vayy süpermiş iyice heveslendirdin benibegum75 canm kilo aldım ama daha önce göbeğim sarkıyodu çok iğrenç görüntü vardı şimdi çok şükür o yok gergin çatlaksız göbeğim var ama zayıflayıksa çok daha güzel oluyor genç kız gibi yaaa
aynen arkadaşım ama o toparlamalar ahh diyetleri rejimleri be çok uğraştım ameliyattan önce çünkü Dr um bana nekadar zayıfların okadar iyi olur dedi oyüzden baya bir mücadele verdim şu ev taşıma işlerimiiz olsun bitsin allahın izniyle hemn sıkı bir şekilde aranıza katılıcam inşallah şimdi biraz yiyorum biraz duruyorum kafam rahat diil canm kendimi veremiyorum şuandavayy süpermiş iyice heveslendirdin beni
en azından toparlama gibi bir sıkıntın yok,zayıfladıkçada çok güzel şekle girer vücudun
Bende bayağı zayıflamıştım şimdi 2-3 kilo aldım veremiyorum diye çok üzülüyorum insan emek verip o kadar zorluğu çekince zoruna gidiyor haklısınızinsan nasıl üzülüyor inşallah veririm teşekkür ederim
birde bnm amly olduğumu bilen akrabalar fln ayyy kilo almışsın demiyorlarmı çıldırıyorumBende bayağı zayıflamıştım şimdi 2-3 kilo aldım veremiyorum diye çok üzülüyorum insan emek verip o kadar zorluğu çekince zoruna gidiyor haklısınız
İnsanlarda zaten çekememezlik var ondan canımbirde bnm amly olduğumu bilen akrabalar fln ayyy kilo almışsın demiyorlarmı çıldırıyorumo söyleyenler bnm 2 katım
Nerelerdesin sen
Tahmin edebiliyorum. Ya ben 164 105Ayyy sorma 1,53 boyumla 77 kilo olmuştum duba gibi
Bizim akrabalarin bi kismini da öyle güzel oluyor sadece ev sahibi icin yorucu. Çünkü bizimkilerde pek yardim eden olmuyo.evet canım gelenler akrabalardı biz zaten topluca geziyoruz mecbur birlikte çağırıyorum
Bana 1 kac gun once bi teyze gelin kac aylik dedi apartmandabende hem göbek hemde öteki g.. denbide basenden bu 3 ü bir aradadan sıkıldım
günaydın sayın gurme
dün yapmadım makarnayı,hergün hergün yenirmiş mi sağlıklı şeylerden yiyin dedim,doldurdum çorbayı
gelecek olanlar balığı fırında değil kızarmış seviyo bunu bile bile fırında yapamam,ayyy zaten düşündükçe afakanlar basıyobir an önce gelsin gitsin misafirler
kızlar günaydındünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1 dilim ekmek
* 4 zeytin
* peynir
* yumurta
* 3 ceviz
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* bulgur pilavı
* nohut
Akşam (saat 19:00)
* nohurlu buğday çorbası
* taze fasulye
* havuç-turp salatası
Son Öğün (saat 22:00)
* 15 kestane
Günaydın kızlar
.Dün 82.400
.Bugün 82.200
Hali yikama dun halimi getirmedispor salonu yine yatti bende hali geldikten sonra tekrar carsiya gidicem bi üst ve hırka alayım yarin giderim artik salona
Maalesef en kalorisiz kahvaltı 250-300 kalori 1 saat spor da 300 kalori
En az 3 ay giyersin denendi ama 1 hafta önce giydiğim pantolon 1 hafta sonu olmuyor
Sen ceviz deyince ceviz yemek geldi aklıma bana ara sıra hatırlat
evet yaa değilse pilavlar makarnalar ben yine alırım 24 ü
Kot da olsa utusuz aslaBende kendime yapayım bari öyle öyle aşure yapmaya alışırım arada yaparım çok severim aşure hedefime ulaşayım da yaparım
Ben eşimin kotlarını da ütülüyorum çizgi oluyor çünkü katlanınca kırışıyor falan
