evet canim haklisin.oyle gercekten.Günaydın canım. Snei
[Q
As canım bekleriz. Aktif olmak her zaman iyi oluyor
gördüm canım azıcık yanaklar dolmuş :)beğendim resmini
teşekkür ederim canım,bugün 16 sı biti 17 ye bastı, büyüdü ama gözümde hala minnak kuş
seni anlıyorum. Kalabalık gelen giden gezmeler derken ayar tutturmak zorkızlar günaydın, herkeşe hayırlı haftalar dilerim
sbeden cim bugünkü kilom 61,9 ama hafta sonu çok pek bi kaçırdım bugünde devam edicek ama inşallah son, yarından itibaren spor ve dikkatli beslenmeye geçiyorum karalıyım
hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar sıkı bir diyet zamanı
sorma zaten şimdiden kızlarla başımız dertte,rahat bırakmıyorlar derslerinden geri kalacak diye korkuyorum,ayarı tutturmak gerçekten çok zorEvet zaten neyse bu yüzden çektim millet iyi iyi zayıflık çöküyor suratın diye diye rahata bıraktım kendimiMaşallah çokta yakışıklı annesi yarın evlendirirken çok zorlanacaksın
cuma günü kızkardeşim geldi,bende anneme geçtim,pazar günü herkes dağıldı ama bu seferde bana misafir geldi, bu akşamda bi 8 kişi bide 2 çocuk daha gelcek oğlumun doğum günü var onu kutlıycaz,bunların 3 tanesi yatılı diğerleri dönecek yatılılar kaçgün kalır bilmiyorumseni anlıyorum. Kalabalık gelen giden gezmeler derken ayar tutturmak zor
hayırlı cumalar
Teşekkür ederim canımGecmis olsun sizede kizinizada
Bence saglikli kilo vermek en onemlisi
Kilo vericez diye saglimizdan olmayalim
verdiginiz kilo gayet guzel hatta fazla bile
Ben haftalik kendimi yarim kilo vermeyi adapte ettim
Nasılsın canımseni anlıyorum. Kalabalık gelen giden gezmeler derken ayar tutturmak zor
hayırlı cumalar
sorma zaten şimdiden kızlarla başımız dertte,rahat bırakmıyorlar derslerinden geri kalacak diye korkuyorum,ayarı tutturmak gerçekten çok zor
zamanla anlarda iş işten geçmiş olmaz inşallah,ara ara telkinlerde bulunuyorum,babası,teyzesi,büyükler herkes telkinde bulunuyor hani ayarı tuttursun aklı kaymasın diye ama bazende bunaltıyoruz diye de tedirgin oluyorum bi ergenle iletişim kurmak gerçektende zorNasılsın canım
Derttedir canım genelde öyle oluyor bir de yakışıklı ondanZamanla o neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacaktır
Teşekkürler canımoyy minik kuzuya çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim
Sağol canim. Haftaya 70 ler :) benim için.sbeden çok geçmiş olsun canım kızına.
Gayet te güzel kilo vermissin . Ben bu hafta kötü beslendim maalesef ve din de regl oldum. O yüzden sonuç + 600
74.9 güncel kilom
bizim ki grip değil canim. Larenjit bu ara cok goruluyormus. Burunda sorun yok seste kalinlasmayla basliyr çocuklarda nefes darlığı özellikle geceleri . Iki gecedir hastane de sicak ve soguk buhar verildi. Biraz rahatladi. Cigerlerine inmiş benim de cigerlere aynen indi. Antibiyotik vermedi virusler sebep oldugundan.Ben de de ilk öyle başladı sonra grip çok şükür atlattık da burun tıkanıklığı geçmedi bir türlü
Doğum gününüz kutlu olsun oğluşunla birlikte nice mutlu yıllar dilerimcuma günü kızkardeşim geldi,bende anneme geçtim,pazar günü herkes dağıldı ama bu seferde bana misafir geldi, bu akşamda bi 8 kişi bide 2 çocuk daha gelcek oğlumun doğum günü var onu kutlıycaz,bunların 3 tanesi yatılı diğerleri dönecek yatılılar kaçgün kalır bilmiyorumhaliyle soramıyorum ama salı günü spora başlamayı düşünüyorum artık yeteerrrrrr
Aramizda 400 gram varMerhaba herkeseee
Kiloyu güncelleyelim hemenn
2 gün önce: 80.4
2 gündür tartıya çıkmıyorum çünkü regl oldum, çok moral bozuyor, her tarafım şiş
Ben de peditus verdim bir kaç gün ayakta atlatıyorbizim ki grip değil canim. Larenjit bu ara cok goruluyormus. Burunda sorun yok seste kalinlasmayla basliyr çocuklarda nefes darlığı özellikle geceleri . Iki gecedir hastane de sicak ve soguk buhar verildi. Biraz rahatladi. Cigerlerine inmiş benim de cigerlere aynen indi. Antibiyotik vermedi virusler sebep oldugundan.
Bu arada stajer doktor buhardan sonra antibiyotik yazmak istedi. Buharla gecmez mi once ki gun doktor bir kac gun buharla iyilesme saglanir dedi dedim. Ama antibiyotiksiz gecmez dedi bende ama biliyoruz ki bu çok kötü bir cok yararlı bakteriyi öldürüyor cok zararlı dedim esimde antibiyotik istiyor bi yandan . Neyse buhardan sonra geldik bu sefer stajerin yaninda doktor vardi. Antobiyotigi sordum bu viruslerin sebep oldugu bi rahatsizlik antibiyotik virusleri öldürmez bi kac gun buharla gecer camlari acin bol ılık su icirin dedi esime de dedim sana demistim bak :)
Yani hemen dayiyorlar antibiyotigi dur demek direnmek lazım
amin inşallah,teşekkür ederim canımDoğum gününüz kutlu olsun oğluşunla birlikte nice mutlu yıllar dilerim
Bence ödem tutmuştur bedenin. Yeşilçay ic gunde iki fincan. Ben baska bişey icmiyrm. Cokta üzme kendini 53 kilo nasilsaevet canim haklisin.oyle gercekten.
kizlar delirdim bu gun.53 kilo olmusum.nasil olur buya.agliyasim var.offfff.acaba adet oldugum icin ola bilirmi bu kadari.kizlarsiz neler yapiyorsunuz.detox suyu filan icen varmi.yada ekstra birsey yapip faydasini goren.
O ne ki ben pek bilmiyorum ilaçları cok sukurBen de peditus verdim bir kaç gün ayakta atlatıyor
Çok bilinen bir bebek şurubu soğuk algınlığı grip içinO ne ki ben pek bilmiyorum ilaçları cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?