♥haftalık kilo verme yarışması♥

ekmeği 1 dilimle kısıtlarsan daha iyi olur,kahvaltını zenginleşitrmelisin,zeytin,ceviz,yeşillikler vs...peyniride normal beyaz peynir yersen daha iyi
Aslinda soyle yapiyorum
Benim kahvalti aliskanligim yok
Sabah evde 6bucukda 1 yumurta yiyip cikiyorum
Ofistede 8bucukda iki dilim ekmek arasi ucgen peynir yedim
Genelde 1 dilim ekmek ve normal peynir yiyorum bugun farkli olsun dedim ucgen peynir surdum

Ben yazicam ama utanıyorum beni alma gruba sbeden zaten hakettim ama iste dünya işleri ... ama yazsam buraya olur demi birde istediğim kiloya ulaşınca banada mezun oldu diyebilirmisin acaba
Canim hosgeldin alırım ya niye almiyim. O kadar zaman aramizdaydin. Uzun zaman aramizda bulunanlarin ayri yeri var mezunda ederiZ

sbeden ve tüm kızlar slm :) sbeden bak temmuzda 74 kiloymuşum hala değişmedim çok şükür. bu gruptaki hamile diğer arkadaşlar nasıllar? takipteyim sizleri çok özlüyorum iyi kilo vermeler.
hoşgeldin canim :) en azindan ilk 2 bucuk ay hic kilo almamaya bak sağlıkli ve ölçülü ye. Bebegin ilk 3 ay fazla miktara ihtiyacı yok
Miraycanin kilo alışını takip ediyoruz :)

ben geldiiimm.
sporda geldım

30 dk bant.(3 km bi koştum bi hızlı yürüdüm)
10 dk da ekliptik bisiklet

şimdi de brokoli ve havuç haşladım limonlu zeytinyaglı salata yaptım yanına da bıraz makarna haşlıyorum aynı suyla

begum75 sayfaları okuyamıyorum cok naptın spora başladın mıı

başladım başladım günde yarım saat yapıyorum,vaktim bol olursa artırıcam inşallah
sende iyi gidiyossun,inşallah böyle devam et

bu daha az bile, geçen sene 1,5 saat yapıyodum ama düşük ayarda tabi
bende düşük ayarda yapıyorum ama 20 dk da bıtıyorum ama ben baya yürüyüş koşudan sonra gecıyorum ona
ay zayıfken bıle 10 dk yurur yorulurdum bana bıseyler oldu şimdi delirdim

Canim hosgeldin alırım ya niye almiyim. O kadar zaman aramizdaydin. Uzun zaman aramizda bulunanlarin ayri yeri var mezunda ederiZ
Ay teşekkür ederim o zaman ben 55 kilo ile başladım spora dikkat etmeye inşallah pzt günü yazarım kilomu eklersin beni o zaman

34 dakika sabah eliptik bisikletimi yaptım kahvemi içtim elmamı yedim suyumu içtim 2 kase mercimekli eristeli çorbamı içtim ve simdi evi supurucem sonrada dışarı çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…