- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Maaşallah sana çok güzel atarsın ödemini nasılsa 5 gün sonrasında yorulmazsın zatenKizlar feci yoruldum. Git gel yol bebek arabasi derken. Kizim cok usluydu maşallah. Kızım küçük ama olgun anlayışlı tavırlara sahip canım benim. Öyle bekledi beni her aletin yaninda yöresinde otururak. Yürüyüş bandi 30 dk
Eliptik bisiklet 20 dk
Bisiklete benzer diğer alet 15 dk zor dura dura yaptim.
Merdiven cikma 15 dk dura dura ama
5 gün böyle ayni çalışma olacak.
Kilom ölçüldü 81.900 çıktı kıyafetle. Kol bacak ve diger ölçülerim alındı.
Kas oranim cok iyiymis 50 küsür dedi..
Metabolizma yaşım 41 miş
Vücudum susuz kalmis. Bunlari dedi.
Adim sayarima baktim simdi 11.188
Afiyet olsun canım abartı bir şeyin yok 3 kestane bana göre masum bende dün akşam taze fasulye yoğurt çorbası 1 dilim de yaptığım sigara böreğinden yedimherkese günaydın
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* etli patates yemeği
* karışık salata
Ara Öğün (saat 15:30)
* yarım elma
* yarım mandalina
Akşam (saat 19:00)
* salata
* şehriye çorbası
* kuru fasulye (3 kaşık)
Son Öğün (saat 21:00)
* 3 kestane
dün akşam miasfirim geldi,kestane yaptım onlara ama 3 tane yedim,normalde dayanamz yerdimde midem rahatsızdı yiyemedim
bu sabahta kahvaltı yapamadım,2 parça bitter çikolata yedim
nehirnil111 @taydin
Senin normal günlerin gibi beslensek bir deri bir kemik kalıcaz da bak hiç ekmeksiz günümüz geçiyo muEveeettt alıntılarım da bittiğine göre... Size kendimden bahsedeyim
Oyy kızlar, son bir hafta beni bitirdi... Her gün dışardaydım. Meslek hayatımda belki de başıma bir defa gelecek bir iş buldu beni. Bir haftadır hakimi savcısı memuru müdürü işin içinden çıkmaya çalışıyoruz. Henüz çıkamadık, yarından ümitliyim.. Hep birlikte sesli düşüne düşüne bir hal olduk
Hal böyle olunca bugün ipler elimden kaçtı gitti. Güne 2 poğaça ile başladımÖğleden sonra 15.30 gibi kahve içmeye girdiğim yerden bir gözleme 2 çay ile kalktım Eve gelirken bir ara pastaneye uğrayıp porsiyonluk pasta almak geldi içimden. Neyse ki durdurdum kendimi. Eve gelince usul usul yoğurt çorbası ile salatalık turşumu yedim. Hindistan ceviz yağlı duble kahvemi içtim. Çayla devam..
Şeyy çorba pirinçsizdi, kabul olur mu acaba
Belki de bırak diye diyor ama bırakma sen ona inat hazır tamam demişkenPes etmisligim de yok neden güvenmiyorsa sanki. Ilk defa kalkistim böyle bişeye. Bu aksam yine dedi sen yurutemezsumin vs. Düşman mısın lan dedimsevkimi kirmaya çalışıyorsun basarizliga itmeye çalışıyorsun işine bak dedim. O böyle dedikce korkuyrm dedigi gibi birakir miyim ki acaba diyorum. Ama yok insallah les etmicem.
