- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Teşekkür ederim canım benim vereceğim inşallahVerirsin sen hemen sana guvenimiz taaam
dARISI BANA INSALLAH
Evet kotta olsa ütü yapacağım
Benim annemde eşime karşı öyledir ne severse onu yapmaya çalışır ayrıca özenir yemekleri lezzetlidir her daim ama yine de artı bir çaba içine girer yaKayınvalide de o yönden şansım yok ama önemli değil evimde yapıp yiyorum zaten
Patates canım çekti niyeyse yoksa güzelde değildi yaniAnnem yapmış kıramadım 3 ymk kaşığı irmik 1 ymk kaşığı dondurmayla yiyiverdim
Doğru diyorsun ama kestim kestim söz
Afiyet olsun canım dün kesinlikle gram verdin bence
2 YAŞINDA deseydinBana 1 kac gun once bi teyze gelin kac aylik dedi apartmanda
Var canim. Hassas yikamaya atmistim 30 derece 39 dk .birbirine degmis demek ki hepsini ters cevirmistim. Sivi deterjan daha mi iyi.bu masrafı düşünmen bile zayıflamanda en büyük yardımcı
makinanda 15 dk lık program varsa ben kendi tşörtlerimi orda sıvı deterjanla yıkıyorum bide ters çeviriyorum daha az zarar görüyor
kaçta gidiyosun bugün?
bak kıyafetleri alman salona yazılman bile seni eksilere düşürmeye yetti bide spor yapsan demek dahada hızla inecek kilolar
Evet canim hemde 5 senedirHergunmu tartiliyosun?
Tartin elektronik galiba
gunde 200 gr hatta dunden bugune 500gr vermisin super bisey
Allah Allah begüş tuz oranı yüksek bir şey de yememişsin şişirmiş diyeceğim amahe he verdim pazartesi 61,4,bugün 61,5
Burda birkaç arkadaşımız da bebek istiyordu problem yaşamalarına rağmen tedavi oldular ve çok şükür artık hamileler inşallah Allahım sana da en kısa zamanda nasip ederCanimm Rabbim sağlıkla kavustursun bebeğine. Ben öyle bir durumdayım ki, bebis gelsin de tüm dolabimi atıp yenisini alayim.
Kahvaltina 6-7 ceviz ekle. Hem ekmeğe gerek kalmaz, hem her gün yemiş olursun
Sakin ha. 24 alsan sadece iyi. Gebelik şekeri bebeğini olumsuz etkiler. Canın isterse tadına bak sadece onların..
Fazla G lerinizi keseceginize bogazinizi kesin
Var canim. Hassas yikamaya atmistim 30 derece 39 dk .birbirine degmis demek ki hepsini ters cevirmistim. Sivi deterjan daha mi iyi.
Sabah 10 aksam 10 arası. Istedigin zaman gidiliyor. Saat 1 buçuk gibi orada olmayi istiyorum bugun ki ders plates step ve aerobik saat 12 bucukta bitiyor bu dersler. Kalabalığa denk gelmiyim cocukla once alisalim ortama dedim sebest calisma zamaninda gitmis olcam.
Ayyy inşallah canim. Motivem artti faaliyet sart.oturdugun yerden 4 duvar arasi zor
sanırım spor şişlik yaptı,zaten 61,4 le 61,8 arası gidip geliyorumAllah Allah begüş tuz oranı yüksek bir şey de yememişsin şişirmiş diyeceğim amaBende spor yapacağım ufaktan çünkü anladım ki dikkat etsem de sporsuz yerimde sayıyorum
GünaydınGunaaaaaayydiiinnn herkeseeeee musmutlu gunnlerrr herkese
sbeden bugun 76.8 le uyandim sabit pazartesiyle olsun arti gormekten iyidir
Verirsin sen hemen sana guvenimiz taaam
Tebriklerrr arkadaslaaar
Hadi bakalim gozumuz sendee insa bugun gidip gelcen anlatcaaan cook guzel gecsin insa bebisin seni hic bunaltmaz insa
Hic sallama bosvrr sen
Tebrik ederim arkadadim
Iyi olcak iyi sen basaricaksin kirilma noktasindasin
Hey gidi hey heyy hadi bakalim cok iyi gidiyosun baci
Insallah olacaksın tatlımMubareeeek bu nasil alinti masallah
Bende 60lara talibiiim hemde coook son 6.8 kg kaldi coook istiyorummm
dARISI BANA INSALLAH
64 ten de kurtuldun sayilir kiz
kurtuluyım artık 60lardan64 ten de kurtuldun sayilir kiz
Ooooo demek baslayip baslayip bıraktın kocan haklımutluluktan ağlıcam
spor salonuna gıdıyım dıyorum eşim laf yapıyo daha önce 564842145 kez başlayıp bıraktıgım için
:)istediğin zaman gitmen çok güzel olmuş,her zaman insan aynı saatte müsait olamıyo,hadi bakalım senin adına çok sevindim,bir anda süper radikal bir karar aldın
sıvı detarjan daha mı iyi bilmiyorumda yazlık iyi tişörtlerimi onla yıkıyorum hem güzel koku kalıyo hemde kalıntı kalmaz yıpratmaz diye içime daha çok siniyo
aynen öyle bende kendıme guvenemıyorum kı söz verıyım göndersınOoooo demek baslayip baslayip bıraktın kocan haklıne malum tekrar birakmayacagin
Esine karsi guvensiz bi durum olusmus.bi kez daha baslarsan tam istikrarli olmalisin kesinliklemutluluktan ağlıcam
spor salonuna gıdıyım dıyorum eşim laf yapıyo daha önce 564842145 kez başlayıp bıraktıgım için
Ewet cook harikaGünaydın
Demek sabitsin cok güzel ben 500 gram vermisken senin sabit kalman harika
Insallah dedigin gibi güzel olur hersey
5 kiko vercektim kaldi 4.300 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?