ekmeği 1 dilimle kısıtlarsan daha iyi olur,kahvaltını zenginleşitrmelisin,zeytin,ceviz,yeşillikler vs...peyniride normal beyaz peynir yersen daha iyiSabah
-1 yumurta
- 2 dilim kepek ekmek ve ucgen peynir
Aslinda soyle yapiyorumekmeği 1 dilimle kısıtlarsan daha iyi olur,kahvaltını zenginleşitrmelisin,zeytin,ceviz,yeşillikler vs...peyniride normal beyaz peynir yersen daha iyi
Canim hosgeldin alırım ya niye almiyim. O kadar zaman aramizdaydin. Uzun zaman aramizda bulunanlarin ayri yeri varBen yazicam ama utanıyorum beni alma grubasbeden zaten hakettim ama iste dünya işleri ... ama yazsam buraya olur demi birde istediğim kiloya ulaşınca banada mezun oldu diyebilirmisin acaba
hoşgeldin canim :) en azindan ilk 2 bucuk ay hic kilo almamaya bak sağlıkli ve ölçülü ye. Bebegin ilk 3 ay fazla miktara ihtiyacı yoksbeden ve tüm kızlar slm :) sbeden bak temmuzda 74 kiloymuşum hala değişmedim çok şükür. bu gruptaki hamile diğer arkadaşlar nasıllar? takipteyim sizleri çok özlüyorum iyi kilo vermeler.
sayfaları okuyamıyorum pek spora devam mı canım nasıl gıdıyo ?Pazartesi 80.800
Bugün 81.000
başladım başladım günde yarım saat yapıyorum,vaktim bol olursa artırıcam inşallahben geldiiimm.
sporda geldım
30 dk bant.(3 km bi koştum bi hızlı yürüdüm)
10 dk da ekliptik bisiklet
şimdi de brokoli ve havuç haşladım limonlu zeytinyaglı salata yaptım yanına da bıraz makarna haşlıyorum aynı suyla
begum75 sayfaları okuyamıyorum cok naptın spora başladın mıı
inşallah ya. ne yapıyosun yarım saat ?başladım başladım günde yarım saat yapıyorum,vaktim bol olursa artırıcam inşallah
sende iyi gidiyossun,inşallah böyle devam et
eliptik bisikletinşallah ya. ne yapıyosun yarım saat ?
bu daha az bile, geçen sene 1,5 saat yapıyodum ama düşük ayarda tabiay canım cıkıyo benım onda yarım saat bravo
bende düşük ayarda yapıyorum ama 20 dk da bıtıyorum ama ben baya yürüyüş koşudan sonra gecıyorum onabu daha az bile, geçen sene 1,5 saat yapıyodum ama düşük ayarda tabi
Cumartesi dahil gitmedim larenjit olmustm. Şimdi de grip oldumsayfaları okuyamıyorum pek spora devam mı canım nasıl gıdıyo ?
canım çok geçmiş olsun,tamda spora başladığında olacak şey değil üzüldümCumartesi dahil gitmedim larenjit olmustm. Şimdi de grip oldum
çok güzel böyle devam etbende düşük ayarda yapıyorum ama 20 dk da bıtıyorum ama ben baya yürüyüş koşudan sonra gecıyorum ona
ay zayıfken bıle 10 dk yurur yorulurdum bana bıseyler oldu şimdi delirdim
geçmiş olsun yaCumartesi dahil gitmedim larenjit olmustm. Şimdi de grip oldum
Ay teşekkür ederim o zaman ben 55 kilo ile başladım spora dikkat etmeye inşallah pzt günü yazarım kilomu eklersin beni o zamanCanim hosgeldin alırım ya niye almiyim. O kadar zaman aramizdaydin. Uzun zaman aramizda bulunanlarin ayri yeri varmezunda ederiZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?