- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
geçen sene 9 ekimde başlamıştım spora,aralıkta kilo vermeye ancak başlamıştım bu sene bakıyorumda çok geç kalmışımGüzel menü ama sporsuz olmaz
Amiin şekeri az kuruyemişi çok oldu yaramıştır bağırsakları da güzel çalıştırıyorhımm afiyet olsun yarasın size ama kilo olarak değil vitamin olarak
ne bilim bi anıma denk geldi heralde bi üzüldüm bi tuhaf oldum,çünkü kendimden eminimSen de ne çabuk kırılıyosun
24 müüTeşekkür ederiim kızım da 24 kilo almıştım inşallah bu kez o kadar almam
Teşekkür ederim canım suyu hep çok içerim su sayesinde çok kilolar vermişimdir süt değil de yoğurt çok tüketirim ben
bide uyurkende salgılanırmış,o yüzden bebeklerin,çocukların uyuması çok önemli,ama şimdiki modeller uyumayan cinstenAma ben ne öğrendim biliyor musun büyüme hormonu bile acıkınca salgılanırmış doktorumuz acıkmadan çocuğa yemek verme demişti hem kolay yedirme açısından
Kolay gelsin allah kurtarsındün yapmadım makarnayı,hergün hergün yenirmiş mi sağlıklı şeylerden yiyin dedim,doldurdum çorbayı
gelecek olanlar balığı fırında değil kızarmış seviyo bunu bile bile fırında yapamam,ayyy zaten düşündükçe afakanlar basıyobir an önce gelsin gitsin misafirler
aa tamam unutmazsam hatırlatırım hergünSen ceviz deyince ceviz yemek geldi aklıma bana ara sıra hatırlat
Amiin şekeri az kuruyemişi çok oldu yaramıştır bağırsakları da güzel çalıştırıyor
İnşallah biliyorum da bir de uygulayabilsem24 müüalmazsın artık daha bilinçlisin
Benim kızım öğleye kadar uyuyor maalesef babasının sayesinde maşallah büyüyor dabide uyurkende salgılanırmış,o yüzden bebeklerin,çocukların uyuması çok önemli,ama şimdiki modeller uyumayan cinsten
sen burdan kopma biz seni frenlerizİnşallah biliyorum da bir de uygulayabilsem
ceviz fındık fıstık hepsi de kabukluydu bir de direk içine attım haşlayıp suyunu dökmedimoo süper olmuş o tam vitamin deposu
çocukların biri sağında biri solunda hep birlikte uyurlar büyürlerBenim kızım öğleye kadar uyuyor maalesef babasının sayesinde maşallah büyüyor da
evet yaa değilse pilavlar makarnalar ben yine alırım 24 üsen burdan kopma biz seni frenleriz
Tatlı değil de yumuşak şeyleri bu arada şekeri de az koydum nasılsa kendim yiycem diye
Kotsuz bir hayat düşünemiyorum ütü sıkıntım olduğunda en iyi dostlarım
kız ne pilavı makarnası sağlıklı şeyler yeevet yaa değilse pilavlar makarnalar ben yine alırım 24 ü
Zaten kızımın yanında olamıyorum izinler bahane olacak 6 ay tam gün 1 yıl yarım gün ikisini de büyütürüm inşallahçocukların biri sağında biri solunda hep birlikte uyurlar büyürler
kız sen nerdesin sabahtan beri mesaiye geç kaldın kestim mesainden onda göre,kartını bastın mı bakimBende kendime yapayım bari öyle öyle aşure yapmaya alışırım arada yaparım çok severim aşure hedefime ulaşayım da yaparım
Ben eşimin kotlarını da ütülüyorum çizgi oluyor çünkü katlanınca kırışıyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?