♥haftalık kilo verme yarışması♥

Pazartesi 76.8
Sali tartilamamistim
Carsamba 76.8
Persembe 77.8 (carsamba gecesi 8 de yemek yiyince)
Cuma 76.8 (persembe gecesi az yiyince)
Pazartesi kiloma dondum cok sukur haftasonu eksiye dusersem bu haftayi iyi kapatirim
Böyle giderse 5 kiloyu zor verirsin . Gitti 4 gun kaldı 26 gün. Nasil duzene sokacaksin

Picak micak hic yakistiramadim bi hukukcuya
Aksam menusu benim gozumde yemeklere bin basar bayilirim o ucluye afiyet olsun

Sadece aklıma BAATTİN gelmisti

Aynen öyle oldu benim halim. Ama ben hepsinin kafasını karıştırıp ciktim işin içinden

Geçmiş olsun, ama iyileşince sen yine de saldirma kestaneye

Senin normal günlerin gibi beslensek bir deri bir kemik kalıcaz da bak hiç ekmeksiz günümüz geçiyo mu @begum75 le benim
İsterseniz ekmeksiz gününüz de olur cicim. Çok da zor değil aslında..

Maaşallah hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Hayırlı bir evlat olsun canım, kız erkek teferruat.

Bu mesajo favorilere ekledim. Ilk favori mesjim oldu. Brokoli alınca yapacam. Bu arada hayatimda hic brokoli almadim :)

Brokoliyi bazen tek, bazen de karnabarla yapıyorum. Denemelisinnn..

Ben dun makarna vardi cok sevdigim halde bi catal bile almadim ispanak yemegimi yedim 4 kasik

Borek dedin canımı yesin Afiyet olsun.
Borege afiyet olsun dedim diye kizmayin bana ama ekmek her sofrada var. Borek her gün yapılabilecek, yenebilecek birşey degil. Ben evde borek yapmıyorum, nadiren buldugumda da yiyorum. Boylece her öğün değil haftada onbeste ayda yemiş oluyorum.

Aynen öyle Gİ tavan yapmış, bana yoruma gerek kalmamış, sen cozmussun

Ben alırım bazen kızım da sever eşim evde kokusunu alınca demediğini bırakmaz
Tam sana gore o zaman. Pisirmeyince koku da olmuyor..

Iyi canim calisiyorum yogun ogrenci ogrenci ogrenci baska bise yok .sen napiyon genislett
Bende işlerimi hallediyorum günlük bugün 1 de çıkacağım nasipse hafta sonu geldi diye göbek atacağım
Yorgun
Benim kizin ateşi var o biraz üzdü beni.
Sen nasılsın canım
Geçmiş olsun canım soğuk algınlığı mı İyiyim bende çok şükür

Sağol canım bende 2-3 ayda anca yaparım misafir falan gelirse yoksa yapınca senin gibi yiyorum aslında bunu da yapmazdım eşimin yiğeninin doğum günü diye yaptım doğum günü iptal oldu annemlere götüremedim onlar gelip alamadı eşimle bana kadı 16 dilim koca börekAllahtan ekmek tüketmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…