yok artık oda baya bi abartmış seni az çok biliyoruz o kadarda değilsin yaniiBana 1 kac gun once bi teyze gelin kac aylik dedi apartmanda
Aaaa superr
Hafta birincileri
Grup 80 yok
Grup 70 @tatlitambak -1600
Grup 60sandriyon -1000
Grup 50 @tdsozlem -900
Geçen hafta 1.ler açıklanınca aklıma dank etti listeye bakmakÇok güzel83.800 dün. Biraz daha hafifledin. Hatta beni de gectin bu hafta.
Ben 82.4 aramizda 500 gram fark var
Geçen hafta neden bildirim yapmadın
Yo yo iyi niyetli biri. Son halimi bilmezsinyok artık oda baya bi abartmış seni az çok biliyoruz o kadarda değilsin yanii
Tamam canımGeçen hafta 1.ler açıklanınca aklıma dank etti listeye bakmak
Düzenli bildirim yaparım ama artık
Günaydın arada olur öyle hic takılma guzel bi gün gibi davrankızlar günaydın,bugün hava güneşli ama içim kapalı,bi mutsuz keyifsiz uyandımhayrolsun
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* mercimek çorbası
* karışık yeşillikli salata
Ara Öğün (saat 14:50)
* 2 ceviz
* yarım dilim ekmek
Akşam (saat 19:00)
* nohutlu buğday çorbası
* taze fasulye
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun,hem yeni giysilerin hemde spor salonun,senden çok güzel sonuçlar bekliyoruz canım
spor salonu kaçtan kaça kadar?
yemene içmenede dikkat et,her türlü fazla k.hidrattan uzak kal,yersende diğer öğünde dengelemeyi unutma
bu masrafı düşünmen bile zayıflamanda en büyük yardımcıTeşekkür ederim canım
Yikandilar makinada. Birinin iki yazisi zarar görmüş biraz. Yine de giyerim. Yani ucuz etin yahnisi yenmez derlerya o hesap. Normalde yuzune bakmyacagm seylerde iste ne yapayim. Bu ay okul harci ayakkabi ve dunkuler 450 tl yapti bu ay masrafim. Eger zayiflamazsam yazik olacak. Esimde bi umut iste, odemeleri cok isler az olmasina ragmen beni memnun etmeyi tercih etti. Zayiflamazsam ayip ederim. Bu sefer eş.k olmucam insallah
Hergunmu tartiliyosun?Pazartesi 82.400
salı 82.200
Bugün 81.700
Verirsin sen hemen sana guvenimiz taaamBende bayağı zayıflamıştım şimdi 2-3 kilo aldım veremiyorum diye çok üzülüyorum insan emek verip o kadar zorluğu çekince zoruna gidiyor haklısınız
Tebriklerrr arkadaslaaar
Hafta birincileri
Grup 80 yok
Grup 70 @tatlitambak -1600
Grup 60sandriyon -1000
Grup 50 @tdsozlem -900
Hadi bakalim gozumuz sendee insa bugun gidip gelcen anlatcaaan cook guzel gecsin insa bebisin seni hic bunaltmaz insaCarsiya gittim geldim 2 buçuk saat sürdü. Salon icin uygun ucuzundan 3 üst daha aldim..bi tane de güzel bi esofman aldim .
Yarin başlıyorum inşallaheve gelip tartildigimda sabah ki kilomla ayniydim. Kahvaltidan sonra aksam bir kase bakliyatli corba ictim o kadar .
Simdi sira cayda. Yarin sabah 82 ye veda edip 81 eaçıyorum
Hic sallama bosvrr senBana 1 kac gun once bi teyze gelin kac aylik dedi apartmanda
Tebrik ederim arkadadimAaaa superr
Haftanin 1.cisi olmusum
Yo yo iyi niyetli biri. Son halimi bilmezsingobek bi büyüdü dik ve gergin teyze söylediğinde durusu 7 bucuk aylıkti. Suan da baktim 6 aylık filan duruyor yakinda 5 aylık olur
Iyi olcak iyi sen basaricaksin kirilma noktasindasinTeşekkür ederim canım
Yikandilar makinada. Birinin iki yazisi zarar görmüş biraz. Yine de giyerim. Yani ucuz etin yahnisi yenmez derlerya o hesap. Normalde yuzune bakmyacagm seylerde iste ne yapayim. Bu ay okul harci ayakkabi ve dunkuler 450 tl yapti bu ay masrafim. Eger zayiflamazsam yazik olacak. Esimde bi umut iste, odemeleri cok isler az olmasina ragmen beni memnun etmeyi tercih etti. Zayiflamazsam ayip ederim. Bu sefer eş.k olmucam insallah
Hey gidi hey heyy hadi bakalim cok iyi gidiyosun baciPazartesi 82.400
salı 82.200
Bugün 81.700
Mubareeeek bu nasil alinti masallahGurme haHoşuma gitti bu
çok sevindim, tabii ya anne olarak eş olarak onların sağlığını da dusunmelisin. Yemesinler ha bugün ha yarın eninde sonunda zarar.. hem evde herkes aynı şeyi yeyince diyet psikolojisi de ortadan kalkıyor.
