- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:40)
* 1 dilim ekmek
* kuru fasulye
* azcık turşu
Ara Öğün (saat 15:40)
* yarım elma
Akşam (saat 19:00)
* mercimek çorbası
* 2 yuvarlak dilim palamut
* salata
Son Öğün (saat 20:30)
* 1 dilim yaş pasta
nehirnil111 taydin
Sabah; YOK (Sabah tartı şokundan sonra boğazımdan geçmedi geçemedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 3 çatal zeytinyağlı patlıcan musakka + 1 kase yağsız yeşil salata - 218 kalori
Ara; 13:30 - 1 kase sade nescafe şekersiz + 1 ad.ufak mandalina - 39 kalori
Akşam; 18:30 - 1 ad.et döner dürüm + 240 ml ayran - 721 kalori(akşam kereviz yiyecektim ama saçımı kestirmeye gittik en zararsız gözüme döner geldi)
Ara; 20:30 - 1 ad.nar - 105 kalori
Toplam kalori: 1083
Neyseki sabah tartı eksiye geçmişti demek ki abur cubur yemesem insan gibi az yesem az da spor yapsam işe yarayacak
taydin begum75
evet nil'im doğum günüsüne özel yedimYaş pasta dışında harika bir menü yaş pastayı da doğum gününe verelim yine de kaçırmamışsın başka bir şey tebrik ederim Begüş
Hemen atıyorumhayeller kereviz gerçekler dönerafiyet olsun sana bir gösteriyorum cınım
bu arada saçın nasıl oldu merak ettim foto atsana özelden
Güzel olmuş bence bende de tatlı krizi vardı ama nar yedim kendime inanamadımevet nil'im doğum günüsüne özel yedim,akşam yemeğinde kuru fasulye pilav vardı onlardan yemedim
meyva,patlamış mısır vardı onlarada elimi sürmedimkendimi baya korudum,pastamda hem küçük hem inceydi
nar faydalıdır iyi yapmışsın ama meyvaları biraz daha erken saatte yemek gerekiyorGüzel olmuş bence bende de tatlı krizi vardı ama nar yedim kendime inanamadım
nar faydalıdır iyi yapmışsın ama meyvaları biraz daha erken saatte yemek gerekiyor
sende yemezsin yemezsin dün 2 çeşit yemişsin,iştah tavan
o yönden iyi yapmışsın tabiKız yoksa abur cubur yiyecektim bari narla bastırayım dedim
Evet düşün ne sıkıntı çektim hemen yattım uyudum resmen canım çekmesin diyeo yönden iyi yapmışsın tabi,abur cuburada dayanmak çok zor
bende bugün dikkatli yemeye başlıyorum gündüz pek sorun olmuyoda akşam kaçırıyodum onada dikkat edicem inşallah bide spora başlamayı düşünüyorum artıkEvet düşün ne sıkıntı çektim hemen yattım uyudum resmen canım çekmesin diyebir kaç gün böyle zorlanacağım ama aklımdan sileceğim artık onları
bende bugün dikkatli yemeye başlıyorum gündüz pek sorun olmuyoda akşam kaçırıyodum onada dikkat edicem inşallah bide spora başlamayı düşünüyorum artık
süpersin canım,ilk başta inanmak ve istemek çok önemli bende bu akşam başlıyorumBende spora başladım kuzum dün akşam yarım saat kadar yürüdüm bugün de eğer bir yere gitmezsek evde spor yapacağım leslie 45 dakika eğer gidersek yarın yapacağım ama artık sporcu Nil geri döndü
Aynen öyle canım inanmak başarmanın yarısıdır diye boşuna dememişler hadi sende başla spora hafta da en az 3 gün yapalımsüpersin canım,ilk başta inanmak ve istemek çok önemli bende bu akşam başlıyorum
yapalım canımAynen öyle canım inanmak başarmanın yarısıdır diye boşuna dememişler hadi sende başla spora hafta da en az 3 gün yapalım
Aynen öyle canım yansın yağlar kara yağlaryapalım canım,bizi kimse durduramaz
ben geldiiim
dün akşam 1 saat zumba yapmıştım onu diyim de yapıyorum spor yaniibegum75
sabah da
30 dk bant (2800km yürümüşüm hızlı hızlı
10 dk yatay bısıklet
10 dk ekliptik bisiklet
tabikiiitebrik ederim seni,gerçekten çok şaşırdım,bu sefer bırakma hedefe kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?