inşallah öyle seçme şansın olur,biz dışardan yemek alırken sabit bir menü vardı çünkü,nerde öyle seçme hakkı falan,rüya gibiBen sabah kahvaltı yapmasam aramam biliyorsun sırf midemi hareket ettirmek için yiyorumEvet ama veda edeceğiz taşınınca arayacağım böyle çeşit çeşit yemekleri orada dışarıdan alacağız ben makarna pilav yerine salata falan seçeceğim bakalım
Yani sabittir menü ama pilav makarna istemiyorum sonuçta yemeyeceğim o yerin salatası falan yok mudur Müdür konuşuruz dedi bakalıminşallah öyle seçme şansın olur,biz dışardan yemek alırken sabit bir menü vardı çünkü,nerde öyle seçme hakkı falan,rüya gibi
istanbul büyük yer tabiki orda seçme şansın olur ama bizim buralarda sabit,hani personelin yarısına salata yarısına pilav diyemiyosun,o şirketler topluca tüm firmalara aynı yemeği veriyolarYani sabittir menü ama pilav makarna istemiyorum sonuçta yemeyeceğim o yerin salatası falan yok mudur Müdür konuşuruz dedi bakalım
Geçmiş olsun canım kızımla ben de aynıyız@sbedencim 1 haftadir Arda Uras ben yatiyoruz hastaliktan tartilmak bir yana zor isimi yaptim beni affet cnm 2 hafta idare et ne olur tatlim.
Cok sagol
Sadece ben öyle alırım sanırım ya da benimkini de abi yer ben aç kalırımistanbul büyük yer tabiki orda seçme şansın olur ama bizim buralarda sabit,hani personelin yarısına salata yarısına pilav diyemiyosun,o şirketler topluca tüm firmalara aynı yemeği veriyolar
dediğim gibi orası büyük yer rekabetten dolayı firmalar seçme şansı verebilir,inşallah verirlerSadece ben öyle alırım sanırım ya da benimkini de abi yer ben aç kalırım
canım çok geçmiş olsun,aman sen 2 kat 4 kat daha dikkat et kendine,hergün 1 mandalina mutlaka yeGeçmiş olsun canım kızımla ben de aynıyız
Sabit yemeği vardır ama belki birini çıkartıp her zaman yaptıkları salatayı falan koyarlar diye düşünmüştüm neyse bekleyip göreceğizdediğim gibi orası büyük yer rekabetten dolayı firmalar seçme şansı verebilir,inşallah verirler
o salata her zaman yapılmıyo işte,firmada o gün 3çeşit yemek oluyo, mesela kuru fasulye,pilav,cacık,o yüüzden salatayı yapmıyolar,ve bu yemeği 5 firmaya dağıtıyolar,ama bizim burası böyle tabi sizde daha farklı olduğu şuanki firmadan da belli zaten,Sabit yemeği vardır ama belki birini çıkartıp her zaman yaptıkları salatayı falan koyarlar diye düşünmüştüm neyse bekleyip göreceğiz
Anladım canım bakalım şansa o zaman desene bende burada rahattım makarna pilav almıyordum zeytinyağlılara salatalara saldırıyordum isteyen istediğini açık büfeden alıyorduo salata her zaman yapılmıyo işte,firmada o gün 3çeşit yemek oluyo, mesela kuru fasulye,pilav,cacık,o yüüzden salatayı yapmıyolar,ve bu yemeği 5 firmaya dağıtıyolar,ama bizim burası böyle tabi sizde daha farklı olduğu şuanki firmadan da belli zaten,
mesela burda başka bi firma var yemek hizmetini dışardan alıyolar,şöyleki aşçılar yemek firmasının aşçısı ama yemekleri o firmada yapıyolar,çeşitleri görsenhergün sabit,yoğurt,sizin gibi çeşit salata çıkıyo,onun haricide börekler,çorbalar,sulu yemek,pilav makarna bikaç çeşit çıkıyo,bizdede öyle olsa bende seçerdim ama malesef
Tabi kiiihiiii anladim
olsun ya bunlada mutlu olmayi bilmek gerek demi :)
sbeden ve tüm kızlar slm :) sbeden bak temmuzda 74 kiloymuşum hala değişmedim çok şükür. bu gruptaki hamile diğer arkadaşlar nasıllar? takipteyim sizleri çok özlüyorum iyi kilo vermeler.
Afiyet olsun canım . Bu gordugum en güzel menünkızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
Sabah (saat 07:45)
* 2 yumurta
* 5 zeytin
* peynir
* roka/maydanoz
Öğlen (saat 11:40)
* kapuska
* yoğurt
Ara Öğün (saat 15:30)
* 2 kuru incir
* 2 kuru kayısı
Akşam (saat 19:00)
* yeşil mercimek çorbası
* et sote
* salata
Son Öğün (saat 21:30)
* 1 çay bardağı muzlu süt
teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım . Bu gordugum en güzel menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?