♥haftalık kilo verme yarışması♥

vayy süpermiş iyice heveslendirdin beni
en azından toparlama gibi bir sıkıntın yok,zayıfladıkçada çok güzel şekle girer vücudun

vayy süpermiş iyice heveslendirdin beni
en azından toparlama gibi bir sıkıntın yok,zayıfladıkçada çok güzel şekle girer vücudun
aynen arkadaşım ama o toparlamalar ahh diyetleri rejimleri be çok uğraştım ameliyattan önce çünkü Dr um bana nekadar zayıfların okadar iyi olur dedi oyüzden baya bir mücadele verdim şu ev taşıma işlerimiiz olsun bitsin allahın izniyle hemn sıkı bir şekilde aranıza katılıcam inşallah şimdi biraz yiyorum biraz duruyorum kafam rahat diil canm kendimi veremiyorum şuanda

Bende bayağı zayıflamıştım şimdi 2-3 kilo aldım veremiyorum diye çok üzülüyorum insan emek verip o kadar zorluğu çekince zoruna gidiyor haklısınız
birde bnm amly olduğumu bilen akrabalar fln ayyy kilo almışsın demiyorlarmı çıldırıyorum o söyleyenler bnm 2 katım

Carsiya gittim geldim 2 buçuk saat sürdü. Salon icin uygun ucuzundan 3 üst daha aldim..bi tane de güzel bi esofman aldim .

Yarin başlıyorum inşallah eve gelip tartildigimda sabah ki kilomla ayniydim. Kahvaltidan sonra aksam bir kase bakliyatli corba ictim o kadar .
Simdi sira cayda. Yarin sabah 82 ye veda edip 81 e açıyorum

günaydın sayın gurme

Gurme ha Hoşuma gitti bu

çok sevindim, tabii ya anne olarak eş olarak onların sağlığını da dusunmelisin. Yemesinler ha bugün ha yarın eninde sonunda zarar.. hem evde herkes aynı şeyi yeyince diyet psikolojisi de ortadan kalkıyor.

Bal ekmek, nohut bulgur, nohut buğday artiii kestaneeee... Bol karbonhidratlı nişastalı bir gün olmuş. Üzgünüm bizımla diılsıın

Günaydın kızlar

.Dün 82.400
.Bugün 82.200

Hali yikama dun halimi getirmedi spor salonu yine yatti bende hali geldikten sonra tekrar carsiya gidicem bi üst ve hırka alayım yarin giderim artik salona

Bak gitmeye başlıyor teker teker gr.lar. Salona bir başla gerisi gelecek inşallah.

Maalesef en kalorisiz kahvaltı 250-300 kalori 1 saat spor da 300 kalori

Canım 250-300 nedir ki ben vir kahvaltı ediyorum 700-800 kalori oluyor bazen. Hiç de kafana takmiyorum. Yemedikce, az kalori aldikca vucut depolamaya geçiyor, bazal metabolizma yavasliyor. Zamanla günlük 2000 kalori yakabilecekken 800 bile yapamaz hale geliyor. Sabah kahvaltısında nefes alamayan kadar yiyin önemli olan kalorinin nerden geldiği.. misal zeytinyağından gelen kalori mısır gevreginden gelenle kıyaslanamaz..

En az 3 ay giyersin denendi ama 1 hafta önce giydiğim pantolon 1 hafta sonu olmuyor

Canimm Rabbim sağlıkla kavustursun bebeğine. Ben öyle bir durumdayım ki, bebis gelsin de tüm dolabimi atıp yenisini alayim.

Sen ceviz deyince ceviz yemek geldi aklıma bana ara sıra hatırlat

Kahvaltina 6-7 ceviz ekle. Hem ekmeğe gerek kalmaz, hem her gün yemiş olursun

evet yaa değilse pilavlar makarnalar ben yine alırım 24 ü

Sakin ha. 24 alsan sadece iyi. Gebelik şekeri bebeğini olumsuz etkiler. Canın isterse tadına bak sadece onların..

Kot da olsa utusuz asla

kız ne pilavı makarnası sağlıklı şeyler ye
ceviz,yoğurt,balık,bol yeşillik,kuru meyvalar ye,mevsim meyvası ye,kuru baklagil,ohoo daha ne olsun

Ne nimetler var bence de...

Ben gunde bir kere büyük fincanla iciyorum canım. Paca corbasi filan icemiyorum keske icebilseydim. Kolajenlerde varmış

Pacayi ben de 1 yıldır yapıyorum. Son yaptığım tarif sebze çorbası gibi oldu. Herkes icebilir bence bu şekilde. Yarın tarifini ekleyeyim.