kız ne pilavı makarnası sağlıklı şeyler ye
ceviz,yoğurt,balık,bol yeşillik,kuru meyvalar ye,mevsim meyvası ye,kuru baklagil,ohoo daha ne olsun
Ben gunde bir kere büyük fincanla iciyorum canım. Paca corbasi filan icemiyorum keske icebilseydim. Kolajenlerde varmış
Biz akşama geleceğiz dedik o özellikle yemeğe çağırmadı ama sanırım 2-3 seferdir hep mıhlama yapıyor çorba veriyor bende hayatta çay koymam yani akşam gelen insana seviyoruz diye mi yapıyor acababir sebze yemeği bile yapılabilir öğlen aramıştım gelicez diye neyse öyle kabul ediyorum zaten
kızlar bugünkü menüm, akşamada dünden kalan nohutlu buğday çorbası,taze fasulye yerim
15,30 gibi belki 3-4 tane ceviz yerim,çünkü pazara çıkıcam,pazar yoruyo beni enerci lazım dimi ama
nehirnil111 ve taydin
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* mercimek çorbası
* karışık yeşillikli salata
Hadi iyisin... Piknik mangal ohh miss..aa bu arada bişey oldu hafta sonu misafirler gelemiyokardeşim kurtardı beni,çünkü kardeşim geliyo bende anneme gidicem,cumartesi hava müsade ederse piknik yapıcaz
ama bu seferde misafirler pazartesi gelebilir ama bu sefer daha az gelirler,4 aile gelcekti şimdi 3 aile gelcekolsun bence h.içi daha iyi h.sonumu yemeleri daha kötü oluyo,annemde dinlenirim en azından
Kesinlikle oyle canım kendi kendime yurutemiyorum. Evde insan paslaniyo
Anlasilmak ne güzel
Sen bayağı ciddiye aldın bu işi canım bu nasıl menü kız eriyip gideceksin bir tek çorba içmişsin
Benimde menümde bunlar var
Sabah: Yok
Ara; 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:20 - Yarım kase yoğurt çorbası(pirinçsiz) + 4 ad.orta boy ızgara köfte + 2 ad.elma dilim patates + 3 ymk kaşığı zeytinyağlı bamya + 1 kase roka havuç karışımı yağsız salata - 426 kalori
Akşama annemlerdeyiz yoğurt çorbası + Tavada baharatlı sebzeli et + salata ve sanırım irmik tatlısı yiyeceğim
taydin
Bu plana göre kısa sürede dilediğiniz kiloya düşebilirsiniz...
Sıkı rejimler sağlığınıza oldukça zararlı olabilir. Yorucu iş hayatından arınmak veya tatilde aldığınız kilolardan kurtulmak veya içkiyi fazla kaçırdığınız eğlence ortamlarından veya her ne olduysa sonrasında bu diyetle başarılı ve sağlıklı bir şekilde, iki haftada beş kilo verebilirsiniz. Bugün temkinli ve etkili bir şekilde, kendinizi açlıktan öldürmeden veya vücudunuza zarar vermeden, nasıl iki haftada 5 kilo verilebileceğini konuşacağız. Bu plan sizi kısa sürede inceltmek için diyeti, egzersizi ve bir miktarda da mantıklı düşünceyi bir araya getiriyor.
DİYET
Bu planın en önemli ilkesi, metabolizmanızı ve metabolizma hızınızı arttırmaktır. Bu süreç sizin kalori yakmanıza ve vücudunuzun değişim sürecine hazırlanmasına yardımcı olur. Metabolizmanızı hızlandırmak için, vücudunuzu “yüksek oktanlı” benzinle doldurmalısınız, yani yeşil yapraklı sebzeler, proteinler ve kompleks karbonhidratlar yemelisiniz ve metabolizmanızı yavaşlatacak “katkıları” kısıtlamalısınız. Ek olarak, vücudunuzun deposunu küçük fakat sık porsiyonlarla doldurmalısınız. İdeal olarak, her iki üç saatte bir küçük bir öğün yiyeceksiniz veya günde 6- 7 kere ara öğün alacaksınız.
