çok almamışsın ama hamileliğin son aylarıda daha fazla alınıyo,dikkat etsbeden
Selam Kızlar;
Bu 18 Temmuzda yazdığım mesaj
18.07.2016 :57,50
17.10.2016 :61,00
Aşureden önce 60 küsürlerdeydim gerçi
3 Ayımız bitti 3 buçuk kilo almışım inşallah böyle devam eder de çok kilo almam
bi ara bende öyleydim hiç kotum yoktu hep keten tarzı şeylerdi şu lcw de falan satılıyoya ondandı sonra kota bi alıştım bikaçtane kaldı diğerinden çok çok arada giyiyorum
afiyet olsunkızlar bugünkü menümü paylaşıyorum
Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1,5 dilim ekmek
* 4 zeytin
* peynir
* yumurta
* 3 ceviz
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* bulgur pilavı
* nohut
afiyet olsun
Oglen yemegini erken yiyosun sonra ara ogun yapiyomusun?
aksam kacta yiyosun
Sagol canım heyecanliyimNasılsın canım
Bende iyiyim canım evet cumartesi gezdik güzel alışveriş yaptık ne zamandır kot arıyordum buldum sonundaPazar günü de paso yattık çok güzel dinlendim senin nasıl geçti
Koca hafta ziyan oldu desene. Neden böyle oldu hii. Uygun mevsimdeyiz bahara yaza hazirlanma vakti
Anladim canimteşekkür ederim.
işyerinde bu saatte çıkıyo yemek, mecbur bu şekilde yemek zorunda kalıyorumsabahla öğlen arası yakın olduğundan ara öğün yapmıyorum ama öğlenle akşam yemeği arası uzun olduğu için bide evde yemeğim yoksa yapmaya gayret gösteriyorum
Anladim canim
bende Sabah erkenci oldugumdan kahvaltiyida pek sevmedigimden saat 6.30da bisey yiyorum (genelde yumurta) 2 saat sonra bir dilim ekmekle peynir 2 saat sonra ara ogun ogle yemegimide saat 13.00da yiyorum iki saat saatte biseler yiyorum yani anlican
Evet canim yiyorumiş durumumuza göre mecbur uyum sağlıyoruz canım,öğlen yemeğinden sonra ara öğün yapıyomusun?
benim normalde şekerim düşüp titremelerim gelmese hiç yemiyecem ama akşam eve gidip yemek yapmaya halim kalmıyo bazen,aslında yapmasam daha iyi olduğunu düşünüyorum ama elimde değil işte
Sen 81.3Günaydın kızlar, yağmurlu bir İstanbul sabahından merhaba.
sbeden 81.3 canım. Hastalık, regl, şişkinlik, düzensizlik +200 gr olarak donmuş bana.. Bu hafta tebrikleri toplayamiyciim.. Buna da şükür..
Ben de 80 i kiramadim bir türlü..
Paça çorbası ictim bir kase, şimdi de Turk kahvemi iciyorum.
Yine de cok güvenme canim bilirsin son aylar cok kilo alınıyor.sbeden
Selam Kızlar;
Bu 18 Temmuzda yazdığım mesaj
18.07.2016 :57,50
17.10.2016 :61,00
Aşureden önce 60 küsürlerdeydim gerçi
3 Ayımız bitti 3 buçuk kilo almışım inşallah böyle devam eder de çok kilo almam
bende senin gibiyim aynen, oğlum olmasa eşimle geçiştiririz birşeyler ama sırf oğlum için düzenli yemek yapmaya gayret gösteriyorum,bide öğlenle akşam arası şekerim düşüpte titremem olmasa ara öğün yapmam da mecbur yapıyorum işteEvet canim yiyorum
saat 15de bir meyve veya ceviz gibi biseler yiyorum degisebiliyo
saat 18dede yemek yiyip kapatiyorum
aynen aslinda aksam yemek yapmasam super olacak ama iste evde kizim var onun icin yapiyorum bende
Çok güzelSelamlarrrrrrrAn itibari ile 81.9'a inmişim içimde garip bir huzur var
Ayni anda yazmisizSelam kizzlar
Gecen hafta : 77.9
Bugun :76.8
Fark :-1.1
Darisi hepimizin basinaaaa insaaaallah
Hamile bacimiz haricsaglikli alsin insa miraycan
Ara ogun bir tehlike degil canimbende senin gibiyim aynen, oğlum olmasa eşimle geçiştiririz birşeyler ama sırf oğlum için düzenli yemek yapmaya gayret gösteriyorum,bide öğlenle akşam arası şekerim düşüpte titremem olmasa ara öğün yapmam da mecbur yapıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?