- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet ama tek yildizla
Protein zayiflarken yardimci oluyor heralde. Ben normalde aksam yemegi yemiyorum. Son hafta da iki kere yedim ikisinde de balik yedim ve eksi çıktım. Şaşırdım
Tek yildiz ne anlama geliyo?
bende yemiyorum yani 18e kadar izinliyim ama genelde 5 gibi falan yiyorum
bu sekil beslensem hızlı zayiflarimda kilom cok bana daha fazla kalori gerekiyorSabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay(demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 büyük dilim köfte(yuvarlak) + 1 kase yeşil salata + 2 ymk kaşığı zeytinyağlı brokoli + 50 gr yoğurt - 435 kalori
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Bu süper bişey. Bu aksama doğru sadece küçük tabak bol yesil mercimekli bulgur pilavindan yedim.ayran yogurt filan istedim ama kan olsun diye tuketmedimKesinlikle canım. Şeker ve karbonhidratlar yağ olarak depolanırken, proteinin işlenerek enerjiye dönüştürülmesi bazal metabolizmayı hızlandırıyor. Protein direk depolanmadığı için depo yağlara ek yapılmadan depodan kullanılması sağlanmış oluyor
Tabağın dağınık
Tabağın dağınıkama hos görünüyor. Gecen sene bir tabak hazırlıyordum belki 25 cesit oluyordu
Dün pazardan kilosu 5 TL. ye aldım karnıbaharı. tane de 7 tl idi. Henüz pahalı gerçekten.
Turp sulu olursa pek acı olmuyor ama rende yapıp limon ve zeytinyağı ile de yiyebilirsin.
tamam yumurtalı ama ekmeksiz, anlaştık mı?
Ayrıca sen o kadar yersem öğlen nasıl yiyecem derdine düşüp kendini sabah yemekten sakınıyorsun. Öğlen menüler de genelde çok uygun şeyler olmuyor. Ama sabahtan aç olduğun için günü çıkaramayacağından öğlen çıkanlardan yemek zorunda kalıyorsun. Aksine öğleni düşünmeden sabah dolu dolu bir kahvaltı edebilsen öğlen çıkan şeylere ihtiyaç duymadan günü kapatabilirsin. bu yüzden istiyorum sabah 2 yumurtalı cevizli dolu dolu bir kahvaltı edip kendini denemeni
İyi olmanıza sevindim..
Kilo aldığımı düşünmüyorum ama tartıyı bir türlü alt edemedim
Değil mi ama ya , 70 ler 70 ler... Gerçekten fena çalım attın, kıskanmadım değil
sabah sabah bu kadar yiyemem ben,yemem için daha erken kalkıp biraz daha vaktin geçmesi,midemin açlığını hissetmesi lazım,bu sabah yediklerimden sonra senin tabak çok geldi bana
Mas canim tempon iyiTabagim dağınık ha
Aslında fotoyu sizin için çekmemiştim. Paylaşacağım aklıma gelseydi derler toplardim. Sabah kardeşim napiyorsun deyince cevaben yollamistim ona. Sonradan buraya da ekleyeyim dedim.
O dağınık tabak var yaaa sabah 11 den akşam 8 E kadar tuttu beni. 8 de gelebildim eve hemen tarhanayi karıştırdım. Pırasayı dudukluye attim.
Tarhana çorbası
Dunden kalan kıymalı kuru bamya
Yoğurt
Domates ve turp
Zeytinyağlı pırasa da yarına kaldı. Tarhana da var. Bugünkü menü yarına nasip inşallah.
bu sekil beslensem hızlı zayiflarimda kilom cok bana daha fazla kalori gerekiyor
hiiii anladimGüzel bende 6 bucuga doğru yiyorum hafid meyve kahve sutlu kahve kuruyemis ne bulursam seciyrm
1. Ler arasinda 3. olduğun için
kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 2 yumurta
* 5 zeytin
* peynir
* roka/maydanoz
* 2 ceviz
* 1 kuru incir
Öğlen (saat 11:45)
* kapuska
* yoğurt
sabahki 2 yumurtadan sonra acıkmam sanıyodum ama 10,30 da bariz acıktım, şimdide doyayım diye baya bi yoğurt yedim,birazdan uyuya kalırsam patronda gelip başımda ninni söyler heraldebide üzerime battaniye örtseler ne güzel olurdu
nehirnil111 taydin öğlen aşure vardı yemedim ara öğünde yesem miki
nill sen öğlen yemeklerini erken yiyosun artık,tikatimden kaçmadıGüzel menü canım vallahi bayıldım ne olsun uyumazsın uyumazsınBen de bugün bunları yedim akşam tavuk yapacağım artık evimizdeyiz çok şükür
Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - Yarım kasenin yarısı mercimek çorbası + yarım porsiyon nohut yemeği + 3 ymk kaşığı kısır + 2 yemek kaşığı bamya - 324 kalori (ne karışık yemişim diye bakmayın usta ayrıca cacık ve turşu da koymuştu ama yemedim bunlarla nefsimi körelttim)
1. olmuşummm çok sevindimmmm
Hafta birincileri
Grup 80Iruneachteam -1.500 ★★
Grup 70sbeden -1.600 ★★★
Grup 60sandriyon -500 ★
Grup 50 yok
nill sen öğlen yemeklerini erken yiyosun artık,tikatimden kaçmadı
en büyük aşçı sizin aşçısüper çeşit yemekler yapıyo
ben sabah 2 yumurta yedimde acıktım valla iyi duruyosun tek yumurtayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?