♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok çok yazmışım şimdi de haberler benden dün kontrolümüz vardı bebiş iyi maaşallah uyuyordu
İkili test için kan verdim bir dee ben hiç sormadan doktorumuz erkeğe benziyor dedi benim için hiç önemli değil ama eşim bayaa sevindi
İnşallah sonradan hayal kırıklığı yaamaz

oyy iyi olmanızaçok sevindim canım
demek erkeğe benziyor,hayırlısı olsun canım

Günaydın kizlar
Bi kac sayfa gerideyim. Okuya okuya gelcem. Cok yoruldugum icin 10 bucukta zorla kalkiyorum. Bugün erken cikmaya çalışıcam evden 12 bucuk gibi. Dönüşte kizim usumesin diye. Iki gundur atesi var . Dun gece atesi coktu ates düşürücü icirdim. Gece hep elimle vucudunu soguttum dengede oldu. Ama morali iyi neseli tutmaya çalışıyorum. Ilac icirip gidicem spora. Geri kalmak istemiyrm. Kizimi da iyi beslicem şimdi :) Esim gitme dedi ama sıkı giydircem sonucta hava da güneşli sapka da takarim

82.400
82.200
81.700
81.300
81.500

geçmiş olsun canım,spor salonunda mı üşüttü acaba?ceryanda falan mı kalıyo aman dikkat et
kilon daki artış kaslardaki şişlikten dir sakın aldırış etme,spora devam

Benim kızımın da burnu akıyo ara ara hapşurmaları var ateşi yok tu da yine de şurup veriyorum hafif atlatıyo diye düşündüm ben de biraz önce sen yine de minibüsle git gel bari bugün kötüleşirse gidemezsin

Evet canim ne ac ne tok gel dediler. Spordan sonra 1 saat bişey yeme çünkü yag yakimi devam edicek dediler. Midem küçüldü biraz. Bu sabah hic ekmek yemedim. Bir dilim peynir 3 köfte yarim bardak kadar cokelik

tsk ederim hb mutlaka bildirim yapmaya calisicam dikkat edicem elimde. geldigi kadar ins zayiflayabilirim
Insallah canım. Az cok deme sabirla gider şimdilik haftada 300 gram bile versem bence hic yoktan iyi. Emziriyorsun sadece hamur isi ve tatlı azaltip gec saatte yemek yemezsin olur biter

Sen dur kiz once ben sana bi yetiseyim sonra sen bana yetisirsin

Bu mesajo favorilere ekledim. Ilk favori mesjim oldu. Brokoli alınca yapacam. Bu arada hayatimda hic brokoli almadim :)

Bende öyle biliyorum.. enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…