Günaydınherkese günaydın
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* etli patates yemeği
* karışık salata
Ara Öğün (saat 15:30)
* yarım elma
* yarım mandalina
Akşam (saat 19:00)
* salata
* şehriye çorbası
* kuru fasulye (3 kaşık)
Son Öğün (saat 21:00)
* 3 kestane
dün akşam miasfirim geldi,kestane yaptım onlara ama 3 tane yedim,normalde dayanamz yerdimde midem rahatsızdı yiyemedim
bu sabahta kahvaltı yapamadım,2 parça bitter çikolata yedim
nehirnil111 @taydin
Iki gundur cikamiyrm lavobaya. Az yemekten ama neyse ki karnim 5 ayliga düştüBazen oluyo öyle önceki gün abartınca su içmeyince hareket etmeyince kabızlık + ödem bana hiç yabancı değil
amq ia hayatiyla gercekten yorucu yipratici OLURDUKeşke eşim olur dese zor falan demem ömür boyu giderim spor salonuna
Maaşallah sana çok güzel atarsın ödemini nasılsa 5 gün sonrasında yorulmazsın zaten
inanci kalmadi bana ondan öyle diyo 5 senedir ayni hikaye zayiflicam deyip zayiflamadigimdan ama dün eksilerden bahsetim değişik bi ifade gördüm seviniyoBelki de bırak diye diyor ama bırakma sen ona inat hazır tamam demişken
Yo yoo bu yürüyüş firsati kacmaz kis gelmeden cocukla ne yurusem kardirSönmez sönmez bebek arabasıyla yoruluyosan dönüşte minibüse bin
MaşallahÇok çok yazmışım şimdi de haberler benden dün kontrolümüz vardı bebiş iyi maaşallah uyuyordu
İkili test için kan verdim bir dee ben hiç sormadan doktorumuz erkeğe benziyor dedi benim için hiç önemli değil ama eşim bayaa sevindi
İnşallah sonradan hayal kırıklığı yaamaz
Dünden önce ki gun serindi dönüşte israrla ustunu giymek istemedi ve usuttu. Hapsuryor arada neyse ki usuttu. Enfeksiyon olmasinda o antibiyotiksiz gecmiyogeçmiş olsun canım,spor salonunda mı üşüttü acaba?ceryanda falan mı kalıyo aman dikkat et
kilon daki artış kaslardaki şişlikten dir sakın aldırış etme,spora devam
Tamam gonder sorusu olunca canim11.sınıfta hocam :)
Gecmis olsun yine de yuruyecem. Usuttu bu sefer ustunu cikarmasina izin vermicem. Bide erken cikicam gunesten faydalanicaz dun gelirken hava karanlıktiBenim kızımın da burnu akıyo ara ara hapşurmaları var ateşi yok tu da yine de şurup veriyorum hafif atlatıyo diye düşündüm ben de biraz önce sen yine de minibüsle git gel bari bugün kötüleşirse gidemezsin
Ben dun makarna vardi cok sevdigim halde bi catal bile almadim ispanak yemegimi yedim 4 kasikMakarnayı kızına yaptın tabii dayanamadın yedin benim gibi
HAYIRLI cumalar canimGünaydın hayırlı cumalar
Hayirli evlat olsun insa en onemlisi kiz erkekÇok çok yazmışım şimdi de haberler benden dün kontrolümüz vardı bebiş iyi maaşallah uyuyordu
İkili test için kan verdim bir dee ben hiç sormadan doktorumuz erkeğe benziyor dedi benim için hiç önemli değil ama eşim bayaa sevindi
İnşallah sonradan hayal kırıklığı yaamaz
Gecmis olsun canim surupla hemen toparlanir merak etme sen adapteni hic bozma kilo gun gun degisebilir cok az artis o muhim degilGünaydın kizlar
Bi kac sayfa gerideyim. Okuya okuya gelcem. Cok yoruldugum icin 10 bucukta zorla kalkiyorum. Bugün erken cikmaya çalışıcam evden 12 bucuk gibi. Dönüşte kizim usumesin diye. Iki gundur atesi var . Dun gece atesi coktu ates düşürücü icirdim. Gece hep elimle vucudunu soguttum dengede oldu. Ama morali iyi neseli tutmaya çalışıyorum. Ilac icirip gidicem spora. Geri kalmak istemiyrm. Kizimi da iyi beslicem şimdi :) Esim gitme dedi ama sıkı giydircem sonucta hava da güneşli sapka da takarim
82.400
82.200
81.700
81.300
81.500
Hayirli cumalar canimGünaydın hayırlı cumalar
Yetissen ben 5 kilo vermemis olurum kiz bana yetismene izin veremem.sen 5 ben 5 ikimiz eksi olduk mu degme keyfinizeSen dur kiz once ben sana bi yetiseyim sonra sen bana yetisirsin
Yaziyorum hazir olll
Nasılsın canımHAYIRLI cumalar canim
Nasılsın canımHayirli cumalar canim
Yetissen ben 5 kilo vermemis olurum kiz bana yetismene izin veremem.sen 5 ben 5 ikimiz eksi olduk mu degme keyfinize
Yaziyorum hazir olll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?