AraniyoooorrGunaydin zayiflamaya calisip hedefine ulasacak bayanlar
Bir fincan icebilirsin zararı yok diye biliyrm canimCok iyi canim mas ben bebegimden dolayi yesil cay icemiyorum cok faydali
Bugün yeni aletlere de gececektim ama kizimin ateşi ve uykusu derken erken cikmak zorunda kaldim .
Dün 13.850
Bugün 13.271 adim
yuhh oda körmüş yani 9 kiloyu nasıl anlamaz,takacan pıcağııDün eşim takip duruyordu. Ayy dedim ne istiyorsun 9 kilo verdim hala gormuyorsun. 46 beden pantolonum ustumdeydi belini gosterdim. Hala bi 9 daha giderse anlarım belki diyo
inşallah en kısa zamandaBugün ofise giderken defactodan 2 pantolon aldım 42 bedenen kısa zamanda bunlar da bol gelir insallah
kızlar günaydın, herkeşe hayırlı haftalar dilerim
sbeden cim bugünkü kilom 61,9 ama hafta sonu çok pek bi kaçırdım bugünde devam edicek ama inşallah son, yarından itibaren spor ve dikkatli beslenmeye geçiyorum karalıyım
yetişirsin de geçersinde bende hiç azim yoktur kimler geldi kimler geçti beni bir bilsenhadi bakalım ama ben sana yetişcem haberin olsun
akşama zumbaya gıdıyorumm
ay bi şaka yapıyım dedım vicdan yaptırdın yaa deme öyleyetişirsin de geçersinde bende hiç azim yoktur kimler geldi kimler geçti beni bir bilsen
Sağol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?