Ne cumasi kiz beni de sasirttinGünaydın hayırlı cumalar sıkı bir diyet zamanı
Ne cumasi kiz beni de sasirttin
Ahahha şaka gibi aklım nasıl cumaya gitmiş hayırlı haftalar yazacağımaNe cumasi kiz beni de sasirttin
Bende dikkat olcuyorsun sanmistimAhahha şaka gibi aklım nasıl cumaya gitmiş hayırlı haftalar yazacağıma
Pazartesi sendromu olmuş oBende dikkat olcuyorsun sanmistim
bu hafta sıkı geliyorum o zamannAramizda 400 gram var
Ona göre haftaya iyi hazırlan
KARBONHİDRAT YÜKLEMESİ
Bu saydığım mönü size çok tanıdık geliyorsa kilo almanız da çok kolay demektir. Çorba, yanında pilav, yanında patatesli et yemeği ve üzerine hamurlu bir tatlı… Bu mönüyü yedikten sonra masa başına geçip uyuyabilirsiniz. Çünkü tek öğünde karbonhidrata bu kadar yüklenmek hem enerjinizi düşürür, uykunuzu getirir hem de kilo almanızı kolaylaştırır. Aynı öğünde çorba- pilav-makarna-patates-unlu yemek (beşamel soslu sebze) tüketmeyin.
cuma günü aynen bana olan buydu gerçekten bu kadar etkilediğini gördüm,şaşırdım
Tebrikler canım, daha ne olsun.. bence supersin bu hafta..sbeden
Pazartesi -->> 82.400
Salı -->> 80.800
Sonuç -1.600
*sonuçtan memnun değilim -2000 olabilirdi. Cumartesi salona gitmedim carsiya 5 saate yakin dolandık. cumartesi pazar aksam yemegi yemedim aclik yoktu tek ogunle bitti bu iki gun.
Bugunde salona gidemicem hasta olduk iyice larenjitmis. Kizim kötü geçiriyor. Iki gecedir hastanede buhar alıyor. En azindan artık atesi çıkmıyor.
Gele bir de iki yumurta olsaydı. Akşama kadar tokluk garanti..Evet yaaa bu sabah iş yerine bol yeşillik domates zeytin peynir getirmiştim hiç ekmeksiz doydum ve hala acıkmadım
Amiin canım teşekkür ederim allah bir an önce sana da nasip etsin
kızlar bugünkü menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:40)
* 1 dilim ekmek
* kuru fasulye
* azcık turşu
nehirnil111 taydin
bizim ki grip değil canim. Larenjit bu ara cok goruluyormus. Burunda sorun yok seste kalinlasmayla basliyr çocuklarda nefes darlığı özellikle geceleri . Iki gecedir hastane de sicak ve soguk buhar verildi. Biraz rahatladi. Cigerlerine inmiş benim de cigerlere aynen indi. Antibiyotik vermedi virusler sebep oldugundan.
Bu arada stajer doktor buhardan sonra antibiyotik yazmak istedi. Buharla gecmez mi once ki gun doktor bir kac gun buharla iyilesme saglanir dedi dedim. Ama antibiyotiksiz gecmez dedi bende ama biliyoruz ki bu çok kötü bir cok yararlı bakteriyi öldürüyor cok zararlı dedim esimde antibiyotik istiyor bi yandan . Neyse buhardan sonra geldik bu sefer stajerin yaninda doktor vardi. Antobiyotigi sordum bu viruslerin sebep oldugu bi rahatsizlik antibiyotik virusleri öldürmez bi kac gun buharla gecer camlari acin bol ılık su icirin dedi esime de dedim sana demistim bak :)
Yani hemen dayiyorlar antibiyotigi dur demek direnmek lazım
evde yesil cay yok.aliyim mutlaka yarin.leslie yapmayi dusunuyprum ben.daha once etkisini gprmustum.canim bende bunyede var.emzirme doneminde neredeyse 70 kiloya cikmistim.Bence ödem tutmuştur bedenin. Yeşilçay ic gunde iki fincan. Ben baska bişey icmiyrm. Cokta üzme kendini 53 kilo nasilsa
80; nireee 53 nire
Araniyoooorr
bebekte zayiflar canimBir fincan icebilirsin zararı yok diye biliyrm canim
Masssbeden
Pazartesi -->> 82.400
Salı -->> 80.800
Sonuç -1.600
*sonuçtan memnun değilim -2000 olabilirdi. Cumartesi salona gitmedim carsiya 5 saate yakin dolandık. cumartesi pazar aksam yemegi yemedim aclik yoktu tek ogunle bitti bu iki gun.
Bugunde salona gidemicem hasta olduk iyice larenjitmis. Kizim kötü geçiriyor. Iki gecedir hastanede buhar alıyor. En azindan artık atesi çıkmıyor.
Aynen direk bi kac gunde atlatiyorBen de peditus verdim bir kaç gün ayakta atlatıyor
Dogrudur ben suruplardan bi dolven bi calpol biliyr. Diğerlerini hiç hatirlamiurm.Çok bilinen bir bebek şurubu soğuk algınlığı grip için
bende farketmemişim,günler karışmış
Kızlar kilom değişti tekrar Tartilmam gerektiGünaydın kizlar
Dün 80.800
Bugün 80.800
Dun aksam 9 da yarim kilo istavrit tavada kizartma salata ve meyve suyu .. sonuc bunlara ragmen mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?