Bu ilkelere ek olarak, kalorileri ve kiloyu azaltmak için dikkatli olmalısın. Eğer asitli içecekler içiyorsanız diyet yaparken bu içecekleri kullanmayın ya da bunun yerine su veya aromalı su için. Kızartma veya yemek için tereyağı kullanmayın, natürel zeytinyağı kullanın (kalbiniz için de daha iyi!). Bir kilo dondurma yemek yerine, bir parça bitter çikolata yiyin. Ben hastalarıma ayrıca öğünlerini smoothie (meyveli buzlu içecek) ile değiştirmelerini öneriyorum…bulduğunuz tüm taze veya donmuş meyveleri ekleyebilirsiniz, yanında da Hindistan cevizi veya badem sütü gibi süt veya süt ürünlerini ekleyebilirsiniz.
EGZERSİZ
Metabolizma hızınızı arttırmanın diğer bir yolu da sağlam bir egzersiz planıdır. Kardiyo egzersizleri, özellikle aerobik ve anaerobik egzersizler, vücuda kalori yaktıran metabolik hızı yükseltir. İki haftada ne yapılabilir? Koşmalı, bisiklet sürmeli, yüzmeli veya haftada en az altı kere 30 dakika aerobik egzersiz yapmalısınız ve bu sırada güç kazandıracak, pliometrik veya ağırlık kazandırıcı egzersizleri haftada en az üç kere yapmalısınız. Bu egzersizler, kaslarınızı geliştirmenize ve vücudunuzun yağ yakma kapasitesini artırmanıza yardımcı olur. Ne kadar çok terlerseniz vücudunuz o kadar kilo kaybeder, özellikle de su içerisindeyken.
Su kaybından bahsetmişken, egzersizin bir diğer noktasına da değinelim. Hem kuru hem de yaş ısınma vücudun fazla toksinlerini atmada tercih ettiğim bir yöntemdir ve kendimi bu şekilde tazeliyorum. Vücudumuz suyu depolar ve eğer çok fazla tuzlu gıda tüketirsek, daha çok tutmaya çalışır. Terlediğiniz zaman vücudunuz bu fazla suyu dışarı atar. Boksörleri, MMA1 dövüşçülerini ve güreşçileri düşünün. Fazla kilolarını atabilmek için saunaları (hem ıslak hem kuru) kullanırlar. Bu kadar fazla dehidratasyon2 sağlığınız için tehlikeli ve zararlı olabilir. Buna rağmen her hafta bir kere 30 dakika kuru ya da ıslak sauna fazla suyu atarak şişliğinizi azaltmaya yardımcı olabilir.
Bu planın başarısı basit bir faktöre bağlıdır: Kararlılığınız ve bağlılığınız. İster doğru şeyleri yemek olsun, daha sık küçük öğünler olsun isterse doğru egzersizler olsun, verdiğiniz kararlar doğru olmak zorunda. Karar verdiğiniz bu ilkelere bağlılığınız, kilo verebilmenizin tek yolu. Unutmayın, iki hafta bitince durmak zorunda değilsiniz. Doğru kararlar vermeye devam edin, sağlıklı yiyin ve yaşayın, vücudunuzu geliştirmeye devam edin ve sonuç olarak kendinizi daha iyi hissedin!
diğer yemek köfteydi içleri çiğ çiğ di yiyemedim
mecbur çorba salata oldu,allahtan diğer yemek pilav falan değilmiş
ciddiye almak değilde fazla kalori almıyım diye dün akşamki kestanlerin cezasını verdim kendime ama birazdan 1 dilim ekşi mayalı tam buğday köy ekmeğimi (arkadaş burda köyden almış) ve 3 cevizimi yiycem
Bakalım güzel geçer inşallah
Kesip kurtulsak mı ki
Hafta birincileri
Grup 80 yok
Grup 70 T tatlitambak -1600
Grup 60sandriyon -1000
Grup 50 @tdsozlem -900
Carsiya gittim geldim 2 buçuk saat sürdü. Salon icin uygun ucuzundan 3 üst daha aldim..bi tane de güzel bi esofman aldim .
