Tatlı değil de yumuşak şeyleri bu arada şekeri de az koydum nasılsa kendim yiycem diyeCeviz at canım bir kaç tane ağzına oldu bitti işteBu akşam bizde kayınvalidelere gidiyoruz yemek derdinden kurtuldum yarın da annemlere gitcez
Ohh yarasın canım en güzeli az özBen tatlı türü şeyleri aşure de sevmiyorum
Katılıyorum diyorum ya çalışmasam ben de senin gibi olurdum eşin karışmıyosa kesinlikle spor salonuna başla motive olur kendi kendine başedemiyosunCanim ben bu sabah 82.400 çıktım
Benden olmaz kendime inancım sıfır. hep kendimi hayal kirikligina ugratiyorum. Memleketten dönüp yanlizliga gomuldumya yine motivem bozuldu .kendimi toplayamiyorum . Icimden zayiflicam desemde ben o ic sesime kes sesini her zaman ayni hikaye diyorum. Bıktım kendimden. Asagi yukari 1 ayda 7 buçuk kilo aldım. Yarin size söz Allahtan bir mani cikmazsa spor salonuna gidip oyun alanina bakicam kafama yatarsa baslayacam. Evde sabah aksam yanlizlik ve ben depresyona giriyorum.
@tatlitambak
Maalesef en kalorisiz kahvaltı 250-300 kalori 1 saat spor da 300 kalori
Güzel menü ama sporsuz olmazkızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
@nehirnil111 @taydin[/USER]
@taydin nasılsın?seni merak etmeye başladım,umarım iyisindir
Sabah - yok
Ara Öğün (saat 10:15)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 3 parça bitter çikolata
Ara Öğün (saat 14:50)
* 4 tane ceviz
Ara Öğün (saat 17:00)
* 2 kuru kayısı
* 2 incir
Akşam (saat 19:00)
* şehriye çorbası
* pırasa yemeği
* 1 tane biber dolması
* 2 tane köfte
* yoğurt
Seni ancak ben anlarım ve hep diyorum iyi ki çalışıyorum da evde tıkınmıyorum diyeOlmuyor canım. Benim ruh halimi anlamani beklemiyorum. Çünkü sen yanliz kalmiyorsun. Ben boguluyorum. Hergün boguluyorum. Görüştüğüm kimse yok. Ne es ne dost ne akraba ne aile. Heves sifir oluyor kisir döngü ayaga kalkacak güç toplayip hemen yıkılıyorm. Olmuyor. Evde kahve fincanlarim var ama karşılıklı icecek kimsem yok. Beraber carsi turu aticak kimse yok . Ben yürüyüş yaparken bile yollar bitmiyrdu ki .. esim desen haftada 4 gün gec saatte geliyor. Erken geldigi saatlerde yine sizlerin eslerine göre göre gec bir saat. Of off
Spor salonu benim icin iyi olacakti. Ama oda olmucak bu yüzden. Yine de bi gidiyim bakiyim
Benim halimin çözümü yok..
Maaşallah büyümüş de anneye kahveler de yaparmışşşaynen berekettir katılıyorum kızımdan allah razı olsun daha 14 yaşında ama ben ona her işi öğrettim çok şükür en büyük yardımcım
Ödem gidiyor hareket edince hareket etmeyince ödem yağ herşey birikiyo sonuç artıYürüyüşe gittim geldim 200 gram daha düştü
Güzelmişş kızını oyalayacak birşeyler götürürsün oyuncak falanKizlar spor salonu baya bi uzakta öncelikle bunu söyleyeyim .
Ilk gittigim haftada 3 gün sadece aksam 2 saat boyunca. Ayda 95 tl. Çocuk oyun alani yok ve diğerine göre daha kapasitesiz. Kantinde ki bayan kizima bakabilecegini söyledi yardimci olabilmek adina ama kabul edemezdim. Aletlerin olduğu yere de çocuk almak yasakmis.
Ikinci gittigim haftada 6 gün sabah 10 akşam 10 arası sınırsız. Ayda 100 lira. Cocuk oyun alani yok. Çocuğu ortama sokmak yasak değil sorumluluk annene. Bende günlük atistirmaliklarla vs idare edicem. Kizimi yanimda oyalicam. Deneyecem. Zaten hic bisey yapamasam oraya git gel yürüyüş beni cok yoracak. Simdi eksiklerim var. Iceri kullabilmamis spor ayakkabiyla giriliyor. Tayt almam lazim. Uzerime bisey almam lazim. Bunlari halledip pazartesi başlıyorum insallah.dus alani var. Saunasi var. Zumba var.fakat zumba ek ücret gerek yok simdi yeterince yorulcam. 4 tane hoca var. Sirf eliptik bisiklet en az 20 tane. Cesitlilik ve adet cok. Hepsini ogretiyorlarmis.. burasi sirf kadınlara özel. Erkeklere özel yer hemen yan taraf onlarin aletleri dus kabinleri ayri.cok begendim . Bide plates te yaptiriyorlar. Birlikle hocalar esliginde yapilan bu hareketlerin saatli plani var onunda resmini cektim.
