♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay(demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 büyük dilim köfte(yuvarlak) + 1 kase yeşil salata + 2 ymk kaşığı zeytinyağlı brokoli + 50 gr yoğurt - 435 kalori
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Evet ama tek yildizla
Protein zayiflarken yardimci oluyor heralde. Ben normalde aksam yemegi yemiyorum. Son hafta da iki kere yedim ikisinde de balik yedim ve eksi çıktım. Şaşırdım

Kesinlikle canım. Şeker ve karbonhidratlar yağ olarak depolanırken, proteinin işlenerek enerjiye dönüştürülmesi bazal metabolizmayı hızlandırıyor. Protein direk depolanmadığı için depo yağlara ek yapılmadan depodan kullanılması sağlanmış oluyor

bu sekil beslensem hızlı zayiflarimda kilom cok bana daha fazla kalori gerekiyor

Bu süper bişey. Bu aksama doğru sadece küçük tabak bol yesil mercimekli bulgur pilavindan yedim.ayran yogurt filan istedim ama kan olsun diye tuketmedim

Tabağın dağınık ama hos görünüyor. Gecen sene bir tabak hazırlıyordum belki 25 cesit oluyordu
Tabagim dağınık ha
Aslında fotoyu sizin için çekmemiştim. Paylaşacağım aklıma gelseydi derler toplardim. Sabah kardeşim napiyorsun deyince cevaben yollamistim ona. Sonradan buraya da ekleyeyim dedim.

O dağınık tabak var yaaa sabah 11 den akşam 8 E kadar tuttu beni. 8 de gelebildim eve hemen tarhanayi karıştırdım. Pırasayı dudukluye attim.

Tarhana çorbası
Dunden kalan kıymalı kuru bamya
Yoğurt
Domates ve turp

Zeytinyağlı pırasa da yarına kaldı. Tarhana da var. Bugünkü menü yarına nasip inşallah.

günaydın @taydin bu sabah ki kahvaltım

Sabah (saat 07:50)
* 2 yumurta
* 5 zeytin
* peynir
* roka/maydanoz
* 2 ceviz
* 1 kuru incir

aslında vakit çok olsa zeytini cevizi daha çok yerdim ama 8 de evden çıkmam lazım o yüzden 5-6 dk ya sığdırdım halimi görsen resmen motor takmış gibi yedim,şimdilik tokum bugünde yemekte,kapuska,makarna,aşure varmış hemen tembih ettim bana aşure yollamayın diyeaklım kalacak ama yememeliyim biliyorum

Mas canim tempon iyi
Kahvalti tabagin benim tam istedgim tabak.
Dundn beri migde bulantim var bise yiyemiyorum
sbeden dun 78 dim bugun 77.1

Ben yazicam ama utanıyorum beni alma gruba sbeden zaten hakettim ama iste dünya işleri ... ama yazsam buraya olur demi birde istediğim kiloya ulaşınca banada mezun oldu diyebilirmisin acaba

taydin sabahki menümü yazmıştım,sabah yerken baya baya doymuştum ama şimdi acıktım biliyomusun(saat 10:35) sabah 07:50 de yemiştim
duygusal aç falan değilim bildiğin mide boş ve ufak ufak kramp girer tarzdaama yemiycem tabi,öğlen kapuska ve ayran var menümde onları 4 gözle bekliyorum

kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm

Sabah (saat 07:45)
* 2 yumurta
* 5 zeytin
* peynir
* roka/maydanoz
* 2 ceviz
* 1 kuru incir

Öğlen (saat 11:45)
* kapuska
* yoğurt

sabahki 2 yumurtadan sonra acıkmam sanıyodum ama 10,30 da bariz acıktım, şimdide doyayım diye baya bi yoğurt yedim,birazdan uyuya kalırsam patronda gelip başımda ninni söyler heraldebide üzerime battaniye örtseler ne güzel olurdu

nehirnil111 taydin öğlen aşure vardı yemedim ara öğünde yesem miki

Güzel menü canım vallahi bayıldım ne olsun uyumazsın uyumazsın Ben de bugün bunları yedim akşam tavuk yapacağım artık evimizdeyiz çok şükür

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - Yarım kasenin yarısı mercimek çorbası + yarım porsiyon nohut yemeği + 3 ymk kaşığı kısır + 2 yemek kaşığı bamya - 324 kalori (ne karışık yemişim diye bakmayın usta ayrıca cacık ve turşu da koymuştu ama yemedim bunlarla nefsimi körelttim)

nill sen öğlen yemeklerini erken yiyosun artık,tikatimden kaçmadı
en büyük aşçı sizin aşçısüper çeşit yemekler yapıyo
ben sabah 2 yumurta yedimde acıktım valla iyi duruyosun tek yumurtayla

nill sen öğlen yemeklerini erken yiyosun artık,tikatimden kaçmadı
en büyük aşçı sizin aşçısüper çeşit yemekler yapıyo
ben sabah 2 yumurta yedimde acıktım valla iyi duruyosun tek yumurtayla

Ben sabah kahvaltı yapmasam aramam biliyorsun sırf midemi hareket ettirmek için yiyorumEvet ama veda edeceğiz taşınınca arayacağım böyle çeşit çeşit yemekleri orada dışarıdan alacağız ben makarna pilav yerine salata falan seçeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…