Güzelmişşşbenım gıttıgım yer beledıyenın bayanlara özel ve ücretsiz canım para sorun degıl yanı
Hani ekmek yemiycektinkızlar kızlar günaydın,dün çok yemişim sabah aç değildim ama kahvaltı yaptım aslında hiç acıkmamıştım
* peynir
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 mandalina
* yarım elma
* salatalık
Ara Öğün (saat 09:30)
Öğlen (saat 11:45 )
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 1 dilim ekmek
Akşam (saat 18:30)
* kuru fasulye
* turşu
* ayran
Son Öğün (saat 20:30)
* yarım kepçe çorba
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 2 fırın köfte
* 5 etli yaprak sarma
* fırında kabaklı,patlıcanlı,kıymalı bi meze gibi bişey(bende ilk defa yedim adını bilmiyorum)
* revaniden 2 çatal
son öğünde şöyle oldu,dün akşam eltime gittik,yemeğemi çayamı bilemediğimden ben evde yemeğimi yedim ama oda bir sofra kurmuş,yemezsen küserim vs..herbişeylerden azcık da olsa tattırdı,başka şeylerde vardı ama onlardan yemedim
bu sabahta şunları yedim,bugün hiç bişey yemesem yeridir,o kadar kötü hissediyorum kendimi,ama akşama spor yapıcam inşallah
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Ara Öğün (saat 09:00)
İyi başladın maaşallahben spordan geldiimmmm
sabah 2 haşlanmıs yumurta yemıstım
salonda 20 dk yürüdüm
15dk yatay bısıklet
20 dk ekliptik bisiklet
geldim
brokoli haşladım yanına pul bıberlı yogurt aldım bana bana yıoyorum ve cok sevdım bunu kışın ıyı bı ara öğün olcak bana
Olur kacinci sinifteşekkür ederim,mideme dua edeyim yoksa yerdim
ne güzel öğretmensin demekbenim oğlanın soruları olursa sana sorarız artık
11.sınıfta hocam :)Olur kacinci sinif
Sönmez sönmez bebek arabasıyla yoruluyosan dönüşte minibüse binbende 7 ye doğru yedim hatta lavoba ihtiyacım olmadi yine de -400 oldu kizzz bak hızlı gidiyorum şimdilik. Sende dikkat et ipleri eline al yakalarsam karismam .havalara girdim hale bak havam fos diye sonmesinde :)
Makarnayı kızına yaptın tabii dayanamadın yedin benim gibiEdicem canım suursuzluk oldu biraz acikincabugün aksam elma ve yoğurt yemeyi dusunuyorum aksam yemegi olarak. Ama geldiğim gibi once kahve yapacam
İlla o meyve yenecek bencileyin gece 11 de kavun yedim kızımla eşim cips niyetine papates kızartması yiyinceakşama meyva yesem sadece olurmu?
yokbulgur yok mu
Ben neden daha önce düşünemedim ki brokkoli karnabahar lahana bağışıklığı da güçlendiriyor bağırsak çalıştırıyor çorbası tamam da en azından vitamini içinde kalıyor ama pişerken de bazı vitaminle kayboluyor dimi diyeceğim bu yöntem en yüksek faydalısı teşekkür ederim bilgi içinAynen canım dumduk robota
Yarım saat bekletmenin esprisi o. Fermente oluyorlar. Brokolinin içindeki maddenin en iyi açığa çıktı yapma şekli bu. Parcalanacak ve fermente olacak. Brokoliden en yüksek fayda için böyle yapınız efenim, başlayıp oldurmeyiniz.. :)
Kahvaltiya, atıştırmaya, misafire çayın yanına iyi gidiyor..
Aman sen çok bil de bize de öğret ben de çok bildiğimi zannederdim
Ayy çok guldum , Allah iyiliginizi versin. Ama durun ben soyliyim, siz şimdi dün aman bu taydin de ne cok biliyo, herkese yazacak bi lafı var, oku oku bitmiyor, nassı alıntı bu peh
Dediyseniz, ondan olmuş olabiler
Benden ugrasmayin picaklarim
TebriklerBu arada dün bahsettiğim sıkıntılı isim bugün sonuçlandı. İstediğim kararı aldım. Müvekkil mutlu ben daha mutlu
yemezkiYulaflı yap bari
Güzel fikir sucuklu kaşarlı menemen akşama ben de yapıyım belki kızım da sever en azından sucuğunu yer
Aynen canım, ama öğrendikçe değişiyor insan. Yeter ki okumayı, öğrenmeyi birakmayalim. Zaman buldukça, yeri geldikçe paylasirim hiç sorun değil, paylaştıkça mutlu oluyorum.
Biz de sucuklu kaşarlı melemen yedik :) eve yorgun bitkin gelince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?