♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gece yine ateslendi ates düşürücü verdim. Idare ede ede bakalm iyilecek mi doktora da götürmek istemiyrm . Soğuk algınlığı değil. Bugun farkettim bende de basladi ikimizinde sadece boğazı. Surtunme sertik hissi var. Anne bogazim kaniyo diyo :) yok kizim kanamiyo hasta olduk gececek dedim insallah

Ayy nasıl kötü olmuş öyle sana da geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önce

Dün eşim takip duruyordu. Ayy dedim ne istiyorsun 9 kilo verdim hala gormuyorsun. 46 beden pantolonum ustumdeydi belini gosterdim. Hala bi 9 daha giderse anlarım belki diyo
Öyleyse 90 üstü kilolardan bahsediyoruz. Yani asiri kilolardan. Şimdi 81 lerdesin. Esin belki küçük şeylerden etkilenmiyordur Bence 75 veya 71 lere inersen tepki verebilir. Çünkü inmiste olsan yine de iri bi görüntü oluyor 80, civarinda insan 70 lere yakin bir kibarlasma başlıyor fizik olarak

Inşallah canim sağolasın. Bugun spora gitmicem bu yuzden. Ama mecburen carsiya gidecem. Hirka bakacam yine hava sogudu bi iki derece daha
Burada da bir değişik hava hafta başında kış havası vardı sanki şimdi daha ılık ne giyeceğimi şaşırdım hafta başında kabanla başladım şimdi yağmurluk giyiyorum bazen elimde taşıyorum

Gunaydinlar

Pazartesi 82.400
Cuma 81.500
Bugün 81.000

Spora 3 gün gittim. 3 günde sadece 700 gram gittim. Onca yürümeye harekete . Neyse sabir bakalim. Birazda ödem vardir. Ha bide gece 2 de su ictim Yeşilçay içtim

700 gr az mı, haftada 1.5, ayda 6 kilo eder. Hafife alınacak bir eksi değil bu.

Geçmiş olsun canim, D vit takviyesi ve sirkeli su gargarasi iyi gelir

Oo cok güzel ben onceden 73 leri görmüştüm. Yeni yeni kiyafetler alınca cok mutlu oluyordum. Acayip bi duygu. Peki 42 bedenler suan tam mi oluyor yoksa biraz dar mi

Likrali kumaş ama ne dar ne bol cuk oturdu diyelim. Kalıptan kalıba değişebilir tabi. 46 bedenken 50 beden almisligim da var benim kalıp dar olunca.

Aklınca beni gaza getiriyor. 80 lerdeyim ama etim çok sıkıdir benim. Goren 70 lerden bahseder hep 80 diyince şaşırırlar. O günleri de gorucez inşallah canım.

Gunaydinlar

Pazartesi 82.400
Cuma 81.500
Bugün 81.000

Spora 3 gün gittim. 3 günde sadece 700 gram gittim. Onca yürümeye harekete . Neyse sabir bakalim. Birazda ödem vardir. Ha bide gece 2 de su ictim Yeşilçay içtim
Cok iyi canim mas ben bebegimden dolayi yesil cay icemiyorum cok faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…