- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ohh hadi yine iyisin diycem k.valdede aç kalmazsın inşallah
benimde misafirim gelebilirdi yarın ama gelemiyorlar cumartesiye kaldı ama şimdi dahada beter 3-4 aile birden gelicekve sanırım balık yapıcam ufff yandım ben bide cumartesi çalışıyorum,hafta içi işlerimi halledeyim bari
buğdağ (keşkek) ısladım bide azcık nohut,bu ikisinden yoğurtlu çorba yapıcam bide taneli taze fasulye vardı onu yapıcam,evdekiler isterse onlara makarna yaparım bideAksama ne yemek dusunuyosunuz kizlar?
Ben brokoli corbasi ve firinda but dusunuyorum
saat 18den once yapabilirsem yerim yetistiremezsem yemicem ama corbadan 1 kase icerim 18.bucukda olsa
Kalabaliksiniz evde heraldebuğdağ (keşkek) ısladım bide azcık nohut,bu ikisinden yoğurtlu çorba yapıcam bide taneli taze fasulye vardı onu yapıcam,evdekiler isterse onlara makarna yaparım bide
he heKalabaliksiniz evde heralde
Anaaaa 400 gram sonra 73 yaabu ne hiz simdi dank etti ciiuvvvv diye gectin gittin .
Ben bugün sadece bir küçük fincan icebildim. Kalktim da çay olana kadar bir duble Hindistan cevizli yapayım.Kahvemi yaptım kizimi sallarken içiyorum şuangünlük kahve sart metabolizma hizi ve antioksidan
Proteinden eksik beslenirsem cabuk ve anormal acikiyorum genelde. Protein sart uzun sure tok turuyor
ohh hadi yine iyisin diycem k.valdede aç kalmazsın inşallah
benimde misafirim gelebilirdi yarın ama gelemiyorlar cumartesiye kaldı ama şimdi dahada beter 3-4 aile birden gelicekve sanırım balık yapıcam ufff yandım ben bide cumartesi çalışıyorum,hafta içi işlerimi halledeyim bari
he heyok kız 3 kişiyiz
eşimle oğlum makarna pilav yerler istediklerinde yapıyorum,istemezlerse bi çorba bide sulu yemek yapıyorum ama geneldde istiyolar
yoo değil canım çok yedimregl donemi falanmi?
Hiiii tut yakala kaçmasınnn..kızlar benim diyet hızla uzaklaşıyoo
günaydın sayın gurmeGünaydın kizlar
Ben bugün sadece bir küçük fincan icebildim. Kalktim da çay olana kadar bir duble Hindistan cevizli yapayım.
Aynen öyle. Protein eksik, bir de şeker ya da un içeren bir şey yedin mi 2_3 saate acıkıyor insan.
Sabah paca çorbası ictim. Öğleden sonra 15.30 çok acıktım, bir paket karışık çiğ kuruyemiş aldım. Onu yedim. Akşama kadar idare etti beni.
Balık hele de fırında oldu mu en kolayı aslında misafir icin.. Kalabalikta nasıl olur onu bilmem...
Onlara da her istediklerinde yapmasan. Yavaş yavaş seyrelt bence sıklığını
Bu hafta 700 gram verdin. Haftaya da en azindan 500 700 versen güzel iste boyle boyle yol alicazkızlar benim diyet hızla uzaklaşıyoo
Ben hatırlıyorumEvet canım hedefim şimdilik 68 olmak CoÇok az kaldı. 68 olayım da sonrasına bakarım.
hayatimda 6 li kilolari hic hatirlamiyorum
Bu hafta 700 gram verdin. Haftaya da en azindan 500 700 versen güzel iste boyle boyle yol alicaz
Hiiii tut yakala kaçmasınnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?