♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gecmis olsun sizede kizinizada
Bence saglikli kilo vermek en onemlisi
Kilo vericez diye saglimizdan olmayalim
verdiginiz kilo gayet guzel hatta fazla bile
Ben haftalik kendimi yarim kilo vermeyi adapte ettim

oyy minik kuzuya çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

Evet yaaa bu sabah iş yerine bol yeşillik domates zeytin peynir getirmiştim hiç ekmeksiz doydum ve hala acıkmadım

Ben de de ilk öyle başladı sonra grip çok şükür atlattık da burun tıkanıklığı geçmedi bir türlü

Sabah; YOK (Sabah tartı şokundan sonra boğazımdan geçmedi geçemedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 3 çatal zeytinyağlı patlıcan musakka + 1 kase yağsız yeşil salata - 218 kalori
Ara; 13:30 - 1 kase sade nescafe şekersiz + 1 ad.ufak mandalina - 39 kalori

Akşama yoğurtlu dereotlu kereviz salatası yiyeceğim sıkı başladımDün foto çektirdim farkettim ki surattan kilo almışım ve mutsuz oldum o yüzden geri adım zamanı

Eğer bu şekilde de zayıflamazsan şaşırtalım vücudunu derim kuzum ya da bol bol spora yönlen gel sende benim gibi

Eğer bu şekilde de zayıflamazsan şaşırtalım vücudunu derim kuzum ya da bol bol spora yönlen gel sende benim gibi
evet canım spora başlıyacam
hafta sonu doğum günü sebebiyle kaçırdım,bi fasılda bugün kutlama var dün akşam misafirlerin bir kısmı geldi,
ama bu akşam ölçülü yiycem kaçırmıycam inşallah,tabi diyete çok uymıyacak belki ama yinede abartmadan yiycem

Ben bugünden itibaren bir döneme girdim canım inşallah 2 haftaya kadar kendimi sabitleyeceğim inançlıyım kendimeSende kaçırmadan ye belki vücudun da şaşırmıştır

Ben bugünden itibaren bir döneme girdim canım inşallah 2 haftaya kadar kendimi sabitleyeceğim inançlıyım kendimeSende kaçırmadan ye belki vücudun da şaşırmıştır
hadi bakalım azimli hatun seni,banada gaz veriyosun
kaçırmadan yiyicem inşallah kararlıyım
şaşırdı şaşırdı +500 ü görünce tartıda o da bende şaşırdık

hadi bakalım azimli hatun seni,banada gaz veriyosun
kaçırmadan yiyicem inşallah kararlıyım
şaşırdı şaşırdı +500 ü görünce tartıda o da bende şaşırdık

Benim resmimi gördün mü ins.da resmen kaç ay öncesine döndüm ayıp bana ya Her gün bana hesap sor sabah yediklerimi yazmazsam dayak at bana Bu arada maşallah oğluna nasıl yakışıklı kocaman delikanlı abla kardeş gibisiniz ya

Günaydın canım. Snei
[Q
As canım bekleriz. Aktif olmak her zaman iyi oluyor

gördüm canım azıcık yanaklar dolmuş :)beğendim resmini
teşekkür ederim canım,bugün 16 sı biti 17 ye bastı, büyüdü ama gözümde hala minnak kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…