♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayyy gecmis olsun dmeistim sana dikkat et az besleniyorsun cok yukleniyosun diye
gecmis olsun canim c vitamini al
bol bol limon mandalin portakal yee
dinlen
sagolasin yoo canım iyi besleniyorum genelde. Havalar yapti. Esiyordu hep cok yol yurumustum 1 hafta boyunca ve uzerim incecikti ondan iyi kaptim

heee anladım bende profil resmimden belli olduğu üzre heidinin alplerinde yaşamayı hayal ediyorum hep,ama hayal sadece
sen çalışıyomusun?ben seni çalışmıyo sanıyodum :))
hahaha kismet olur belki bi gun hayat neler getirecegi belli olmaz
Alp daglari cok guzel ama sogukkkk
ay yok bacim
Ben yabancilar burosunda calisiyorum
Iste oturum falan veriyoz

hahaha kismet olur belki bi gun hayat neler getirecegi belli olmaz
Alp daglari cok guzel ama sogukkkk
ay yok bacim
Ben yabancilar burosunda calisiyorum
Iste oturum falan veriyoz
aaa belki birgün banada izin verirsin bende gelirim oralara
hayali bile güzel ama bu şartlarda çok zor tabi,ama yinede Allahtan ümit kesilmez
soğuğu tahmin edebiliyorum,devasa çam ağaçları ilgimi hep çekmiştir, gerçi ülkemizdede cennet yerler var ama benimki çocukluktan kalma heves işte

Ah kismet canim keske benim elimde olsa onay vermek.. Onayi bakanlikdan aliyoruz oturum vermek icin
Buz ama gguzel bi soguk aslinda, ben temuzda gitmistim 3 derecelerdeydi ama bir selalesi var bi pinari var illa tuklugumuzu belli edecez ya hemen siselere su doldurduk
Boluya benzetebiliriz aslinda
ulkemiz cennet cennet ama iste once yonetenler sonra halk kiymetini bilmiyor

kiz diyet sayfasini neye cvirdik bi cekirdek eksik valla

Oylesine sorar. Biliyor ihtiyacim oldukca para alip harcadigimi. Kendi birikiminden :) aylik krediler icin bin lira evde biriktyr orda. En ust kattaki kancik cam acik olduğu halde hali silkeliyr sacindan tutup asagi atsam acimam. 5 senedir akillanmadi .

demek bakanlık veriyo,hadi be sandriyon sen ayarlarsın bişeyler yap bi güzellik (türk usulu yaklaşım)
sana katılıyorum canım,ülkemizin değerini bilmeliyiz,ahh ahh dağ başında şelale,göl bayılıyorum bu manzaralar,Rabbim nasip etsinde ölmeden düya gözüyle göreyim şöyle bi yer
olsun kız biz arada böyle çokk muhabbetler ettik, nehirnil111 , miraycan84 hatta bi ara charmant diye bi arkadaşta vardı ama artık yok sanırım bebek büyütüyo
diyet sayfasında muhabbete evet,çekirdeğe hayır

kızzz ne dedi kadına aa aaa hiç yakıştıramdım sanahatası varsa gidip konuş yine,yapacak bişey yok

Heidi cok tatli. Küçükken izlerdik simdide kızimla izliyoruz

Rahat olun

kızzz ne dedi kadına aa aaa hiç yakıştıramdım sanahatası varsa gidip konuş yine,yapacak bişey yok
Daha neler derimde yazamiyorum
Kac kere kocamla kocasina dedirttim. Kadin en son bana bitanem bitanem diye yilisiyrdi gördükçe. En son hali silkelerken yakaladim yine ayip diye defalarca bagirdim kesti sesini normalde kavgaci herkes uzak duruyor bi bana ses edemiyor nedense. O gunden beri konusmuyrm. Gecen asansore bindim benle binmek sıkıştı ikimiz konuşmadan kata ciktik .
Insan bi Özür diler yapmam daha der. Bi gunde kesmis cocugun saclarini tutam tutam balkonuma .esimi kufrettirmisti kendine. Buraya yazarken yakaladim yine onda yansidi suratsiz kadin

böyle sorunlu insanlar her yerde oluyo,sende yakaladığın anda söyle napıcan
boşver küfredipte günaha girme değmez

nehirnil111 kuzucum yoğun musun bugün?hiç sesin çıkmadı?

Begüş sabah işlerim vardı halledip geliyim dedim elektrikler gitti anca geldi şimdi bende geldim Bugünden itibaren lahana çorbası diyetine başlıyorum inşallah 1 haftaya biraz yol katetmek istiyorum kuzenimin nişanı var

Sabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 204 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:20 - Yarım kase brokoli çorbası + 2 ad.lahana sarma + 1 kase yeşil salata + 3 ymk kaşığı yağsız tuzsuz mercimekli bir çeşit salata + 50 gr yoğurt - 342 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori
Ara; 16:00 - 1 ad. sade soda

Akşama lahana çorbasını yapıp içeceğim eğer lahan bulamazsam yoğurtlu kereviz yiyeceğim ve sporuma bu akşamdan itibaren başlıyorum. Şuanda 1 lt ayrıca su içildi 1 lt daha içeceğim akşamda 500 ml içerim biberiye çayı da ayrıca

böyle sorunlu insanlar her yerde oluyo,sende yakaladığın anda söyle napıcan
boşver küfredipte günaha girme değmez
Cok pis sinirleniyrm. Bunu yapana ne soylicen bu zamana kadar kendisine dalmadigima sukretsin. Ben insanlara cok saygiliyim onlar böyle yapinca delleniyrm. Kapisina gittim konusmaya onceden kapiyi acmiyo . Bi ust katimda ayniydi ama onu adam ettim oda korkudan kapıyı acmiyrdu genelde. En son birakti gizliden silkemeyi. delikten bakıp kaciyordu
Ikisi de 55 yaslarda. Tiksiniyorum ya evlenirini pek supurmezler haliyi silkeleyip acik alanları silerler.bi halilarindan bi suru kil toz dokuluyr cam arkasindan goruyordum eve girdigini tullerime yapistigini dusunsene . Neyse ben hazirlanayim cikayim bugunu böyle degerlendrym otobusle gidiciem

bende merak ettim nerelerdesin diye,
bende 2 gündür iyi gidiyorum sporda yapıyorum,senlen birlikte bi gayret başaralım artık bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…