♥haftalık kilo verme yarışması♥

Esine karsi guvensiz bi durum olusmus.bi kez daha baslarsan tam istikrarli olmalisin kesinlikle

Ewet cook harika gorursun sen bekleee . Donusum super olcaaak
ya ona ne benım başlayıp bırakmamamdan kı ? ister gıderım ıster gtmem 3 gun gıderım 5 gun gtmem ona noluyo yanı onu anlamıyorum

kızlar bugünkü yerim günlük menüm
nehirnil111 taydin
Sabah (saat 07:45)
* peynir
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 mandalina
* yarım elma
* salatalık

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45 )
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 1 dilim ekmek

ancak fakat lakin doymadım,sanırım 3,5da cevizli bir ara öğün yapabilirim
akşam eltimlerdeyiz,sanırım yemeği orda yiycez,kaynım dün aramış eşim geliriz demiş ama yemeğe mi çayamı bilmiyorum,ben ihtimale karşı kuru fasulyemi ısladım,yanına pilav yaparım (ama ben yemiycem tabiki),turşumda var,bide ayran yaparım yeter sanırım

Sabah meyveyi nasıl miden aldı Menülerin güzel canım akşam eltinlere gidecekseniz orada yersiniz bence kuru fasulye yarına kalır

Sabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:10 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği + 1 kase roka ve kırmızı lahana karışımı salata + 3 ymk kaşığı puding(canım çekti) - 388 kalori

Sabah meyveyi nasıl miden aldı Menülerin güzel canım akşam eltinlere gidecekseniz orada yersiniz bence kuru fasulye yarına kalır
nil,sabah bi üşüme boğaz şişliğiyle uyandım sonra bayadır meyva yemediğimi farkettim,dün akşam eşimle oğluma meyva tabağı hazırlamıştım onlardan arta kalanları yiyiyim bari dedim,meyva benim için bir yaşam biçimi her daim yerim derrmişimama öyle yerim yanii

aslında ben yemekleri yapayım yinede evdekilere yedireyim,bende eltimde çayın yanına ne yaptıysa ondan yiyim daha iyi demi,illa bişey yapar çağırdığına göre

bugün öğleni erken yemişsin
menün çok güzel dün bende roka aldım pazardan,roka ve kırmızı lahana yapayım bari süper olur
puding yedin haa,aslında gözümüz görmese canımız istemiyoda görünce dayanamıyoruz işte

Geçmiş olsun canım geçmiştir inşallahAfiyet olsun kuzumÖyle yaparsın canım tabi ki yapacaktır kuru kuru olur mu hiç

Puding aslında güzel değildi şekersiz ve bol suluydu fazla kalori aldığımı sanmamsabah diyordum evdeki pudingi yapayım akşama diye yemekte çıkınca yedim

kızlarrr nasılsınızzzz
yürüyüşe cıkmak istıyorum köpüşümle ama güvenemıyorum köpeğimle hıc uzun yuruyuz yapmadım. yanı baska köpekler gelırse yanımıza falan dıye ürküyorum bızımkı pitbul ama cok arkadas canlısıdır oynamak ıcın gıder her gördugu köpeğe ya saldırıya ugrarasak dıye tırsıyorum

sağol canım,üşüme yokta boğazlarda hafif şişlik gibi bişeyler var,direncimi yüksek tutmalıyım
keşke aklından puding değilde başka şey geçirseymişsin olcakmış bak
neyseki fazla şekeri yokmuş akşama kadar eritirsin sen onu ama akşama kaçamak yapma

Evet canım bol bol meyve ya süt türevleri tüket canım ılık ılık Evet usta kendi yapmış galiba bildiğin yoğun kalorilerinden değildi yani azıcık tatını aldım daha yememTutacağım içimde acayip bir hırs var hayırdır inşallah gaza geldim 52 kiloya düşeceğim

hadi bakalım o zaman bugün sporada başla

olurmu öyle şey,işlerim yoğunda şimdi bişeyler yazarsam laf lafı açar diye yazmadım,yoksa burda takılıp kalıyorum
senin canın sıkılıyo anlaşılan bi koşu gel yardım et ablana bakim
ay valla gelebılsem keske hadı hadı çalıs o zman sen ben senı tutmayım .ben kurabıye yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…