Bal ekmek, nohut bulgur, nohut buğday artiii kestaneeee... Bol karbonhidratlı nişastalı bir gün olmuş. Üzgünüm bizımla diılsıın
Bak gitmeye başlıyor teker teker gr.lar. Salona bir başla gerisi gelecek inşallah.
Canım 250-300 nedir ki ben vir kahvaltı ediyorum 700-800 kalori oluyor bazen. Hiç de kafana takmiyorum. Yemedikce, az kalori aldikca vucut depolamaya geçiyor, bazal metabolizma yavasliyor. Zamanla günlük 2000 kalori yakabilecekken 800 bile yapamaz hale geliyor. Sabah kahvaltısında nefes alamayan kadar yiyinönemli olan kalorinin nerden geldiği.. misal zeytinyağından gelen kalori mısır gevreginden gelenle kıyaslanamaz..
Canimm Rabbim sağlıkla kavustursun bebeğine. Ben öyle bir durumdayım ki, bebis gelsin de tüm dolabimi atıp yenisini alayim.
Kahvaltina 6-7 ceviz ekle. Hem ekmeğe gerek kalmaz, hem her gün yemiş olursun
Sakin ha. 24 alsan sadece iyi. Gebelik şekeri bebeğini olumsuz etkiler. Canın isterse tadına bak sadece onların..
Kot da olsa utusuz asla
Ne nimetler var bence de...
Pacayi ben de 1 yıldır yapıyorum. Son yaptığım tarif sebze çorbası gibi oldu. Herkes icebilir bence bu şekilde. Yarın tarifini ekleyeyim.
Bak benim kv nin hakkını yemeyeyim. Haber veriyoruz diye kizar bana. Haber ver sen balık ya da et aldirir benim yiyecegimden. Kendi balık yemez ustelik.
Bugün iyisini
Hadi iyisin... Piknik mangal ohh miss..
Valla tum gün çocuk ve dort duvar kolay değil konu komşu arkadaş olmayınca. Ama kendine meşgale bulmalisin psikolojini çökertmemek için.
Sukur ben çok sansliyim o konuda, kaç gündür yogunum. Komsularim aradı arka arkaya bugün nerdesin görmedik iyi misin diye. Eşim yoldayken gelene kadar iceriz diyip kahveye cagirdim hemen biriniçalışmama rağmen komsularimsiz olamiyorum. Allah sana da benimkiler gibi komşu, arkadaş versin cicim
Ssstttt begumu kıskanma bakiimm.
Öğlen menü iyiymis patates olmasa da olurmuş.
Akşam da iyi de irmik tatlısı nedir arkadas
Az ve sık yemeye karşıyım. Bütün gün yemek dusunup, bütün gün insulin salgılamak depolamaya programlı dna mızı aynen devam ettirir. Uzun vadede metabolizma depolama yönünde hızlanır diye yorumlayabilirim bunu.
Hih yine bulmuş ekmeği..madem ejsi mayalı ekmek buldun bari sabaha saklayaydin. 3 yerine 10 ceviz ye ama ekmek
Fazla G lerinizi keseceginize bogazinizi kesin
Tebrikler kizlar
Haftaya 80 grubunun birinciliğine, 70 in de üyeliğine talibim
Ben de eve geldiğimde 80.5 gordum tartiyi, bakalım sabah ne olacak. Dün 81.3 du yanlış hatırlamıyorsam.
Tesekkur ederim :)))))Gunaaaaaayydiiinnn herkeseeeee musmutlu gunnlerrr herkese
sbeden bugun 76.8 le uyandim sabit pazartesiyle olsun arti gormekten iyidir
Verirsin sen hemen sana guvenimiz taaam
Tebriklerrr arkadaslaaar
Hadi bakalim gozumuz sendee insa bugun gidip gelcen anlatcaaan cook guzel gecsin insa bebisin seni hic bunaltmaz insa
Hic sallama bosvrr sen
Tebrik ederim arkadadim
Iyi olcak iyi sen basaricaksin kirilma noktasindasin
Hey gidi hey heyy hadi bakalim cok iyi gidiyosun baci
Hadi mas
mutluluktan ağlıcamHadi mas
Evet kotta olsa ütü yapacağımKot da olsa utusuz asla
Bak benim kv nin hakkını yemeyeyim. Haber veriyoruz diye kizar bana. Haber ver sen balık ya da et aldirir benim yiyecegimden. Kendi balık yemez ustelik.
Ssstttt begumu kıskanma bakiimm.
Öğlen menü iyiymis patates olmasa da olurmuş.
Akşam da iyi de irmik tatlısı nedir arkadas
Fazla G lerinizi keseceginize bogazinizi kesin
kızlar günaydın,bugün hava güneşli ama içim kapalı,bi mutsuz keyifsiz uyandımhayrolsun
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* mercimek çorbası
* karışık yeşillikli salata
Ara Öğün (saat 14:50)
* 2 ceviz
* yarım dilim ekmek
Akşam (saat 19:00)
* nohutlu buğday çorbası
* taze fasulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?