♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hele bir de bir kaç gün bugday ve sekerden uzak dur bak yiyince nasıl oluyor sonra.

Tebrikler canım, daha ne olsun.. bence supersin bu hafta..
Kızına geçmiş olsun. Çocuklar hasta olunca ne zor oluyor.

Evet yaaa bu sabah iş yerine bol yeşillik domates zeytin peynir getirmiştim hiç ekmeksiz doydum ve hala acıkmadım
Gele bir de iki yumurta olsaydı. Akşama kadar tokluk garanti..

Amiin canım teşekkür ederim allah bir an önce sana da nasip etsin

İnşallah canım.. Tüp bebigim buyuseydi, şimdi son 10 gundeydim, belki de evimize bebis gelmiş olacaktı. Hayirlisiyla en kısa zamanda inşallah.

Ekmek,ekmek, kuru fasulye. Fasulye zaten sağlıklı karbonhidrat.. Az yemissin, doymak ve açılmamak zor..

Kesinlikle... Bir ezberlemisler antibiyotik diye. Başka birşey bilmiyorlar. Mecbur kalmadan kesinlikle kullanmamak, direnmek lazım.

sbeden canım bugün 81.7 yim maalesef..

Cumartesi sabaha kadar uyuyamadim. Yine gaz ve nefes alırken batma vardı. Cumartesi pazar disardaydim. Sabah evde kahvalti edip çıktık iki gün de. Cumartesi akşam iki lahmacun, pazar balık yedim. Kabızlık problemi yaşadım bir de haftasonu. Sabah sis kalktim hem kabizliktan, hem gazdan. Bu haftadan umutluydum ama olmadı maalesef.

merhaba arkadaşlar...
Bu aralar biraz yoğum olduğumdan geçen hafta kilo bildirimi yapmayı unutmuşum ki az kaldın bu hafta da unutuyordum...

Güncel kilom 85.3 sbeden son 2 haftadır fast food tüketimini arttırdığım için kiloma yansıdı haliyle...Bu haftadan itibaren dikkat edeceğim inşallah.

Bence ödem tutmuştur bedenin. Yeşilçay ic gunde iki fincan. Ben baska bişey icmiyrm. Cokta üzme kendini 53 kilo nasilsa
80; nireee 53 nire
evde yesil cay yok.aliyim mutlaka yarin.leslie yapmayi dusunuyprum ben.daha once etkisini gprmustum.canim bende bunyede var.emzirme doneminde neredeyse 70 kiloya cikmistim.

Bir fincan icebilirsin zararı yok diye biliyrm canim
bebekte zayiflar canim

Mass tebrik ederim kizinda bir an once kavusur saglina canim insa

Ben de peditus verdim bir kaç gün ayakta atlatıyor
Aynen direk bi kac gunde atlatiyor

Günaydın kizlar

Dün 80.800
Bugün 80.800

Dun aksam 9 da yarim kilo istavrit tavada kizartma salata ve meyve suyu .. sonuc bunlara ragmen mükemmel

kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir

Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:40)
* 1 dilim ekmek
* kuru fasulye
* azcık turşu

Ara Öğün (saat 15:40)
* yarım elma

Akşam (saat 19:00)
* mercimek çorbası
* 2 yuvarlak dilim palamut
* salata

Son Öğün (saat 20:30)
* 1 dilim yaş pasta

nehirnil111 taydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…