♥haftalık kilo verme yarışması♥

Iyide guzelim ogleyi 12de yiyosun ara ogunu yapmazsan 19da (diyelim ) yedin aksami arada7 saat var bu cok fazla geldi bana kesinlikle ara ogun yapardim ben - ki sende yapiyomusun dayanamayip...

Bende şaşırdım peynir zeytin görünce

Bende sadece buğday nohut fındık fıstık ceviz koyup yaptım kendime özel

Aynen canim bugun ayin baslangici kabulll ediyoruzzz

Hadi bakalim insa 5 kilo vercez bi ayin sonunda
ayy hayali bile ne güzel minimum koskoca 5 kilo

Kiz dun soslu misir yicektim aklima geldin
Dedim dur yarin tartilcan bide aylik yarisim var
vav bu iste saglamsin tabi tuzlu ödem yapar dedin ay sonu en fazla kilo veren kazanır

sbeden etiketlememisim gordun ama bulabilirmisin sonra 76.8
Hadi bakalim seni 70 lerde gorcem
gördüm canım geliyorum geliyorum

Iyide guzelim ogleyi 12de yiyosun ara ogunu yapmazsan 19da (diyelim ) yedin aksami arada7 saat var bu cok fazla geldi bana kesinlikle ara ogun yapardim ben - ki sende yapiyomusun dayanamayip...
aynen dayanamıyorum, eve gidince yemek hazır olsa belki bir ihtimal denerim ama bide yemeğide ben hazırlayınca mecbur yiyiyorum

doydum canım,akşama yemeğim hazır değil ama yinede bugün ara öğün yapmayı pek düşünmüyorum gerçi istesemde ne yoğurdum var ne mevyam bitek ceviz var yanımda
Ceviz at canım bir kaç tane ağzına oldu bitti işte Bu akşam bizde kayınvalidelere gidiyoruz yemek derdinden kurtuldum yarın da annemlere gitcez
Bende sadece buğday nohut fındık fıstık ceviz koyup yaptım kendime özel

Ohh yarasın canım en güzeli az öz Ben tatlı türü şeyleri aşure de sevmiyorum

ohh hadi yine iyisin diycem k.valdede aç kalmazsın inşallah
benimde misafirim gelebilirdi yarın ama gelemiyorlar cumartesiye kaldı ama şimdi dahada beter 3-4 aile birden gelicek ve sanırım balık yapıcam ufff yandım ben bide cumartesi çalışıyorum,hafta içi işlerimi halledeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…