♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın

Keşke eşim olur dese zor falan demem ömür boyu giderim spor salonuna
amq ia hayatiyla gercekten yorucu yipratici OLURDU

Maaşallah sana çok güzel atarsın ödemini nasılsa 5 gün sonrasında yorulmazsın zaten
yorulsamda raziyim devam mecburum

Belki de bırak diye diyor ama bırakma sen ona inat hazır tamam demişken
inanci kalmadi bana ondan öyle diyo 5 senedir ayni hikaye zayiflicam deyip zayiflamadigimdan ama dün eksilerden bahsetim değişik bi ifade gördüm seviniyo

Maşallah
ilk çıkınti kizda da erkekte de oluyor. Yanilma olasılığı fazla kaptirmayin kendizi

geçmiş olsun canım,spor salonunda mı üşüttü acaba?ceryanda falan mı kalıyo aman dikkat et
kilon daki artış kaslardaki şişlikten dir sakın aldırış etme,spora devam
Dünden önce ki gun serindi dönüşte israrla ustunu giymek istemedi ve usuttu. Hapsuryor arada neyse ki usuttu. Enfeksiyon olmasinda o antibiyotiksiz gecmiyo
Tuvalete cikamadim ondan artis

Gecmis olsun yine de yuruyecem. Usuttu bu sefer ustunu cikarmasina izin vermicem. Bide erken cikicam gunesten faydalanicaz dun gelirken hava karanlıkti

Hayirli evlat olsun insa en onemlisi kiz erkek

Gecmis olsun canim surupla hemen toparlanir merak etme sen adapteni hic bozma kilo gun gun degisebilir cok az artis o muhim degil

Pazartesi 76.8
Sali tartilamamistim
Carsamba 76.8
Persembe 77.8 (carsamba gecesi 8 de yemek yiyince)
Cuma 76.8 (persembe gecesi az yiyince)
Pazartesi kiloma dondum cok sukur haftasonu eksiye dusersem bu haftayi iyi kapatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…