- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
sağol canım söylemen bile yeterliTamam gonder sorusu olunca canim
oo maşallah börekler yenmiş afiyet olsunSabah; 07:50 - 1 ad.patatesli börek - 221 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk sote + 1 kase yeşil salata(yağsız) + 3 ymk kaşığı karnabahar zeytinyağlı - 256 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
oo maşallah börekler yenmiş afiyet olsun
öğlen yemeğin her zamanki gibi şahane
ben bugün çok saçma yedim,akşamada annemdeyim saçmalamaya devam edermiyim bilinmez
Sabah (saat 08:45)
* 2 kare bitter çikolata
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 12:00) )
* 1 dilim ekmek
* azcık musakka
* sütlaç
musakka çok yağlıydı azcık kymalarından ve patlıcanlarından dideledim, makarna vardı onu yemedim,doymayıncada mecbur sütlacımı yedim
ya bide çok k.hidrat mı aldım naptım bi ağırlık çöktü üstüme esnedikçe esniyorum,ağzım yoruldu artık hee
nehirnil111 taydin
Sağol Begüş gel beraber olsunSeninki açlıktan bence aslında bir şey yememişsin ki sütlaç doyurmaz
En güzelini seçmek en güzel fikirsağol canım inşallah
doğru bi yemek yoktu,sütlaç yerine güzel bir çorbayı tercih ederdim
Ben alırım bazen kızım da sever eşim evde kokusunu alınca demediğini bırakmazBu mesajo favorilere ekledim. Ilk favori mesjim oldu. Brokoli alınca yapacam. Bu arada hayatimda hic brokoli almadim :)
İyi bari sen eksi görmesen de gördüm de dır dır etmesinamq ia hayatiyla gercekten yorucu yipratici OLURDU
yorulsamda raziyim devam mecburum
inanci kalmadi bana ondan öyle diyo 5 senedir ayni hikaye zayiflicam deyip zayiflamadigimdan ama dün eksilerden bahsetim değişik bi ifade gördüm seviniyo
Ben kızımla çok mutluyum bi tane daha olsa fena olmaz ama eşim istiyor bakalım hayırlısıMaşallah
ilk çıkınti kizda da erkekte de oluyor. Yanilma olasılığı fazla kaptirmayin kendizi
İnşallah sağlıklı olsun da fark etmezHayirli evlat olsun insa en onemlisi kiz erkek
Üçte biri gitti çok şükür sıkıntısız kızım diyo ki anne bebiş ne zaman gelecek ben de diyorum az kaldı azmiraycan84 hep boyle guzrl haberler ver bize insa en sonunda teyze oldunuz diye bagirirsin bizee insaa
Afiyet olsunda sen kahvaltısız çıkmazdınben bugün çok saçma yedim,akşamada annemdeyim saçmalamaya devam edermiyim bilinmez
* 2 kare bitter çikolata
* 1 dilim ekmek
* azcık musakka
* sütlaç
musakka çok yağlıydı azcık kymalarından ve patlıcanlarından dideledim, makarna vardı onu yemedim,doymayıncada mecbur sütlacımı yedim
ya bide çok k.hidrat mı aldım naptım bi ağırlık çöktü üstüme esnedikçe esniyorum,ağzım yoruldu artık hee
nehirnil111 taydin
Ben de önceki gün yapmıştım taze fasulye yiyorum yiyorum bi daha yiyorum seviyorum ama napıyıımBizde de akşama taze fasulye az mercimek çorbası var sanırım kazasız atlatırımEşimin yiğeninin doğum günü vardı iptal oldu onlara yapmıştım börekleri bize kaldı hediye de almıştım ama götürmek saçma olacak iade edeceğim gibi
Ben de önceki gün yapmıştım taze fasulye yiyorum yiyorum bi daha yiyorum seviyorum ama napıyıım
Hediyeyi de iade etme bee madem almışsın onun kısmeti o sonra verirsin
Çocuklara hiç kıyamıyorum melek onlar anne baba olsa almasan da olur
dün gece midem rahatsızdı biraz, sabahta yapasım gelmedi ama öğlen telefi etmişim demiAfiyet olsunda sen kahvaltısız çıkmazdın
Hamdolsun iyiyim canim sen nasilsin cok sukur bi gorebildiin bizleri alinti yapip cikiyonNasılsın canım
Afiyet olsun sekerSabah; 07:50 - 1 ad.patatesli börek - 221 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk sote + 1 kase yeşil salata(yağsız) + 3 ymk kaşığı karnabahar zeytinyağlı - 256 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Olursa goonder ozelden cevabi yazar atarim insasağol canım söylemen bile yeterli
Bise yememissin tabiki ac olursun arkadasimben bugün çok saçma yedim,akşamada annemdeyim saçmalamaya devam edermiyim bilinmez
* 2 kare bitter çikolata
* 1 dilim ekmek
* azcık musakka
* sütlaç
nehirnil111 taydin
ay insa saglicaklaÜçte biri gitti çok şükür sıkıntısız kızım diyo ki anne bebiş ne zaman gelecek ben de diyorum az kaldı az
Hala alıntılara cevap veriyorumHamdolsun iyiyim canim sen nasilsin cok sukur bi gorebildiin bizleri alinti yapip cikiyon
Afiyet olsun seker
Olursa goonder ozelden cevabi yazar atarim insa
Bise yememissin tabiki ac olursun arkadasim
ay insa saglicakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?