Hala alıntılara cevap veriyorum
neyse cok sukur nasilsin diye sordun
Iyi canim calisiyorum yogun ogrenci ogrenci ogrenci baska bise yok .sen napiyon genislettHayat nasıl canım hadi genişletelim
Ooooo estagfllah efendim ne demek bizmi soylicez soylicez bunu sen yaparsin yatam 10 sayfa yazmışsınız
şimdi ben bunu nasıl alıntılayayım istersiniz
Aaa oğlun lise 3 e mi geçti vay maşallah11.sınıfta hocam :)
Takılıyorum hosuma gidiyor. Ikimizde en az 5 kilo vericez ve ikimizinde yuzu gülecek inşallahHayirli cumalar canim
Yetissen ben 5 kilo vermemis olurum kiz bana yetismene izin veremem.sen 5 ben 5 ikimiz eksi olduk mu degme keyfinize
Yaziyorum hazir olll
Böyle giderse 5 kiloyu zor verirsinPazartesi 76.8
Sali tartilamamistim
Carsamba 76.8
Persembe 77.8 (carsamba gecesi 8 de yemek yiyince)
Cuma 76.8 (persembe gecesi az yiyince)
Pazartesi kiloma dondum cok sukur haftasonu eksiye dusersem bu haftayi iyi kapatirim
YorgunNasılsın canım
yok canım söyle ustten asagi bi GÖZ gezdirmesi varİyi bari sen eksi görmesen de gördüm de dır dır etmesin
Picak micak hic yakistiramadim bi hukukcuya
Aksam menusu benim gozumde yemeklere bin basar bayilirim o ucluyeafiyet olsun
Aynen öyle oldu benim halim. Ama ben hepsinin kafasını karıştırıp ciktim işin içindenhadi gözün aydın
dün bi karikatürde gördüm sen aklıma geldin :))
hakim diyoki hırsızı yatak odasında öldürürsen suç değil,salonda öldürürsen suç diye biliyorum ben,(eminde değil yani )
suçluda diyoki benim ev 1+1 yani yatak odamda solonda aynı
hakimde diyoki hımm o biraz karışık
herkese günaydın
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* etli patates yemeği
* karışık salata
Ara Öğün (saat 15:30)
* yarım elma
* yarım mandalina
Akşam (saat 19:00)
* salata
* şehriye çorbası
* kuru fasulye (3 kaşık)
Son Öğün (saat 21:00)
* 3 kestane
dün akşam miasfirim geldi,kestane yaptım onlara ama 3 tane yedim,normalde dayanamz yerdimde midem rahatsızdı yiyemedim
bu sabahta kahvaltı yapamadım,2 parça bitter çikolata yedim
nehirnil111 taydin
İsterseniz ekmeksiz gününüz de olur cicim. Çok da zor değil aslında..Senin normal günlerin gibi beslensek bir deri bir kemik kalıcaz da bak hiç ekmeksiz günümüz geçiyo mu @begum75 le benim
Maaşallah hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Hayırlı bir evlat olsun canım, kız erkek teferruat.Çok çok yazmışım şimdi de haberler benden dün kontrolümüz vardı bebiş iyi maaşallah uyuyordu
İkili test için kan verdim bir dee ben hiç sormadan doktorumuz erkeğe benziyor dedi benim için hiç önemli değil ama eşim bayaa sevindi
İnşallah sonradan hayal kırıklığı yaamaz
Bu mesajo favorilere ekledim. Ilk favori mesjim oldu. Brokoli alınca yapacam. Bu arada hayatimda hic brokoli almadim :)
Ben dun makarna vardi cok sevdigim halde bi catal bile almadim ispanak yemegimi yedim 4 kasik
Borek dedin canımı yesin Afiyet olsun.Sabah; 07:50 - 1 ad.patatesli börek - 221 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk sote + 1 kase yeşil salata(yağsız) + 3 ymk kaşığı karnabahar zeytinyağlı - 256 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
ben bugün çok saçma yedim,akşamada annemdeyim saçmalamaya devam edermiyim bilinmez
Sabah (saat 08:45)
* 2 kare bitter çikolata
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 12:00) )
* 1 dilim ekmek
* azcık musakka
* sütlaç
musakka çok yağlıydı azcık kymalarından ve patlıcanlarından dideledim, makarna vardı onu yemedim,doymayıncada mecbur sütlacımı yedim
ya bide çok k.hidrat mı aldım naptım bi ağırlık çöktü üstüme esnedikçe esniyorum,ağzım yoruldu artık hee
nehirnil111 taydin
Tam sana gore o zaman. Pisirmeyince koku da olmuyor..Ben alırım bazen kızım da sever eşim evde kokusunu alınca demediğini bırakmaz
yok canım söyle ustten asagi bi GÖZ gezdirmesi var
İyi gecelerKizlar yazdiklarinizi okdum ama cok uykum var uyumam lazim yarin alintilar insa iyi geceler
Bende oyle canim kız çocuğunu seviyorum .Ben kızımla çok mutluyum bi tane daha olsa fena olmaz ama eşim istiyor bakalım hayırlısı
Bende işlerimi hallediyorum günlük bugün 1 de çıkacağım nasipse hafta sonu geldi diye göbek atacağımIyi canim calisiyorum yogun ogrenci ogrenci ogrenci baska bise yok .sen napiyon genislett
Geçmiş olsun canım soğuk algınlığı mıYorgun
Benim kizin ateşi var o biraz üzdü beni.
Sen nasılsın canım
Borek dedin canımı yesin Afiyet olsun.
Borege afiyet olsun dedim diye kizmayin bana ama ekmek her sofrada var. Borek her gün yapılabilecek, yenebilecek birşey degil. Ben evde borek yapmıyorum, nadiren buldugumda da yiyorum. Boylece her öğün değil haftada onbeste ayda yemiş oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?