
nasıl gidiyo hamilelik kıpırdanmaya başladımı bebiş? aaa acaba cinsiyeti ne olacakseni teste tabi tutalım,
canın en çok ne çekiyo tatlı mı tuzlu mu?

kızlar bugünkü menümü paylaşıyorum

Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1,5 dilim ekmek
* 4 zeytin
* peynir
* yumurta
* 3 ceviz

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45 )
* bulgur pilavı
* nohut

afiyet olsun
Oglen yemegini erken yiyosun sonra ara ogun yapiyomusun?
aksam kacta yiyosun

afiyet olsun
Oglen yemegini erken yiyosun sonra ara ogun yapiyomusun?
aksam kacta yiyosun

teşekkür ederim.
işyerinde bu saatte çıkıyo yemek, mecbur bu şekilde yemek zorunda kalıyorumsabahla öğlen arası yakın olduğundan ara öğün yapmıyorum ama öğlenle akşam yemeği arası uzun olduğu için bide evde yemeğim yoksa yapmaya gayret gösteriyorum

Nasılsın canım

Bende iyiyim canım evet cumartesi gezdik güzel alışveriş yaptık ne zamandır kot arıyordum buldum sonunda Pazar günü de paso yattık çok güzel dinlendim senin nasıl geçti
Sagol canım heyecanliyim
Bugün ev isim cok yarinda salona başlıcam insallah sabirsizlaniyorum. Step plates spinbike çalışmaları da var . Artik kizim izin verdikce yavas yavas biseyler olur sen nasılsın

Anladim canim
bende Sabah erkenci oldugumdan kahvaltiyida pek sevmedigimden saat 6.30da bisey yiyorum (genelde yumurta) 2 saat sonra bir dilim ekmekle peynir 2 saat sonra ara ogun ogle yemegimide saat 13.00da yiyorum iki saat saatte biseler yiyorum yani anlican

iş durumumuza göre mecbur uyum sağlıyoruz canım,öğlen yemeğinden sonra ara öğün yapıyomusun?

benim normalde şekerim düşüp titremelerim gelmese hiç yemiyecem ama akşam eve gidip yemek yapmaya halim kalmıyo bazen,aslında yapmasam daha iyi olduğunu düşünüyorum ama elimde değil işte

Evet canim yiyorum
saat 15de bir meyve veya ceviz gibi biseler yiyorum degisebiliyo
saat 18dede yemek yiyip kapatiyorum
aynen aslinda aksam yemek yapmasam super olacak ama iste evde kizim var onun icin yapiyorum bende

Sen 81.3
Ben 82.4

Kiracaz inşallah
Kahvaltıda süt Mısır ve barbunyali bir kase corba içtim.

Evet canim yiyorum
saat 15de bir meyve veya ceviz gibi biseler yiyorum degisebiliyo
saat 18dede yemek yiyip kapatiyorum
aynen aslinda aksam yemek yapmasam super olacak ama iste evde kizim var onun icin yapiyorum bende
bende senin gibiyim aynen, oğlum olmasa eşimle geçiştiririz birşeyler ama sırf oğlum için düzenli yemek yapmaya gayret gösteriyorum,bide öğlenle akşam arası şekerim düşüpte titremem olmasa ara öğün yapmam da mecbur yapıyorum işte

Selam kizzlar
Gecen hafta : 77.9
Bugun :76.8
Fark :-1.1
Darisi hepimizin basinaaaa insaaaallah
Hamile bacimiz haric saglikli alsin insa miraycan

Ara ogun bir tehlike degil canim
Aksine ara ogun atlatmamali
cunku vucud ac kalmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…