Gecmis olsun sizede kizinizadasbeden
Pazartesi -->> 82.400
Salı -->> 80.800
Sonuç -1.600
*sonuçtan memnun değilim -2000 olabilirdi. Cumartesi salona gitmedim carsiya 5 saate yakin dolandık. cumartesi pazar aksam yemegi yemedim aclik yoktu tek ogunle bitti bu iki gun.
Bugunde salona gidemicem hasta olduk iyice larenjitmis. Kizim kötü geçiriyor. Iki gecedir hastanede buhar alıyor. En azindan artık atesi çıkmıyor.
sbeden
Pazartesi -->> 82.400
Salı -->> 80.800
Sonuç -1.600
*sonuçtan memnun değilim -2000 olabilirdi. Cumartesi salona gitmedim carsiya 5 saate yakin dolandık. cumartesi pazar aksam yemegi yemedim aclik yoktu tek ogunle bitti bu iki gun.
Bugunde salona gidemicem hasta olduk iyice larenjitmis. Kizim kötü geçiriyor. Iki gecedir hastanede buhar alıyor. En azindan artık atesi çıkmıyor.
yinede çok iyi gidiyosun canım,haftaya çok rahat eksileri görürsün yinesbeden çok geçmiş olsun canım kızına.
Gayet te güzel kilo vermissin . Ben bu hafta kötü beslendim maalesef ve din de regl oldum. O yüzden sonuç + 600
74.9 güncel kilom
Geçmiş olsunn şimdiye iyileşmiştir inşallah benim kızımın da burnu tıkalıydı akşam uyuyamadı bir türlüBugün yeni aletlere de gececektim ama kizimin ateşi ve uykusu derken erken cikmak zorunda kaldim .
Dün 13.850
Bugün 13.271 adim
Evet yaaa bu sabah iş yerine bol yeşillik domates zeytin peynir getirmiştim hiç ekmeksiz doydum ve hala acıkmadımSadece aklıma BAATTİN gelmisti
Aynen öyle oldu benim halim. Ama ben hepsinin kafasını karıştırıp ciktim işin içinden
Geçmiş olsun, ama iyileşince sen yine de saldirma kestaneye
İsterseniz ekmeksiz gününüz de olur cicim. Çok da zor değil aslında..
Amiin canım teşekkür ederim allah bir an önce sana da nasip etsinMaaşallah hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Hayırlı bir evlat olsun canım, kız erkek teferruat.
Tam sana gore o zaman. Pisirmeyince koku da olmuyor..
Amiiiin inşallahBende oyle canim kız çocuğunu seviyorum .
Allah hayırlısıni versin
Ben de de ilk öyle başladı sonra grip çok şükür atlattık da burun tıkanıklığı geçmedi bir türlüGece yine ateslendi ates düşürücü verdim. Idare ede ede bakalm iyilecek mi doktora da götürmek istemiyrm . Soğuk algınlığı değil. Bugun farkettim bende de basladi ikimizinde sadece boğazı. Surtunme sertik hissi var. Anne bogazim kaniyo diyo :) yok kizim kanamiyo hasta olduk gececek dedim insallah
kızlar bugünkü menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:40)
* 1 dilim ekmek
* kuru fasulye
* azcık turşu
nehirnil111 taydin
evet canım spora başlıyacamEğer bu şekilde de zayıflamazsan şaşırtalım vücudunu derim kuzum ya da bol bol spora yönlen gel sende benim gibi
evet canım spora başlıyacam
hafta sonu doğum günü sebebiyle kaçırdım,bi fasılda bugün kutlama var dün akşam misafirlerin bir kısmı geldi,
ama bu akşam ölçülü yiycem kaçırmıycam inşallah,tabi diyete çok uymıyacak belki ama yinede abartmadan yiycem
hadi bakalım azimli hatun seni,banada gaz veriyosunBen bugünden itibaren bir döneme girdim canım inşallah 2 haftaya kadar kendimi sabitleyeceğim inançlıyım kendimeSende kaçırmadan ye belki vücudun da şaşırmıştır
hadi bakalım azimli hatun seni,banada gaz veriyosun
kaçırmadan yiyicem inşallah kararlıyım
şaşırdı şaşırdı +500 ü görünce tartıda o da bende şaşırdık
As canım bekleriz. Aktif olmak her zaman iyi oluyorselam herkese arkadaslar.bundan sonra burda daha fazla yazmaya ozen gostericem.cunki yazinca dahada montivasyonum artiyor.gectigimiz hafta ve onumuzdeki hafta baya yogun kecicek benim icin.boya yapiyoruz.ben bu hafta kilo veridigimi hissetmiyorum malesef.bide sislik filan var.malum gunlerdeyim.dietimi yapmaya baslayamadim bir turlu kendimi gercekten hantallasmis hiss ediyorum
Benim resmimi gördün mü ins.da resmen kaç ay öncesine döndüm ayıp bana yaHer gün bana hesap sor sabah yediklerimi yazmazsam dayak at bana Bu arada maşallah oğluna nasıl yakışıklı kocaman delikanlı abla kardeş gibisiniz ya
Öyle deme kiz cok kilolu olunca inan bana pekte farkedilmiyor farkedilen az olur oda karsi tarafın olumlu tepki vermesine yetmez. Ama 60 lar 50 ler oyle ki. Bi iki kilo vermek bile nasil farkettiriyor :)yuhh oda körmüş yani 9 kiloyu nasıl anlamaz,takacan pıcağıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?