♥haftalık kilo verme yarışması♥

selam herkese arkadaslar.bundan sonra burda daha fazla yazmaya ozen gostericem.cunki yazinca dahada montivasyonum artiyor.gectigimiz hafta ve onumuzdeki hafta baya yogun kecicek benim icin.boya yapiyoruz.ben bu hafta kilo veridigimi hissetmiyorum malesef.bide sislik filan var.malum gunlerdeyim.dietimi yapmaya baslayamadim bir turlu kendimi gercekten hantallasmis hiss ediyorum

KARBONHİDRAT YÜKLEMESİ
Bu saydığım mönü size çok tanıdık geliyorsa kilo almanız da çok kolay demektir. Çorba, yanında pilav, yanında patatesli et yemeği ve üzerine hamurlu bir tatlı… Bu mönüyü yedikten sonra masa başına geçip uyuyabilirsiniz. Çünkü tek öğünde karbonhidrata bu kadar yüklenmek hem enerjinizi düşürür, uykunuzu getirir hem de kilo almanızı kolaylaştırır. Aynı öğünde çorba- pilav-makarna-patates-unlu yemek (beşamel soslu sebze) tüketmeyin.

cuma günü aynen bana olan buydu gerçekten bu kadar etkilediğini gördüm,şaşırdım

hadi bakalım ama ben sana yetişcem haberin olsun
akşama zumbaya gıdıyorumm

sbeden

Pazartesi -->> 82.400
Salı -->> 80.800

Sonuç -1.600

*sonuçtan memnun değilim -2000 olabilirdi. Cumartesi salona gitmedim carsiya 5 saate yakin dolandık. cumartesi pazar aksam yemegi yemedim aclik yoktu tek ogunle bitti bu iki gun.
Bugunde salona gidemicem hasta olduk iyice larenjitmis. Kizim kötü geçiriyor. Iki gecedir hastanede buhar alıyor. En azindan artık atesi çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…