Yarin başlıyorum inşallaheve gelip tartildigimda sabah ki kilomla ayniydim. Kahvaltidan sonra aksam bir kase bakliyatli corba ictim o kadar .
Simdi sira cayda. Yarin sabah 82 ye veda edip 81 eaçıyorum
umarim gider suan tık yok aslında . Kahvaltidan sonra aksama kadar yemedigimden oldu. Bende kahvaltıda serbest davranıyorum yani kisitlamiyorum kendimi sabah bi costuruyorum metabolizmayi sonra ki yediklerime dikkat ediyorum..Bak gitmeye başlıyor teker teker gr.lar. Salona bir başla gerisi gelecek inşallah.
Canım 250-300 nedir ki ben vir kahvaltı ediyorum 700-800 kalori oluyor bazen. Hiç de kafana takmiyorum. Yemedikce, az kalori aldikca vucut depolamaya geçiyor, bazal metabolizma yavasliyor. Zamanla günlük 2000 kalori yakabilecekken 800 bile yapamaz hale geliyor. Sabah kahvaltısında nefes alamayan kadar yiyinönemli olan kalorinin nerden geldiği.. misal zeytinyağından gelen kalori mısır gevreginden gelenle kıyaslanamaz..
Ne güzel senin adina sevindim canım daim olsun bu güzel iliskilerinValla tum gün çocuk ve dort duvar kolay değil konu komşu arkadaş olmayınca. Ama kendine meşgale bulmalisin psikolojini çökertmemek için.
Sukur ben çok sansliyim o konuda, kaç gündür yogunum. Komsularim aradı arka arkaya bugün nerdesin görmedik iyi misin diye. Eşim yoldayken gelene kadar iceriz diyip kahveye cagirdim hemen biriniçalışmama rağmen komsularimsiz olamiyorum. Allah sana da benimkiler gibi komşu, arkadaş versin cicim
Ne güzel senin adina sevindim canım daim olsun bu güzel iliskilerin
Aslinda ben fazla kalabalığa gelemeyen biriyim. Olsun ama ölçülü .sık görüşmeler ve kalabalık beni beynen cok yoruyor. Çünkü karşımdaki insani öyle dikkatle dinliyor ona öyle önem vererek iletisim kuruyorum ki bu beni yoruyor fazla uzun sürünce başım ağrıyor. Bana lazim olan faaliyet disarida aktivite vs..
Disarda kalabaligi severim ama beraber gezintiler alışveriş bi ortamda oturmak vs.
Benim apartmanda kahve icilmek sadece bir kisi var diğerleri farklı :) baska apartmana tasinirsak artik
Carsiya gittim geldim 2 buçuk saat sürdü. Salon icin uygun ucuzundan 3 üst daha aldim..bi tane de güzel bi esofman aldim .
Yarin başlıyorum inşallaheve gelip tartildigimda sabah ki kilomla ayniydim. Kahvaltidan sonra aksam bir kase bakliyatli corba ictim o kadar .
Simdi sira cayda. Yarin sabah 82 ye veda edip 81 eaçıyorum
bizim akrabalar o konuda fazlasıyla yardımcıdır ama her ne olursa olsun ev sahibi her zaman daha çok yoruluyo bu bi gerçekBizim akrabalarin bi kismini da öyle güzel oluyor sadece ev sahibi icin yorucu. Çünkü bizimkilerde pek yardim eden olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?