kolay gelsin sana,yap ama yemeay valla gelebılsem keskehadı hadı çalıs o zman sen ben senı tutmayım .ben kurabıye yapıcam
eşim hiç sevmezkı kendıme yapcam yaparsamkolay gelsin sana,yap ama yeme
Sağol canım Amin cümlemize inşallah hangi birine yetişeceğimi şaşırdımhımm sınavda var demi,Allah zihin açıklığı versin canım
akşamki menü güzel
aman ya hepiniz bi yoğunsunuzSağol canım Amin cümlemize inşallah hangi birine yetişeceğimi şaşırdım
Canım kusura bakma çok yoğunum alıntı yapıldıkça hemen bakıyor cevaplıyor sayfayı kapatıyorum yoksa çenem durmaz biliyorsunuz beni
sende evde durma iş ara kendine,böyle durdukça kilo alcanaman ya hepiniz bi yoğunsunuzben boş boş oturuyorum ne iş yapıyonuz siz ya bılmıyorum ben
Gel yardım et kızaman ya hepiniz bi yoğunsunuzben boş boş oturuyorum ne iş yapıyonuz siz ya bılmıyorum ben
buluyorum da kovuyolar benısende evde durma iş ara kendine,böyle durdukça kilo alcan
Gel yardım et kız
aramaya devambuluyorum da kovuyolar benı
hedefinide yazıpMerhaba,
Beni de yarışmaya katabilir misiniz?
Boyum 172 cm
Kilom ise 69,5 kg
Teşekkürler.
Ama haklısın spor salonu cok zormuş herkesin hevesle uzun sure yapacağı bisey degilmisaynen öyle bende kendıme guvenemıyorum kı söz verıyım göndersın
Esine karsi guvensiz bi durum olusmus.bi kez daha baslarsan tam istikrarli olmalisin kesinlikle
Ewet cook harikagorursun sen bekleee . Donusum super olcaaak
Demin aradi ben bırakıyorm dedim bi sinirlendi para gitti ya tlf nu kapat tlf nu kapat diyo senin yapabilcgn bisey degildi zaten diyoInsa birlikte
Iste erkekler pek sevmez boyle seyleri genel olarak.kararli olmak guzel bir huy sende bunu esine gostermelisin canim
Sahsen esimde kararıma bişey demez ama ben calismiyorum para onun cebinden çıktığı icin bana birakip tekrar baslamak istesem kızarsinir oluyorum ama ona ne benım kararımdan
Tamam :) Hırslıyım 2,5 ayda 15 kg gidecek.Merhaba aramiza hoşgeldin .. zayiflamadan gitmek yok tamam mi
Mubareeeek bu nasil alinti masallah
Bende 60lara talibiiim hemde coook son 6.8 kg kaldi coook istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?