Iyide guzelim ogleyi 12de yiyosun ara ogunu yapmazsan 19da (diyelim ) yedin aksami arada7 saat var bu cok fazla geldi bana kesinlikle ara ogun yapardim ben - ki sende yapiyomusun dayanamayip...aslında şöyle ara öğün yapmadan ana öğünlerle günü bitirmeyi planlıyorum ancak genelde şöyle oluyor;
7,45 de sabah,11,50de öğlen 15,30 da ara öğün akşamda genelde 18-19,30 arası akşam yemeği yiyiyorum 15,30 daki ara öğünü yapmayıp öğlenle akşam arasını uzun tutmayı istiyorum ama yapamıyorum
Bende şaşırdım peynir zeytin görünceamanın ne gördüm peynir ve zeytin mişaşırttın beni
öğlen menün yine süper,brüksel lahanayı pek çok severimafiyet olsun,yanlız aşureyi bulmuşsun, yine nasibinde varmış demek, 2 çatalla durabilmişsin, çok iyi
akşam menünde süper canım afiyet olsun,yanlız dikkatimi çekti seninde bemimde menülerim karın doyurma menüsü hiç zayıflama menüsü değil elegüne yiyoz yanii
Bende sadece buğday nohut fındık fıstık ceviz koyup yaptım kendime özelİnşallah canım kötü yemek yapan biriyle anlaşmaz Müdür mideleri kıymetli lezzetli yemekler yiyeceğim gibi
Aşure Allah kabul etsin ama güzel değildi attım desemben aşurenin içinde üzüm kayısı incir falan yemem sırf minicik kase onlarla doluydu nohutunu fasulyesini aldım attım Öyle mi kız sanki akşama yemekte ne var konusundaki menüler gibi oluyor Ben zayıflarken de böyle sağlıklı yiyordum çeşiti bol tutuyordum ama şimdi ondan mı veremiyorum belki akşam sadece tavuğu salatayı yerim bak vicdan yaptım aşure yiyip kalksam mı
Yaptım tabii düdüklüde 2 satte çok da güzel olduyani böyle konuşsak daha iyi aslında,hem kendimizin hemde burdakilerin iştahını açıyoruz bak miraycan bile aşure yapmış bizim yüzümüzden
ayy hayali bile ne güzel minimum koskoca 5 kiloAynen canim bugun ayin baslangici kabulll ediyoruzzz
Hadi bakalim insa 5 kilo vercez bi ayin sonunda
Kiz dun soslu misir yicektim aklima geldin
Dedim dur yarin tartilcan bide aylik yarisim var
gördüm canım geliyorum geliyorum
Kahvemi yaptım kizimi sallarken içiyorum şuangünlük kahve sart metabolizma hizi ve antioksidan
ayy hayali bile ne güzel minimum koskoca 5 kilo
vav bu iste saglamsin tabi tuzlu ödem yapar dedin ay sonu en fazla kilo veren kazanır
gördüm canım geliyorum geliyorum
Kizimi uyuttum ben yemek yapmaya kaciyorumKahvemi yaptım kizimi sallarken içiyorum şuangünlük kahve sart metabolizma hizi ve antioksidan
Proteinden eksik beslenirsem cabuk ve anormal acikiyorum genelde. Protein sart uzun sure tok turuyorevet bu şekilde denemekte fayda var,genelde öğlenleri zayıf yemek yediğimde oluyor sıkı şeyler yersem daha dayanıklı oluyorum
aynen dayanamıyorum, eve gidince yemek hazır olsa belki bir ihtimal denerim ama bide yemeğide ben hazırlayınca mecbur yiyiyorumIyide guzelim ogleyi 12de yiyosun ara ogunu yapmazsan 19da (diyelim ) yedin aksami arada7 saat var bu cok fazla geldi bana kesinlikle ara ogun yapardim ben - ki sende yapiyomusun dayanamayip...
Bende sadece buğday nohut fındık fıstık ceviz koyup yaptım kendime özel
Aklimdaydin biraz sonra profiline bakacaktimAfiyet olsun canım. Benim de güncel kilom 74.3
yatmadan önce hapımı içerken 1 bardak suyu zorunlu içiyorum sonra gece wc ye çıkıp uykumu bölüyorum
Anaaaa 400 gram sonra 73 yaaAfiyet olsun canım. Benim de güncel kilom 74.3
Insallah tatlimmas allah bozmasin daim olsun mubabbetimiz.kilolarda inise gecsiiin insaaallahh
Bir yandan güzel bir yandan yorucuEn iyisi ise gitmek
Ceviz at canım bir kaç tane ağzına oldu bitti iştedoydum canım,akşama yemeğim hazır değil ama yinede bugün ara öğün yapmayı pek düşünmüyorum gerçi istesemde ne yoğurdum var ne mevyam bitek ceviz var yanımda
Bende sadece buğday nohut fındık fıstık ceviz koyup yaptım kendime özel
Ceviz at canım bir kaç tane ağzına oldu bitti işteBu akşam bizde kayınvalidelere gidiyoruz yemek derdinden kurtuldum yarın da annemlere gitcez
Ohh yarasın canım en güzeli az özBen tatlı türü şeyleri aşure de sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?