♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; YOK (Sabah tartı şokundan sonra boğazımdan geçmedi geçemedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 3 çatal zeytinyağlı patlıcan musakka + 1 kase yağsız yeşil salata - 218 kalori
Ara; 13:30 - 1 kase sade nescafe şekersiz + 1 ad.ufak mandalina - 39 kalori
Akşam; 18:30 - 1 ad.et döner dürüm + 240 ml ayran - 721 kalori(akşam kereviz yiyecektim ama saçımı kestirmeye gittik en zararsız gözüme döner geldi)
Ara; 20:30 - 1 ad.nar - 105 kalori

Toplam kalori: 1083

Neyseki sabah tartı eksiye geçmişti demek ki abur cubur yemesem insan gibi az yesem az da spor yapsam işe yarayacak

taydin begum75

Yaş pasta dışında harika bir menü yaş pastayı da doğum gününe verelim yine de kaçırmamışsın başka bir şey tebrik ederim Begüş

hayeller kereviz gerçekler döner afiyet olsun sana bir gösteriyorum cınım
bu arada saçın nasıl oldu merak ettim foto atsana özelden

Yaş pasta dışında harika bir menü yaş pastayı da doğum gününe verelim yine de kaçırmamışsın başka bir şey tebrik ederim Begüş
evet nil'im doğum günüsüne özel yedim,akşam yemeğinde kuru fasulye pilav vardı onlardan yemedim
meyva,patlamış mısır vardı onlarada elimi sürmedimkendimi baya korudum,pastamda hem küçük hem inceydi

Evet düşün ne sıkıntı çektim hemen yattım uyudum resmen canım çekmesin diye bir kaç gün böyle zorlanacağım ama aklımdan sileceğim artık onları
bende bugün dikkatli yemeye başlıyorum gündüz pek sorun olmuyoda akşam kaçırıyodum onada dikkat edicem inşallah bide spora başlamayı düşünüyorum artık

bende bugün dikkatli yemeye başlıyorum gündüz pek sorun olmuyoda akşam kaçırıyodum onada dikkat edicem inşallah bide spora başlamayı düşünüyorum artık

Bende spora başladım kuzum dün akşam yarım saat kadar yürüdüm bugün de eğer bir yere gitmezsek evde spor yapacağım leslie 45 dakika eğer gidersek yarın yapacağım ama artık sporcu Nil geri döndü

bugünkü menüm kızlar

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir
* 2 zeytin

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45 )
* et sote
* bulgur pilavı (2-3 kaşık kadardı)

ben geldiiim
dün akşam 1 saat zumba yapmıştım onu diyim de yapıyorum spor yanii begum75
sabah da
30 dk bant (2800km yürümüşüm hızlı hızlı
10 dk yatay bısıklet
10 dk ekliptik bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…