ya ona ne benım başlayıp bırakmamamdan kı ? ister gıderım ıster gtmem 3 gun gıderım 5 gun gtmem ona noluyo yanı onu anlamıyorumEsine karsi guvensiz bi durum olusmus.bi kez daha baslarsan tam istikrarli olmalisin kesinlikle
Ewet cook harikagorursun sen bekleee . Donusum super olcaaak
Insa birlikteInsallah olacaksın tatlım
Iste erkekler pek sevmez boyle seyleri genel olarak.kararli olmak guzel bir huy sende bunu esine gostermelisin canimya ona ne benım başlayıp bırakmamamdan kı ? ister gıderım ıster gtmem 3 gun gıderım 5 gun gtmem ona noluyo yanı onu anlamıyorum
sinir oluyorum ama ona ne benım kararımdanInsa birlikte
Iste erkekler pek sevmez boyle seyleri genel olarak.kararli olmak guzel bir huy sende bunu esine gostermelisin canim
sanırım spor şişlik yaptı,zaten 61,4 le 61,8 arası gidip geliyorum
yap güzelim yap sporsuz gerçekten olmuyor
kızlar bugünkü yerim günlük menüm
nehirnil111 taydin
Sabah (saat 07:45)
* peynir
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 mandalina
* yarım elma
* salatalık
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 1 dilim ekmek
ancak fakat lakin doymadım,sanırım 3,5da cevizli bir ara öğün yapabilirim
akşam eltimlerdeyiz,sanırım yemeği orda yiycez,kaynım dün aramış eşim geliriz demiş ama yemeğe mi çayamı bilmiyorum,ben ihtimale karşı kuru fasulyemi ısladım,yanına pilav yaparım (ama ben yemiycem tabiki),turşumda var ,bide ayran yaparım yeter sanırım
nil,sabah bi üşüme boğaz şişliğiyle uyandım sonra bayadır meyva yemediğimi farkettim,dün akşam eşimle oğluma meyva tabağı hazırlamıştım onlardan arta kalanları yiyiyim bari dedim,meyva benim için bir yaşam biçimiSabah meyveyi nasıl miden aldıMenülerin güzel canım akşam eltinlere gidecekseniz orada yersiniz bence kuru fasulye yarına kalır
bugün öğleni erken yemişsinSabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:10 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği + 1 kase roka ve kırmızı lahana karışımı salata + 3 ymk kaşığı puding(canım çekti) - 388 kalori
nil,sabah bi üşüme boğaz şişliğiyle uyandım sonra bayadır meyva yemediğimi farkettim,dün akşam eşimle oğluma meyva tabağı hazırlamıştım onlardan arta kalanları yiyiyim bari dedim,meyva benim için bir yaşam biçimiher daim yerim derrmişim ama öyle yerim yanii
aslında ben yemekleri yapayım yinede evdekilere yedireyim,bende eltimde çayın yanına ne yaptıysa ondan yiyim daha iyi demi,illa bişey yapar çağırdığına göre
bugün öğleni erken yemişsin
menün çok güzel dün bende roka aldım pazardan,roka ve kırmızı lahana yapayım bari süper olur
puding yedin haa,aslında gözümüz görmese canımız istemiyoda görünce dayanamıyoruz işte
sağol canım,üşüme yokta boğazlarda hafif şişlik gibi bişeyler var,direncimi yüksek tutmalıyımGeçmiş olsun canım geçmiştir inşallahAfiyet olsun kuzum Öyle yaparsın canım tabi ki yapacaktır kuru kuru olur mu hiç
Puding aslında güzel değildi şekersiz ve bol suluydu fazla kalori aldığımı sanmamsabah diyordum evdeki pudingi yapayım akşama diye yemekte çıkınca yedim
sağol canım,üşüme yokta boğazlarda hafif şişlik gibi bişeyler var,direncimi yüksek tutmalıyım
keşke aklından puding değilde başka şey geçirseymişsin olcakmış bak
neyseki fazla şekeri yokmuş akşama kadar eritirsin sen onu ama akşama kaçamak yapma
hadi bakalım o zaman bugün sporada başlaEvet canım bol bol meyve ya süt türevleri tüket canım ılık ılıkEvet usta kendi yapmış galiba bildiğin yoğun kalorilerinden değildi yani azıcık tatını aldım daha yemem Tutacağım içimde acayip bir hırs var hayırdır inşallah gaza geldim 52 kiloya düşeceğim
Derslerim de var yemekte yapacağım akşama gerçi annemden yoğurt çorbası aldım taze fasulye yapmayı planlıyorum o basit olur hemen yemekten sonra belki yaparsam ders çalışırım sonradahadi bakalım o zaman bugün sporada başla
hımm sınavda var demi,Allah zihin açıklığı versin canımDerslerim de var yemekte yapacağım akşama gerçi annemden yoğurt çorbası aldım taze fasulye yapmayı planlıyorum o basit olur hemen yemekten sonra belki yaparsam ders çalışırım sonrada
olurmu öyle şey,işlerim yoğunda şimdi bişeyler yazarsam laf lafı açar diye yazmadım,yoksa burda takılıp kalıyorum
ay valla gelebılsem keskeolurmu öyle şey,işlerim yoğunda şimdi bişeyler yazarsam laf lafı açar diye yazmadım,yoksa burda takılıp kalıyorum
senin canın sıkılıyo anlaşılan bi koşu gel yardım et ablana bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?