- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Kızım seviyor kuru fasulye nohut haftada bir mutlaka yapıyorum sebzeyi zaten çok severimkız ne pilavı makarnası sağlıklı şeyler ye
ceviz,yoğurt,balık,bol yeşillik,kuru meyvalar ye,mevsim meyvası ye,kuru baklagil,ohoo daha ne olsun
kızın içinde iyi olur gerçekten hadi bakalım ne güzelZaten kızımın yanında olamıyorum izinler bahane olacak 6 ay tam gün 1 yıl yarım gün ikisini de büyütürüm inşallah
Evet cocuklar icin oyle ama biz diyette olanlar icin ???Ama ben ne öğrendim biliyor musun büyüme hormonu bile acıkınca salgılanırmış doktorumuz acıkmadan çocuğa yemek verme demişti hem kolay yedirme açısından
kız sen nerdesin sabahtan beri mesaiye geç kaldın kestim mesainden onda göre,kartını bastın mı bakim
kotları bende ütülerim yoksa kırışıklığı batıyo gözüme
Ben gunde bir kere büyük fincanla iciyorum canım. Paca corbasi filan icemiyorum keske icebilseydim. Kolajenlerde varmışBen bugün sadece bir küçük fincan icebildim. Kalktim da çay olana kadar bir duble Hindistan cevizli yapayım.
Aynen öyle. Protein eksik, bir de şeker ya da un içeren bir şey yedin mi 2_3 saate acıkıyor insan.
Sabah paca çorbası ictim. Öğleden sonra 15.30 çok acıktım, bir paket karışık çiğ kuruyemiş aldım. Onu yedim. Akşama kadar idare etti beni.
Balık hele de fırında oldu mu en kolayı aslında misafir icin.. Kalabalikta nasıl olur onu bilmem...
Onlara da her istediklerinde yapmasan. Yavaş yavaş seyrelt bence sıklığını
tamam tamam tatlışlıktan yırttın hadi seni köfteAmanın kesme patron azıcık aksatmış olabilirim anca ayıldımDün kv yine mıhlama çorba ve salata yedik fikis menü
Biz akşama geleceğiz dedik o özellikle yemeğe çağırmadı ama sanırım 2-3 seferdir hep mıhlama yapıyor çorba veriyor bende hayatta çay koymam yani akşam gelen insana seviyoruz diye mi yapıyor acabatamam tamam tatlışlıktan yırttın hadi seni köfte
hımm insan yemeğe çağırınca et,köfte,balık bişey yapar yanına neyse aç kalmadınya onuda öyle kabul etmek lazım napcan
Katılıyorum diyorum ya çalışmasam ben de senin gibi olurdum eşin karışmıyosa kesinlikle spor salonuna başla motive olur kendi kendine başedemiyosun
Anlasilmak ne güzelSeni ancak ben anlarım ve hep diyorum iyi ki çalışıyorum da evde tıkınmıyorum diye
Yo esim aksine eve tıkilmamdan hoslanmaz. Sosyal olmami ister. Spor salonuna karsi cikmasi pes ederim sıkılır bırakırım diye düşündüğü icinmis. Neyseki kisitlayici değil. Yoksa evlenmezdim hic sevmedigim sey kisitlanmakTahmin etmiştim evde de var ondan bir tane ne cimrilik ne başka birşey onlar için evden çıkma yeter
Bende kizimda 24 kg almistimTeşekkür ederiim kızım da 24 kilo almıştım inşallah bu kez o kadar almam
Bulursam :) kafama göre isterimÇalışmak sana iyi gelecek eminim kızını çabuk büyüt de çalışmaya başla ne iş olursa
Oooo bide öyle bir kac aile birden geliyoraa bu arada bişey oldu hafta sonu misafirler gelemiyokardeşim kurtardı beni,çünkü kardeşim geliyo bende anneme gidicem,cumartesi hava müsade ederse piknik yapıcaz
ama bu seferde misafirler pazartesi gelebilir ama bu sefer daha az gelirler,4 aile gelcekti şimdi 3 aile gelcekolsun bence h.içi daha iyi h.sonumu yemeleri daha kötü oluyo,annemde dinlenirim en azından
Sen bayağı ciddiye aldın bu işi canım bu nasıl menü kız eriyip gideceksin bir tek çorba içmişsinkızlar bugünkü menüm, akşamada dünden kalan nohutlu buğday çorbası,taze fasulye yerim
15,30 gibi belki 3-4 tane ceviz yerim,çünkü pazara çıkıcam,pazar yoruyo beni enerci lazım dimi ama
nehirnil111 ve taydin
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* mercimek çorbası
* karışık yeşillikli salata
aa bu arada bişey oldu hafta sonu misafirler gelemiyokardeşim kurtardı beni,çünkü kardeşim geliyo bende anneme gidicem,cumartesi hava müsade ederse piknik yapıcaz
ama bu seferde misafirler pazartesi gelebilir ama bu sefer daha az gelirler,4 aile gelcekti şimdi 3 aile gelcekolsun bence h.içi daha iyi h.sonumu yemeleri daha kötü oluyo,annemde dinlenirim en azından
Gözün aydınaa bu arada bişey oldu hafta sonu misafirler gelemiyokardeşim kurtardı beni,çünkü kardeşim geliyo bende anneme gidicem,cumartesi hava müsade ederse piknik yapıcaz
Ayyy sorma 1,53 boyumla 77 kilo olmuştum duba gibiBende kizimda 24 kg almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?