Gece yine ateslendi ates düşürücü verdim. Idare ede ede bakalm iyilecek mi doktora da götürmek istemiyrm . Soğuk algınlığı değil. Bugun farkettim bende de basladi ikimizinde sadece boğazı. Surtunme sertik hissi var. Anne bogazim kaniyo diyo :) yok kizim kanamiyo hasta olduk gececek dedim insallahBende işlerimi hallediyorum günlük bugün 1 de çıkacağım nasipse hafta sonu geldi diye göbek atacağım
Geçmiş olsun canım soğuk algınlığı mıİyiyim bende çok şükür
Sağol canım bende 2-3 ayda anca yaparım misafir falan gelirse yoksa yapınca senin gibi yiyorum aslında bunu da yapmazdım eşimin yiğeninin doğum günü diye yaptım doğum günü iptal oldu annemlere götüremedim onlar gelip alamadı eşimle bana kadı 16 dilim koca börekAllahtan ekmek tüketmiyorum hiç
Ayy nasıl kötü olmuş öyle sana da geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önceGece yine ateslendi ates düşürücü verdim. Idare ede ede bakalm iyilecek mi doktora da götürmek istemiyrm . Soğuk algınlığı değil. Bugun farkettim bende de basladi ikimizinde sadece boğazı. Surtunme sertik hissi var. Anne bogazim kaniyo diyo :) yok kizim kanamiyo hasta olduk gececek dedim insallah
Öyleyse 90 üstü kilolardan bahsediyoruz. Yani asiri kilolardan. Şimdi 81 lerdesin. Esin belki küçük şeylerden etkilenmiyordurDün eşim takip duruyordu. Ayy dedim ne istiyorsun 9 kilo verdim hala gormuyorsun. 46 beden pantolonum ustumdeydi belini gosterdim. Hala bi 9 daha giderse anlarım belki diyo
Inşallah canim sağolasın. Bugun spora gitmicem bu yuzden. Ama mecburen carsiya gidecem. Hirka bakacam yine hava sogudu bi iki derece dahaAyy nasıl kötü olmuş öyle sana da geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önce
Gunaydin fistikGunaydinnn fitkizlar
Oo cok güzel ben onceden 73 leri görmüştüm. Yeni yeni kiyafetler alınca cok mutlu oluyordum. Acayip bi duygu. Peki 42 bedenler suan tam mi oluyor yoksa biraz dar miBugün ofise giderken defactodan 2 pantolon aldım 42 bedenen kısa zamanda bunlar da bol gelir insallah
Burada da bir değişik hava hafta başında kış havası vardı sanki şimdi daha ılık ne giyeceğimi şaşırdım hafta başında kabanla başladım şimdi yağmurluk giyiyorum bazen elimde taşıyorumInşallah canim sağolasın. Bugun spora gitmicem bu yuzden. Ama mecburen carsiya gidecem. Hirka bakacam yine hava sogudu bi iki derece daha
Günaydın canimGunaydinnn fitkizlar
Gunaydinlar
Pazartesi 82.400
Cuma 81.500
Bugün 81.000
Spora 3 gün gittim. 3 günde sadece 700 gram gittim. Onca yürümeye harekete . Neyse sabir bakalim. Birazda ödem vardir. Ha bide gece 2 de su ictim Yeşilçay içtim
Geçmiş olsun canim, D vit takviyesi ve sirkeli su gargarasi iyi gelirGece yine ateslendi ates düşürücü verdim. Idare ede ede bakalm iyilecek mi doktora da götürmek istemiyrm . Soğuk algınlığı değil. Bugun farkettim bende de basladi ikimizinde sadece boğazı. Surtunme sertik hissi var. Anne bogazim kaniyo diyo :) yok kizim kanamiyo hasta olduk gececek dedim insallah
Oo cok güzel ben onceden 73 leri görmüştüm. Yeni yeni kiyafetler alınca cok mutlu oluyordum. Acayip bi duygu. Peki 42 bedenler suan tam mi oluyor yoksa biraz dar mi
Öyleyse 90 üstü kilolardan bahsediyoruz. Yani asiri kilolardan. Şimdi 81 lerdesin. Esin belki küçük şeylerden etkilenmiyordurBence 75 veya 71 lere inersen tepki verebilir. Çünkü inmiste olsan yine de iri bi görüntü oluyor 80, civarinda insan 70 lere yakin bir kibarlasma başlıyor fizik olarak
Burada da bir değişik hava hafta başında kış havası vardı sanki şimdi daha ılık ne giyeceğimi şaşırdım hafta başında kabanla başladım şimdi yağmurluk giyiyorum bazen elimde taşıyorum
oooo700 gr az mı, haftada 1.5, ayda 6 kilo eder. Hafife alınacak bir eksi değil bu.
Tamam canım haftada bir kullandim pazartesi yine alicam sonra ayda bir kullanicm k2 vit. Kullanmamak icinGeçmiş olsun canim, D vit takviyesi ve sirkeli su gargarasi iyi gelir
Evet kalip cok değişikliğe sebep olyr :)Likrali kumaş ama ne dar ne bol cuk oturdu diyelim. Kalıptan kalıba değişebilir tabi. 46 bedenken 50 beden almisligim da var benim kalıp dar olunca.
Benimde etim sıkıAklınca beni gaza getiriyor. 80 lerdeyim ama etim çok sıkıdir benim. Goren 70 lerden bahseder hep 80 diyince şaşırırlar. O günleri de gorucez inşallah canım.
Cok iyi canim mas ben bebegimden dolayi yesil cay icemiyorum cok faydaliGunaydinlar
Pazartesi 82.400
Cuma 81.500
Bugün 81.000
Spora 3 gün gittim. 3 günde sadece 700 gram gittim. Onca yürümeye harekete . Neyse sabir bakalim. Birazda ödem vardir. Ha bide gece 2 de su ictim Yeşilçay içtim
Benimde etim sıkı
Göbeğim değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?