♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:50 - 1 ad.patatesli börek - 221 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk sote + 1 kase yeşil salata(yağsız) + 3 ymk kaşığı karnabahar zeytinyağlı - 256 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

oo maşallah börekler yenmiş afiyet olsun
öğlen yemeğin her zamanki gibi şahane

ben bugün çok saçma yedim,akşamada annemdeyim saçmalamaya devam edermiyim bilinmez

Sabah (saat 08:45)
* 2 kare bitter çikolata

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 12:00) )
* 1 dilim ekmek
* azcık musakka
* sütlaç
musakka çok yağlıydı azcık kymalarından ve patlıcanlarından dideledim, makarna vardı onu yemedim,doymayıncada mecbur sütlacımı yedim

ya bide çok k.hidrat mı aldım naptım bi ağırlık çöktü üstüme esnedikçe esniyorum,ağzım yoruldu artık hee

nehirnil111 taydin

oo maşallah börekler yenmiş afiyet olsun
öğlen yemeğin her zamanki gibi şahane

Sağol Begüş gel beraber olsun Seninki açlıktan bence aslında bir şey yememişsin ki sütlaç doyurmaz

İyi bari sen eksi görmesen de gördüm de dır dır etmesin

Afiyet olsunda sen kahvaltısız çıkmazdın

Ben de önceki gün yapmıştım taze fasulye yiyorum yiyorum bi daha yiyorum seviyorum ama napıyıım
Hediyeyi de iade etme bee madem almışsın onun kısmeti o sonra verirsin
Çocuklara hiç kıyamıyorum melek onlar anne baba olsa almasan da olur

Bende severim afiyet olsun canım sanada Aslında bende öyle düşünüyorum ama bilemedim zaten monttan emin değildim 1 yaş ufak almıştım büyüğü yok diye yine değiştirmesi gerekecek gibi

Nasılsın canım
Hamdolsun iyiyim canim sen nasilsin cok sukur bi gorebildiin bizleri alinti yapip cikiyon
Afiyet olsun seker

sağol canım söylemen bile yeterli
Olursa goonder ozelden cevabi yazar atarim insa

Bise yememissin tabiki ac olursun arkadasim

Üçte biri gitti çok şükür sıkıntısız kızım diyo ki anne bebiş ne zaman gelecek ben de diyorum az kaldı az
ay insa saglicakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…