@begum75 @tatlitambak @smykmy
Tahmin etmiştim evde de var ondan bir tane ne cimrilik ne başka birşey onlar için evden çıkma yeterKizlar esime bi haller oldu tlf da konustum. Sen o hocalarin sertifikasina baktin mi. Ne yani seni kesin zayıflatabilecekler mi. Nasil gidip geleceksin cocukla. Zaten havalar serin. O cocuk orda ne yapacak. Bi bu kalmisti git bunuda yap. Bende blof yaptim. Sen ne cimrisin parana lanet olsun istemiyorum kalsin dedim suratına kapattim.
Kendisi cift karakterli ve kararsızdir. Bazen inanilmaz cömert nadiren fazla cimri.
Beyefendi gece kahvede olcak sabah görürüm anca. Yalvaricak gideyim diye. Beni göndermezse rahat edemez. Istemiyorum dedimya . Bununda huyu böyle işte.ayrica hocalar beni zayıflatmak zorunda değil böyle bisey yok. Ben hatta hoca calistircak diye secenek aklıma getirmemistim. Ben kafama göre de takılırm bayana dedim serbestiz. Biraz oyke biraz öyle . Çocuğu cok sıkı giydirmeyi hatta uzerine bebek arabasinin seffaf ortusunu ortmeyi planlıyorum fena soguk olursa. Sapkasi küçüldü yeni alnini iyice orten sapka alirim montuda kalin alcam. Bacaklarini da orterim. Ben ona bugun migrostan yiyecek tasiyablmek icin minik kapaklı kapta aldim. Torkunun çikolatalı sutunden de alırım hergün avutmak icin. Bir bir bucuk saat oyalarim. Gerekirse bişey yapamasamda orda oturur havasini teneffüs eder gelirim. Motive degil mi. Ay sen hem kilomu sorun et sürekli yüzüme vur hemde simdi yaptığına bak. Ben onca yolu katedecem. Orda spor yapcam çocuğu idare edecem neleri ustlenicem cabalicam sende benim telefonda sevkimi kır
Kizlar uzun oldu öylesine yazdim. Hic dert değil. 1 ayda her gun gidemez misim ben öyle diyor. Giderim dedim. Oglen saati sıcak oluyor essede. Suan soguk ama gunduz gidicem. 1 ayda 10 gün gitsem yine kar 100 lirasida helali hos olsun. 100 lira az bile o ortami saglamalari ilgilenneleri dus hizmeti vs ... bana motive heves olacak. En azindan ataga gecerim..
Sen de ne çabuk kırılıyosunAyy gerçekte n çok üzüldüm,itiraflik bir şey olsa ozelden de olsa yazardım
Buranın demirbaş larından biriyim az çok tanıdık birbirimizi böyle birşey yapacağını dusunmus olman bile üzdü,kirdi beni
Nerelerdesin sen
Kotsuz bir hayat düşünemiyorum ütü sıkıntım olduğunda en iyi dostlarımBen senelerdir kot giymiyordum bir ilk yaptım aslındaSeninde güzel geçmiş sevindim canım
En az 3 ay giyersin denendi ama 1 hafta önce giydiğim pantolon 1 hafta sonu olmuyorona da karar veremiyorum. hepsi 400-500 TL.lik ceket pantolon, ceket etek takım. pantolon olsa ceket olacak mı? heba olursa noolcak? hamiş olursam onları giyebilirim falan diye gel gitlerdeyim..
Ah o kızlar ben de kızıma hazırladıkça yiyenlerdenim maalesefEvet canim yiyorum
saat 15de bir meyve veya ceviz gibi biseler yiyorum degisebiliyo
saat 18dede yemek yiyip kapatiyorum
aynen aslinda aksam yemek yapmasam super olacak ama iste evde kizim var onun icin yapiyorum bende
Teşekkür ederiim kızım da 24 kilo almıştım inşallah bu kez o kadar almamSelam kizzlar
Gecen hafta : 77.9
Bugun :76.8
Fark :-1.1
Darisi hepimizin basinaaaa insaaaallah
Hamile bacimiz haricsaglikli alsin insa miraycan
Teşekkür ederim canım suyu hep çok içerim su sayesinde çok kilolar vermişimdir süt değil de yoğurt çok tüketirim benSaglikli beslen canim suyunu hic ihmal etme cok onemli ben gunde 3 lt su 400 ml sut kesin icerdim doktorum sagolsun cok dikkatliydi
Saglicakla kucagina al insa bebisini
Çalışmak sana iyi gelecek eminim kızını çabuk büyüt de çalışmaya başla ne iş olursaEn iyisi ise gitmek
Ama ben ne öğrendim biliyor musun büyüme hormonu bile acıkınca salgılanırmış doktorumuz acıkmadan çocuğa yemek verme demişti hem kolay yedirme açısındanAra ogun bir tehlike degil canim
Aksine ara ogun atlatmamali
cunku vucud ac kalmamali
Sen ceviz deyince ceviz yemek geldi aklıma bana ara sıra hatırlatdoydum canım,akşama yemeğim hazır değil ama yinede bugün ara öğün yapmayı pek düşünmüyorum gerçi istesemde ne yoğurdum var ne mevyam bitek ceviz var yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?