♥haftalık kilo verme yarışması♥

he he verdim pazartesi 61,4,bugün 61,5

Var canim. Hassas yikamaya atmistim 30 derece 39 dk .birbirine degmis demek ki hepsini ters cevirmistim. Sivi deterjan daha mi iyi.
Sabah 10 aksam 10 arası. Istedigin zaman gidiliyor. Saat 1 buçuk gibi orada olmayi istiyorum bugun ki ders plates step ve aerobik saat 12 bucukta bitiyor bu dersler. Kalabalığa denk gelmiyim cocukla once alisalim ortama dedim sebest calisma zamaninda gitmis olcam.
Ayyy inşallah canim. Motivem artti faaliyet sart.oturdugun yerden 4 duvar arasi zor

Hergunmu tartiliyosun?
Tartin elektronik galiba
gunde 200 gr hatta dunden bugune 500gr vermisin super bisey
Evet canim hemde 5 senedir evet dijtllerden. Benim kilom cok olduğu icin yukari aşağı oynamalar büyük oluyor. Yani mesela zayif bi insana gore daha cok ödem tutabiliyrm hatta kaybedebiliyrm.o yuzden super gorunse de pek super degil
Ödemde gitmistir birazi yagdir

Burda birkaç arkadaşımız da bebek istiyordu problem yaşamalarına rağmen tedavi oldular ve çok şükür artık hamileler inşallah Allahım sana da en kısa zamanda nasip eder
Fazla G leri kesme sözünü çok tuttum
Şaka maka ip atlayarak 3 ayda sarkan göbeğimde kaslar oluşmuştu

istediğin zaman gitmen çok güzel olmuş,her zaman insan aynı saatte müsait olamıyo,hadi bakalım senin adına çok sevindim,bir anda süper radikal bir karar aldın
sıvı detarjan daha mı iyi bilmiyorumda yazlık iyi tişörtlerimi onla yıkıyorum hem güzel koku kalıyo hemde kalıntı kalmaz yıpratmaz diye içime daha çok siniyo

Allah Allah begüş tuz oranı yüksek bir şey de yememişsin şişirmiş diyeceğim ama Bende spor yapacağım ufaktan çünkü anladım ki dikkat etsem de sporsuz yerimde sayıyorum
sanırım spor şişlik yaptı,zaten 61,4 le 61,8 arası gidip geliyorum
yap güzelim yap sporsuz gerçekten olmuyor

Günaydın
Demek sabitsin cok güzel ben 500 gram vermisken senin sabit kalman harika
Insallah dedigin gibi güzel olur hersey

5 kiko vercektim kaldi 4.300 gram

:)
Uzun zamandir aklimdaydi hatta 2013 ten beri ama o ara hamile kalmayi planladim yatti sonra cocukla olmadi. Toz deterjani islattin zaman aktiflesip isiniyo farkettiysen. Camasirlari da yaka yaka temizliyo birazda buda rekleri etkiliyo .bende siyahlar icin pervol var sivi. Ama bunda da kötü koku kaliyo .bi daha bundan almicam..

mutluluktan ağlıcam
spor salonuna gıdıyım dıyorum eşim laf yapıyo daha önce 564842145 kez başlayıp bıraktıgım için
Esine karsi guvensiz bi durum olusmus.bi kez daha baslarsan tam istikrarli olmalisin kesinlikle

Günaydın
Demek sabitsin cok güzel ben 500 gram vermisken senin sabit kalman harika
Insallah dedigin gibi güzel olur hersey

5 kiko vercektim kaldi 4.300 gram
Ewet cook harika gorursun sen bekleee . Donusum super olcaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…