♥haftalık kilo verme yarışması♥

inşallah öyle seçme şansın olur,biz dışardan yemek alırken sabit bir menü vardı çünkü,nerde öyle seçme hakkı falan,rüya gibi

Yani sabittir menü ama pilav makarna istemiyorum sonuçta yemeyeceğim o yerin salatası falan yok mudur Müdür konuşuruz dedi bakalım
istanbul büyük yer tabiki orda seçme şansın olur ama bizim buralarda sabit,hani personelin yarısına salata yarısına pilav diyemiyosun,o şirketler topluca tüm firmalara aynı yemeği veriyolar

Sabit yemeği vardır ama belki birini çıkartıp her zaman yaptıkları salatayı falan koyarlar diye düşünmüştüm neyse bekleyip göreceğiz
o salata her zaman yapılmıyo işte,firmada o gün 3çeşit yemek oluyo, mesela kuru fasulye,pilav,cacık,o yüüzden salatayı yapmıyolar,ve bu yemeği 5 firmaya dağıtıyolar,ama bizim burası böyle tabi sizde daha farklı olduğu şuanki firmadan da belli zaten,
mesela burda başka bi firma var yemek hizmetini dışardan alıyolar,şöyleki aşçılar yemek firmasının aşçısı ama yemekleri o firmada yapıyolar,çeşitleri görsen hergün sabit,yoğurt,sizin gibi çeşit salata çıkıyo,onun haricide börekler,çorbalar,sulu yemek,pilav makarna bikaç çeşit çıkıyo,bizdede öyle olsa bende seçerdim ama malesef

Anladım canım bakalım şansa o zaman desene bende burada rahattım makarna pilav almıyordum zeytinyağlılara salatalara saldırıyordum isteyen istediğini açık büfeden alıyordu

kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 2 yumurta
* 5 zeytin
* peynir
* roka/maydanoz

Öğlen (saat 11:40)
* kapuska
* yoğurt

Ara Öğün (saat 15:30)
* 2 kuru incir
* 2 kuru kayısı

Akşam (saat 19:00)
* yeşil mercimek çorbası
* et sote
* salata

Son Öğün (saat 21:30)
* 1 çay bardağı muzlu süt

günaydııııınnn. kahvaltımı yaptım spora gidicem hazırlanıpp

bu sabah yıne tuvalete cıkmadan tartıldım 64.000

Afiyet olsun canım . Bu gordugum en güzel menün

Ay ben kendime topik acmistim gunluk amacli yediklerimi yaziyodum ama karar verdim artik buraya yazicam :)

fazla yediysem ikaz edilebilirim bu sekildee hatta bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…