Bak benim kv nin hakkını yemeyeyim. Haber veriyoruz diye kizar bana. Haber ver sen balık ya da et aldirir benim yiyecegimden. Kendi balık yemez ustelik.

Bugün iyisini

Hadi iyisin... Piknik mangal ohh miss..

Kesinlikle oyle canım kendi kendime yurutemiyorum. Evde insan paslaniyo

Anlasilmak ne güzel

Valla tum gün çocuk ve dort duvar kolay değil konu komşu arkadaş olmayınca. Ama kendine meşgale bulmalisin psikolojini çökertmemek için.

Sukur ben çok sansliyim o konuda, kaç gündür yogunum. Komsularim aradı arka arkaya bugün nerdesin görmedik iyi misin diye. Eşim yoldayken gelene kadar iceriz diyip kahveye cagirdim hemen birini çalışmama rağmen komsularimsiz olamiyorum. Allah sana da benimkiler gibi komşu, arkadaş versin cicim

Ssstttt begumu kıskanma bakiimm.
Öğlen menü iyiymis patates olmasa da olurmuş.
Akşam da iyi de irmik tatlısı nedir arkadas

Az ve sık yemeye karşıyım. Bütün gün yemek dusunup, bütün gün insulin salgılamak depolamaya programlı dna mızı aynen devam ettirir. Uzun vadede metabolizma depolama yönünde hızlanır diye yorumlayabilirim bunu.

Hih yine bulmuş ekmeği.. madem ejsi mayalı ekmek buldun bari sabaha saklayaydin. 3 yerine 10 ceviz ye ama ekmek

Bakalım güzel geçer inşallah

Kesip kurtulsak mı ki

Fazla G lerinizi keseceginize bogazinizi kesin

Hafta birincileri
Grup 80 yok
Grup 70 T tatlitambak -1600
Grup 60 sandriyon -1000
Grup 50 @tdsozlem -900

Tebrikler kizlar
Haftaya 80 grubunun birinciliğine, 70 in de üyeliğine talibim

Ben de eve geldiğimde 80.5 gordum tartiyi, bakalım sabah ne olacak. Dün 81.3 du yanlış hatırlamıyorsam.

umarim gider suan tık yok aslında . Kahvaltidan sonra aksama kadar yemedigimden oldu. Bende kahvaltıda serbest davranıyorum yani kisitlamiyorum kendimi sabah bi costuruyorum metabolizmayi sonra ki yediklerime dikkat ediyorum..

Ne güzel senin adina sevindim canım daim olsun bu güzel iliskilerin
Aslinda ben fazla kalabalığa gelemeyen biriyim. Olsun ama ölçülü .sık görüşmeler ve kalabalık beni beynen cok yoruyor. Çünkü karşımdaki insani öyle dikkatle dinliyor ona öyle önem vererek iletisim kuruyorum ki bu beni yoruyor fazla uzun sürünce başım ağrıyor. Bana lazim olan faaliyet disarida aktivite vs..
Disarda kalabaligi severim ama beraber gezintiler alışveriş bi ortamda oturmak vs.
Benim apartmanda kahve icilmek sadece bir kisi var diğerleri farklı :) baska apartmana tasinirsak artik

Bizim de 15 kişilik bir gün ekibimiz var,15 te bir gorusuyoruz. Ama orada bir curcuna oluyor ne sohbet ettin anlamıyor insan, maksat gorusmek oluyor. Surekli kahve ictigim 2 kişi var.

İlk evlendigimizde eşim aktif siyasetin içindeydi. Akşamları geç gelir, haftasonlari dahi kahvaltı toplantı programları olurdu. Hele seçim zamanları o geldiğinde ben uyurdum, sabah ben çıkardım o uyurken. Bazı günler geldiginde napiyon dese napiyim bu duvar bu duvar bi de ben oturuyoz derdim. Komsularim yine vardı ama akşam vakti hepsinin eşi çoluğu çocuğu. Bi çocuksuz benim apartmanda. 3 sene surdu bu böyle. Arada kendime gezme tozma kuzenlerle arkadaşlarla buluşma uydursam da genelde bi basıma kaliyordum. Benim şansım çalışıyor olmaktı. En azından haftaici gündüz vakit geçiyordu.

hayırlı olsun,hem yeni giysilerin hemde spor salonun,senden çok güzel sonuçlar bekliyoruz canım
spor salonu kaçtan kaça kadar?
yemene içmenede dikkat et,her türlü fazla k.hidrattan uzak kal,yersende diğer öğünde dengelemeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…