♥haftalık kilo verme yarışması♥

malesef öyle kolay kolay hirslanmiyorum. O sozcuklere aliskinim
Sağol canım. bugun carsiya gidip biseyler alcm..yürüyüşte olcam. Sen ne yapacaksin. Bugün aktiviten olacak mi ?
Waw 5 kilo hafi bakalim demek ki ben seni yakalayamadan sen ucup gidecen :)

sbeden canım hakkında hayırlısı olsun canım sporun kolaylıklar dilerim bende bir ara gitmiştim iyi oluyor ama devamlılık çok önemli birde yanında sninle gelip gidecek bir spor arkadaşın olursa çok keyifli oluyor hadi bakalım sbeden yoluna yolculuk başlasın

Ozelden cok itiraf aldim o yuzden supheyle bakar oldum uzun zamandir özellikle 3 hafta grami gramina ayni olunca bu kadar mi olur diyo insan bari 100 gram degisiklik olsun
Ayy gerçekte n çok üzüldüm,itiraflik bir şey olsa ozelden de olsa yazardım
Buranın demirbaş larından biriyim az çok tanıdık birbirimizi böyle birşey yapacağını dusunmus olman bile üzdü,kirdi beni

Anladim canim.ben dun spora basladim yazamadim.
- 1 mil leslie happy walk videosunda cok mutlu oluyorum.15 dk surdu
- 50 ip atlama
-15 mekik
- 2 lt su
Bugunde aylik spor programina baslicam.gece uyandgimda acikmistim ama mutfaga gittim geri dondum kizlar sabah guzel kahvalti yapcam zaten dedim
Saglam bi kahvalti yapmadan once 300 ml suyumuda ictim

Dun aksam bi kacamak yaptim ama onu soyliyeyim esim soslu misir yerken bende 3 4 5 6 tane yedim sanirim tarti zaten cok uyanik hemen bana sinyal veriyo fazliliklarimi bugun daha fazla spor yapcam zaten.
Her ne olursa olsun vucuduma iyi davranmaliyim
Sirtimda 10 kilo fazla yuk tasiyorum yazik gunah bedenime

Şüpheyle bakar oldum derken herkese karsi duruma gore oluyor kirilma bunda ne var ki :)

Teşekkür ederim canim
Arkadaş yok ama kizim yetiyor yolda
Baslasinnnnn

begum75 , kırılma canım ya, sbeden kötü niyetle yazmamıştır onu. Ama ben kendi gunlugumde bildirimleri foto ile yapiyorum arkadaşlarımla. Burada da öyle yapılabilir. Kimsenin aklı kalmasın..

Ozelden gelen itiraflara sasirdim ben de. Çok mu sıkı takip ettik de genele kilo aldım yazınca eleştirilmekten cekinildi

yok canım ya yeni degil. Cok önceleri . Mesela kilosunu hep ayni yazdiran olunca soruyrdum ozelden o şekilde ogreniyrdum muhim degil.
Begüm yalancilikla sucluyrum diye dusundu ondan kirildi. Ama benim aklima ilk yazarken bu gelmedi . Buyutulcek bisey degil
Ben çıkıyorum şimdi carsiya. Tayt filan bulursam alayim salon icin

Hadi bakalım eksiklerini tamamla da salon maceralarını okuyalım
Geçen yıl ben de bir ay pilatese gitmiştim. İlk zaman için iyi oluyor. Haftada 3 gün planlı spor yapıyordum. Sonrasında yuruyusle devam ettim. Hava güzel gidince salona tikılmak mantikli gelmedi.

Bu arada kestane bu ara pek bir popüler. Kestaneyle ilgili bir not duseyim dedim.

Beyaz şekerin glisemik indeksi 70
Kestanenin Gi 60. Muz, irmik, uzun taneli pirinç,kavun, pizza,mayonez(endüstriyel) hep 60. Ben 50 nin ustunde olanları arada kaçamak olarak tuketiyorum. Bilgilerinize canlarimm

Senin bu 5 kilo planin azmin hosuma gitti. Pazartesi kilomuzu yazip başlıyoruz. Bakalim bir ayda ne kadar verecez. Ay sonuna kadar pazartesi yazdigimiz kismi silemeyecem
Tamamdir canim variimmm bu ise

@begum75 hic bu kadar buyuk cicek gormemistim kk de kiymetini bil baci

Inşallah hersey yolunda ilerler. Yeni geldim eve. Cocukla nasil olacak bakicaz canim.
Ama eger mumkunse dışarı en güzeli
Ina guzel olcak guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…