ben de daha çok öğün aralarını uzun tutup leptin salgınalmasını istiyorum,ama gün içinde yapamıyorum işte akşamı mümkün olduğunca erken yiyip akşamdan sonra yapmaya çalışıyorumAra ogun bir tehlike degil canim
Aksine ara ogun atlatmamali
cunku vucud ac kalmamali
Hayirli haftalar canim nasilsinGünaydın hayırlı haftalar
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar, yağmurlu bir İstanbul sabahından merhaba.
sbeden 81.3 canım. Hastalık, regl, şişkinlik, düzensizlik +200 gr olarak donmuş bana.. Bu hafta tebrikleri toplayamiyciim.. Buna da şükür..
Ben de 80 i kiramadim bir türlü..
Paça çorbası ictim bir kase, şimdi de Turk kahvemi iciyorum.
Saglikli beslen canim suyunu hic ihmal etme cok onemli ben gunde 3 lt su 400 ml sut kesin icerdim doktorum sagolsun cok dikkatliydisbeden
Selam Kızlar;
Bu 18 Temmuzda yazdığım mesaj
18.07.2016 :57,50
17.10.2016 :61,00
Aşureden önce 60 küsürlerdeydim gerçi
3 Ayımız bitti 3 buçuk kilo almışım inşallah böyle devam eder de çok kilo almam
Allah tekrardan bebek nasip etsin insa hayirli zamandaçalışmalıyım çalışıodumda ii de gidiodum yeniden gebelik düşünene kadar nisanda düşük yaptım 3 ay ara ver dedi drum o arada göbek çalıştım 52 yede inmiştim ilk defa şimdi tekrardan gebelik düşününce ee düşük öykümde olunca çok dikkat ediyorum sadece yürüyüş ve bisiklet baska yapmıyorum karın egzersizlerinden
Misir ve barbunya corba bayburt yoresi corbasi kiz nerelisin senSen 81.3
Ben 82.4
Kiracaz inşallah
Kahvaltıda süt Mısır ve barbunyali bir kase corba içtim.
Bu konuda iki görüş var. Bende diğer gorusteyim. Hem acikinca leptinde salgilaniyor.Ara ogun bir tehlike degil canim
cunku vucud ac kalmamali
Sagol canım heyecanliyim
Bugün ev isim cok yarinda salona başlıcam insallah sabirsizlaniyorum. Step plates spinbike çalışmaları da var . Artik kizim izin verdikce yavas yavas biseyler olur sen nasılsın
Aynen canim bugun ayin baslangici kabulll ediyoruzzz
Icinde biraz da buğday vardi. Orta karadenizliyim ama elazgdayim :)Hayirli haftalar canim nasilsin
Gecmis olsun canim
Saglikli beslen canim suyunu hic ihmal etme cok onemli ben gunde 3 lt su 400 ml sut kesin icerdim doktorum sagolsun cok dikkatliydi
Saglicakla kucagina al insa bebisini
Allah tekrardan bebek nasip etsin insa hayirli zamanda
Misir ve barbunya corba bayburt yoresi corbasi kiz nerelisin sen
bende senle aynı fikirdeyim ama vücuduma kabul ettiremedimBu konuda iki görüş var. Bende diğer gorusteyim. Hem acikinca leptinde salgilaniyor.
En iyisi ise gitmekNe güzel canım yaparsın tabisi iyiyim bende ne olsun yine geldik işe
Kiz dun soslu misir yicektim aklima geldinAyni anda yazmisiz
Vavvv ilerlemeye bak insan azcik beni bekler
inşallah
Zaman ve sabir istiyor. Ara ogunlerin kalorisini ve miktarini zamanla azaltabilirsin. Iki kasiksa bir kasik yiyip sabrederek biseylerin normale donmesi saglanblr diye düşünüyorum. Keske duzelse ac kalınca titreme gerilme vs kötü oluyobende senle aynı fikirdeyim ama vücuduma kabul ettiremedim
evet bu şekilde denemekte fayda var,genelde öğlenleri zayıf yemek yediğimde oluyor sıkı şeyler yersem daha dayanıklı oluyorumZaman ve sabir istiyor. Ara ogunlerin kalorisini ve miktarini zamanla azaltabilirsin. Iki kasiksa bir kasik yiyip sabrederek biseylerin normale donmesi saglanblr diye düşünüyorum. Keske duzelse ac kalınca titreme gerilme vs kötü oluyo
Ara ogun bir tehlike degil canimbende senin gibiyim aynen, oğlum olmasa eşimle geçiştiririz birşeyler ama sırf oğlum için düzenli yemek yapmaya gayret gösteriyorum,bide öğlenle akşam arası şekerim düşüpte titremem olmasa ara öğün yapmam da mecbur yapıyorum işte
ara öğün tehlike değil o konuda sana katılıyorum ama ben öğün aralarımı 4 saatten fazla tutup leptin hormonunun salgılanmasını ve yağların yakılmasını daha mantıklı buluyorum ama bulmak fayda etmiyo vücut titremeye başlamasın diye mecbur yiyiyorum,artık akşamı çok geçe bırakmayıp ondan sonra yememeye özen gösteriyorumAra ogun bir tehlike degil canim
cunku vucud ac kalmamali
Güzel menü canım öğlen doymuşsundur bayağı ikisi de tok tutan şeylerkızlar bugünkü menümü paylaşıyorum
Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1,5 dilim ekmek
* 4 zeytin
* peynir
* yumurta
* 3 ceviz
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* bulgur pilavı
* nohut
doydum canım,akşama yemeğim hazır değil ama yinede bugün ara öğün yapmayı pek düşünmüyorum gerçi istesemde ne yoğurdum var ne mevyam bitek ceviz var yanımdaGüzel menü canım öğlen doymuşsundur bayağı ikisi de tok tutan şeyler
ben de daha çok öğün aralarını uzun tutup leptin salgınalmasını istiyorum,ama gün içinde yapamıyorum işte akşamı mümkün olduğunca erken yiyip akşamdan sonra yapmaya çalışıyorum
Bu konuda iki görüş var. Bende diğer gorusteyim. Hem acikinca leptinde salgilaniyor.
yani yanlis anlamiyosam Sabah kahvalti yaptiniz diyelim 4 saat sonra yiyosunuz ara ogunu? dogrumu anladimara öğün tehlike değil o konuda sana katılıyorum ama ben öğün aralarımı 4 saatten fazla tutup leptin hormonunun salgılanmasını ve yağların yakılmasını daha mantıklı buluyorum ama bulmak fayda etmiyo vücut titremeye başlamasın diye mecbur yiyiyorum,artık akşamı çok geçe bırakmayıp ondan sonra yememeye özen gösteriyorum
aslında şöyle ara öğün yapmadan ana öğünlerle günü bitirmeyi planlıyorum ancak genelde şöyle oluyor;yani yanlis anlamiyosam Sabah kahvalti yaptiniz diyelim 4 saat sonra yiyosunuz ara ogunu? dogrumu anladim
Hepsiniçok almamışsın ama hamileliğin son aylarıda daha fazla alınıyo,dikkat et
nasıl gidiyo hamilelik kıpırdanmaya başladımı bebiş? aaa acaba cinsiyeti ne olacakseni teste tabi tutalım,
canın en çok ne çekiyo tatlı mı tuzlu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?