malesef öyle kolay kolay hirslanmiyorum. O sozcuklere aliskinimAaa eve erken gelmis bak seni dusunmus.birinin yapamican demesi dahada hirs azimli yspar hadi bakalim s beden olursun insa bak gece gece dua aldin.ewet kasdan mi yagdan mi gidiyo hepsini soylicekler sana canim.spordan sonr salonda yesilcay icuyoduk spor arkasi hemen icilirse yag yakiminina yardimci oluyomus.
Hadi bakalim insa bende hedef koydum dun ayda 5 kilo diye
Ayy gerçekte n çok üzüldüm,itiraflik bir şey olsa ozelden de olsa yazardımOzelden cok itiraf aldim o yuzden supheyle bakar oldum uzun zamandirözellikle 3 hafta grami gramina ayni olunca bu kadar mi olur diyo insan bari 100 gram degisiklik olsun
Anladim canim.ben dun spora basladim yazamadim.malesef öyle kolay kolay hirslanmiyorum. O sozcuklere aliskinim
Sağol canım. bugun carsiya gidip biseyler alcm..yürüyüşte olcam. Sen ne yapacaksin. Bugün aktiviten olacak mi ?
Waw 5 kilo hafi bakalim demek ki ben seni yakalayamadan sen ucup gidecen :)
Şüpheyle bakar oldum derken herkese karsi duruma gore oluyor kirilma bunda ne var ki :)Ayy gerçekte n çok üzüldüm,itiraflik bir şey olsa ozelden de olsa yazardım
Buranın demirbaş larından biriyim az çok tanıdık birbirimizi böyle birşey yapacağını dusunmus olman bile üzdü,kirdi beni
sbeden inan cok istiyorum s beden giymeyi bunu en yakin zamanda saglicakla gerceklestiricem insa
Hepimiz insa
Senin bu 5 kilo planin azmin hosuma gitti. Pazartesi kilomuzu yazip başlıyoruz. Bakalim bir ayda ne kadar verecez. Ay sonuna kadar pazartesi yazdigimiz kismi silemeyecemsbeden aslinda ayda 5 kilo cok degil cok rahat yapabiliriz istikrarli olalim yeter ki
Teşekkür ederim canimsbeden canım hakkında hayırlısı olsun canım sporun kolaylıklar dilerim bende bir ara gitmiştim iyi oluyor ama devamlılık çok önemli birde yanında sninle gelip gidecek bir spor arkadaşın olursa çok keyifli oluyor hadi bakalım sbeden yoluna yolculuk başlasın
yok canım ya yeni degil. Cok önceleri . Mesela kilosunu hep ayni yazdiran olunca soruyrdum ozelden o şekilde ogreniyrdum muhim degil.begum75 , kırılma canım ya, sbeden kötü niyetle yazmamıştır onu. Ama ben kendi gunlugumde bildirimleri foto ile yapiyorum arkadaşlarımla. Burada da öyle yapılabilir. Kimsenin aklı kalmasın..
Ozelden gelen itiraflara sasirdim ben de. Çok mu sıkı takip ettik de genele kilo aldım yazınca eleştirilmekten cekinildi
Hadi bakalım eksiklerini tamamla da salon maceralarını okuyalımyok canım ya yeni degil. Cok önceleri . Mesela kilosunu hep ayni yazdiran olunca soruyrdum ozelden o şekilde ogreniyrdum muhim degil.
Begüm yalancilikla sucluyrum diye dusundu ondan kirildi. Ama benim aklima ilk yazarken bu gelmedi . Buyutulcek bisey degil
Ben çıkıyorum şimdi carsiya. Tayt filan bulursam alayim salon icin
Tamamdir canim variimmm bu iseSenin bu 5 kilo planin azmin hosuma gitti. Pazartesi kilomuzu yazip başlıyoruz. Bakalim bir ayda ne kadar verecez. Ay sonuna kadar pazartesi yazdigimiz kismi silemeyecem
@begum75 hic bu kadar buyuk cicek gormemistim kk de kiymetini bil bacibegum75
Kırılma canım moral ve motivasyonun bozulacaksa 100 asagi 100 yukari yazdirmanin sakıncası yok. Kimsenin birinciliğini yemedikten sonra. Aslında asil amacim takilmakti sadece ..
Kirdiysam Özür dilerim
BU ÇİÇEK SENİN ICIN
Ina guzel olcak guzelInşallah hersey yolunda ilerler. Yeni geldim eve. Cocukla nasil olacak bakicaz canim.
Ama eger mumkunse dışarı en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?