♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar günaydın,bugün hava güneşli ama içim kapalı,bi mutsuz keyifsiz uyandımhayrolsun

Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* mercimek çorbası
* karışık yeşillikli salata

Ara Öğün (saat 14:50)
* 2 ceviz
* yarım dilim ekmek

Akşam (saat 19:00)
* nohutlu buğday çorbası
* taze fasulye

Günaydın arada olur öyle hic takılma guzel bi gün gibi davran

Teşekkür ederim canım
Yikandilar makinada. Birinin iki yazisi zarar görmüş biraz. Yine de giyerim. Yani ucuz etin yahnisi yenmez derlerya o hesap. Normalde yuzune bakmyacagm seylerde iste ne yapayim. Bu ay okul harci ayakkabi ve dunkuler 450 tl yapti bu ay masrafim. Eger zayiflamazsam yazik olacak. Esimde bi umut iste, odemeleri cok isler az olmasina ragmen beni memnun etmeyi tercih etti. Zayiflamazsam ayip ederim. Bu sefer eş.k olmucam insallah

bu masrafı düşünmen bile zayıflamanda en büyük yardımcı
makinanda 15 dk lık program varsa ben kendi tşörtlerimi orda sıvı deterjanla yıkıyorum bide ters çeviriyorum daha az zarar görüyor
kaçta gidiyosun bugün?
bak kıyafetleri alman salona yazılman bile seni eksilere düşürmeye yetti bide spor yapsan demek dahada hızla inecek kilolar

Gunaaaaaayydiiinnn herkeseeeee musmutlu gunnlerrr herkese
sbeden bugun 76.8 le uyandim sabit pazartesiyle olsun arti gormekten iyidir
Bende bayağı zayıflamıştım şimdi 2-3 kilo aldım veremiyorum diye çok üzülüyorum insan emek verip o kadar zorluğu çekince zoruna gidiyor haklısınız
Verirsin sen hemen sana guvenimiz taaam

Hafta birincileri
Grup 80 yok
Grup 70 @tatlitambak -1600
Grup 60 sandriyon -1000
Grup 50 @tdsozlem -900
Tebriklerrr arkadaslaaar
Hadi bakalim gozumuz sendee insa bugun gidip gelcen anlatcaaan cook guzel gecsin insa bebisin seni hic bunaltmaz insa

Bana 1 kac gun once bi teyze gelin kac aylik dedi apartmanda
Hic sallama bosvrr sen

Aaaa superr
Haftanin 1.cisi olmusum
Tebrik ederim arkadadim

Yo yo iyi niyetli biri. Son halimi bilmezsin gobek bi büyüdü dik ve gergin teyze söylediğinde durusu 7 bucuk aylıkti. Suan da baktim 6 aylık filan duruyor yakinda 5 aylık olur

Iyi olcak iyi sen basaricaksin kirilma noktasindasin

Pazartesi 82.400
salı 82.200
Bugün 81.700
Hey gidi hey heyy hadi bakalim cok iyi gidiyosun baci

Mubareeeek bu nasil alinti masallah
Bende 60lara talibiiim hemde coook son 6.8 kg kaldi coook istiyorummm

Tesekkur ederim :)))))
DEvami diger haftalara insallah

Evet kotta olsa ütü yapacağım

Benim annemde eşime karşı öyledir ne severse onu yapmaya çalışır ayrıca özenir yemekleri lezzetlidir her daim ama yine de artı bir çaba içine girer ya Kayınvalide de o yönden şansım yok ama önemli değil evimde yapıp yiyorum zaten

Patates canım çekti niyeyse yoksa güzelde değildi yaniAnnem yapmış kıramadım 3 ymk kaşığı irmik 1 ymk kaşığı dondurmayla yiyiverdim

Doğru diyorsun ama kestim kestim söz

Afiyet olsun canım dün kesinlikle gram verdin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…