♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet bir gün de eşimin yiğenin doğum günü var sanırım Cuma'da orada olacağız ya da hafta sonu bu hafta şanslıyım o yüzdenBiz çalışanların işi zor canım ya hafta içi temizlik yap hafta sonu misafir ağırla en azından balık varmış daha basit olur

Aksama ne yemek dusunuyosunuz kizlar?
Ben brokoli corbasi ve firinda but dusunuyorum
saat 18den once yapabilirsem yerim yetistiremezsem yemicem ama corbadan 1 kase icerim 18.bucukda olsa

Aksama ne yemek dusunuyosunuz kizlar?
Ben brokoli corbasi ve firinda but dusunuyorum
saat 18den once yapabilirsem yerim yetistiremezsem yemicem ama corbadan 1 kase icerim 18.bucukda olsa
buğdağ (keşkek) ısladım bide azcık nohut,bu ikisinden yoğurtlu çorba yapıcam bide taneli taze fasulye vardı onu yapıcam,evdekiler isterse onlara makarna yaparım bide

Kahvemi yaptım kizimi sallarken içiyorum şuan günlük kahve sart metabolizma hizi ve antioksidan
Ben bugün sadece bir küçük fincan icebildim. Kalktim da çay olana kadar bir duble Hindistan cevizli yapayım.

Proteinden eksik beslenirsem cabuk ve anormal acikiyorum genelde. Protein sart uzun sure tok turuyor

Aynen öyle. Protein eksik, bir de şeker ya da un içeren bir şey yedin mi 2_3 saate acıkıyor insan.
Sabah paca çorbası ictim. Öğleden sonra 15.30 çok acıktım, bir paket karışık çiğ kuruyemiş aldım. Onu yedim. Akşama kadar idare etti beni.

Balık hele de fırında oldu mu en kolayı aslında misafir icin.. Kalabalikta nasıl olur onu bilmem...

he he yok kız 3 kişiyiz
eşimle oğlum makarna pilav yerler istediklerinde yapıyorum,istemezlerse bi çorba bide sulu yemek yapıyorum ama geneldde istiyolar

Onlara da her istediklerinde yapmasan. Yavaş yavaş seyrelt bence sıklığını

Sabah bir kase paça çorbası
15.30 75 gr çiğ kuruyemiş
Akşam bir kase paça çorbası bu sefer sarımsaklı ev sirkeli, 2 karnıyarık, ev turşusu.
Önce hindistancevizli kahvemi sonra da cayimi ictim mi bugün tamamdır kızlar..

dün yapmadım makarnayı,hergün hergün yenirmiş mi sağlıklı şeylerden yiyin dedim,doldurdum çorbayı
gelecek olanlar balığı fırında değil kızarmış seviyo bunu bile bile fırında yapamam,ayyy zaten düşündükçe afakanlar basıyo bir an önce gelsin gitsin misafirler

kızlar günaydın dünkü tam liste menüm

Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 dilim ekmek
* 4 zeytin
* peynir
* yumurta
* 3 ceviz

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45 )
* bulgur pilavı
* nohut

Akşam (saat 19:00)
* nohurlu buğday çorbası
* taze fasulye
* havuç-turp salatası

Son Öğün (saat 22:00)
* 15 kestane

Günaydın kızlar

.Dün 82.400
.Bugün 82.200

Hali yikama dun halimi getirmedi spor salonu yine yatti bende hali geldikten sonra tekrar carsiya gidicem bi üst ve hırka alayım yarin giderim artik salona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…