♥haftalık kilo verme yarışması♥

Maaşallah sana çok güzel atarsın ödemini nasılsa 5 gün sonrasında yorulmazsın zaten

Afiyet olsun canım abartı bir şeyin yok 3 kestane bana göre masum bende dün akşam taze fasulye yoğurt çorbası 1 dilim de yaptığım sigara böreğinden yedim

Senin normal günlerin gibi beslensek bir deri bir kemik kalıcaz da bak hiç ekmeksiz günümüz geçiyo mu begum75 le benim

Belki de bırak diye diyor ama bırakma sen ona inat hazır tamam demişken

Aferin sbeden sayesinde yine başladın be kez bırakma

Hani ekmek yemiycektin

İyi başladın maaşallah

bende 7 ye doğru yedim hatta lavoba ihtiyacım olmadi yine de -400 oldu kizzz bak hızlı gidiyorum şimdilik. Sende dikkat et ipleri eline al yakalarsam karismam .havalara girdim hale bak havam fos diye sonmesinde :)
Sönmez sönmez bebek arabasıyla yoruluyosan dönüşte minibüse bin

Ben neden daha önce düşünemedim ki brokkoli karnabahar lahana bağışıklığı da güçlendiriyor bağırsak çalıştırıyor çorbası tamam da en azından vitamini içinde kalıyor ama pişerken de bazı vitaminle kayboluyor dimi diyeceğim bu yöntem en yüksek faydalısı teşekkür ederim bilgi için

Aman sen çok bil de bize de öğret ben de çok bildiğimi zannederdim

Güzel fikir sucuklu kaşarlı menemen akşama ben de yapıyım belki kızım da sever en azından sucuğunu yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…